Benim kuaför story atmış pazartesi randevu alıyoruz diyePazartesi kuaförler açık olacak mı hanımlar? Eşi ya da kendi mesleği kuaförlük olanlar belki bir duyum almışsınızdır. :)
Ayy çok sevindim. Evde kendi kendime saç boyamaktan saçlarım gökkuşağı gibi oldu.Benim kuaför story atmış pazartesi randevu alıyoruz diyenasıl oluyorsa artık bakanlar kurulu toplanıp karar verdi mi ki
Millet yasağa inat bayramı yaptı,gezdi tozdu.Şimdide yasak kalkdı yaşasın diye çıkar artık dışarıMillet ne yapacak bu durumda peki?
Valla ben hiç bilmiyorumAyy çok sevindim. Evde kendi kendime saç boyamaktan saçlarım gökkuşağı gibi oldu.Açılsınlar artık adam akıllı saç boyatalım.
Kurul yarın toplanacak ama genelgeye göre pazartesi sabah 05:00 de yasaklar bitiyor. Millet ne yapacak bu durumda peki? Saçmalık tam.
14 ayda sadece bir kere vakalar yatıştığı zaman kestirmeye gittim.Uzadı geneAyy çok sevindim. Evde kendi kendime saç boyamaktan saçlarım gökkuşağı gibi oldu.Açılsınlar artık adam akıllı saç boyatalım.
Kurul yarın toplanacak ama genelgeye göre pazartesi sabah 05:00 de yasaklar bitiyor. Millet ne yapacak bu durumda peki? Saçmalık tam.
Kurul yarın toplanacak demişim bir önceki yorumumda. Yanlış yazmışım pazartesi toplanacak. Artık günler bile karıştı. :)14 ayda sadece bir kere vakalar yatıştığı zaman kestirmeye gittim.Uzadı gene
Ben evde kendim kesiyorum14 ayda sadece bir kere vakalar yatıştığı zaman kestirmeye gittim.Uzadı gene
Bende birkaç kere kendim kestim uçlarından 3 kere filan da orduevinden kuaföre gittim14 ayda sadece bir kere vakalar yatıştığı zaman kestirmeye gittim.Uzadı gene
Biz 14 aydır kuaföre gitmedik. Ben Rapunzel oldum eşim, Barış Manço oldu. Bir de "yakıştı" diyor kestirmiyor.Ben evde kendim kesiyorum2020 Marttan önce de bir süredir gitmemiştim, gitmem lazım diyorken pandemi başladı, o zamandan beri baya alıştım artık. Hatta eşimin saçını da ben kesiyorum yaklaşık 2yıldır makineyle, subay tıraşı gibi yapıyorum
Siz eşinizin saçını kısa seviyorsanız özel bir günde saç sakal tıraş makinesi hediye edinBiz 14 aydır kuaföre gitmedik. Ben Rapunzel oldum eşim, Barış Manço oldu. Bir de "yakıştı" diyor kestirmiyor.
Yeni bir habermi var bisimi kaçırdım benÖnümüzdeki kış yaşayacaklarımızı buraya yazayım en iyisi döner okuruz sonraAşı olanların hes kodlarına işlenecek . Tüm kamu personelleri ve aileleri zorla veya isteyerek aşılanacak eğer aşı olmazsanız çalışmayacaksınız denecek . Aşı olmayan avm restaurantlarda giremeyecekler . Sonra marketlere giremeyecekler vs vs böyle devam edecek . İstemeyen bile zorla aşılanmış olacak böylece
Aşı olmayan 65 yaş üstünün sokağa çıkma süresi kısıtlandı 10 ile 14 arası yanlış hatırlamıyorsamYeni bir habermi var bisimi kaçırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?