bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
isalen otobüse binemeyecek

Hes kodlarına işlenecek

Kucuk yerlerde uygulanmayan bir kural
Hes kodu sorgusu da cogu yerde yapilmiyor mesela ben belediyedeyim, yasli insana saygisizlikmis
Benim nazarimda yasak bitti
Buyuk sehirde bir kac yerde belki, her yaslida akilli telefonda yok, hes kodu her zmn calismiyor zor yani

Aşı olmaya neden bu kadar sinirlendiniz? Bu hastalığın bitmesi için aşılamanın olması gerekiyor. Böyle kapanmayla falan bitmez bu hastalık. Tek çözüm aşı.

Aşı olmaya neden bu kadar sinirlendiniz? Bu hastalığın bitmesi için aşılamanın olması gerekiyor. Böyle kapanmayla falan bitmez bu hastalık. Tek çözüm aşı.
Aşı olmaya sinirlenmiyorum hanımefendi . Bunu insanlara dayatmaya sinirleniyorum.

1. Si asi yok, 2. Si dunyada planlanan asi pasaportlarinda mrna asilari kabul ediliyor. Bu kdr yeni bir teknoloji kosulsuz dayatilmamali.
Mutlaka acilmasi gereken sektorler var, egitim icleracisi halde mesela, ogretmenlere yeteri kadar asi saglasalar bir nebze anlayacagim ama bu anayasal haklara ters. Gerci tum dunyada yapilacak olan bu ozellikle biontech tek mecburi secenek olacak hepimiz gorecegiz

Biz eşimle bıontech olacağız annemler de öyle babam zaten onu olmuştu

E devlette sanırım aşı kimliği çıkmış zaten . Devlet kurumlarında kesinlikle aşı zorunlu hale gelecektir eminim . Ama özel sektörde dediğiniz gibi böyle birşey söz konusu olmaz veya zor ihtimal .

Aşı olmaması ayrı bir konu ama artık çoğu ülke aşılanarak normalleşmeye başladı ve artık maske bile takmıyorlar. Evet aşı dayatılmamalı. Ama aşı olmayanlar da maske takmaya devam etmeli. İnsanların sağlığını tehlikeye atmamalı.

Biz eşimle bıontech olacağız annemler de öyle babam zaten onu olmuştu
Alerjik oldugu icin agir oldugu icin organ nakillilere tek bobreklilere herkese onerilmiyor

Evet ama biz hala sigara dumani uflemeye bile cekinmeyen bir toplumuz
O yuzden hic umudum yok

Aşı olanların süper bulaştırıcı olduklarını duydunuz mu? Onlar da aşı olmayanların hayatını riske atmış oluyor o zaman. Bu durumda ne yapacağız peki?

Aşı olanların süper bulaştırıcı olduklarını duydunuz mu? Onlar da aşı olmayanların hayatını riske atmış oluyor o zaman. Bu durumda ne yapacağız peki?
Aşı olanlar covid kapabilir ya da bulaştırabilir. Bunu zaten herkes biliyor artık. Ama aşı olduğunuzda covid olsanız bile hastalığı ağır geçirmiyorsunuz. Ama sizin gibi aşı olmak istemeyenler için aynı şey geçerli değil. Allah yardımcınız olsun.

Ben geçirdim zaten biliyorum nasıl olduğunu,. Diğer ülkeler aşıyla normalleşmeye başladı.Aşı olmayanlar önlem almak zorunda dediniz. Bende aşı olana da olmayana da bulaşabilir bulaştırabilir, o nedenle olan özgür olsun olmayan kısıtlansın. Bu çok yanlış herkesin kendi seçimi.Anlatmak istediğim bu

Çoğu aşı olan insan maalesef artık kendinin asla hasta olmayacağını düşündükleri için şuan süper bulastirici durumdalar

Çoğu aşı olan insan maalesef artık kendinin asla hasta olmayacağını düşündükleri için şuan süper bulastirici durumdalar
Keşke kamu spotları yapılsa aşı ile ilgili. İnsanların hiç bilgisi yok ne yazıkki

Keşke kamu spotları yapılsa aşı ile ilgili. İnsanların hiç bilgisi yok ne yazıkki
Şuan öyle sıkıntılı durumdayimki sabaha kadar ağlayabilirim
Anneannem aşı oldum hastalanmam diyor
Teyzem aşı oldum hastalanmam diyor
Diğer teyzem bir ay önce kovit oldu test yaptırmadan ilaç kullanmadan atlattı evde ben geçirdim tekrar hastalanmam diyor
Annemi zorla evde oturttum bir buçuk yıl arada kaçamakları oldu teyzemlere gitti benden habersiz çünkü ben kızıyorum gitme diye
Yine yarın benden habersiz kardeşlerine kızlarıyla birlikte evine davet etmiş kuzenim söylemese haberim olmayacakti
Dediğim gibi aşılı olanlar olmam zannediyor
Kuzenlerimde gelecekmiş eşleri çalışıyor kimin ne getireceği belli değil mutasyonlu mutasyonsuz ortalık karışık durumda zaten
Artık çok doldum inanın boğazıma kadar anne sokağa cikmayin demekten babam şeker hastasi annem astım hastası
Neyse ağladım artık telefonda anne kimseyi eve davet etmeni gorusmeni istemiyorum diye insanlar kolaymi zannediyor hastanede refakatçi olmadan yatmayı o ağrıyı sızıyı çekmeyi
Bende bunaldım insan görünce kaçıyorum artık sanki cuzzamli gibi bir buçuk yıldır
eşim evden çalışıyor market harici çıkmadık biyere
anneme geleceklerdi iptal oldu bu sefer diğer teyzemde buluşacaklarmis işte böyle cahilce davranıyorlar
ben böyle titiz davraninca eminim adım kadere inanmiyora çıkar bunun kadere inanıp inanmamayla ne ilgisi var bende biliyorum ne bir saniye önce ne bir saniye sonra olduğunu ölümün neden bile bile hasta olalım neden başkasının vebaline girelim neden
bende gezmeyi tozmayi bilirim ama arkadaşımin babasının hastanede zor nefes aldığını oksururken etrafa kan bulasip arkadaşımın telefonda hadi kapat babam etrafa oksururken kan sicratmis hemşire gelince ihtiyat ediyor sen temizle dedi bana oraları temizleyim dediğini bu kulaklar duydu adam bir haftaya kalmadı vefat etti
Anlatıyorum bunlari etrafıma telefonda hmmm e bizim komşu atlattı , şunun babası 70 yaşında hicbisi olmadı , bunun kocası şeker hastası ilaç bile içmedi diyorlar umursamıyorlar bile herkes bildiğini okuyor
kusura bakmayın arkadaşlar çok canım sıkkın
yani böyle düşünenler olduğu sürece biz çok çok zor eski gunlerimize döneriz

Arkadaşım hastanede babasının yanındaydı çünku kendiside kovit geçirdi aynı zamanda arkadaşım iyilesti babasınin ciğerlerine indi kardeşi hastanede hemşire olduğu için müsade ettiler refakatçi kalmasina

Ben ne yaşadığınızı anlıyorum annem babam kardeşim hepsi kendilerini çok koruyorlardı . Kasım ayında sadece 1 kere avm ye gitmişler kıyafet almak için dolaşmamışlar bile ve annem kaptı . Öyle korkunçtu ki kardeşim aradı nasıl ağlıyor annem ölüyor abla diye . Bende bağırdım ona abartma diye meğer annem covidmiş. Teste düşmedi ama doktor karantinaya gir dedi . Crp 200 lere fırlamıştı .10 gün ölü gibi yattı hatırladıkça deliriyorum artık . Geçen ay bahçeye ağaç budamaya gittiler annem diyor ki bi gittik baban ağzına maske etrafta bir insan yok ağaç budadı kendini öyle korudu . Muhasebecisi kadından para almaya gitmiş babam maskeli kadın maskesiz kapalı ortamda babam uyarmamış ve kaptı kardeşimle bağır çağır kavga etmişler niye uyarmadın diye . Bilmiyorum ya ben çok üzülüyorum . Benim yapacağım şey çok net artık . Yine eski hayatıma devam edeceğim kimse ile görüşmeyeceğim. Her gün oğlumu 1 saat açık alanda yürüteceğim ve balkonda su ile oynamasına izin vereceğim . Haziran’da da orduevindeki çocuk parkına gitmesine izin vereceğim. İzinlerimiz kapalı açılırsa annemleri göreceğim. Mersin’den filan ev kiralayalım oğlum biraz deniz görsün diyordum yok asla yapmam annemleri böyle gördüm ya asla yani . Markete çocukla asla girmek yok .

Dün hemen arkadaş grubunda yarın için oturma ayarladılar ev sahibine dedim ki ben ev oturmalarını doğru bulmuyorum o yüzden katılamayacağım teşekkür ediyorum. Kadın herkese cvp yazdı bana yazmadı gruptan kimse muhatap olmuyor artık benimle . Umurumda mı yooo cahiller çünkü . Kapanmada bile ev oturması ve piknik yaptılar her gün

D diladuru annenlerin parmaktan oksijen ölçen aletleri var mıydı evde Markası ne acaba annemlere almam lazım

D diladuru annenlerin parmaktan oksijen ölçen aletleri var mıydı evde Markası ne acaba annemlere almam
Saturasyon cihazi alin aldirin diye burada dilinde tüy bitenlerdenim herkesin evinde olmali.
Size de anneniz babaniz alsin eczanede 30 tl bisey demistim yaklasik 6 mesajda.
Covid pozitif cikan herkes almali zaten neyseki anlasilmis.
Herhangi bisey alabilirsiniz eczaneden marka vs onemli degil

Peki teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…