- 23 Ocak 2016
- 35.162
- 51.097
- 598
Hindistan'da ölüler yakılıyormuş bana ne bundan Birleşmiş Milletler varken bana düşmez onları sorgulamak duyunca bile ürktüm Hindistan da biraz farklı bir ülke yaşam tarzları inanç biçimleri farklıHindistan’dan bir Twitter kullanıcısının mesajlarının niye paylaşıldığını ben de anlayamadım.
Bizim derdimiz bize yeter.
Her okuduğumuzu, duyduğumuzu doğru kabul edip ‘siz de araştırın, okuyun, bilinçlenin’ diye etrafa aktarmaya gerek yok.
Günümüzde bilgiye ulaşmak çok kolay.
Merak eden, isteyen, bir tıkla okur, öğrenir dünyada olup bitenleri.
Canim ben yurtdisinda yasiyorum burada daha farkliNeden içeri alınmayacağınızı düşünüyorsunuz onu anlayamadım
Kayıt tutuldu zaten benim deCanim ben yurtdisinda yasiyorum burada daha farkli
Sikayet etmeye gidersin ya once bi sekreter kayit alir eger onemliyse iceri alir yani polislige alir degilse biz kayita gectik der gonderir orada anlarsinki biz bi islem yapmicaz ama formalite icabi yazdik iste he he der gibi gonderilmis olursun ondan
Sekiz ilaç ama mg düşük onu hesapladinizmi tüm doktorlar aptal sizin gibi düşünen insanlar akıllı öylemi o zaman siz içmeyin ama böyle paylaşım yaparak guruplasarak aşı ve ilaç karşıtı olarak insanların haklarına girmeyin8 ilac nedir yaa hakkaten corona dan degil ilaclar yuzunden durumu agirlasanlar var
T ile yazılır. Türkiye .Evet gercekten tuhafima gitti oyuzden sordum
Ben simdi kalkip karakola gitsem bu sebepden dolayi kapidan iceri almazlar
Buyuzden turkiyeyi ayakta alkisliyorum helal olsun
Haklisiniz bebegimi emzirirken yazmisim gozumden kacmis.T ile yazılır. Türkiye .
Gerekli görülürse işlem yapılır zaten. Yurt dışında olup da ülkeyi kucumseyenler de bana hep tuhaf gelmiştir.
Burada kaydı sekreterler değil polisler tutuyor bir de bu fark var ilk başta en dış kapıdaki polis ilgileniyor sonra binaya alıyorlarHaklisiniz bebegimi emzirirken yazmisim gozumden kacmis.
Hayir kucumsemiyorumki, olani soyluyorum
Olmayan seyi carpitarak anlatmiyorumki
Kucumseseydim ne isim var burda
Sadece karsilastirma diyelim
Burası TÜRKİYE aynı sistem geçerli değilCanim ben yurtdisinda yasiyorum burada daha farkli
Sikayet etmeye gidersin ya once bi sekreter kayit alir eger onemliyse iceri alir yani polislige alir degilse biz kayita gectik der gonderir orada anlarsinki biz bi islem yapmicaz ama formalite icabi yazdik iste he he der gibi gonderilmis olursun ondan
Başınız sağolsun hocamArkadaşımın yoğun bakımda, entübe edilen kayınpederi vefat etti ne yazık ki.
Çok üzgünüm...
Çok üzüldüm başınız sağ olsunArkadaşımın yoğun bakımda, entübe edilen kayınpederi vefat etti ne yazık ki.
Çok üzgünüm...
burasi ve bu gibi platformlar bilgi ve dusuncelerimizi paylasmak icin yok mu!!!! ben Amerika da, yazistigim diger arkadas Avrupa da yasiyor. buralarda bu tarz bir sistem olmadigini ve 8 ilacin BIZE gore fazla oldugunu yazdik. bu benim dusuncem arkadasim destek falan bekledigim yok ama dusunceye saygiyi, dusunce ozgurlugunu ara ara savunuyoruz ya hani o yuzden nerden cikti insanlarin hakkina girmek, nerden cikti siz de icmeyin cumlesi!!!! Dr larin aptal oldugunu dusunmenize yol acan cumlem hangisi :) abim ve bircok akrabam Tr de Dr. kuzenim ve esi de burada Dr lar. o kelimeyi Dr ve saglikcilarimiz icin dusunebilecek ennnn son kisiyim. benim dayim ve yengem vefat etti simdi ise bircok akrabam Pozitif. hicbirine o ilaclari icmeyin DEMEDIM, demem de. bu sadece ama sadece benim dusuncem sizin abarttiginiz tarzda bir eylem vb birsey degil, rahat olunSekiz ilaç ama mg düşük onu hesapladinizmi tüm doktorlar aptal sizin gibi düşünen insanlar akıllı öylemi o zaman siz içmeyin ama böyle paylaşım yaparak guruplasarak aşı ve ilaç karşıtı olarak insanların haklarına girmeyin
İlaç karşıtı olan insanlar yüzünden ciğerlerine inip geç kalan nice insanlar var yapmayın lütfen aklınızı kendinize saklayın
Ilac konusunda hem fikirimburasi ve bu gibi platformlar bilgi ve dusuncelerimizi paylasmak icin yok mu!!!! ben Amerika da, yazistigim diger arkadas Avrupa da yasiyor. buralarda bu tarz bir sistem olmadigini ve 8 ilacin BIZE gore fazla oldugunu yazdik. bu benim dusuncem arkadasim destek falan bekledigim yok ama dusunceye saygiyi, dusunce ozgurlugunu ara ara savunuyoruz ya hani o yuzden nerden cikti insanlarin hakkina girmek, nerden cikti siz de icmeyin cumlesi!!!! Dr larin aptal oldugunu dusunmenize yol acan cumlem hangisi :) abim ve bircok akrabam Tr de Dr. kuzenim ve esi de burada Dr lar. o kelimeyi Dr ve saglikcilarimiz icin dusunebilecek ennnn son kisiyim. benim dayim ve yengem vefat etti simdi ise bircok akrabam Pozitif. hicbirine o ilaclari icmeyin DEMEDIM, demem de. bu sadece ama sadece benim dusuncem sizin abarttiginiz tarzda bir eylem vb birsey degil, rahat olunSAYGILAR...
Sağlık okumamış birinin 8 ilaç bana göre fazla demesi ne komik.burasi ve bu gibi platformlar bilgi ve dusuncelerimizi paylasmak icin yok mu!!!! ben Amerika da, yazistigim diger arkadas Avrupa da yasiyor. buralarda bu tarz bir sistem olmadigini ve 8 ilacin BIZE gore fazla oldugunu yazdik. bu benim dusuncem arkadasim destek falan bekledigim yok ama dusunceye saygiyi, dusunce ozgurlugunu ara ara savunuyoruz ya hani o yuzden nerden cikti insanlarin hakkina girmek, nerden cikti siz de icmeyin cumlesi!!!! Dr larin aptal oldugunu dusunmenize yol acan cumlem hangisi :) abim ve bircok akrabam Tr de Dr. kuzenim ve esi de burada Dr lar. o kelimeyi Dr ve saglikcilarimiz icin dusunebilecek ennnn son kisiyim. benim dayim ve yengem vefat etti simdi ise bircok akrabam Pozitif. hicbirine o ilaclari icmeyin DEMEDIM, demem de. bu sadece ama sadece benim dusuncem sizin abarttiginiz tarzda bir eylem vb birsey degil, rahat olunSAYGILAR...
merhaba, bu sitede asi vb. konularda olumlu-olumsuz bilgi paylasan bircok arkadas gibi evet bende saglikci degilim ama elhamdulillah bilgilerine guvendigim saglikci yakinlarim sayesinde ucundan da olsa bu konularda fikir sahibi olabiliyorum. yine burada okudugum asi ile ilgili olumsuz yazilara ragmen ben ilk doz asimi gidip vulurdum... bukadari yeterlidir umarimSağlık okumamış birinin 8 ilaç bana göre fazla demesi ne komik.
Sağlıkta bana göre sana göremi var? Belirli tedavi yöntemleri var degilmi? Uygun olmasa doktorlar zaten vermezler o kadar ilacı.
Buraya üye olmayan herkes gorebiliyor degil mi yazılanları? Belki yeni covid olmuş birisi ilaçlar hakkında arastırma yaparken sizin yorumunuzu görüp içeceği ilacı içmekten vazgeçip virüs ciğerlerine inecek? Ya da ölecek.merhaba, bu sitede asi vb. hakkinda olumlu-olumsuz bilgi paylasan bircok arkadas gibi evet bende saglikci degilim ama elhamdulillah bilgilerine guvendigim saglikci yakinlarim sayesinde ucundan da olsa bu konularda fikir sahibi olabiliyorum. yine burada okudugum asi ile ilgili olumsuz yazilara ragmen ben ilk doz asimi gidip vulurdum... bukadari yeterlidir umarim
hasbunallahu ve nimel vekilBuraya üye olmayan herkes gorebiliyor degil mi yazılanları? Belki yeni covid olmuş birisi ilaçlar hakkında arastırma yaparken sizin yorumunuzu görüp içeceği ilacı içmekten vazgeçip virüs ciğerlerine inecek? Ya da ölecek.
1.5 yildir virüs hayatımızda siz hala ilaçların fazla olup olmadiğıni konuşuyorsunuz.
Sizin yakininiz olan doktorlar kadar bizimde yakinimiz doktor tanidiklarimiz varmerhaba, bu sitede asi vb. konularda olumlu-olumsuz bilgi paylasan bircok arkadas gibi evet bende saglikci degilim ama elhamdulillah bilgilerine guvendigim saglikci yakinlarim sayesinde ucundan da olsa bu konularda fikir sahibi olabiliyorum. yine burada okudugum asi ile ilgili olumsuz yazilara ragmen ben ilk doz asimi gidip vulurdum... bukadari yeterlidir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?