Aynen öyleSekiz ilaç ama mg düşük onu hesapladinizmi tüm doktorlar aptal sizin gibi düşünen insanlar akıllı öylemi o zaman siz içmeyin ama böyle paylaşım yaparak guruplasarak aşı ve ilaç karşıtı olarak insanların haklarına girmeyin
İlaç karşıtı olan insanlar yüzünden ciğerlerine inip geç kalan nice insanlar var yapmayın lütfen aklınızı kendinize saklayın
Sizin yakininiz olan doktorlar kadar bizimde yakinimiz doktor tanidiklarimiz varçoğu hatta hepsi verilen ilacın kullanılması yönünde bizlere bilgi veriyor
İnşallah doğrudurne guzel masallah ama benim yakinlarimizi yaristirmak gibi bir derdim yok sadece kulaktan dolma bilgiyle hareket etmedigimi ifade etmeye calismistim..
birkez daha ve sonkez soyluyorum kendi adima engel olma cabam, istegim, tesebbusum falan yok sadece bir arkadasla yazisirken kisisel dusuncemi ifade ederek 8 ilacin fazla oldugunu yazdim. yazma sebebimde gayet acikti! bu cumleden ama cok fazla ilac icmeyin mantigini cikaran kisiye de helal olsun...Benim bir akrabam refakatciyken hastaligi kapti ilaclari icmedi 1.5ay yatili tedavi gordu. Sonra ailesi oldu kizini yatirabilmek icin 2gun acilde bekledi birakin ilaclara engel olmayi.
Oturdugumuz yerden bilmeden ne cok biliyoruz bizim en buyuk problemimiz bu.
birkez daha ve sonkez soyluyorum kendi adima engel olma cabam, istegim, tesebbusum falan yok sadece bir arkadasla yazisirken kisisel dusuncemi ifade ederek 8 ilacin fazla oldugunu yazdim. yazma sebebimde gayet acikti! bu cumleden ama cok fazla ilac icmeyin mantigini cikaran kisiye de helal olsun...
Siz ve sizin gibi düşünenler bir gurup oluşturup çoğunluk yaratıp insanların aklını bulandiriyorsunuz bilginiz olmadan ve azınlık hatta birkaç doktorun söylemleri ile. benim tepkim bu buradaki bazı kronik hastalığı olanlar yada Türk doktorlarin bilgisine güvenmeyen yada cahil olan bazı kesimler sizlerin yazılarından dolayı okuyup akıllarına göre ilaç içmeyi reddediyorlarbirkez daha ve sonkez soyluyorum kendi adima engel olma cabam, istegim, tesebbusum falan yok sadece bir arkadasla yazisirken kisisel dusuncemi ifade ederek 8 ilacin fazla oldugunu yazdim. yazma sebebimde gayet acikti! bu cumleden ama cok fazla ilac icmeyin mantigini cikaran kisiye de helal olsun...
Korkmayın böyle şikayetler çok etrafımda bikac güne geçiyor belirtilerAnnem dün biontech aşısı oldu dünden beridir ateş ve grip yaşıyor halsiz kafam kalkmıyor diyor ben de anksiyete var panik oldum bu etkiler normal değil mi? Çok panik haldeyim ağlamaklıyım sürekli
Biontech canlı bir aşı o yuzden cok normal. Vucuda virus giriyor neticede ama tabii savasabilecegi.miktarda ateş iyi antikor olustururken bebeklere bile asi sonrasi asiri olmayan atese mudahale edilmez korkmayin.Annem dün biontech aşısı oldu dünden beridir ateş ve grip yaşıyor halsiz kafam kalkmıyor diyor ben de anksiyete var panik oldum bu etkiler normal değil mi? Çok panik haldeyim ağlamaklıyım sürekli
Bu durum normalmiş merak etmeyinAnnem dün biontech aşısı oldu dünden beridir ateş ve grip yaşıyor halsiz kafam kalkmıyor diyor ben de anksiyete var panik oldum bu etkiler normal değil mi? Çok panik haldeyim ağlamaklıyım sürekli
17 mayıstan sonra düğün salonları da açılıyor yazdıklarınızda çok haklısınız17 mayıs sabahı hatta sonrasındaki birkaç gün. muhtemelen tam açılma olacak.
istedikleri sayıları versinler ve istedikleri gibi kaldırsınlar yasakları, farketmez.
tedbirleri elden bırakmayalım.
evden çıkmayalım demeyeceğim zira aylardır o kadar bunaldık ki. yani biz evde kalanlar :)
evden çıkalım ama çok dikkatli olalım. maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. açık havada gezelim. kolonya, dezenfektan çantamızdan eksik olmasın.
mümkünse kalabalıktan kaçınalım.
nerde tenha, açık hava var oraya gidelim.
bin tane de yasak konulsa delen deliyor.
bu kapanmalar, kısıtlamalar bana şunu çok net öğretti ki insanın kişisel tedbiri dışında gerisi boş.
çünkü uymayan çok.
biz uyalım.
Bir kaçını gözüme kestirdim. edeceğim şikayetKapanma gelirken KK daki konular
- Devleti nasıl kandırıp nişanlımla sevişmeye gidebilirim
- Tam kapanmada kv yi iftara çağırdım, nasıl gelebilir?
- Eşimin izin muafiyet belgesi var, biz köye gitçezzz.
- Virüs falan mühim değil, alt katımızda tek yaşayan kınalı yapıncak misali gariban kızı her akşam iftara davet ediyorum ama 2 tabak kaldırmıyor.
Bu tür konulardaki kişiler keşke ihbar edilebilse.
Kapanma gelirken KK daki konular
- Devleti nasıl kandırıp nişanlımla sevişmeye gidebilirim
- Tam kapanmada kv yi iftara çağırdım, nasıl gelebilir?
- Eşimin izin muafiyet belgesi var, biz köye gitçezzz.
- Virüs falan mühim değil, alt katımızda tek yaşayan kınalı yapıncak misali gariban kızı her akşam iftara davet ediyorum ama 2 tabak kaldırmıyor.
Bu tür konulardaki kişiler keşke ihbar edilebilse.
Bunları ne yapacağız?Bir kaçını gözüme kestirdim. edeceğim şikayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?