bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bizde bahane sıralayalım, annem 70 yaşında 15 aydır görmüyorum kronik hastalıkları olan risk grubunda, kardeşimi yeğenlerimi çok özledim ama göremiyorum ama yanlarına gidemiyorum, şu an hava 30 derece civarları ama güneşin gülen yüzü evimden içeri girerken ben gezemiyorum, bırakın insanlarla teması bisikletime binip güneşten yararlanıp temiz hava almak istiyorum ama evdeyim, bakın ne kadar çok amam var.

Kaldı ki hepimiz aynı durumdayız, neden bencil olamıyoruz? Çünkü bilinç var, keşke olmasa mıydık, herkes adına düşünen sorumluluk sahibi insanlar olmak suç mu? Sorumsuzlar bize bulaştırıyor, bizim canımız yanıyor ama onlar hayatlarına devam ediyor.

Eki Görüntüle 2837876

Bu gerçek mi allah aşkınıza yaaaa
Neden gerçek olmasın ki bende dahil çevremde ki herkes şuan çalışıyor işine gücüne gidiyor tam kapanma dedikleri küçük esnaf için geçerli heh birde mağazalar çok şükür ki. saçma sapan birşey yaptılar yani tam kapanma adı altında

Böyle olduğuna bir türlü inanmak istemiyorum nedense Eşimde çalışıyor . Biz zaten oğlumla evdeydik bizim evde hiç birşey değişmedi yani

Bende yazarken bir çekindim.
Ülkemi tabi ki seviyorum. Ama bütün kurallara uyduğumuzu söyleyemem.
Ya da X konusunda kanun yasa yasak vb. olmayacak ama lütfen herkes uysun denildiği zaman insanların uyacağına inanan gerçekten var mı?
Tam kapanmaya bile uymuyoruz ki.
Geçen kasaba gittim. Bir müşteri maskesizdi. Ölümcül bakışlarımla psikolojik baskı yaptım. Maskesini takıp çıkmak zorunda kaldı. Ama maskeyi çıkarken taktı, büyük ihtimalle ceza yememek için. Ben mecbur muyum kapalı alanda senle durmaya.

Yine yasaklardan önce canım istedi ufak bir pasta alayım dedim. Pastayı seçtim. Adam pastayı paketlerden başka maskesiz müşteri geldi. Benim pastanın tepesinde pastaya tüm tükürüklerini saçarak sohbet etmeye başladılar. Uyarmak zorunda kaldım. Hemen özür dileyerek taktı maskesini. Uyarmama gerek var mı ya? Bir gıda işletmesine giriyorsun. Taksan ölür müsün? O pastayı da atın istemiyorum dedim. Niye alayım milletin tükürdüğünü...

Ay çok sinirleniyorum cidden. Hamileyim, bebeğe sinir stres bunlar hep

Bu insanlar nasıl ölüyor peki,ona da kılıf uyduruyorlarmı acaba.
Dün bir arkadaş demiş ki burada bir polis memuru koronadan ölmüş diyecektim ki hergün 300 kişi ölüyor Senin haberin var mı polis memuruda ölebilir sustum yine

Ben bir kere sordum, hemen aldığım cevabı yazayım.
Dünya'da yılda bilmem kaç kişi trafik kazasından ölüyor, o zaman arabalar da yasaklansın (Mantığa gel)
Dünya'da intihar edip ölen sayısı koronadan ölen sayısından bilmem kaç kat fazla (Mantık koşarak uzaklaşır)

Bu insanlara istatistik bilimi anlatmak lazım ama uğraşmadım bile.
Bir araba bir arabaya çarpınca aynı anda 100 araba daha pert olmuyor ablacım ama salgın öyle değil işte bile demedim.
Neye inanıyorsa inansın, korona onun kapısını çaldığında görürüm onu

Bazı insanların mantıkları farklı çalışıyor herhalde,araba ve intiharı izah etmek ilginç resmen.
Onlarıda ijna etmek zor tabi,ölen insanların akıbetibinide bilemez şimdi corona değil hasta filan dye düşünür kesin.

Ölmez fialnmı zannetti acaba.
Kendi kocası da polis inanamıyor herhalde coronadan ölündüğüne inanmıyordu o . Grip gibi olunuyor diye ortada geziyordu. Birde diyor ki hastaymış zaten kalbinde stend varmış ondan ölmüş Sanki sağlıklı insanlardan hiç covidden ölen olmamış gibi

Onu da söylediler.
Gripten ölen çokmuş
Ama devlet saklıyormuş, hepsine korona diyormuş, hep bill gates'miş bunun sebebi.

Bir de şeyi savunuyorlar, ben en son burada bırakmıştım. "PCR testi yapılmaya devam ettikçe bu pandemi bitmeyecek"

Neler düşünüyorlar böyle,grip ve corona şimdide pcr testi.
Bizim insanımız akıllanmaz.

Sağlık bakanının basın toplantısında başka enfeksiyonlardan ölenleri covid 19 dan öldü yazmış olabiliriz 2019 yılında 2020 yılına göre daha fazla insan öldü gibi açıklamaları var bu sene grip yok herkes covid dedi bu söylemler doğal olarak insanların kafasını karıştırıyor

En son ki vaka sayısında baskı yapılmasaydı ayakta uyutulacaktı insanlar,sonuç 30.binle başladı hatırlayın.

Ya bunlar bill gatese niye suçluyorlar onu anlayamıyorum gerçekten ? Çok cahilim galiba

Kılıf dünden hazır güzel anneanne, ecel işte, her gün zaten gripten kanserden aynı sayıda insan ölüyor, grip gibi bişey bu hastalıkta, hepsi amariganın oyunu, aşıyla bize çip takacaklar, kısır yapıp Ümmeti Muhammed'in soyunu kurutacaklar bla bla bla böyle konuşan görünce al kullan lazım belli ki diyesim geliyor

Sonra gısganıyorlar bizi demi,söylenedek çok şeyvarda olmuyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…