EvetSizde sinovac bekliyordunuz değil mi?
Biz haftaya cumaya aldık
En azından randevumuz oluşsun dedik
O sırada sinovac gelirse değiştireceğiz
Demekki tahmin ettiğim gibi sinovac devamı gelmeyecek . 2 dozu yapacaklar o bitecek. Onun yerine Rusya’dan gelen aşıyı kullanacaklar bence . Size tavsiyem şu ben kendi babama bile bionteh veya sinovac ol demedim kendi karar verdi çünkü allah korusun birşey olabilir . Sizde fikir vermeyin bence
Bulabildiği ilk aşıyı olsun derim ben.
Çok teşekkür ediyorumSize çok büyük geçmiş olsun diliyorum
İnşallahBir velim göğüs hastalıkları uzmanı, profesör.
Vaktinde, doğru tedavi uygulanırsa kalıcı hasar bırakmıyor dedi ben eşim için endişeyle aradığımda.
Bende bakanın bir konuşmadı sırasında Rusya ile aşı için anlaşıldığını üretimi içinde izin alındığını dinlemiştim sanırım yanlış anlamışım o sınovacmışSinovac’ın Türkiye’de üretilebilmesi için lisans verdi Çin.
Bugün haberlerde paylaşıldı.
Yani Sinovac devam eder.
Bende yorum yapmıyorum hiçEşim çok sıkıştırdı ama vermedim
Sadece bildiği yanlış 1 2 nokta vardı onları düzelttim
Eşim canım kanım ama vebal almak istemedim
Haberlerde vardı. Bugün sabah sinovac gelmiş yine. Hala aşılar geldiğinde bizim laboratuvarlarimizda araştırmadan geciriliyorsa 2 hafta sonra kullanıma geçilirKızlar bir tanıdığıma aşı çıktı
Başka ilçelere kadar baktık, sinovac yok hiçbir yerde
Kronik rahatsızlığı yok
Tek sıkıntısı karaciğerde 1.seviye yağlanma
Biontech olsun mu sizce?
Bir güvenemiyorum ya koruyuculuğu yüksek olmasına rağmen
Biontech sinovacdan daha guvenilir diye biliyorum benKızlar bir tanıdığıma aşı çıktı
Başka ilçelere kadar baktık, sinovac yok hiçbir yerde
Kronik rahatsızlığı yok
Tek sıkıntısı karaciğerde 1.seviye yağlanma
Biontech olsun mu sizce?
Bir güvenemiyorum ya koruyuculuğu yüksek olmasına rağmen
Biontech sinovacdan daha guvenilir diye biliyorum ben
Biz Belcikada yasiyoruz, babam gecen hafta biontech asisi oldu
Sinovac burada hic olmadi bileGerçekten mi
Eski hep bildiğimiz aşı sinovac
Biontech yeni teknoloji vs diyorlar
Bir de sinovac ı aile hekimi bile yaparken biomtech için sadece hastane randevu veriyor. Bu da acaba riskli diye mi hastaneden randevu veriliyor diye düşündürttü bana
Sizi çok iyi anliyorum 1,5 senedir ayni mucadeleyi esime ve çevremdekilere karşi bende veriyorum ve çok yoruldum bayramda çok şukur evdeyim ama tutturdu bayram sonu gidecegiz ve hep bencillikle suçlaniyorum cocuklarimi ve kendimi korumaya calismak bencillikse bencilim diyorum kendimi anlatmakda cok yoruldum yordu beni koranaKuzenleri var, 4 tane hepsinin kimlikle geçişi serbest.. onlar önden gidip serbest olan yollardan gideceklermiş. Defalarca dedim ben korkuyorum gelmek istemiyorum diye. Kim var ki zaten annem babam diyor. Maske ile oturacağım. Bayram dönüşü iş başlarsa çocuklarımı mecbur oraya bırakacağım. Her türlü sıkıntı benim için. Elbette elimi kolumu bağlayıp götürecek hali yok. Uyguladığı psikolojik baskıyı ben bilirim yıllarca. Midemden oldum yıllarca bu psikolojik şiddet yüzünden içime ata ata tiroit kanseri oldum.. konuşup anlaşabildiğim biri değil. Bünyem kavga gürültüyü kaldırmıyor. Öyle noktadayım ki stres düzeyim arttıkça kusmalarım başlıyor. Bu gece gidip yarın gece döneceğiz. Ve ben kimseye yaklaşmadan maskeli duracağım mecbur. Kendi köye gitse n'olacak gitmese n'olacak sürekli milletle iç içe ve maskesiz aylardır. Akşamları arkadaşları ile buluşuyor.. ben hastayım korona getirirsin diyorum dinleyen kim.. bu saçmalıkta korona olursam bi anam yanar bana bu kadar...
Gerçekten mi
Bir de sinovac ı aile hekimi bile yaparken biomtech için sadece hastane randevu veriyor. Bu da acaba riskli diye mi hastaneden randevu veriliyor diye düşündürttü bana
Yok riskli olduğu için değil canlı aşı olduğu için biraz daha alerjen öyle düşünGerçekten mi
Allahım acil şifalar versin inşallah.Annemi de babamı da hastaneye yatırdılarikisinin de ciğerine inmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?