bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Iyi de ilk hasta dediginizde burada saturasyon cihazi alin diye yazdim ertesi gun nasil oldular cihazi nutlaka alin dedim 6 mesaj yazdim size toplam hepsinde saturasyon cihazi geciyor. Gecmis olsun
Arkadas, markasini soruvermis bir keresinde. Ters yazan ilk sizsiniz maalesef.
Neyse, tatsizlik çıkmasın, herkes yeterince tatsiz zaten.
Herkese iyi forumlar.

Genelge ayrıntılarını iyi anlayan var mı?
18 yaş altı cocugumla birlikte dolmuşa binebilir miyim? Bunu pek anlamadim.
Tek başlarına yasak zaten ama yaninda ebeveynle durum değişiyor mu? Cocugu ha bi Mevlânâ'ya götüreyim dediydim

Tam emin olmamakla beraber sanki serbest değil.. çünkü yüzyüze eğitime devam eden çocuklar ebeveynleri ile binebiliyor yoksa yasak diye biliyorum

Şaşırdım milli bayramlar açılmaz genelde ama bekleyip göreceğiz son dakika genelge ile açıklama yapılmazsa bakalım
Bende şaşırdım eşimle konuştuk ki hafta içi oğlumuzu düzgün açık havaya çıkaramıyoruz hafta sonu da kapalı . 19 mayısta kahvaltımızı çantamıza koyup orduevine bahçeye gidelim diye . Sonra dedik ki kesin kapanır 19 Mayıs . Ama bence kapansa dün kapanırdı açıklamada

Bence aile ile biniyor sanki . Dün takip ettiğim bir kadın çocuğu ile uçağa bindi. Birisi sormuş Otobüse binebilir miyiz diye ? Oda aile ile evet demiş

Dolmuşa binemiyor diye biliyorum ben.toplu taşımaya ama yinede emin değilim

Tünaydın sevgili dostlarım, Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun, bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, pembe bir yer minesi, somon rengi güller ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Pazartesi günü sinovac 2.doz aşımı oldum herhangi bir yan etki yaşamadım.
1. Dozda gece belimde ve bacaklarımda ağrı olmuştu. Bu seferde olurmu dedim ama olmadı
Aşı, olan herkese şifa olur inşallah

Asi olanlara şifa diliyorum. İnşallah en yakın zamanda hepimiz asilaniriz.
Annemi çok özledim 30 dk uzaklıkta ama gidemiyorum. Maskesiz düşüncesiz insanlarla karsilastikca gitmeyi erteliyorum. Asi olamadı henüz. Daha önce Corona geçirdiği için 6 ayın dolması gerekiyordu. Doldu randevu alındı ama asi olmadığı için randevusu iptal oldu. 28 Mayıs'a tekrar randevu alındı. İkinci ne zaman olur bilmiyorum.
İnsanlar artık bosverdi. Maske tak mesafeyi koru, gorusmeyelim virüs var dedikçe insanlar beni itici buluyor artık. Çok yoruldum bu mücadeleden.

Ama başka çaremiz yok.İtici bence korunanlar değil onlar.Dışarda maskesiz insanlar görüyorum,içimden söylene söylene geçiyorum

Ama başka çaremiz yok.İtici bence korunanlar değil onlar.Dışarda maskesiz insanlar görüyorum,içimden söylene söylene geçiyorum
İnsanların beni itici bulması hiç umrumda değil aslında. Yaşadığım durumu kısaca anlatmak istedim . Bugün iki kere ard arda depremi hissettim çok korktum ama çıkamadım dışarı, neden yine aynı, maskeyi bile takmayan insanlardan dolayı.
Deprem korkusunu bile düşüncesiz insanlar şekillendiriyor resmen, çünkü sayıları arttı umursamayanlarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…