bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hindistan'da ölüler yakılıyormuş bana ne bundan Birleşmiş Milletler varken bana düşmez onları sorgulamak duyunca bile ürktüm Hindistan da biraz farklı bir ülke yaşam tarzları inanç biçimleri farklı

Neden içeri alınmayacağınızı düşünüyorsunuz onu anlayamadım
Canim ben yurtdisinda yasiyorum burada daha farkli
Sikayet etmeye gidersin ya once bi sekreter kayit alir eger onemliyse iceri alir yani polislige alir degilse biz kayita gectik der gonderir orada anlarsinki biz bi islem yapmicaz ama formalite icabi yazdik iste he he der gibi gonderilmis olursun ondan

Kayıt tutuldu zaten benim de

8 ilac nedir yaa hakkaten corona dan degil ilaclar yuzunden durumu agirlasanlar var
Sekiz ilaç ama mg düşük onu hesapladinizmi tüm doktorlar aptal sizin gibi düşünen insanlar akıllı öylemi o zaman siz içmeyin ama böyle paylaşım yaparak guruplasarak aşı ve ilaç karşıtı olarak insanların haklarına girmeyin
İlaç karşıtı olan insanlar yüzünden ciğerlerine inip geç kalan nice insanlar var yapmayın lütfen aklınızı kendinize saklayın

Evet gercekten tuhafima gitti oyuzden sordum
Ben simdi kalkip karakola gitsem bu sebepden dolayi kapidan iceri almazlar
Buyuzden turkiyeyi ayakta alkisliyorum helal olsun
T ile yazılır. Türkiye .
Gerekli görülürse işlem yapılır zaten. Yurt dışında olup da ülkeyi kucumseyenler de bana hep tuhaf gelmiştir.

T ile yazılır. Türkiye .
Gerekli görülürse işlem yapılır zaten. Yurt dışında olup da ülkeyi kucumseyenler de bana hep tuhaf gelmiştir.
Haklisiniz bebegimi emzirirken yazmisim gozumden kacmis.
Hayir kucumsemiyorumki, olani soyluyorum
Olmayan seyi carpitarak anlatmiyorumki
Kucumseseydim ne isim var burda
Sadece karsilastirma diyelim

Haklisiniz bebegimi emzirirken yazmisim gozumden kacmis.
Hayir kucumsemiyorumki, olani soyluyorum
Olmayan seyi carpitarak anlatmiyorumki
Kucumseseydim ne isim var burda
Sadece karsilastirma diyelim
Burada kaydı sekreterler değil polisler tutuyor bir de bu fark var ilk başta en dış kapıdaki polis ilgileniyor sonra binaya alıyorlar

Burası TÜRKİYE aynı sistem geçerli değil

burasi ve bu gibi platformlar bilgi ve dusuncelerimizi paylasmak icin yok mu!!!! ben Amerika da, yazistigim diger arkadas Avrupa da yasiyor. buralarda bu tarz bir sistem olmadigini ve 8 ilacin BIZE gore fazla oldugunu yazdik. bu benim dusuncem arkadasim destek falan bekledigim yok ama dusunceye saygiyi, dusunce ozgurlugunu ara ara savunuyoruz ya hani o yuzden nerden cikti insanlarin hakkina girmek, nerden cikti siz de icmeyin cumlesi!!!! Dr larin aptal oldugunu dusunmenize yol acan cumlem hangisi :) abim ve bircok akrabam Tr de Dr. kuzenim ve esi de burada Dr lar. o kelimeyi Dr ve saglikcilarimiz icin dusunebilecek ennnn son kisiyim. benim dayim ve yengem vefat etti simdi ise bircok akrabam Pozitif. hicbirine o ilaclari icmeyin DEMEDIM, demem de. bu sadece ama sadece benim dusuncem sizin abarttiginiz tarzda bir eylem vb birsey degil, rahat olun SAYGILAR...

Ilac konusunda hem fikirim
Ben icmedim Turkiyede olmus olsaydim yine icmezdim
Ama icenede karismam
Annem Turkiyeye gitti, olunca icti. (ayrica yasadigim ulkede bir cok yabanci asilli insan var kendi ülkelerinde ilac varmi diye sordugumda kimseden evet cvbi almadim, suana kadar sadece Turkiyede ilac verildigini duydum) Icme demedim, sadece burada seni takip eden doktoruna danisalim dedim. Kendisi icme taraftariydi icti, kendi karari, bu tipki asi icinde gecerli.
Asi annem yaptirmak istiyor sen bilirsin senin secimin ama ben yaptirmicam diyorum
Biz asi karsiti degiliz, sadece sahsi secenegimiz yaptirmamak taraftariyiz. Yaptiraninda onune gecmiyoruz, yaptirma diyecek kadar elimde sunacak argumanim olmadigi icin hicbir polemige girmiyorum.
Allah herkese saglik sihat versin

Sağlık okumamış birinin 8 ilaç bana göre fazla demesi ne komik.
Sağlıkta bana göre sana göremi var? Belirli tedavi yöntemleri var degilmi? Uygun olmasa doktorlar zaten vermezler o kadar ilacı.

Sağlık okumamış birinin 8 ilaç bana göre fazla demesi ne komik.
Sağlıkta bana göre sana göremi var? Belirli tedavi yöntemleri var degilmi? Uygun olmasa doktorlar zaten vermezler o kadar ilacı.
merhaba, bu sitede asi vb. konularda olumlu-olumsuz bilgi paylasan bircok arkadas gibi evet bende saglikci degilim ama elhamdulillah bilgilerine guvendigim saglikci yakinlarim sayesinde ucundan da olsa bu konularda fikir sahibi olabiliyorum. yine burada okudugum asi ile ilgili olumsuz yazilara ragmen ben ilk doz asimi gidip vulurdum... bukadari yeterlidir umarim

Son düzenleme:
Buraya üye olmayan herkes gorebiliyor degil mi yazılanları? Belki yeni covid olmuş birisi ilaçlar hakkında arastırma yaparken sizin yorumunuzu görüp içeceği ilacı içmekten vazgeçip virüs ciğerlerine inecek? Ya da ölecek.
1.5 yildir virüs hayatımızda siz hala ilaçların fazla olup olmadiğıni konuşuyorsunuz.

hasbunallahu ve nimel vekil ... canim benim milyonlarca olumsuz teori ve yorumlara ragmen ben 38 yasinda gidip ilk asimi vuruldum diyorum daha sana nasil anlatayim!!! ok madem anlamiyorsun hadi anlatayim burada paylasim yapan bircok kisi ve benim gibi saglikci olmadigimizi goz onune alirsak herkesin akil ve hur iradesi var degil mi? bu yuzden de tutup burada ilaclar icin bir cumle yazmis birinin yazisiyla Dr unun verdigi ilaclari icmeyecek bir akil yoksunu oldugunu dusunmuyorum.

Sizin yakininiz olan doktorlar kadar bizimde yakinimiz doktor tanidiklarimiz var çoğu hatta hepsi verilen ilacın kullanılması yönünde bizlere bilgi veriyor

Çoğu insan 8 hap fazla diyorya gerçekten gülmek geliyor içimden sabah 9 akşam 9 farklı ilaçlar alan biriydim zamanında bunlardan ikisi iğne şeklinde ve benden daha fazla ağır ilaçlar alanlarda vardır eminim
Bunu siz eleştirin diye yazmadım içimden geldi gerçekten Allah herkese şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…