bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sizi doğru anladığıma emin olmak istedim
Kastettiğim eşim aşı yoluyla aldığı virüsü bana bulaştırabilir mi?
Sizde 7 gün bulaştırabilir dediniz değil mi?
Evet, böyle bulasmalar duydum haberde vs.
Bir de babam aşı oldugunda uzak duralim, yakinlasmayalim vb. demişti, bulastiricilik oluyormus diye. Ama annemle mesafelerine ne yaptilar, onu hiç bilmiyorum.

Ben öyle birşey duymadım eğer olsaydı ana haberde vs çıkardı . Ayrıca Aşı olan kişiye o an bilgi verilirdi . Babam aşı oldu Kv kp vs hiç birşey duymadık

Benim eskm 2 doz Biontech oldu ama ben böyle bisey bilmiyordum. Birşey olmadi. Annem ve babamda Biontech oldu onlarda ayirmadi bisey olmadi. Bilemiyorum uyari yapmadılar hic

Aslında mantıklı düşünürsem;
- Millet aşı olup işe gidiyor. Böyle bir durum olsa sanki 3 gün karantinada kalın gibi bir şey söylenirdi.
- İkincisi normal covid 19 virüsünü alıp enjekte etmiyorlar, ne bulaşabilir ki

Ama hamile olunca bir de böyle bir yazı okuyunca sormak istedim :)

Tekrar bi arastirdim da yanlış biliyormusum yanlış hatirlamisim canım,
Direkt işe hayata devam ediliyormus.
Babamin davranışı, bizim ailevî paranoyaklığımızla açıklanabilir
reynax tuce_tuce

Niloş daha iyiler ateşleri genel anlamda düştü . Oksijen veriyorlar annemin hala aşırı baş ağrısı ve eklem ağrısı var .öksürükleri başladı
Allah iyi etsin, daha iyi etsin. Hayırlı kalıcı şifa diliyorum ikisine de

Bana hiç iyileşmiyorlar gibi geliyor ama amcamlar bugün doktorlar ile görüştü . Doktor iyiye gidiyorlar dedi ama devam eden sıkıntıları var öksürük eklem ağrısı baş ağrısı gibi
Yavas yavas azaliyordur, doktor takip ettigi icin iyilestigini görüyordur. Üzülmeyin siz Dua edelim.

Niloş daha iyiler ateşleri genel anlamda düştü . Oksijen veriyorlar annemin hala aşırı baş ağrısı ve eklem ağrısı var .öksürükleri başladı
İnşAllah onlar da geçer korkma komşumuza da oksijen verdiler hatta eve çıkınca da bir vakit verdiler şimdi iyi maşallah baş ağrısı eklem ağrısı zaten oluyormuş bir başka komşum vücudunun çok ağrıdığını söylemişti geçecek inşallah canım üzülme tamam mı

Benim eniştem ve teyzem aynı anda aşı oldu ama sinovac oldular, onlara eşlere aynı anda aşı yapmak daha iyi demişler ama ne anlamda dediler bilmiyorum. İnaktif aşı bir de. Yine de ben de ne sinovac ne biontech aşısı olup eşine bulaştıran hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…