Merhaba, nereye sorucağımı bilmediğim için buraya sormak istedim.
Genelge yayınladı. Önceki genelgeye göre 10 yaş altı çocuğum olduğu için idari izinliydim.
Bu son genelgeye göre idari izin bitti mi yoksa devam ediyor mu
Bilgisi olan var mı
Önümüzdeki kış yaşayacaklarımızı buraya yazayım en iyisi döner okuruz sonraAşı olanların hes kodlarına işlenecek . Tüm kamu personelleri ve aileleri zorla veya isteyerek aşılanacak eğer aşı olmazsanız çalışmayacaksınız denecek . Aşı olmayan avm restaurantlarda giremeyecekler . Sonra marketlere giremeyecekler vs vs böyle devam edecek . İstemeyen bile zorla aşılanmış olacak böylece
Değil mi bunlar hep komplo teorisi o kadar ölümcül virüs ki zorla aşılamaya kalkıyorlar. Benim canımı benden çok düşünüyorlar. Sonra sıra esas hedef kitle çocuklara gelsin. TV ye çıkmış doktor diye. çocuklar pek etkilenmiyor ama olsun aşılanacakmış. Sen ne hakla beni çocuğumu zorla aşıların. Kime sordun bu kanunlara bile aykırı.Aşı olmayan 65 yaş üstünün sokağa çıkma süresi kısıtlandı 10 ile 14 arası yanlış hatırlamıyorsam
Aşı olmayan 65 yaş üstünün sokağa çıkma süresi kısıtlandı 10 ile 14 arası yanlış hatırlamıyorsam
Eşimin covid nedeniyle ciğerlerinde tutulum vardı.Kızlar özel hastanelerde ki covid tedavisi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Babam hastahane bizi zatüre gibi göstermiş diyor . Ciğer için balgam söktürücü veriyorlarmış ama hiç balgam atmıyorlarmış . Geceliği kişi başı 700 TL şuan boşuna yatmaya başladık diyorlar . Tam konuşamadım ayrıntılı ama şikayet edeceklermiş
Problem şu parayı alıyorlar fatura vermiyorlarEşimin covid nedeniyle ciğerlerinde tutulum vardı.
Teşhisinde pnömoni yazıyordu.
Doktor hastaneye yatacak kadar ağır değilsin evde devam edelim tedaviye kontrole gelin dedi.
Sizin ailenizin durumunda da usülsüzlük olmadığını düşünüyorum.
Bunu nasil tespit edecekler ki suan?Aşı olmayan 65 yaş üstünün sokağa çıkma süresi kısıtlandı 10 ile 14 arası yanlış hatırlamıyorsam
Iyi de burda sizde asi olmak istemiyorum diyene asi suan tek care falan demistiniz yanlis mi hatirliyorum?Önümüzdeki kış yaşayacaklarımızı buraya yazayım en iyisi döner okuruz sonraAşı olanların hes kodlarına işlenecek . Tüm kamu personelleri ve aileleri zorla veya isteyerek aşılanacak eğer aşı olmazsanız çalışmayacaksınız denecek . Aşı olmayan avm restaurantlarda giremeyecekler . Sonra marketlere giremeyecekler vs vs böyle devam edecek . İstemeyen bile zorla aşılanmış olacak böylece
Ben kaç kere yazdım ben aşı olmaktan korkuyorum sebebi ise uzun vadede ne getireceğini bilmiyor olmam . Çocuklara yaptırdığımız aşı ile bu asla aynı kefede değil . Sebebi ise onlara yaptırdığımız aşılar senelerdir kullanılan aşılar . Covid aşısı ne zaman bulundu ne zaman yan etkileri araştırıldı vs vs . Bu Arada oğluma tüm aşıladı yaptırdım özeller dahil . Ben aşı karşıtı bir insan değilim yanlış anlaşılma olmasın. Ayrıca hangi ülkede aşıyı bu şekilde zorunlu kılıp insanların özgürlükleri kısıtlanıyor ? Ben bilmiyorum eğer dünyada böyle örnekler varsa duymak isterimIyi de burda sizde asi olmak istemiyorum diyene asi suan tek care falan demistiniz yanlis mi hatirliyorum?
Cocuklar sizde biliyorsunuz ki zorunlu asilari zaten oluyor 18. Aya kadar 9 asi zorunlu 3 te ozel asi var.
Yeterki care olsun aşı
Anladim mesajlari bulamiyorum ama ben burada yan etkisi nedir bilmiyoruz vs yazdigimda eee asi bulunsun diyordunuz simdi de olmayacagiz mi diyorsunuz minvalinde linclenmistim de biri de sizdiniz gibi hatirliyorum. Yanlis hatirladim demekkiBen kaç kere yazdım ben aşı olmaktan korkuyorum sebebi ise uzun vadede ne getireceğini bilmiyor olmam . Çocuklara yaptırdığımız aşı ile bu asla aynı kefede değil . Sebebi ise onlara yaptırdığımız aşılar senelerdir kullanılan aşılar . Covid aşısı ne zaman bulundu ne zaman yan etkileri araştırıldı vs vs . Bu Arada oğluma tüm aşıladı yaptırdım özeller dahil . Ben aşı karşıtı bir insan değilim yanlış anlaşılma olmasın
Hayır ben kimseyi böyle birşeylesuçladığımı hatırlamıyorum hele sizi asla .Anladim mesajlari bulamiyorum ama ben burada yan etkisi nedir bilmiyoruz vs yazdigimda eee asi bulunsun diyordunuz simdi de olmayacagiz mi diyorsunuz minvalinde linclenmistim de biri de sizdiniz gibi hatirliyorum. Yanlis hatirladim demekki
Birde şu var aşı tabiki bulunsun isteyen olur isteyen olmaz . Aşıyı olmayan şu saatler arasına sokağa çıkmaz demek nedir yani benim tepkim bu .Anladim mesajlari bulamiyorum ama ben burada yan etkisi nedir bilmiyoruz vs yazdigimda eee asi bulunsun diyordunuz simdi de olmayacagiz mi diyorsunuz minvalinde linclenmistim de biri de sizdiniz gibi hatirliyorum. Yanlis hatirladim demekki
Tesekkurler.Hayır ben kimseyi böyle birşeylesuçladığımı hatırlamıyorum hele sizi asla .
Benim anlatmak istediğim şey bu . Ayrıca kendim içimde hassasım eşim içimde ailem içinde . Uzun vadede yapacağı etkili bilmiyoruz ve hadi kötü bir etki yaparsa ( bunun garantisini kimse veremez ) bu durumda oğlumun bana ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olmazsam ne olacak bunları düşünüyorum. Aşıyı ben istesem de istemesem de nasıl olsa devlet zorla yapacak o yüzden çırpınacak durumda değilim. Babam aşı olacağı zaman da sen bilirsin demiştim babama . Oda nasıl olsa zorla bir şekilde olacağız en iyisi kendim gidip olayım diyip gitmiştiTesekkurler.
Evet asi tek care gorunuyor suan siramiz gelince olacagiz ama cocuklar konusunda bende hassasim. Uzun vadeli yan etkileri vs.. bilemedim ne olacak ne bitecek.
Hakkimizda hayirlisi artik.
Faturayı biz de istedik de öyle verdiler.Problem şu parayı alıyorlar fatura vermiyorlarkuzenimin kp aynı özelliklere sahip hastanede aynı olaylarla yattı o ödeme yapmamış . Genelgeyi bulduk şikayet edeceğiz yarın
Bana bisey olursa ne yaparim hissini cok iyi anliyorum. Pozitif ciktigimda hayatimda ilk defa kendim hastayim diye korkmadim oglum ne olacak diyenkorktun. Sigindigim tek liman annemdi o da pozitofti ve agirdi o korku cok cok zor ama annelik iste..Benim anlatmak istediğim şey bu . Ayrıca kendim içimde hassasım eşim içimde ailem içinde . Uzun vadede yapacağı etkili bilmiyoruz ve hadi kötü bir etki yaparsa ( bunun garantisini kimse veremez ) bu durumda oğlumun bana ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olmazsam ne olacak bunları düşünüyorum. Aşıyı ben istesem de istemesem de nasıl olsa devlet zorla yapacak o yüzden çırpınacak durumda değilim. Babam aşı olacağı zaman da sen bilirsin demiştim babama . Oda nasıl olsa zorla bir şekilde olacağız en iyisi kendim gidip olayım diyip gitmişti
Annem hala yatıyor babam pazartesi faturayı alacağım demiş bakalımFaturayı biz de istedik de öyle verdiler.
Antikor testinin faturasını da vermemişler eve gelince fark ettik.
Hepsi aynı üç aşağı beş yukarı...
Evet aynı düşüncedeyiz . Burada covid aşısı için olmak istemiyorum diyen birisini ben asla linç etmem . Ama çocuğuma su çiçeği aşısı yaptırmak istemiyorum diyene laf söylerim çünkü ikisi benim gözümde asla aynı kefede değil.Bana bisey olursa ne yaparim hissini cok iyi anliyorum. Pozitif ciktigimda hayatimda ilk defa kendim hastayim diye korkmadim oglum ne olacak diyenkorktun. Sigindigim tek liman annemdi o da pozitofti ve agirdi o korku cok cok zor ama annelik iste..
Allah bizi ve onlari korusun.
Bence de herkes kendi kararini vermeli tipli grip asisi gibi.
Canim benim ailem yurt dışında asi mecburi değil deniliyor. Ama bazi is yerleri çalışanlardan aşı istiyor yoksa işten çıkarma. En basiti aşı pasaportu veriliyor babam oldu aldi Yani aşı tercih ama bu şimdilik böyle ama Türkiyede böyle Olmaz is yerleri asi yatırmadin almıyoruz demez. Yani kısacası heryerde aşağı yukarı bu şeyler olacak. Avrupa birliğinde ülkeye giriş çıkışta aşı pasaportu sorulsun ( ab nin yaptığı aşılar icin) diye oylama yapildi evet bugün kabul edilmedi yarin edilmeyeceği anlamına gelmez.Ben kaç kere yazdım ben aşı olmaktan korkuyorum sebebi ise uzun vadede ne getireceğini bilmiyor olmam . Çocuklara yaptırdığımız aşı ile bu asla aynı kefede değil . Sebebi ise onlara yaptırdığımız aşılar senelerdir kullanılan aşılar . Covid aşısı ne zaman bulundu ne zaman yan etkileri araştırıldı vs vs . Bu Arada oğluma tüm aşıladı yaptırdım özeller dahil . Ben aşı karşıtı bir insan değilim yanlış anlaşılma olmasın. Ayrıca hangi ülkede aşıyı bu şekilde zorunlu kılıp insanların özgürlükleri kısıtlanıyor ? Ben bilmiyorum eğer dünyada böyle örnekler varsa duymak isterim
isalen otobüse binemeyecekBenim gozumde tumu kalkti hangi otorite nerede ne zmn asi denetleyecek.
Hes kodlarına işlenecekBunu nasil tespit edecekler ki suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?