bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Oturup dertleşmeyi yaşadıklarımı anlatmayı çok isterdim hocam.. dinleseniz hak verirsiniz. Şartlar ancak bu kadar oldu diyebiliyorum..
Hiç kıyamadım size.
Allah geleceğinizi, geçmişinizden güzel ve aydınlık eylesin.

Mutlaka haklı sebepleriniz vardır, sanıyorum evlatlarınız da var bununla birlikte doğru bulmadığınız, istemediğiniz şeyleri yapmanız için eşiniz bile olsa kimsenin size baskı yapmasına izin vermeyin.
Susup içimize attığımız şeyler bizi önce ruhen sonra da bedenen hasta ediyor.
Barış Muslu ismini ve kitaplarını araştırmanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım hocam.. ama her zaman şunu savunurum, kız evladı büyütürken en çok ihtiyaç duyulan şey dağ gibi dimdik duran bir baba imiş. Babadan yüzü gülmeyen kızın kimseden yana gülmüyor. El kapısında seni icraya veren bir baban varken herkes yerden yere vurmak için hamle bekliyor.. ahh ortalık düzelse biz oturup çay yudumlarken dertleşsek, güzel hatıralar ile gülüşsek dilerim o zaman yakın olsun. Sevgi dolu yüreğinizden öpüyorum. Sevdiklerinizle nice sağlıklı bayramlara

Sizinle oturup kahve esliginde sohbet etmek cok guzel olurdu. Cunku insan konusurken sohbet ettigi insanla ayni bakis acisinin olmasi cok onemli.

Inanin burada yeri geldi Turkiyenin pozitiflerini Belcikanin eksilerini soyledigimde, yobaz gurbetci cok kolaysa sen yasa niye orda yasiyosun ozaman. Aksi sekilde Turkiyedeki yanlislari soyledigimde yine pis gurbetci gelme buraya ozaman hava atiyosun muamelesi bile gordum.
Dogrular dogrudur yani bunu degistiremezsiniz.

Yarin icin bayram alisverisinden geliyorum kizlarima bayramlik almaya ciktik.
Herkes maskeli, dezenfektan kapi onlerinde her magazada
Icerisi biraz kalabaliksa kapi onunde sira yapip bekliyoruz birisi cikinca sirasiyla giriyoruz.
Her magazada yarim saat kalma hakkin var. Ya bunlari bilincli olarak yapiyo halk, yanlis yapana soz soylemeyi birakin gozlerinizi dikip ters ters baktiginizda kendini toparlayip kurallara uyuyo.

Cok uzulerek soyluyorum, turk halki kurallari cignemeyi cok seviyor. Ben genelleme yapiyorum yani zaten oyle olmayan insanlar sakin uzerine alinmasin.

Ancak karsiliginda odul varsa kurala uyuyoruz, halbuki bi anlasalarki odul saglik, odul ozgurluk olacak...

Yasanti olarak cok farkli yasiyoruz Turkiyeye bakarak, anlatmasi cok uzun. Kendiniz sahit olursaniz anlarsiniz. Detaya girmek istemiyorum sadece sunu soyleyim standart bi yasama sahibiz. Istersek bizde her yil tlfn degistirip her yeni cikan tabak canak nevresim mobilyayi kullaniriz ama buna gerek yokki, bunu yaparsam bende borcla yasamimi hapse ceviririm.

Neyse konu rayindan cikmasin

Ahh ahh,mesafeler ayni duygulari,görüsleri paylasanlar icin hic de onemli degil ,degil mi.Ne hoş olurdu sizinle sohbet ,kahve ,tahmin edebildim Sizi ve daha söylemek istediklerinizi cok cok iyi anladim ben de .Ayni görüşlerdeyiz evet noktasi noktasina hem de.Objektifim sizin gibi üstelik.Insanlar hem dürüst insan isterler etraflarinda ,hem de dogrulari söyleyenleri sevmezler iste böyle.İnsallah bir gün bir yerde karsilasiriz diycem cok ütopik olacak Vallahi karsilikli kahve icmis kadar enerji ile doldum ne yalan söyleyim.Cok tesekkurler,sohbet ve güzel enerji icin

Resmen idolum oldunuz yahu

Sesleri kötü olacak tabii kolay mı şuan ciğerlerde bir mücadele var. Ama emin olun hastanede çok daha hızlı iyileşme sağlanacak. Siz sadece kalbinizi ferah tutun ve duanızı eksik etmeyin..
İyiki hastanedeler Allah’a şükür ediyorum şuan . Babamın ateşi sürekli yükseliyor İkisininde ciğerlerinde buzlanma olmuş . Acaba kalıcı bir hasar olur mu diye şuan korkuyorum. Oksijen veriyorlar

Kızlar bir tanıdığıma aşı çıktı
Başka ilçelere kadar baktık, sinovac yok hiçbir yerde
Kronik rahatsızlığı yok
Tek sıkıntısı karaciğerde 1.seviye yağlanma
Biontech olsun mu sizce?
Bir güvenemiyorum ya koruyuculuğu yüksek olmasına rağmen

Sinovac geldi diyorlardı hala mı yok

İyiki hastanedeler Allah’a şükür ediyorum şuan . Babamın ateşi sürekli yükseliyor İkisininde ciğerlerinde buzlanma olmuş . Acaba kalıcı bir hasar olur mu diye şuan korkuyorum. Oksijen veriyorlar
Eşimin de ciğerinde tutulum vardı tedaviyle geçti.
Anne-babanız da iyileşir inşallah endişelenmeyin.
Çok geçmiş olsun.

Valla telefonla da aradık 182yi
Sadece 2.doz olanlar için dediler
Demekki tahmin ettiğim gibi sinovac devamı gelmeyecek . 2 dozu yapacaklar o bitecek. Onun yerine Rusya’dan gelen aşıyı kullanacaklar bence . Size tavsiyem şu ben kendi babama bile bionteh veya sinovac ol demedim kendi karar verdi çünkü allah korusun birşey olabilir . Sizde fikir vermeyin bence

Sinovac’ın Türkiye’de üretilebilmesi için lisans verdi Çin.
Bugün haberlerde paylaşıldı.
Yani Sinovac devam eder.

Doktoruna danışsın tabi ana genel olarak doktorlar sadece alerjik bünyesi olanlar vs için sinovac tercihimiz diyorlar ama onlara bile yeter ki aşı olsun, ne olduğu çok önemli değil diyorlar sanırım.

Bulabildiği ilk aşıyı olsun derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…