bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Umarım yasak hiçbir şekilde uzatılmaz. Faydası yok çünkü esnafı baltalamak dışında.
Dün bu gözler neler gördü. Millet ev partilerinde yüzlerce kişi. Garson bile tutmuşlar bildiğiniz bar ortamı, şokla izledim :))

Eklentiler

• 08E1FCAF-AE90-4CE4-9C29-10EDB4F8DAD1.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 61
Pazartesi kuaförler açık olacak mı hanımlar? Eşi ya da kendi mesleği kuaförlük olanlar belki bir duyum almışsınızdır. :)

Pazartesi kuaförler açık olacak mı hanımlar? Eşi ya da kendi mesleği kuaförlük olanlar belki bir duyum almışsınızdır. :)
Benim kuaför story atmış pazartesi randevu alıyoruz diye nasıl oluyorsa artık bakanlar kurulu toplanıp karar verdi mi ki

Benim kuaför story atmış pazartesi randevu alıyoruz diye nasıl oluyorsa artık bakanlar kurulu toplanıp karar verdi mi ki
Ayy çok sevindim. Evde kendi kendime saç boyamaktan saçlarım gökkuşağı gibi oldu. Açılsınlar artık adam akıllı saç boyatalım.
Kurul yarın toplanacak ama genelgeye göre pazartesi sabah 05:00 de yasaklar bitiyor. Millet ne yapacak bu durumda peki? Saçmalık tam.

Valla ben hiç bilmiyorum bu yasak bizi hiç etkilemedi ki . Eşim zaten çalıştı biz zaten hep evdeydik yine evde kaldık . Yasak var yada yok hiç anlamadık . Marketi de sipariş veriyorduk yine öyle yaptık tamam işte . Bugün sabah kahvaltıya oğlum herşeyi tutturuyor durmuyor sabah 6 da kalktı gece de düzgün uyumadık diye çok gergindim bağırdım ona sonra da vicdan azabından saatlerce ağladım . Öğleden sonra 15 gündür 2. Kez dışarı çıkarttık orduevindene götürdük arabadan indi parka koştu park kapalı ağladı görünce çimlerde oturduk biraz çocuk kendi oyalandı . Evde onu oyalamak öyle zor oldu ki bu kadar zaman. Sürekli kitap oku puzzle yap vs vs kitaplardaki replikleri ezberlemişiz artık bakmadan aynen söylüyorum salı günü artık öğleden sonra bi saat dışarı çıkaracağım açık hava da yürüsün. Millet köyüne bahçesine bayramm yaptı onlar insan da biz neyiz acaba diyorum

çok bunaldım ben artık. yasak yokken en azından arabayla tenha yerlerde yürüyorduk bir hava alıyordum. geçen eczaneye gitmem gerekti bir gittim maskesi olmayan biri gelmiş sohbet ediyor yasaklar kalksınmış. Nasıl aldım ilacı nasıl kaçtım bilmiyorum. bu insanlar yüzünden ilerledi gitti hastalık. inanmayanları da hastanede covid servisine gidip yardım etsinler diyorum. maskesiz mesafesiz. bakalım varmıymış yokmuyumuş covid. kaç tanıdığım vefat etti. yazması kolay ben inanmıyorum diye evden.

14 ayda sadece bir kere vakalar yatıştığı zaman kestirmeye gittim.Uzadı gene

Kurul yarın toplanacak demişim bir önceki yorumumda. Yanlış yazmışım pazartesi toplanacak. Artık günler bile karıştı. :)
Hepimiz öyleyiz cnm. Birçok şeyden fedakarlık yaptık bu süreçte. Umarım hayırlısı olur hakkımızda.

Ben evde kendim kesiyorum 2020 Marttan önce de bir süredir gitmemiştim, gitmem lazım diyorken pandemi başladı, o zamandan beri baya alıştım artık. Hatta eşimin saçını da ben kesiyorum yaklaşık 2yıldır makineyle, subay tıraşı gibi yapıyorum

Bende birkaç kere kendim kestim uçlarından 3 kere filan da orduevinden kuaföre gittim

Biz 14 aydır kuaföre gitmedik. Ben Rapunzel oldum eşim, Barış Manço oldu. Bir de "yakıştı" diyor kestirmiyor.

Benm saçımı geçen ablam kesti ama facia oldu çünkü cok zorladım kes kes diye isteksizce kesti neyseki gören yok yoksa insan icine çıkılacak gibi değil.

Bu ülkede yaşananlardan utanıyorum artık

Önümüzdeki kış yaşayacaklarımızı buraya yazayım en iyisi döner okuruz sonra Aşı olanların hes kodlarına işlenecek . Tüm kamu personelleri ve aileleri zorla veya isteyerek aşılanacak eğer aşı olmazsanız çalışmayacaksınız denecek . Aşı olmayan avm restaurantlarda giremeyecekler . Sonra marketlere giremeyecekler vs vs böyle devam edecek . İstemeyen bile zorla aşılanmış olacak böylece

Yeni bir habermi var bisimi kaçırdım ben

Merhaba, nereye sorucağımı bilmediğim için buraya sormak istedim.
Genelge yayınladı. Önceki genelgeye göre 10 yaş altı çocuğum olduğu için idari izinliydim.
Bu son genelgeye göre idari izin bitti mi yoksa devam ediyor mu
Bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…