bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Alt komşu balkonunda mangal yakmış ev duman içinde kaldı eşim apartman grubundan uyarmak için yazdı adam diyor ki misafir geldi de mangal yaktık
Bizim de binada 4 aile bir araya gelmiş aşağıda mangal partisi yapıyorlar şuan :) oğlum anne ne güzel kokuyor dimi diyor :)

Bizim karşı apartmanda öyle bütün apartmandakiler toplanmış bahçede mangal yapiyolar . Biz de balkondan izliyoruz . Ailem başka şehirde bir yil oldu gidemedim . Geçen hafta anneannem vefat etti gidemedim.. o kadar uzuluyorum ki haklarımıza giriyolar

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Sosyal medyada dönen bir çok aşı vurul(muş) gibi yapılan görüntüleri de gördükçe hiç mi hiç güvenesim gelmiyor. Dileyen dilediği kadar aşı olsun.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Sosyal medyada dönen bir çok aşı vurul(muş) gibi yapılan görüntüleri de gördükçe hiç mi hiç güvenesim gelmiyor. Dileyen dilediği kadar aşı olsun.
Herkes olası yan etkilerinin farkında zaten. Kanunen bir dayatması da yok. Sadece şuan için kurtuluşumuz aşıda gibi duruyor.

Herkes olası yan etkilerinin farkında zaten. Kanunen bir dayatması da yok. Sadece şuan için kurtuluşumuz aşıda gibi duruyor.

Haklisiniz katılıyorum inanalar korkuyorlar doğal olarak. Kendim eşim ya da çocukların covid olsak atlatabilir miyiz bizde hasar bırakır mı bilmiyorum endişe ediyor muyum evet ama kendime de zehir etmiyorum açıkçası hayatı. Sadece tedbirli davranıyorum. Umuyorum ki dayatması olmaz ama buna hiç emin değilim.

Zannetmiyorum dayatma olacağını. Umarım hiçbir şeye gerek kalmadan kendi kendine kaybolup gider bitirdi tüketti hepimizi

[/QUOTE] Evet bu şekilde bir haber çıktı doğru. Ama ben merak ediyorum otellere giden yerli yabancı turistlerden oradaki gece kuluüplerinden kaç kişi kaç kişiye bulaştırdı. Neden böyle bir haber yok acaba diye sorguluyorum. Camiye özel mi bulaşıyor otelde bulamıyor mu? Bu haberler ne kadar doğru. Tam kapanma diye birşey uydurdular. Ben anneme babama ramazanda bayramda gidemedim. Ama eşim bayramda bile çalışıyor.Ayrıca tamam kapanalım ama tatile gidenlere, tarım harici köyüne gidenlere neden izin verildi. Böyle olunca parkta yürüyüş yapanlara kızmak manasız geliyor. Aşı konusunda da aşı olsan bile süper bulaştırıcı olursunuz deniyor. E hem bulaştırabilirsin, hem sana da bulaşabilir. O zaman bu tercih meselesi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşı olunca evet bulaşıyor sana ama tablo ağır seyretmiyor. Sende bulaştırmamak için maskene mesafene dikkat etmeye devam etmek zorundasın çünkü çoğu insan aşılanmadı.. tatile gidenler sonrasında tabloyu önümüzdeki hafta göreceğiz bakalım.. yada yine saklanır görmeyiz Eylül'de patlak verir..

Bunu da bilemiyoruz aşı olduktan sonra da ağır olan vakalar hatta ölenler var. O sebeple tercih meselesi dedim zaten. Tabii ki göremeyiz Eylül de okul vakti gelince birden yükselir. Bir nesli mahvettiler, bu şekilde.

Bunu da bilemiyoruz aşı olduktan sonra da ağır olan vakalar hatta ölenler var. O sebeple tercih meselesi dedim zaten. Tabii ki göremeyiz Eylül de okul vakti gelince birden yükselir. Bir nesli mahvettiler, bu şekilde.
Ağır tabloyu ben aşıdan sonra yeterli antikor üretemeyip kişinin kendini korumamasına bağlıyorum ama tabii hep bilinmezlik var. Hayırla kurtulalım

Tahmin edebiliyorum, keşke bende aynını yapabilseydim herkes dışarıda ve maskesiz mesafesiz..
Yo burasi Turkiye gibi diyemem, biz zamaninda kurallara uyduk ve 8 mayisda devletin karariyla resto, café vs disarida masa belirli masa acma yetkisine sahipler. Bizlerde disarida maskeli dolasiyoruz hala.
9 hazirandada restolar tamamen acilacak, dugun felan hepsi yasakti. Dini ibadetlerde yoktu, camiler kiliseler ve sinagoglar artik acilacak....
Bizde kapanma varken disari in cin top oynadi

Ben diyorum ki neden covid olan hastayı zatürre gibi gösterdi ? Covid tedavisi yazmak yerine neden zatürre yazıyor . Fatura kesmeden resmî olmadan para alıyor ?
çok geçmiş olsun. Covidden ötürü zatürre gelişmiş olabilir, şu an zatürre tedavisi uyguluyorlardır. Genelge nasıl bir genelge? özel hastaneler covid tedavisinden para almıyorlar da para almak için covid yazmadılarsa onu bilmiyorum. Benim bir tanıdığım da covidden ötürü özel hastanede yattı, geceliği 700tl. Ciğerlerine inmedi bildiğim kadarıyla ama parayı ödedi.

Kuzenimin kp de özel hastanede yatmış normal odada yani yoğun bakımda değil . O ödememiş mesela . Genelgeye bakamadım daha ama babamın mali müşaviri abi ödeme yapmadın öyle değil mi ? Bununla ilgili genelge yayınlandı demiş . Bu arada kuzenim kp yattığı hastaneyi aramış sormak için onlar da ödeme yapmayacak genelge var demişler . Bilemiyorum tam bir muamma

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir bayramın sonu günü geçirmeniz dileği ile sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, somon ve pembe renkte güller gönderiyorum ve kedim Gözde de otların arasından sizlere göz kırpıyor, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…