bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen öyle
O 8 ilac ve arkasini takip eden onlarca tedavi olmasa annemi kaybederdim

Sizin yakininiz olan doktorlar kadar bizimde yakinimiz doktor tanidiklarimiz var çoğu hatta hepsi verilen ilacın kullanılması yönünde bizlere bilgi veriyor
ne guzel masallah ama benim yakinlarimizi yaristirmak gibi bir derdim yok sadece kulaktan dolma bilgiyle hareket etmedigimi ifade etmeye calismistim..

Benim bir akrabam refakatciyken hastaligi kapti ilaclari icmedi 1.5ay yatili tedavi gordu. Sonra ailesi oldu kizini yatirabilmek icin 2gun acilde bekledi birakin ilaclara engel olmayi.
Oturdugumuz yerden bilmeden ne cok biliyoruz bizim en buyuk problemimiz bu.

birkez daha ve sonkez soyluyorum kendi adima engel olma cabam, istegim, tesebbusum falan yok sadece bir arkadasla yazisirken kisisel dusuncemi ifade ederek 8 ilacin fazla oldugunu yazdim. yazma sebebimde gayet acikti! bu cumleden ama cok fazla ilac icmeyin mantigini cikaran kisiye de helal olsun...

Buna kimse karar veremez nasil bir egitim arastirma emekle fazla olduguna karar verebiliyoruz
Yapmayin ortalik yaniyor herkes gergin herkes yasamaya calisiyor ilaci icmeyip vefat eden gec kalinan bir suru insan oldu bunu yasayanlar oldu biride bahsettigim yakinim annesini kaybetti kendi olumden dondu bu defalarca aciklandi herkes dusuncesini icinde tutsun rica ediyorum kimse kimseyi hosgorecek durumda degil

Siz ve sizin gibi düşünenler bir gurup oluşturup çoğunluk yaratıp insanların aklını bulandiriyorsunuz bilginiz olmadan ve azınlık hatta birkaç doktorun söylemleri ile. benim tepkim bu buradaki bazı kronik hastalığı olanlar yada Türk doktorlarin bilgisine güvenmeyen yada cahil olan bazı kesimler sizlerin yazılarından dolayı okuyup akıllarına göre ilaç içmeyi reddediyorlar
Sonucu bazılarında hüsran oluyor demek istediğim için yada içmeyin aşı vurunun yada vuunmayin diye söylemleri bence sosyal medyada bilgimiz olmadığı için altını çizerek söylüyorum bir arastirmamiz olmadığı için sadece kulaktan dolma sadece birkaç uzman doktorun yazdığı makaleleri okumakla sosyal medyada gurup olusturamayiz Türk doktorları sağlık bakanına güvenmemiz gerekiyor toplum olarak yoksa bu salgınla çok kayıp veririz vebale gireriz
Zaten sosyal medyada herkes profesör herkes bilim adamı ki çoğu ya ev hanımı yada ilkokul mezunu ama herkes her bilgiye sahip

Hamile olan ilacı kullanamayan karnında çocuğuyla vefat edenler var onlar ilaç içmediği halde neden öldü ha kader ecel orası ayrı
Ama ilaç içmedi bunu nasıl acikliycaz

Annem dün biontech aşısı oldu dünden beridir ateş ve grip yaşıyor halsiz kafam kalkmıyor diyor ben de anksiyete var panik oldum bu etkiler normal değil mi? Çok panik haldeyim ağlamaklıyım sürekli

Annem dün biontech aşısı oldu dünden beridir ateş ve grip yaşıyor halsiz kafam kalkmıyor diyor ben de anksiyete var panik oldum bu etkiler normal değil mi? Çok panik haldeyim ağlamaklıyım sürekli
Korkmayın böyle şikayetler çok etrafımda bikac güne geçiyor belirtiler
C vitamini takviyesi alsın geçmiş olsun
Biontech aşısı olan kişilerde daha sık duyuyorum bu tür yan etkileri babam kv kp anneannem sinovac aşısı oldular hiçbir yan etki göstermedi

Biontech canlı bir aşı o yuzden cok normal. Vucuda virus giriyor neticede ama tabii savasabilecegi.miktarda ateş iyi antikor olustururken bebeklere bile asi sonrasi asiri olmayan atese mudahale edilmez korkmayin.

17 mayıs sabahı hatta sonrasındaki birkaç gün. muhtemelen tam açılma olacak.
istedikleri sayıları versinler ve istedikleri gibi kaldırsınlar yasakları, farketmez.
tedbirleri elden bırakmayalım.
evden çıkmayalım demeyeceğim zira aylardır o kadar bunaldık ki. yani biz evde kalanlar :)
evden çıkalım ama çok dikkatli olalım. maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. açık havada gezelim. kolonya, dezenfektan çantamızdan eksik olmasın.
mümkünse kalabalıktan kaçınalım.
nerde tenha, açık hava var oraya gidelim.
bin tane de yasak konulsa delen deliyor.
bu kapanmalar, kısıtlamalar bana şunu çok net öğretti ki insanın kişisel tedbiri dışında gerisi boş.
çünkü uymayan çok.
biz uyalım.

Hanımlar anlıyorum 1 yılı aşkın süredir hayatımızı etkileyen pandemi sinirlerinizi yıprattı, evlere kapandık, yakınlarımızı veya tanıdıklarımızı kaybettik, ailelerimiz sevdiklerimiz için korktuk ama asıl böyle bir dönemde birbirimize hoşgörülü olmalıyız.
Sokağa çıkın, aşı yaptırmayın, ilaçları kullanmayın gibi kamu sağlığını ve düzenini bozacak paylaşımlar olmadıkça, Devleti, kurumlarını aşağılayan, hakaret içerikli yorumlar yapılmadıkça, halkı kin ve öfkeye teşvik edecek cümleler kurulmadıkça insanlar düşüncelerini yazabilirler, bu sitede kanunlar ve site kuralları gözetildiği sürece böyle bir kısıtlama yok.

17 mayıstan sonra düğün salonları da açılıyor yazdıklarınızda çok haklısınız

Kapanma gelirken KK daki konular
- Devleti nasıl kandırıp nişanlımla sevişmeye gidebilirim
- Tam kapanmada kv yi iftara çağırdım, nasıl gelebilir?
- Eşimin izin muafiyet belgesi var, biz köye gitçezzz.
- Virüs falan mühim değil, alt katımızda tek yaşayan kınalı yapıncak misali gariban kızı her akşam iftara davet ediyorum ama 2 tabak kaldırmıyor.
Bu tür konulardaki kişiler keşke ihbar edilebilse.

Bir kaçını gözüme kestirdim. edeceğim şikayet

Tünaydın sevgili dostlarım, kapanmanın birinci gününde morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere yoldayken ormanın içinden görüntülediğim gün doğumunu, şeftali, kayısı, armut ve kiraz çiçekleri ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Bir kaçını gözüme kestirdim. edeceğim şikayet
Bunları ne yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…