bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar özel hastanelerde ki covid tedavisi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Babam hastahane bizi zatüre gibi göstermiş diyor . Ciğer için balgam söktürücü veriyorlarmış ama hiç balgam atmıyorlarmış . Geceliği kişi başı 700 TL şuan boşuna yatmaya başladık diyorlar . Tam konuşamadım ayrıntılı ama şikayet edeceklermiş

Eğer covid ciğerlerini etkilediyse, ki hastanede yattıklarına göre durum öyledir, yaşadıkları şeyin adı covid 19 pnömonosi yani zatürre. Teşhis doğru yani. Balgam söktürücü de kullanılan ilaçlardan hastayı rahatlatmak için. Covidin şu an kesinleşmiş bir tedavisi olmadığı her kliniğin kullandığı ilaçlar farklı olabiliyor. Kaç gündür yatıyorlar bilmiyorum ama durumları stabil hale gelmeden acele karar vermesinler tavsiyem. Çok geçmiş olsun

Olay hastanede yatmak çıkmak değil . Mali müşaviri aramış demiş ki geçmiş olsun abi ödeme yapmadın dimi ? Genelge var bu konu ile alakalı demiş . Bende ondan önce sağlık bakanlığını aramıştım onlar da şikayetinizi alalım demişler . Bende babam ve annem şikayet etse daha iyi olur diyip kapattım

Olay hastanede yatmak çıkmak değil demişsiniz ama boşuna yatıyoruz, zatürre gibi göstermiş vs demiş babanız bende yazdıklarınız üzerine yorum yaptım , durumu stabil hale gelmeden acele karar vermesin diye. Testi pozitif, ac tutulumu da varsa durum bu.

Onun dışında hastane yapmadığı bir işlemi yapmış gibi gösteriyorsa vs ekstra ücret talep ediyorsa vs şikayet edin tabi.

Ben diyorum ki neden covid olan hastayı zatürre gibi gösterdi ? Covid tedavisi yazmak yerine neden zatürre yazıyor . Fatura kesmeden resmî olmadan para alıyor ?

Ben diyorum ki neden covid olan hastayı zatürre gibi gösterdi ? Covid tedavisi yazmak yerine neden zatürre yazıyor . Fatura kesmeden resmî olmadan para alıyor ?
Covide bağlı zatürre tedavisi görür hastalar, ilk mesajımda da yazmıştım.Bunun adı pnömonidir. Akciğerdeki buzlu görüntününün adı da budur, covid pnömonosi.

ilk mesajınızda para ile ilgili bir şey yazmadınız, sanki hastanıza yanlış tedavi uygulanıyor gibi bir kaygınız olduğunu düşünerek sizi rahatlatmak için cevap yazmıştım.

Hastane yanlış bir işlem yapıyorsa epikriz alıp şikayet edersiniz, sgk araştırır. Tam net teşhis kodunu bilmek lazım.

Özel hastanelerde serviste yatarak tedavi görmek ücretli, Eğer covide bağlı yoğun bakım ihtiyacı olursa o zaman ücretsiz.

Benimle tartışır gibi cevap yazmazsanız memnun olurum üslubunuz hiç hoş değil tartışmıyorum ben sizinle yazdıklarınıza cevap veriyorum sadece. özel hastaneyi de savunmuyorum ayrıca, maalesef çoğu ekstra ne alırız derdinde.

Allah şifa versin ailenize.

Covid yazsa demekki para almayacakti sizden .işini biliyor özel hastaneler bisekilde milleti soymayi iyi biliyorlar bu çoğu zaman benimde başıma geldi
Gece acile giderdim ki özel hastane muayene ücreti almadan bakmak zorunda bizden muayene ücreti alırdı ama fiş kesmezdi devlet görmesin diye hatta enjeksiyon a bile 10 TL verdim fiş kesmeden ha bide tabiki kredi kartı kabul etmiyorlar saat 17:00 dan sonra devlet görmesin diye

Hayır ben sizinle tartışmıyorum ne münasebet neden durduk yere tartışayım ki ? Ortada birşey yok . Yanlış tedavi uyguluyorlar demiyorum . Öğrenmek istediğim şey covide bağlı tedavide ücret talep haklarının bulunmadığı hakkında birkaç kişiden uyarı aldık . Bunun doğruluğu nedir ? Eğer böyle birşey varsa neden kişi başı günlük 700 TL ödeme yapıyoruz ? Babamla annem biz iyiyiz salı gününe kadar yatmamıza gerek yok ücret almak amaçlı yatırıldığımızı düşünüyoruz diyorlar bu onların beyanı benim değil zaten uzaktayım bilemiyorum durumlarını.Ayrıca ödeme yapıldığına ne amaçlı ödeme yaptıklarına dair de bir evrak belge verilmiyormuş

Benim anlatmak istediğim işte tam olarak bu sanırım yukarıda kendimi tam olarak ifade edemedim

Dediğim gibi serviste yatışlar ücretli eğer yoğun bakım ihtiyacı olursa ücretsiz oluyor. Benim özeller hakkındaki bilgim ve çevremdeki tecrübem bu yönde. En doğru bilgiyi sgk verir bu konuda

Fazla süre yatırmak, ekstra teşhisler vs girmek faturayı şişirmek bunlar yapılıyor olabilir. Özellerde maalesef böyle bir durum var.

Öğrenmek istediğim şey buydu aslında teşekkür ediyorum. Genelge yayınlanmış zaten okuyacağım bir kez daha durduk yere kimseyi şikayet etmeyelim .Bu arada ben 184 ü aramıştım onlar şikayetinizi alalım inceleme yapalım dediler . Ben babamlar kendileri şikayet etsinler dedim bilgi almak için aramamıştım o an

Biraz önce annemlerle konuştum . Doktor babamı taburcu etmek istiyormuş ama annemi yatıracakmış crp si yüksek olduğu için . Bu arada kuzenim Ankara’da avukat onun kp özel bir hastanede serviste covid tedavisi görmüştü hiç bir ücret ödememişler . Kuzenim de hastahaneyi aramış X şehirde böyle bir durum var Ankara’da ödeme yapmamıştık demiş . Hastanede demiş ki öyle bir durum olamaz faturalarını kesinlikle alıp şikayette bulunsunlar bunun x şehri y şehri yok genelge yayınlandı demiş . Bilemiyorum avukatımıza danışacağız. Cvp için teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…