Açık bırakacaklar demekkiHayır açıklama yapılmadı
Şaşırdım milli bayramlar açılmaz genelde ama bekleyip göreceğiz son dakika genelge ile açıklama yapılmazsa bakalımAçık bırakacaklar demekki
Saçma sapan bir savunma yaptı iki doz aşımı oldum Allah'ın izni ile bişey olmaz bilmem ne her dakika arıyorum yeter diye akşam en son telefonu kapattı bidha da açmadıİnşallah bulaşmamıştır anneniz bu duruma ne dedi
Arkadas, markasini soruvermis bir keresinde. Ters yazan ilk sizsiniz maalesef.Iyi de ilk hasta dediginizde burada saturasyon cihazi alin diye yazdim ertesi gun nasil oldular cihazi nutlaka alin dedim 6 mesaj yazdim size toplam hepsinde saturasyon cihazi geciyor. Gecmis olsun
Tam emin olmamakla beraber sanki serbest değil.. çünkü yüzyüze eğitime devam eden çocuklar ebeveynleri ile binebiliyor yoksa yasak diye biliyorumGenelge ayrıntılarını iyi anlayan var mı?
18 yaş altı cocugumla birlikte dolmuşa binebilir miyim? Bunu pek anlamadim.
Tek başlarına yasak zaten ama yaninda ebeveynle durum değişiyor mu? Cocugu ha bi Mevlânâ'ya götüreyim dediydim
Bende şaşırdım eşimle konuştuk ki hafta içi oğlumuzu düzgün açık havaya çıkaramıyoruz hafta sonu da kapalı . 19 mayısta kahvaltımızı çantamıza koyup orduevine bahçeye gidelim diye . Sonra dedik ki kesin kapanır 19 Mayıs . Ama bence kapansa dün kapanırdı açıklamadaŞaşırdım milli bayramlar açılmaz genelde ama bekleyip göreceğiz son dakika genelge ile açıklama yapılmazsa bakalım
Bence aile ile biniyor sanki . Dün takip ettiğim bir kadın çocuğu ile uçağa bindi. Birisi sormuş Otobüse binebilir miyiz diye ? Oda aile ile evet demişGenelge ayrıntılarını iyi anlayan var mı?
18 yaş altı cocugumla birlikte dolmuşa binebilir miyim? Bunu pek anlamadim.
Tek başlarına yasak zaten ama yaninda ebeveynle durum değişiyor mu? Cocugu ha bi Mevlânâ'ya götüreyim dediydim
İlk doz aşımı oldum
şifa olsun inşallahEşim bu akşam ilk dozu olacak
Şifa olsun inşallahPazartesi günü sinovac 2.doz aşımı oldum herhangi bir yan etki yaşamadım.
1. Dozda gece belimde ve bacaklarımda ağrı olmuştu. Bu seferde olurmu dedim ama olmadı
Aşı, olan herkese şifa olur inşallah
Çok teşekkür ediyorum inş iyi olur darısı bekleyenlereşifa olsun inşallah
Ama başka çaremiz yok.İtici bence korunanlar değil onlar.Dışarda maskesiz insanlar görüyorum,içimden söylene söylene geçiyorumAsi olanlara şifa diliyorum. İnşallah en yakın zamanda hepimiz asilaniriz.
Annemi çok özledim 30 dk uzaklıkta ama gidemiyorum. Maskesiz düşüncesiz insanlarla karsilastikca gitmeyi erteliyorum. Asi olamadı henüz. Daha önce Corona geçirdiği için 6 ayın dolması gerekiyordu. Doldu randevu alındı ama asi olmadığı için randevusu iptal oldu. 28 Mayıs'a tekrar randevu alındı. İkinci ne zaman olur bilmiyorum.
İnsanlar artık bosverdi. Maske tak mesafeyi koru, gorusmeyelim virüs var dedikçe insanlar beni itici buluyor artık. Çok yoruldum bu mücadeleden.
İnsanların beni itici bulması hiç umrumda değil aslında. Yaşadığım durumu kısaca anlatmak istedim . Bugün iki kere ard arda depremi hissettim çok korktum ama çıkamadım dışarı, neden yine aynı, maskeyi bile takmayan insanlardan dolayı.Ama başka çaremiz yok.İtici bence korunanlar değil onlar.Dışarda maskesiz insanlar görüyorum,içimden söylene söylene geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?