bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu arada basit birşey rica ettim karşınızda çocuğunuz varmış gibi azarlar tarzda yazmanız beni çok şaşırttı size hiç yakışmadı söylemeden geçemeyeceğim .

Bir an ben mi yazıyorum dedim anneme laf geciremiyoruz iki doz aşımı oldum Allah'ın izni ile bişey olmaz diyor cildircam bayramda karşı komşusu annemin elini opmus ben gidip opememisken o öpmüş kadın bugün pozitif cikmis kafayı yicem anlatıyorum ağlıyorum yok kader ne yazildi ise o diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayim

Maske takmış mı annen diye saçma bir soru sorayım

Bu arada basit birşey rica ettim karşınızda çocuğunuz varmış gibi azarlar tarzda yazmanız beni çok şaşırttı size hiç yakışmadı söylemeden geçemeyeceğim .
Iyi de ilk hasta dediginizde burada saturasyon cihazi alin diye yazdim ertesi gun nasil oldular cihazi nutlaka alin dedim 6 mesaj yazdim size toplam hepsinde saturasyon cihazi geciyor. Gecmis olsun

Iyi de ilk hasta dediginizde burada saturasyon cihazi alin diye yazdim ertesi gun nasil oldular cihazi nutlaka alin dedim 6 mesaj yazdim size toplam hepsinde saturasyon cihazi geciyor. Gecmis olsun
Kadın zaten hastahaneye yattı hala yatıyor ve oradan çıkınca evde lazım olacak o yüzden şuan alıyoruz farkındaysanız kapanma vardı ve annem kardeşim babam hepsi hasta ben başka şehirdeyim . Bu konu ile ilgilenecek kimse olmadı ki ilgilensek ne olacak zaten hastanede yatıyorlardı. Hala azarlamaya devam ediyorsunuz . Bende kabahat size danıştığım için

Hanımlar sakin olun, herkesin sinirleri bozuldu farkındayım ama yazım dilimiz bazen yanlış anlamalara neden olabiliyor, tartışmayın rica ediyorum.

Su mesaji yazdigim kisisiniz ne diyim okusaydiniz keske tuce_tuce

Su mesaji yazdigim kisisiniz ne diyim okusaydiniz keske tuce_tuce
Ya okumadım mı diyorum size hayret birşey . Zaten hastaneye yattılar anlıyor musunuz ? almaya zaman kalmadı diyorum kaç kere daha yazacağım . Ayrıca sorumun cvp gayet basit istediğiniz markayı alın demeniz yeterli . Her neyse salaklık bende ki size sordum .

Mune uyariniza ragmen tavri kiskirtici baya.

Malesef ne takması kapıdan bayramını kutlayayim demiş ama elini opmus bizler böyle dikkat ederken büyüklerimize bişey olmasın diye onların dikkat etmemesi umursamamasi çok zoruma gidiyor
Allahım inş birşey olmamıştır

Malesef ne takması kapıdan bayramını kutlayayim demiş ama elini opmus bizler böyle dikkat ederken büyüklerimize bişey olmasın diye onların dikkat etmemesi umursamamasi çok zoruma gidiyor
Asidan o güne ne kadar süre gecti?
Yeterli zaman gecti ise kapsa bile hafif gecirir buyuk ihtimal.

Sormayın gerçekten anneme ben evladı olarak laf dinletemiyorum anlatamıyorum artık 10gun kendimi yerim

İnşallah nolur dua edin bulaşmamış olsun annemin ciddi rahatsızlıkları var
İnşallah bulaşmamıştır anneniz bu duruma ne dedi

19 mayısla ilgili bir açıklama oldu mu acaba ben göremedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…