bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşımın kardeşi acıbadem acil serviste çalışıyor kendisi ilk sinovac aşı olanlardan sağlıkçı olduğu için
Babası annesi ablası korona oldular hepsi aynı evin içinde sadece bu arkadaşa korona bulaşmadi evde.maske takmadığı halde babası vefat etti iki ay oluyor
Şimdi kendisi hastaneden kapmış korona bugün 6. Günü ağırlaşmış durumu oksijen veriyorlarmış ve İngiliz mutantiymis
Bu aşı mutantli virüse pek işe yaramıyor galiba arkadaşım çok kötü durumda babasını kaybetti kız antidepresan kullanıyor Allah korusun kardeşine bişey olsa neler olur çok korkuyorum

Allah acil şifalar versin. Benim de eşimin arkadaşının karısı hemşire aşı olmasına rağmen çok ağır geçiriyormuş hastaneye yatmış malesef

Yoooo hiç alakası yok geçen senede aynı şekildeydi çevremde herkes ev gezmesi yapıyordu hiç birşey değişmedi yani

Bende birkaç kişiden aynı şeyi duydum mutasyon olduğunu duyduğum zaman kesin aşı işe yatamayacak demiştim kendi kendime sanırım o yolda ilerliyoruz. Ölü sayıyının bu kadar yüksek olup düşmüyor olmasının sebebi de sanırım mutasyon geçirmiş olması . Ölüm oranını ve bulaşma hızını arttırdı . Bence Çin virüsü laboratuvar ortamında yapmıştı sonra mutasyon geçirip daha tehlikeli boyuta geldi . Geçen okudum Çin ekonomisi dünyada en çok büyüyen ekonomi olmuş . Hepimiz küçüldük onlar büyüdüler şaka gibi Ben en çok Hindistan mutasyonundan korkuyorum

Günaydın sevgili dostlarım, kapanmanın 3. gününde, morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalmak ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bugün doğan güneş ışıklarının deniz üzerindeki yansımasını, dalında bir kayısı çiçeği, bir kırmızı sarmaşık gülü, ağaç dalına konmuş çifte kumrular ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Kızlar eşim biraz önce nöbetten döndü her yer açık diyor marketler börekçiler filan
Eşim arkadaşı ile konuştu ..arkadaşı babasının yanından geliyormuş hastaneden ..abi her yer insan sanki hiç yasak yokmuş gibi demiş ben ekmek için bile çıkmıyorum ekmeği tekrar yapmaya başladım evde

Birde bir akrabamız 1. Dozu olduktan sonra aradaki dönemde İngiliz mutasyonunu geçirdi vefat etti
Bir tanıdığım da ilk dozdan sonra vücudun da döküntüler başlamış ...korona testi pozitif çıkmış 70 üzeri yaşı şuan yogun bakimda

Evet evimizin altında A101 ve bir yerel market var mesela çıkmadım . Birde zaten artık hiç çıkmak istemiyorum. Bu kapanma olayı bitince psikolojik destek almam gerekecek gibi hissediyorum dışarı filan çıkma isteğim hiç kalmadı

En son ki vaka sayısında baskı yapılmasaydı ayakta uyutulacaktı insanlar,sonuç 30.binle başladı hatırlayın.
Bizim çocuk doktoru dedi ki. Söylenen hiç bı sayıya inanmayın 30 bin vaka diyorsa en az 90 bin. Elli ölü diyorsa 150 ölü vardır. En az iki üç katı gerçek sayı. Durum çok ciddi. Sen evden cikmiyorsun diye seninle dalga geçen olcak. Deli muamelesi yapan olcak. Ama en doğrusu senin yaptığın. Ev de kalmak. Otuz yaşında insanlarda ölüyor dedi. Sana bişey olursa çocuklara kim bakicak . Çok sıkıldım çok bunaldım. Sabır sabır diyip duruyorum. Tabi normal hayatına devam edenlere aşırı ofkeliyim. Herkse benim gibi yaşasa bu hale gelmezdik.

Benim de tek kabul ettiğim. Virüs var öldürücü. Kimine hiç bisey yapmıyor. Kimini öldürüyor. Virüsün laboratuvar icadi olduğuna artk inandım ben. Dünya nüfusunu azaltmak istediler. Bilmiolar ki bizim Türkler pandemide çocuk yapmaya hızla devam ediyorlar.

Eve kapananin tek derdi o kaldı çünkü

İngiliz varyantına aşı etki etmiyor diye yorumlar okudum
Peki hanımlar aralarında İngiltere nin de olduğu 10 ülkeden gelen turistlerin pcr testinden muaf tutulacağına dair bugün bir karar alındığını biliyor muydunuz? :)

Yeter ki turist gelsin. Oteli olan zenginler ihya olsunlar. Ne olur ki? Turizm sezonu bittikten sonra vakalar azalsın diye biz yine eve kapanırız, batarız, ölürüz falan filan

Gerçi bu haberi malum sözlükte okudum.
Umarım birileri yalan söylemiştir.
Yoksa cidden üzücü bir durum
Vakalr bitsin istiyorum artık, vakaları arttıracak bir durum olmasın, ülkem de diğer bazı ülkeler gibi atlatsın bj durumu
Psikolojim bozuldu vefat sayılarının yüksekliğinden

Yok artık yani yok artık pcr testi istememek nedir allah aşkına yalandır kesin ( yani umarım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…