Eltimin çocuklar seker toplamaya cikmis ve bayramlasmak icin komsulari gelecekmis .Allahim kurallara uyanlari koru digerinin ne hali varsa görsün
Alerji geçmişi olan herkes aşı fark etmeksizin hastaneye yönlendiriliyor zaten.Yok riskli olduğu için değil canlı aşı olduğu için biraz daha alerjen öyle düşün
Evet sabahtan beri kaç kez çocuklar kapıyı çaldılarEltimin çocuklar seker toplamaya cikmis ve bayramlasmak icin komsulari gelecekmis .Allahim kurallara uyanlari koru digerinin ne hali varsa görsün
Alerji geçmişi olan herkes aşı fark etmeksizin hastaneye yönlendiriliyor zaten.
Gecmis olsun canim, hastayim diyordun korona miydi ? Gelmis geçmiş olsun, Allah daha iyi etsin.Herkese iyi akşamlar
Bugün bizim son karantina günümüz burayı takip ederken çok korkuyordum atlattık artık korkmuyorum zaten son 6 7 aydır maske de kullanmıyorum astım hastasıyım bana atak geçirtiyor maske
Geçen hafta eşimde koku kaybı ve sırt ağrısı olunca arkadaşlarından bazıları pozitif çıkmış karantinaya alınmış olunca test yaptırdı ve pozitif çıktı bende bir aydır felan nefes darlığı vardı zaten manyak kadının biri yüzünden astım atağı gelmişti bir ay önce onun darlığı devam ediyordu ...
Eşim pozitif çıkınca filyasyon ekibi favi getirdi birde hastane ilaç reçete etmiş ne yazdıysa almadık bile bende bir gün sonra koku kaybı oluştu teste gitmedim zaten evdeyiz hep diye
evde zeytin yaprağı ayva yaprağı kantaron otu vardı bol sıvı tüketin demiş doktor bunları ve sirkeli su limonlu su felan içtik ben daralma için kozalak macunu içtim ballı propolisli karşımlar içtik hep ve bugün hiç bir şikayetimiz kalmadı ne yatak ayırdık ne sofra ayırdık soran olmadı ama anlatmak istedim korkmayın korku bağışıklık sistemini çökertir ve bütün hastalıklara açık olur bedeniniz
Hayırlı geceler
2. rahatsizliginizda covid çıktı mı? Başka bir sey mi? Belli oldu mu?Çok çok geçmiş olsun, hastaneye yatmaları inşallah iyileşmeleri için iyi bir haber, Allah şifalar versin..
Ben bir kere covid geçirdim, sonrasında da covid olduğumdan şüphelendiğim için bu kapatmada da öncesinde de özel hastanede dahiliyeden randevu alıp gittim hastaneye, telefonla hastaneye de önce bilgilendirmede bulundum şüphem var test vermeye geliyorum diyerek. Beni direkt test alacakları bölgeye aldılar, özel kıyafetler giyen doktor beni muayene etti, sonra testim alındı. Telefonuma randevu bilgi smsi geldiği için çevirmede de sorun yaşamadık. İlk sonucum pozitif çıktığında (ekim 2020) kronik hastalığım olduğu için riskli durum olabilir denilip tomografi çektirmemi söylediler, özel hastaneden yine randevu alıp çektirdim. Aileniz de keşke o şekilde yapsaydı... Covid çok hızlı ilerleyebiliyor, pozitifi görünce hızlı hareket etmek, ilaçları da hemen içmek çok önemli... Allah herkese şifalar versin
Evet. 7 gün filan.Bir sorum olacak sizlere
Nerede okudum bilmiyorum ama ufak bir yazı da olsa okuduğumu hatırlıyorum
Yarın eşim biontech olacak
Okuduğum yazıda canlı virüs olduğu için aşı olan kişiler başkalarına hastalık taşıyabilir anlamına gelen bir ifade vardı.
Bu doğru mudur?
Yani aşı olduktan sonra sizce bizim 2 3 gün ayrı takılmamız gerekir mi?
Gecmis olsun, sifa dilerimElifcim babam yine ateşli birde ciddi bir öksürük başlamış. Annemde zTen öksürük vardı
Teşekkür ediyorum
Covid negatif çıktı 2. gittiğimde de ama öksürmekten tahriş sebepli kan gelmesi, öksürmekten istifra etmek vs yaşadığım için doktorla görüşmeye gittim.2. rahatsizliginizda covid çıktı mı? Başka bir sey mi? Belli oldu mu?
Gecmis olsun.
Evet. 7 gün filan.
Ama ne kadar mümkün, bilemiyorum.
Covid negatif çıktı 2. gittiğimde de ama öksürmekten tahriş sebepli kan gelmesi, öksürmekten istifra etmek vs yaşadığım için doktorla görüşmeye gittim.2. rahatsizliginizda covid çıktı mı? Başka bir sey mi? Belli oldu mu?
Gecmis olsun.
Anliyorum. Hamd olsun covid degil.Covid negatif çıktı 2. gittiğimde de ama öksürmekten tahriş sebepli kan gelmesi, öksürmekten istifra etmek vs yaşadığım için doktorla görüşmeye gittim.
Doktor öksürüğün 6ay önce geçirdiğim covid kaynaklı olduğunu, bağışıklığım iğneyle düşürüldükçe de bu sebeple öksürüğün daha çok arttığını söyledi. Testler de istedi ama test sonuçları da doktorun dediği gibi çıktı. Alerjik geçmişim var normalde ama alerji kaynaklı çıkmadı yani öksürük.
Bazı vakalarda öksürüğün 9ay veya daha bile fazla sürdüğünü söyledi. İlaçlar verdi özellikle kodein içeren bir ilaç verdi öksürüğü kesmesi için ama bir ay içmem gereken ilacı bir gün içebildim, çocuğuma bakamayacak duruma geldim ilaç çok ağırmış. Diğer ilaçları kullanarak en azından öksürüğü hafiflemeye çalışıyorum
Bilmem.Ay cidden mi 7 gün napacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?