8 mayisda butun yasaklar Belcikada kalkiyorÜnlü aktör Vivek kameralar karşısında aşı olduktan 2 gün sonra öldü
Twitter da paylasılan bir yazı..
Tvleri. Kapatın Twitter dan dunyaya takip edin farketmiyormusuz hiçbir karsı goruse sahip dr ekrana cıkarılmıyor medya tek taraflı haber sunuyor. Dünyanın her yerinden binlerce kişi sokaga cıkıp kısıtlama protestosu yapıyor maske aşı protestosu yapıyor. Amerikanın 23 eyaletinde maske zorunluluğu kaldırıldı. Avrupa ülkelerinde yasaklar kalkmaya basladı, italyada bile onumuzdeki haftadan itibaren yasaklar kalkacak
Dünyayı takip edin
Ben iftira atmadım yazdığınız mesajı sorguladım siz de bundan sonra ona göre yazdığınız paylaştığınız yazıya dikkat edersiniz.Verebilirsin sıkıntı yok Allaha hamdolsun ki benim alnım açık, sizin anladıgınız anlamda mesaj yazmadığımı siz bilmiyorsanız bile Allah biliyor. Ben bir öğretmenim şu zorlu donemde sadece kendimin değil öğrencileriminde moralini yuksek tutmaya çalışıyorum. Bana iftira attıgınız için bende sizi şikayet ettim RABBİME onun adaleti hiç şüphesiz yerini bulacaktır.
8 ilac nedir yaa hakkaten corona dan degil ilaclar yuzunden durumu agirlasanlar var8 mayisda butun yasaklar Belcikada kalkiyor
Onada yasak denirse tabi
Eylulden beri burada okullar acik etrafimda korona olmayan kalmadi
Kizimin sinifinda yuzde 85i korona oldu
Agir atlatan dedigimiz vakalar soyle oluyor burada: evde kaliyosunuz belki antibiotic verilebilir birde oksijen
Hastaneye yatan 3 5 kisi duydum etrafimda
Asiyi isteyen oluyor istemeyen olmuyor, cevremde 3kisinin oldugunu duydum onun haricinde hickimse turkiyedeki insanlarin asiya meraki gibi asilanmak istemiyor
Bizde ailecek korona olduk
Hastalik ve takip soyle ilerledi
Pozitif oldugunuz andan itibaren doktorunuz 7gun karantinada kalin diyor, hic bir kontrol takip doktor aramasi falan bise yok ama insanlar bilincli oldugu icin kimse kafasini kapidan cikarmiyor. Yani illa kontrolmu gerek turkiyedeki gibi bunu anlamiyorum. Boyle boyle herkes hastaligi olup atlatiyo. Ha sunuda belirtim hic bir ilac verilmiyo turkiyede gunde 8ilac yutuldugunu duydum kbakmayin ama saglam insani hasta eder okadar ilac.
Sadece gelismeleri bildirmek amacli yazdim
Annemden biliyorum buradan acil bi durum icin turkiyeye gidiyor ve orada pozitif cikiyor8 ilac nedir yaa hakkaten corona dan degil ilaclar yuzunden durumu agirlasanlar var
gecen ay viral bir hastalik gecirdim, yani vucutta ki virus deride kizarma, kasinti olarak semptom gosterdi. dr a gittigimde covid den degil ama isterseniz tahlil yapalim dediler. tahlil pozitif cikarsa ne yapacaksiniz diye sordum `hicbirsey,sadece eve gidip dinlenmenizi ve kimseyle gorusmemenizi soyliycez ` dediler :) zaten evdeyim ve kimseyle gorusmuyorum test yaptirmadim bende. Tr de neden o kadar ilaci mecbur tutuyorlar cok merak ediyorum..Annemden biliyorum buradan acil bi durum icin turkiyeye gidiyor ve orada pozitif cikiyor
Hic birseyi yokken yani semptom falan yok gunde 8hap kullanıyor ustelik kronik hastaliklari var
Buraya gelince ev doktoru kullanmasaydi daha iyi olurdu gerek yoktu ilaca dedi
Cunku o ilacin yan etkileri sonradan cikabiliyor diye soyledi
Siz nerede yasiyorsunuz?gecen ay viral bir hastalik gecirdim, yani vucutta ki virus deride kizarma, kasinti olarak semptom gosterdi. dr a gittigimde covid den degil ama isterseniz tahlil yapalim dediler. tahlil pozitif cikarsa ne yapacaksiniz diye sordum `hicbirsey,sadece eve gidip dinlenmenizi ve kimseyle gorusmemenizi soyliycez ` dediler :) zaten evdeyim ve kimseyle gorusmuyorum test yaptirmadim bende. Tr de neden o kadar ilaci mecbur tutuyorlar cok merak ediyorum..
Bence de öle demek istemiştir niloyamBakın araştırın okuyun öyle karar verin diyor. Bakın araştırın öyle düşünün yaşayın önerisidir bu, maskesiz sokaklara dökülelim yasakları protesto edelim çağrısı değildir. Bu ülkede bu zaten olmaz..
Amerika dayim. ben 1 sefer yaptirdim o da bir operasyon icin. esim ve ben full evdeyiz, alisverislerimizi online yapiyoruz ve kimseyle gorusmuyoruz.Siz nerede yasiyorsunuz?
Ben 5kez test yaptirdim burdaki amacim olurdda pozitifsem kimseyle gorusmem ( zaten gorustugum annem babam kardeslerim)
Pozitif oldugumu bile bile veya supheli bi halde onlari gorursem icim rahat olmaz
Abartmissiniz biraz benceSözümün arkasında durdum şuan polis karakoluna geldim ve gerekli suç duyurusunda bulunuyorum. Komiser siber suçları arayıp gerekli işlemleri yapması halinde ifademi de vereceğim.
Evet abarttım sizi ilgilendirmezAbartmissiniz biraz bence
Gayette hepimizin anladığı gibi yazdi tepki gelince lafıni çevirmeye calıştı.Ben iftira atmadım yazdığınız mesajı sorguladım siz de bundan sonra ona göre yazdığınız paylaştığınız yazıya dikkat edersiniz.
Ben karakola gidip bildirdim sosyal medyası da araştırılıp bakılacak böyle bir mesajı gözardı edemezdim. Dünyaca büyük bir salgından geçiyoruz herkes kafasında ne doğru ne yanlış düşünüyor her düşündüğümüzü okuduğumuzu paylaşmıyoruz. Yarın öbür gün işçi çıkarmalar başlarsa çeşit türlü halkı galeyana getirmek için pusuda bekleyenler mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ben paylaşımı yapana iftira da atmadım mesajın sorgulanması adına vatandaşlık görevimi yerine getirdim ama suçludur ama suçsuzdur orasını ben bilemem klavyeden copy paste yapmadan önce bir düşünmeliyiz.Gayette hepimizin anladigini yazdi tepki gelince lafıni çevirmeye calıştı.
Dünya haberlerini takip edin, millet aşıya karşı maskeye karşı, aşıdan biri tv önünde öldü ne demek, 'sorgulayın, araştırın. Aşılar öldürüyor devletler yalab söylüyor virüs diye birşey yok' demek. Bunun neresinde iyi niyet var. Gayet doğru anladık.
Yanlis anlamazsaniz size bi soru sorucam meraktan. Asiya karsida degil asi taraftarida degilim kimseye yaptirma demiyorum ama kendim biraz bekleyip sonra karar vericem yaptirip yaptirmamakta. Ama gercekten siz gittiniz sikayet ettiniz oylemi?Ben karakola gidip bildirdim sosyal medyası da araştırılıp bakılacak böyle bir mesajı gözardı edemezdim. Dünyaca büyük bir salgından geçiyoruz herkes kafasında ne doğru ne yanlış düşünüyor her düşündüğümüzü okuduğumuzu paylaşmıyoruz. Yarın öbür gün işçi çıkarmalar başlarsa çeşit türlü halkı galeyana getirmek için pusuda bekleyenler mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ben paylaşımı yapana iftira da atmadım mesajın sorgulanması adına vatandaşlık görevimi yerine getirdim ama suçludur ama suçsuzdur orasını ben bilemem klavyeden copy paste yapmadan önce bir düşünmeliyiz.
Doğru olanı yaptınız, kendi adıma teşekkür ederim. Bu ve bunun gibi düşünen insanlardan bıktık artık. Hindistan devleti niye hastalarını öldürsün ne mana yani hadi okudun buraya yazmanın amaci ne? Ögretmenmiş bir otur düşün değil mi. Çoğumuz dünya basını takip ediyoruz gelip buraya herşeyi yazıyormuyuz.Ben karakola gidip bildirdim sosyal medyası da araştırılıp bakılacak böyle bir mesajı gözardı edemezdim. Dünyaca büyük bir salgından geçiyoruz herkes kafasında ne doğru ne yanlış düşünüyor her düşündüğümüzü okuduğumuzu paylaşmıyoruz. Yarın öbür gün işçi çıkarmalar başlarsa çeşit türlü halkı galeyana getirmek için pusuda bekleyenler mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ben paylaşımı yapana iftira da atmadım mesajın sorgulanması adına vatandaşlık görevimi yerine getirdim ama suçludur ama suçsuzdur orasını ben bilemem klavyeden copy paste yapmadan önce bir düşünmeliyiz.
Evet yalan söyleyecek halim yok yakınımdaki bir karakola gittim ve mesajın değerlendirilmesini söyledim. Komiser siber suçları aradı ve araştrılacak neden çok mu abartı geldi size de? Gerekli görülürse ifademe de başvuracaklarını söylediler.Yanlis anlamazsaniz size bi soru sorucam meraktan. Asiya karsida degil asi taraftarida degilim kimseye yaptirma demiyorum ama kendim biraz bekleyip sonra karar vericem yaptirip yaptirmamakta. Ama gercekten siz gittiniz sikayet ettiniz oylemi?
Ve karakolda bunu sikayet diyemi gecti kayitlara?
Evet gercekten tuhafima gitti oyuzden sordumEvet yalan söyleyecek halim yok yakınımdaki bir karakola gittim ve mesajın değerlendirilmesini söyledim. Komiser siber suçları aradı ve araştrılacak neden çok mu abartı geldi size de? Gerekli görülürse ifademe de başvuracaklarını söylediler.
Neden içeri alınmayacağınızı düşünüyorsunuz onu anlayamadımEvet gercekten tuhafima gitti oyuzden sordum
Ben simdi kalkip karakola gitsem bu sebepden dolayi kapidan iceri almazlar
Buyuzden turkiyeyi ayakta alkisliyorum helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?