bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Eşim çok sıkıştırdı ama vermedim
Sadece bildiği yanlış 1 2 nokta vardı onları düzelttim
Eşim canım kanım ama ona bile bir şey demedim
vebal almak istemedim

Size çok büyük geçmiş olsun diliyorum
Çok teşekkür ediyorum
Bir velim göğüs hastalıkları uzmanı, profesör.
Vaktinde, doğru tedavi uygulanırsa kalıcı hasar bırakmıyor dedi ben eşim için endişeyle aradığımda.
İnşallah
Sinovac’ın Türkiye’de üretilebilmesi için lisans verdi Çin.
Bugün haberlerde paylaşıldı.
Yani Sinovac devam eder.
Bende bakanın bir konuşmadı sırasında Rusya ile aşı için anlaşıldığını üretimi içinde izin alındığını dinlemiştim sanırım yanlış anlamışım o sınovacmış
Eşim çok sıkıştırdı ama vermedim
Sadece bildiği yanlış 1 2 nokta vardı onları düzelttim
Eşim canım kanım ama vebal almak istemedim
Bende yorum yapmıyorum hiç

Haberlerde vardı. Bugün sabah sinovac gelmiş yine. Hala aşılar geldiğinde bizim laboratuvarlarimizda araştırmadan geciriliyorsa 2 hafta sonra kullanıma geçilir

Biontech sinovacdan daha guvenilir diye biliyorum ben
Biz Belcikada yasiyoruz, babam gecen hafta biontech asisi oldu

Biontech sinovacdan daha guvenilir diye biliyorum ben
Biz Belcikada yasiyoruz, babam gecen hafta biontech asisi oldu

Gerçekten mi
Eski hep bildiğimiz aşı sinovac
Biontech yeni teknoloji vs diyorlar

Bir de sinovac ı aile hekimi bile yaparken biomtech için sadece hastane randevu veriyor. Bu da acaba riskli diye mi hastaneden randevu veriliyor diye düşündürttü bana

Sinovac burada hic olmadi bile
Astrazenaca vardi o pek tavsiye edilmiyodu, o stokda bitmis bidaha uretimi olmayacak.
Biontech veya pfizer en iyisi diye biliniyor burada

Sizi çok iyi anliyorum 1,5 senedir ayni mucadeleyi esime ve çevremdekilere karşi bende veriyorum ve çok yoruldum bayramda çok şukur evdeyim ama tutturdu bayram sonu gidecegiz ve hep bencillikle suçlaniyorum cocuklarimi ve kendimi korumaya calismak bencillikse bencilim diyorum kendimi anlatmakda cok yoruldum yordu beni korana

Bir arkadaşım İsrail konsolosluğunun önünde stori paylaşmış; epeyce kalabalık bir grup meşalelerle marşlarla protesto ediyorlar.
Küçücük bir alanda belki yüz kişi.
Ve tam kapanma denen, insanların kepenklerini kapatıp-ucretsiz izne ayrildigi, Ramazan günü nice kişinin eve ekmek getiremediği günlerde oluyor bu. Ve hiç bir polis , hiç kimseye ceza falan yazmiyor.
Ne denir ki böylesine?
Arkadaşıma ters bir mesaj yazacaktım, vazgeçtim, doldum bari buraya yazayım bari dedim

Sinovac da alerjisini belirtenlere hastahanede yapiliyordu zamanla rahatladilar
Ama biontech alerjik reaksiyona sebep olmus sanirim bu yuzden birde saklama kosullari zor, heryerde saklanamiyor

Günaydın sevgili dostlarım, hepimizin bayramı kutlu olsun. Ramazan boyunca ettiğimiz duaların kabul olması, morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün, şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah hanımeli çiçekleri arasından doğan güneşi, gül goncaları, papatya çiçekleri ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Yok riskli olduğu için değil canlı aşı olduğu için biraz daha alerjen öyle düşün

Karşı komşum karı koca 80 yaş üzeri abartmıyorum bakın sabahtan beri kapısıni çalan çalana mercekten bakıyorum beş yetişkin iki çocuk çıktılar bu sadece erinmeyip kalkıp baktiklarim
Üst komşu sesleri olmaz normalde şuan çocuklar koşuşuyor kahkaha sesleri havada uçuşuyor
Ne kadar rahatına düşkün bir milletiz kendilerini düşünmüyorlar bari başkalarını dusunseler
Polis boşuna şehrin meydanında denetim yapıyor zaten millet ara sokaktan birbirine gidiyo meydandan geçenlerin izin kağıdı var zaten ne komik bir milletiz ama trajikomik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…