isalen otobüse binemeyecek
Hes kodlarına işlenecek
Aşı olmaya neden bu kadar sinirlendiniz? Bu hastalığın bitmesi için aşılamanın olması gerekiyor. Böyle kapanmayla falan bitmez bu hastalık. Tek çözüm aşı.Önümüzdeki kış yaşayacaklarımızı buraya yazayım en iyisi döner okuruz sonraAşı olanların hes kodlarına işlenecek . Tüm kamu personelleri ve aileleri zorla veya isteyerek aşılanacak eğer aşı olmazsanız çalışmayacaksınız denecek . Aşı olmayan avm restaurantlarda giremeyecekler . Sonra marketlere giremeyecekler vs vs böyle devam edecek . İstemeyen bile zorla aşılanmış olacak böylece
Aşı olmaya sinirlenmiyorum hanımefendi . Bunu insanlara dayatmaya sinirleniyorum.Aşı olmaya neden bu kadar sinirlendiniz? Bu hastalığın bitmesi için aşılamanın olması gerekiyor. Böyle kapanmayla falan bitmez bu hastalık. Tek çözüm aşı.
Aşı olmaya neden bu kadar sinirlendiniz? Bu hastalığın bitmesi için aşılamanın olması gerekiyor. Böyle kapanmayla falan bitmez bu hastalık. Tek çözüm aşı.
Biz eşimle bıontech olacağız annemler de öyle babam zaten onu olmuştu1. Si asi yok, 2. Si dunyada planlanan asi pasaportlarinda mrna asilari kabul ediliyor. Bu kdr yeni bir teknoloji kosulsuz dayatilmamali.
Mutlaka acilmasi gereken sektorler var, egitim icleracisi halde mesela, ogretmenlere yeteri kadar asi saglasalar bir nebze anlayacagim ama bu anayasal haklara ters. Gerci tum dunyada yapilacak olan bu ozellikle biontech tek mecburi secenek olacak hepimiz gorecegiz
E devlette sanırım aşı kimliği çıkmış zaten . Devlet kurumlarında kesinlikle aşı zorunlu hale gelecektir eminim . Ama özel sektörde dediğiniz gibi böyle birşey söz konusu olmaz veya zor ihtimal .Canim benim ailem yurt dışında asi mecburi değil deniliyor. Ama bazi is yerleri çalışanlardan aşı istiyor yoksa işten çıkarma. En basiti aşı pasaportu veriliyor babam oldu aldi Yani aşı tercih ama bu şimdilik böyle ama Türkiyede böyle Olmaz is yerleri asi yatırmadin almıyoruz demez. Yani kısacası heryerde aşağı yukarı bu şeyler olacak. Avrupa birliğinde ülkeye giriş çıkışta aşı pasaportu sorulsun ( ab nin yaptığı aşılar icin) diye oylama yapildi evet bugün kabul edilmedi yarin edilmeyeceği anlamına gelmez.
Aşı olmaması ayrı bir konu ama artık çoğu ülke aşılanarak normalleşmeye başladı ve artık maske bile takmıyorlar. Evet aşı dayatılmamalı. Ama aşı olmayanlar da maske takmaya devam etmeli. İnsanların sağlığını tehlikeye atmamalı.1. Si asi yok, 2. Si dunyada planlanan asi pasaportlarinda mrna asilari kabul ediliyor. Bu kdr yeni bir teknoloji kosulsuz dayatilmamali.
Mutlaka acilmasi gereken sektorler var, egitim icleracisi halde mesela, ogretmenlere yeteri kadar asi saglasalar bir nebze anlayacagim ama bu anayasal haklara ters. Gerci tum dunyada yapilacak olan bu ozellikle biontech tek mecburi secenek olacak hepimiz gorecegiz
Alerjik oldugu icin agir oldugu icin organ nakillilere tek bobreklilere herkese onerilmiyorBiz eşimle bıontech olacağız annemler de öyle babam zaten onu olmuştu
Aşı olmaması ayrı bir konu ama artık çoğu ülke aşılanarak normalleşmeye başladı ve artık maske bile takmıyorlar. Evet aşı dayatılmamalı. Ama aşı olmayanlar da maske takmaya devam etmeli. İnsanların sağlığını tehlikeye atmamalı.
Aşı olanların süper bulaştırıcı olduklarını duydunuz mu? Onlar da aşı olmayanların hayatını riske atmış oluyor o zaman. Bu durumda ne yapacağız peki?Aşı olmaması ayrı bir konu ama artık çoğu ülke aşılanarak normalleşmeye başladı ve artık maske bile takmıyorlar. Evet aşı dayatılmamalı. Ama aşı olmayanlar da maske takmaya devam etmeli. İnsanların sağlığını tehlikeye atmamalı.
Aşı olanlar covid kapabilir ya da bulaştırabilir. Bunu zaten herkes biliyor artık. Ama aşı olduğunuzda covid olsanız bile hastalığı ağır geçirmiyorsunuz. Ama sizin gibi aşı olmak istemeyenler için aynı şey geçerli değil. Allah yardımcınız olsun.Aşı olanların süper bulaştırıcı olduklarını duydunuz mu? Onlar da aşı olmayanların hayatını riske atmış oluyor o zaman. Bu durumda ne yapacağız peki?
Ben geçirdim zaten biliyorum nasıl olduğunu,. Diğer ülkeler aşıyla normalleşmeye başladı.Aşı olmayanlar önlem almak zorunda dediniz. Bende aşı olana da olmayana da bulaşabilir bulaştırabilir, o nedenle olan özgür olsun olmayan kısıtlansın. Bu çok yanlış herkesin kendi seçimi.Anlatmak istediğim buAşı olanlar covid kapabilir ya da bulaştırabilir. Bunu zaten herkes biliyor artık. Ama aşı olduğunuzda covid olsanız bile hastalığı ağır geçirmiyorsunuz. Ama sizin gibi aşı olmak istemeyenler için aynı şey geçerli değil. Allah yardımcınız olsun.
Çoğu aşı olan insan maalesef artık kendinin asla hasta olmayacağını düşündükleri için şuan süper bulastirici durumdalarAşı olanlar covid kapabilir ya da bulaştırabilir. Bunu zaten herkes biliyor artık. Ama aşı olduğunuzda covid olsanız bile hastalığı ağır geçirmiyorsunuz. Ama sizin gibi aşı olmak istemeyenler için aynı şey geçerli değil. Allah yardımcınız olsun.
Çoğu aşı olan insan maalesef artık kendinin asla hasta olmayacağını düşündükleri için şuan süper bulastirici durumdalar
Şuan öyle sıkıntılı durumdayimki sabaha kadar ağlayabilirimKeşke kamu spotları yapılsa aşı ile ilgili. İnsanların hiç bilgisi yok ne yazıkki
Ben ne yaşadığınızı anlıyorumArkadaşım hastanede babasının yanındaydı çünku kendiside kovit geçirdi aynı zamanda arkadaşım iyilesti babasınin ciğerlerine indi kardeşi hastanede hemşire olduğu için müsade ettiler refakatçi kalmasina
Saturasyon cihazi alin aldirin diye burada dilinde tüy bitenlerdenim herkesin evinde olmali.
Peki teşekkür ediyorumSaturasyon cihazi alin aldirin diye burada dilinde tüy bitenlerdenim herkesin evinde olmali.
Size de anneniz babaniz alsin eczanede 30 tl bisey demistim yaklasik 6 mesajda.
Covid pozitif cikan herkes almali zaten neyseki anlasilmis.
Herhangi bisey alabilirsiniz eczaneden marka vs onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?