Bu arada basit birşey rica ettim karşınızda çocuğunuz varmış gibi azarlar tarzda yazmanız beni çok şaşırttı size hiç yakışmadı söylemeden geçemeyeceğim .Saturasyon cihazi alin aldirin diye burada dilinde tüy bitenlerdenim herkesin evinde olmali.
Size de anneniz babaniz alsin eczanede 30 tl bisey demistim yaklasik 6 mesajda.
Covid pozitif cikan herkes almali zaten neyseki anlasilmis.
Herhangi bisey alabilirsiniz eczaneden marka vs onemli degil
Bir an ben mi yazıyorum dedim anneme laf geciremiyoruz iki doz aşımı oldum Allah'ın izni ile bişey olmaz diyor cildircam bayramda karşı komşusu annemin elini opmus ben gidip opememisken o öpmüş kadın bugün pozitif cikmis kafayı yicem anlatıyorum ağlıyorum yok kader ne yazildi ise o diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayimŞuan öyle sıkıntılı durumdayimki sabaha kadar ağlayabilirim
Anneannem aşı oldum hastalanmam diyor
Teyzem aşı oldum hastalanmam diyor
Diğer teyzem bir ay önce kovit oldu test yaptırmadan ilaç kullanmadan atlattı evde ben geçirdim tekrar hastalanmam diyor
Annemi zorla evde oturttum bir buçuk yıl arada kaçamakları oldu teyzemlere gitti benden habersiz çünkü ben kızıyorum gitme diye
Yine yarın benden habersiz kardeşlerine kızlarıyla birlikte evine davet etmiş kuzenim söylemese haberim olmayacakti
Dediğim gibi aşılı olanlar olmam zannediyor
Kuzenlerimde gelecekmiş eşleri çalışıyor kimin ne getireceği belli değil mutasyonlu mutasyonsuz ortalık karışık durumda zaten
Artık çok doldum inanın boğazıma kadar anne sokağa cikmayin demekten babam şeker hastasi annem astım hastası
Neyse ağladım artık telefonda anne kimseyi eve davet etmeni gorusmeni istemiyorum diye insanlar kolaymi zannediyor hastanede refakatçi olmadan yatmayı o ağrıyı sızıyı çekmeyi
Bende bunaldım insan görünce kaçıyorum artık sanki cuzzamli gibi bir buçuk yıldır
eşim evden çalışıyor market harici çıkmadık biyere
anneme geleceklerdi iptal oldu bu sefer diğer teyzemde buluşacaklarmis işte böyle cahilce davranıyorlar
ben böyle titiz davraninca eminim adım kadere inanmiyora çıkar bunun kadere inanıp inanmamayla ne ilgisi var bende biliyorum ne bir saniye önce ne bir saniye sonra olduğunu ölümün neden bile bile hasta olalım neden başkasının vebaline girelim neden
bende gezmeyi tozmayi bilirim ama arkadaşımin babasının hastanede zor nefes aldığını oksururken etrafa kan bulasip arkadaşımın telefonda hadi kapat babam etrafa oksururken kan sicratmis hemşire gelince ihtiyat ediyor sen temizle dedi bana oraları temizleyim dediğini bu kulaklar duydu adam bir haftaya kalmadı vefat etti
Anlatıyorum bunlari etrafıma telefonda hmmm e bizim komşu atlattı , şunun babası 70 yaşında hicbisi olmadı , bunun kocası şeker hastası ilaç bile içmedi diyorlar umursamıyorlar bile herkes bildiğini okuyor
kusura bakmayın arkadaşlar çok canım sıkkın
yani böyle düşünenler olduğu sürece biz çok çok zor eski gunlerimize döneriz
Bir an ben mi yazıyorum dedim anneme laf geciremiyoruz iki doz aşımı oldum Allah'ın izni ile bişey olmaz diyor cildircam bayramda karşı komşusu annemin elini opmus ben gidip opememisken o öpmüş kadın bugün pozitif cikmis kafayı yicem anlatıyorum ağlıyorum yok kader ne yazildi ise o diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayim
Iyi de ilk hasta dediginizde burada saturasyon cihazi alin diye yazdim ertesi gun nasil oldular cihazi nutlaka alin dedim 6 mesaj yazdim size toplam hepsinde saturasyon cihazi geciyor. Gecmis olsunBu arada basit birşey rica ettim karşınızda çocuğunuz varmış gibi azarlar tarzda yazmanız beni çok şaşırttı size hiç yakışmadı söylemeden geçemeyeceğim .
Kadın zaten hastahaneye yattı hala yatıyor ve oradan çıkınca evde lazım olacak o yüzden şuan alıyoruz farkındaysanız kapanma vardı ve annem kardeşim babam hepsi hasta ben başka şehirdeyim . Bu konu ile ilgilenecek kimse olmadı ki ilgilensek ne olacak zaten hastanede yatıyorlardı. Hala azarlamaya devam ediyorsunuz . Bende kabahat size danıştığım içinIyi de ilk hasta dediginizde burada saturasyon cihazi alin diye yazdim ertesi gun nasil oldular cihazi nutlaka alin dedim 6 mesaj yazdim size toplam hepsinde saturasyon cihazi geciyor. Gecmis olsun
Su mesaji yazdigim kisisiniz ne diyim okusaydiniz keskeSize yazmistim.cok gecmis olsun babanizin gidisi anneminkine benziyor bakin allah rizasi icin su parmaktan oksijen olcerden alin ve 95 altina dustigi an 112 yi arayin.
Bakin ben bu illeti o zamanlar 12 aylik olan oglumdan baslayip 86 yasindaki anneanneme kadar yasadim kendimde dahil. Size rica ediyorum bilgilendirin ailenizi.
Ya okumadım mı diyorum size hayret birşey . Zaten hastaneye yattılar anlıyor musunuz ? almaya zaman kalmadı diyorum kaç kere daha yazacağım . Ayrıca sorumun cvp gayet basit istediğiniz markayı alın demeniz yeterli . Her neyse salaklık bende ki size sordum .Su mesaji yazdigim kisisiniz ne diyim okusaydiniz kesketuce_tuce
Ya okumadım mı diyorum size hayret birşey . Zaten hastaneye yattılar anlıyor musunuz ? almaya zaman kalmadı diyorum kaç kere daha yazacağım . Ayrıca sorumun cvp gayet basit istediğiniz markayı alın demeniz yeterli . Her neyse salaklık bende ki size sordum .
Malesef ne takması kapıdan bayramını kutlayayim demiş ama elini opmus bizler böyle dikkat ederken büyüklerimize bişey olmasın diye onların dikkat etmemesi umursamamasi çok zoruma gidiyorMaske takmış mı annen diye saçma bir soru sorayım
Bu ne rahatlık yaMalesef ne takması kapıdan bayramını kutlayayim demiş ama elini opmus bizler böyle dikkat ederken büyüklerimize bişey olmasın diye onların dikkat etmemesi umursamamasi çok zoruma gidiyor
Allahım inş birşey olmamıştırMalesef ne takması kapıdan bayramını kutlayayim demiş ama elini opmus bizler böyle dikkat ederken büyüklerimize bişey olmasın diye onların dikkat etmemesi umursamamasi çok zoruma gidiyor
Sormayın gerçekten anneme ben evladı olarak laf dinletemiyorum anlatamıyorum artık 10gun kendimi yerimBu ne rahatlık ya
İnşallah nolur dua edin bulaşmamış olsun annemin ciddi rahatsızlıkları varAllahım inş birşey olmamıştır
Asidan o güne ne kadar süre gecti?Malesef ne takması kapıdan bayramını kutlayayim demiş ama elini opmus bizler böyle dikkat ederken büyüklerimize bişey olmasın diye onların dikkat etmemesi umursamamasi çok zoruma gidiyor
15gun olmuştur en fazlaAsidan o güne ne kadar süre gecti?
Yeterli zaman gecti ise kapsa bile hafif gecirir buyuk ihtimal.
Bence bisey olmaz15gun olmuştur en fazla
Kalp yetmezliği var tansiyon var korkuyorum inşallah bidha böyle bir hata yapmazBence bisey olmaz
İnşallah bulaşmamıştır anneniz bu duruma ne dediSormayın gerçekten anneme ben evladı olarak laf dinletemiyorum anlatamıyorum artık 10gun kendimi yerim
İnşallah nolur dua edin bulaşmamış olsun annemin ciddi rahatsızlıkları var
Hayır açıklama yapılmadı19 mayısla ilgili bir açıklama oldu mu acaba ben göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?