bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eltimin çocuklar seker toplamaya cikmis ve bayramlasmak icin komsulari gelecekmis .Allahim kurallara uyanlari koru digerinin ne hali varsa görsün
Evet sabahtan beri kaç kez çocuklar kapıyı çaldılar

Bir sorum olacak sizlere
Nerede okudum bilmiyorum ama ufak bir yazı da olsa okuduğumu hatırlıyorum
Yarın eşim biontech olacak
Okuduğum yazıda canlı virüs olduğu için aşı olan kişiler başkalarına hastalık taşıyabilir anlamına gelen bir ifade vardı.
Bu doğru mudur?

Yani aşı olduktan sonra sizce bizim 2 3 gün ayrı takılmamız gerekir mi?

Gecmis olsun canim, hastayim diyordun korona miydi ? Gelmis geçmiş olsun, Allah daha iyi etsin.

2. rahatsizliginizda covid çıktı mı? Başka bir sey mi? Belli oldu mu?
Gecmis olsun.

Evet. 7 gün filan.
Ama ne kadar mümkün, bilemiyorum.

Karşı komşu şuan bir sürü insanı bayramcı ağırlıyor

Gecmis olsun.
Covid negatif çıktı 2. gittiğimde de ama öksürmekten tahriş sebepli kan gelmesi, öksürmekten istifra etmek vs yaşadığım için doktorla görüşmeye gittim.

Doktor öksürüğün 6ay önce geçirdiğim covid kaynaklı olduğunu, bağışıklığım iğneyle düşürüldükçe de bu sebeple öksürüğün daha çok arttığını söyledi. Testler de istedi ama test sonuçları da doktorun dediği gibi çıktı. Alerjik geçmişim var normalde ama alerji kaynaklı çıkmadı yani öksürük.

Bazı vakalarda öksürüğün 9ay veya daha bile fazla sürdüğünü söyledi. İlaçlar verdi özellikle kodein içeren bir ilaç verdi öksürüğü kesmesi için ama bir ay içmem gereken ilacı bir gün içebildim, çocuğuma bakamayacak duruma geldim ilaç çok ağırmış. Diğer ilaçları kullanarak en azından öksürüğü hafiflemeye çalışıyorum

Gecmis olsun.
Covid negatif çıktı 2. gittiğimde de ama öksürmekten tahriş sebepli kan gelmesi, öksürmekten istifra etmek vs yaşadığım için doktorla görüşmeye gittim.

Doktor öksürüğün 6ay önce geçirdiğim covid kaynaklı olduğunu, bağışıklığım iğneyle düşürüldükçe de bu sebeple öksürüğün daha çok arttığını söyledi. Testler de istedi ama test sonuçları da doktorun dediği gibi çıktı. Alerjik geçmişim var normalde ama alerji kaynaklı çıkmadı yani öksürük.

Bazı vakalarda öksürüğün 9ay veya daha bile fazla sürdüğünü söyledi. İlaçlar verdi özellikle kodein içeren bir ilaç verdi öksürüğü kesmesi için ama bir ay içmem gereken ilacı bir gün içebildim, çocuğuma bakamayacak duruma geldim ilaç çok ağırmış. Diğer ilaçları kullanarak en azından öksürüğü hafiflemeye çalışıyorum

Anliyorum. Hamd olsun covid degil.
Gecmis olsun. Dilerim hasar bırakmadan, cabucak gecer şikayetiniz. Acil sifa dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…