- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok teşekkür ederimAnliyorum. Hamd olsun covid degil.
Gecmis olsun. Dilerim hasar bırakmadan, cabucak gecer şikayetiniz. Acil sifa dilerim.
Bilmem.
Evet, böyle bulasmalar duydum haberde vs.Sizi doğru anladığıma emin olmak istedim
Kastettiğim eşim aşı yoluyla aldığı virüsü bana bulaştırabilir mi?
Sizde 7 gün bulaştırabilir dediniz değil mi?
Teşekkür ediyorumGecmis olsun, sifa dilerim
Ben öyle birşey duymadım eğer olsaydı ana haberde vs çıkardı . Ayrıca Aşı olan kişiye o an bilgi verilirdi . Babam aşı oldu Kv kp vs hiç birşey duymadıkSizi doğru anladığıma emin olmak istedim
Ay cidden mi 7 gün napacağız
Benim eskm 2 doz Biontech oldu ama ben böyle bisey bilmiyordum. Birşey olmadi. Annem ve babamda Biontech oldu onlarda ayirmadi bisey olmadi. Bilemiyorum uyari yapmadılar hicAy cidden mi 7 gün napacağız
Benim eskm 2 doz Biontech oldu ama ben böyle bisey bilmiyordum. Birşey olmadi. Annem ve babamda Biontech oldu onlarda ayirmadi bisey olmadi. Bilemiyorum uyari yapmadılar hic
Ben öyle birşey duymadım eğer olsaydı ana haberde vs çıkardı . Ayrıca Aşı olan kişiye o an bilgi verilirdi . Babam aşı oldu Kv kp vs hiç birşey duymadık
Doktor salı gününe kadar yatıracakmış babamda hastaneden kaçmayı planlıyorBabanız nasıl bu arada? Anneniz de..
Nasıl oldu canım annenle baban?Doktor salı gününe kadar yatıracakmış babamda hastaneden kaçmayı planlıyor
Tekrar bi arastirdim da yanlış biliyormusum yanlış hatirlamisim canım,Aslında mantıklı düşünürsem;
- Millet aşı olup işe gidiyor. Böyle bir durum olsa sanki 3 gün karantinada kalın gibi bir şey söylenirdi.
- İkincisi normal covid 19 virüsünü alıp enjekte etmiyorlar, ne bulaşabilir ki
Ama hamile olunca bir de böyle bir yazı okuyunca sormak istedim :)
İyilesiyorlar degil mi. Çok şükür. Hamd olsun.Doktor salı gününe kadar yatıracakmış babamda hastaneden kaçmayı planlıyor
Niloş daha iyiler ateşleri genel anlamda düştü . Oksijen veriyorlarNasıl oldu canım annenle baban?
Babanız nasıl bu arada? Anneniz de..
Bana hiç iyileşmiyorlar gibi geliyorİyilesiyorlar degil mi. Çok şükür. Hamd olsun.
Allah iyi etsin, daha iyi etsin. Hayırlı kalıcı şifa diliyorum ikisine deNiloş daha iyiler ateşleri genel anlamda düştü . Oksijen veriyorlarannemin hala aşırı baş ağrısı ve eklem ağrısı var .öksürükleri başladı
Yavas yavas azaliyordur, doktor takip ettigi icin iyilestigini görüyordur. Üzülmeyin sizBana hiç iyileşmiyorlar gibi geliyorama amcamlar bugün doktorlar ile görüştü . Doktor iyiye gidiyorlar dedi ama devam eden sıkıntıları var öksürük eklem ağrısı baş ağrısı gibi
İnşAllah onlar da geçer korkma komşumuza da oksijen verdiler hatta eve çıkınca da bir vakit verdiler şimdi iyi maşallah baş ağrısı eklem ağrısı zaten oluyormuş bir başka komşum vücudunun çok ağrıdığını söylemişti geçecek inşallah canım üzülme tamam mıNiloş daha iyiler ateşleri genel anlamda düştü . Oksijen veriyorlarannemin hala aşırı baş ağrısı ve eklem ağrısı var .öksürükleri başladı
Benim eniştem ve teyzem aynı anda aşı oldu ama sinovac oldular, onlara eşlere aynı anda aşı yapmak daha iyi demişler ama ne anlamda dediler bilmiyorum. İnaktif aşı bir de. Yine de ben de ne sinovac ne biontech aşısı olup eşine bulaştıran hiç duymadımSizi doğru anladığıma emin olmak istedim
Kaçmayı düşünecek kadar iyileşti mi?Doktor salı gününe kadar yatıracakmış babamda hastaneden kaçmayı planlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?