- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.820
- 548
- 51
Hiç kıyamadım size.Oturup dertleşmeyi yaşadıklarımı anlatmayı çok isterdim hocam.. dinleseniz hak verirsiniz. Şartlar ancak bu kadar oldu diyebiliyorum..
Çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım hocam.. ama her zaman şunu savunurum, kız evladı büyütürken en çok ihtiyaç duyulan şey dağ gibi dimdik duran bir baba imiş. Babadan yüzü gülmeyen kızın kimseden yana gülmüyor. El kapısında seni icraya veren bir baban varken herkes yerden yere vurmak için hamle bekliyor.. ahh ortalık düzelse biz oturup çay yudumlarken dertleşsek, güzel hatıralar ile gülüşsekHiç kıyamadım size.
Allah geleceğinizi, geçmişinizden güzel ve aydınlık eylesin.
Mutlaka haklı sebepleriniz vardır, sanıyorum evlatlarınız da var bununla birlikte doğru bulmadığınız, istemediğiniz şeyleri yapmanız için eşiniz bile olsa kimsenin size baskı yapmasına izin vermeyin.
Susup içimize attığımız şeyler bizi önce ruhen sonra da bedenen hasta ediyor.
Barış Muslu ismini ve kitaplarını araştırmanızı tavsiye ederim.
Sizinle oturup kahve esliginde sohbet etmek cok guzel olurdu. Cunku insan konusurken sohbet ettigi insanla ayni bakis acisinin olmasi cok onemli.Beni anladiginiz icin cok tesekkur ederim size gercektenBen ve benim gibiler cok azînlıkta bu memlekette.Disarida kural ihlal eden birini uyarinca uzaydan gelmisim gibi bakiyor insanlar.Cocuklarimiz cok uzun zamandir egitimsiz kaldi Bir cicegi sulamamak gibi bir sey bu.Online egitimde masallah herkes basarili.Bu hafta bile online egitim yok üniversitelerde ,neymis ,bayram haftasiymis! Cok acinacak haldeyiz.Sizin söylediginiz o cafe ,restaurant kurallarini ilk acarken burda da söylüyorlar ama isletme sahipleri de ,müsteriler de aslaaaa uymuyorlar.Üst üste ,dip dibe,ellerinde sigara ,yiyolat,iciyolar ki yine olucak ayni sey bu tam kapanma! nin ardindan.Dükkan sahibi diyor ki burda; banane ben kimsenin gözünün yasina bakmam,kim geliyosa alirim,fazls masa da acarim,beni ilgilendirmez diyor.Halbuki bilmiyor ki; böyle yaparak en cok kendi is yerine zarar veriyor,kendine zarar veriyor hoop 1 ay sonra tekrar kapatiliyorlar.Ac ,kapa ,ac ,kapa durumu var burda ve hic bi ise yaradigi yok.Insanlar hürraaa yine dolacak biliyorum kacinciya yasiyoruz, kontrollu normallesme yok burda.Insan haklarina saygili ,kitap okuyan ,okudugunu hayata geciren ,dedikodu yapmayan,görümce ,elti muhabbeti icin birbirlerine sabah kahvelerine gidip gelmeyen,o ne giymis,bu dugunde ne takmis diye sorgulamayan insanlarla birlikte yasamak cook isterdim ben de.Koskocaman sevgiler size Anlasilmak,sevilmekten daha güzel geri dönüsümler sagliyor insanlarda sanirim
Ahh ahh,mesafeler ayni duygulari,görüsleri paylasanlar icin hic de onemli degil ,degil mi.Ne hoş olurdu sizinle sohbet ,kahve ,tahmin edebildimSizinle oturup kahve esliginde sohbet etmek cok guzel olurdu. Cunku insan konusurken sohbet ettigi insanla ayni bakis acisinin olmasi cok onemli.
Inanin burada yeri geldi Turkiyenin pozitiflerini Belcikanin eksilerini soyledigimde, yobaz gurbetci cok kolaysa sen yasa niye orda yasiyosun ozaman. Aksi sekilde Turkiyedeki yanlislari soyledigimde yine pis gurbetci gelme buraya ozaman hava atiyosun muamelesi bile gordum.
Dogrular dogrudur yani bunu degistiremezsiniz.
Yarin icin bayram alisverisinden geliyorum kizlarima bayramlik almaya ciktik.
Herkes maskeli, dezenfektan kapi onlerinde her magazada
Icerisi biraz kalabaliksa kapi onunde sira yapip bekliyoruz birisi cikinca sirasiyla giriyoruz.
Her magazada yarim saat kalma hakkin var. Ya bunlari bilincli olarak yapiyo halk, yanlis yapana soz soylemeyi birakin gozlerinizi dikip ters ters baktiginizda kendini toparlayip kurallara uyuyo.
Cok uzulerek soyluyorum, turk halki kurallari cignemeyi cok seviyor. Ben genelleme yapiyorum yani zaten oyle olmayan insanlar sakin uzerine alinmasin.
Ancak karsiliginda odul varsa kurala uyuyoruz, halbuki bi anlasalarki odul saglik, odul ozgurluk olacak...
Yasanti olarak cok farkli yasiyoruz Turkiyeye bakarak, anlatmasi cok uzun. Kendiniz sahit olursaniz anlarsiniz. Detaya girmek istemiyorum sadece sunu soyleyim standart bi yasama sahibiz. Istersek bizde her yil tlfn degistirip her yeni cikan tabak canak nevresim mobilyayi kullaniriz ama buna gerek yokki, bunu yaparsam bende borcla yasamimi hapse ceviririm.
Neyse konu rayindan cikmasin
Resmen idolum oldunuz yahuAhh ahh,mesafeler ayni duygulari,görüsleri paylasanlar icin hic de onemli degil ,degil mi.Ne hoş olurdu sizinle sohbet ,kahve ,tahmin edebildimSizi ve daha söylemek istediklerinizi cok cok iyi anladim ben de .Ayni görüşlerdeyiz evet noktasi noktasina hem de.Objektifim sizin gibi üstelik.Insanlar hem dürüst insan isterler etraflarinda ,hem de dogrulari söyleyenleri sevmezler iste böyle.İnsallah bir gün bir yerde karsilasiriz diycem cok ütopik olacak Vallahi karsilikli kahve icmis kadar enerji ile doldum ne yalan söyleyim.Cok tesekkurler,sohbet ve güzel enerji icin
İyiki hastanedeler Allah’a şükür ediyorum şuan . Babamın ateşi sürekli yükseliyorSesleri kötü olacak tabii kolay mı şuan ciğerlerde bir mücadele var. Ama emin olun hastanede çok daha hızlı iyileşme sağlanacak. Siz sadece kalbinizi ferah tutun ve duanızı eksik etmeyin..
Sinovac geldi diyorlardı hala mı yokKızlar bir tanıdığıma aşı çıktı
Başka ilçelere kadar baktık, sinovac yok hiçbir yerde
Kronik rahatsızlığı yok
Tek sıkıntısı karaciğerde 1.seviye yağlanma
Biontech olsun mu sizce?
Bir güvenemiyorum ya koruyuculuğu yüksek olmasına rağmen
Yarım saat önce aradım biontec e veriyorlar randevuSinovac geldi diyorlardı hala mı yok
Eşimin de ciğerinde tutulum vardı tedaviyle geçti.İyiki hastanedeler Allah’a şükür ediyorum şuan . Babamın ateşi sürekli yükseliyorİkisininde ciğerlerinde buzlanma olmuş . Acaba kalıcı bir hasar olur mu diye şuan korkuyorum. Oksijen veriyorlar
Bugün radyoda sinovac geldi diye duymuştum şaşırdımYarım saat önce aradım biontec e veriyorlar randevu
Sinovac geldi diyorlardı hala mı yok
Teşekkür ediyorum şuan tek korkum ciğerlerindeki tutulum kalıcı olursa diyeEşimin de ciğerinde tutulum vardı tedaviyle geçti.
Anne-babanız da iyileşir inşallah endişelenmeyin.
Çok geçmiş olsun.
Yarım saat önce aradım biontec e veriyorlar randevu
Teşekkür ediyorum şuan tek korkum ciğerlerindeki tutulum kalıcı olursa diye
Demekki tahmin ettiğim gibi sinovac devamı gelmeyecek . 2 dozu yapacaklar o bitecek. Onun yerine Rusya’dan gelen aşıyı kullanacaklar bence . Size tavsiyem şu ben kendi babama bile bionteh veya sinovac ol demedim kendi karar verdi çünkü allah korusun birşey olabilir . Sizde fikir vermeyin benceValla telefonla da aradık 182yi
Sadece 2.doz olanlar için dediler
Bir velim göğüs hastalıkları uzmanı, profesör.Teşekkür ediyorum şuan tek korkum ciğerlerindeki tutulum kalıcı olursa diye
Sinovac’ın Türkiye’de üretilebilmesi için lisans verdi Çin.Demekki tahmin ettiğim gibi sinovac devamı gelmeyecek . 2 dozu yapacaklar o bitecek. Onun yerine Rusya’dan gelen aşıyı kullanacaklar bence . Size tavsiyem şu ben kendi babama bile bionteh veya sinovac ol demedim kendi karar verdi çünkü allah korusun birşey olabilir . Sizde fikir vermeyin bence
Doktoruna danışsın tabi ana genel olarak doktorlar sadece alerjik bünyesi olanlar vs için sinovac tercihimiz diyorlar ama onlara bile yeter ki aşı olsun, ne olduğu çok önemli değil diyorlar sanırım.Kızlar bir tanıdığıma aşı çıktı
Kronik rahatsızlığı yok
Biontech olsun mu sizce?
Bulabildiği ilk aşıyı olsun derim ben.Kızlar bir tanıdığıma aşı çıktı
Kronik rahatsızlığı yok
Biontech olsun mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?