bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ama başka çaremiz yok.İtici bence korunanlar değil onlar.Dışarda maskesiz insanlar görüyorum,içimden söylene söylene geçiyorum
Ben içimden değil bağıra bağıra söylüyorum sırf duysunlar diye . Bugün oğlumu biraz parka götürdük lojman parkına sokakta değil yani . Maskesiz girdiler kapıdan o an biz çıkıyorduk eşimle birbirimize söyler gibi bağıra bağıra konuştuk utanmazlar

Geçmiş olsun deprem için.Geçen seneye göre gevşedik bizde malesef.Ama tedbiiri elden bırakmadan.Maskeli,kimseye yanaşmadan,mümkün olduğu kadar uzaklaşmadan

Merhaba herkese annemden bahsetmiştim size dün test verdi gece pozitif olduğunu öğrendik kardeşim de annemde o kadar sinirli ofkeliyim ki biz bunca zaman kendimizi annemizi korurken bu sekilde kapmalari düşündükçe sinirleniyorum bu bambaşka bir konu neyse bnm sizlere danışmak istedigim burada yazılmıştı saturasyon cihazımı deniyordu ondan alın diyorsunuz başka vitamin ne vitamini zencefil zerdeçal da alınıyordu nasıl yapılıyor bunlar bilen yardımcı olsun lütfen annem büyük ihtimal ilaçları kullanamayacak karaciğerde de sorun var diye lütfen bilen yazsın ne alalım dışardan kuzenime soylicem o alıp bırakacak ben uzakta oturuyorum

Çok geçmiş olsun. Oksijen satürasyon cihazı eczanelerden temin edin mutlaka. Benim ailem de oldu yakın zamanda. Hastalığı kaptıktan sonra bağışıklık sistemini uyaracak karışık vitaminler değil; sadece c vitamini 1000 mg ve d vitamini kullanımının önerdi doktor. Zencefili taze halinde çay olarak yapıp tüketebilirler. Benimkiler bol bol zencefilli çay limonlu çay tavuk et suyu çorba meyve tükettiler. İlk günler zor geçti ama sonrası rahattı.

Bu süreç içerisinde babam başka bir sebeple hastaneye yattı. O da pozitif çıktı. Öyle vitamin vs kullanmadı, sadece d vit. vermişler. Onun akciğer tutulumu oldu,3-4 ateşlendi ama atlattı çok şükür. Darısı sizin ailenize inşallah. Annenizin rahatsızlıkları var mı bilemiyorum ama korkmayın, babam da hem obezite hem hipertansiyon vardı.

Favipravir kullandılar ilaç olarak, bir de parol.

Geçmiş olsun. Kekik cayi , zeytin yaprağıda iyi diyolar. Yalniz tansiyon sorunu varsa bitkilerin bazıları etkiliyor dikkat etmeli . Diğer görüştüğü kişiler pozitif mi? Çam kozalağı macunu ya da suyu aslında yasak mi bilmiyorum ınstadan dağlarkizidogal diye bir sayfa var oaradan Covidli hastalara biseyler Yapiyrolar heralde gecen gördüm . Bakın bir insallah en kisa sürede geçer hersey

Karaciğer yağlanması kalp yetmezliği hipertansiyon epilepsi var annemde kalp ameliyatı oldu kaç kez kapakçık değişti düzenli kan sulandırıcı kullanıyor kalp doktoru ile gorusecegiz bugün ne onerir diye soracağız dediklerinizi hepsini aldircam kuzenime çok sağolun inşallah sorunsuz geçirirler iki doz asisini oldu annem ama korkuyorum
Hipertansiyon hastası kimse ile gorusmediler tek kapı komşusu bayramda kapıdan annemin elini opmus o pozitif çıkmıştı bı kaç gün sonra şimdide annem ve kardeşim çıktı sayfayı hemen takip edip konuşacağım çok sagolun

İki doz aşısını olduysa inşallah kolay atlatır, aşı gerçekten faydalı bu konuda.inşallah kolayca geçer süreç, gelecekse bir yerden geliyor üzmeyin kendinizi olan olmuş. Bizimkiler de hiç kimseyle temasları yokken, evde en az dışarıyla teması olan kardeşimden kaptılar. Kardeşim 1 hafta önce özel derse gitmişti, ama hocasında falan bir şey yok.

Gerçekten çok üzgünüm iki tarafında büyük sorumsuzluğu ne yazıkki kesinlikle tomografi çekilmeli ciğere bakılmalı. Sürekli yükselen düşen ateş varsa kesinlikle doktora gidilmeli . Günde en az 2 kivi yesin bol su d vitaminin takviyesi lazım. Bu arada aşı hangisini olmuştu? Sanki ilk dozunu olmuştu gibi hatırlıyorum yanılıyor muyum

Pandemi döneminde diş doktoruna giden oldumu acaba? Geçen hafta bir gün dişim agrimisti bu dönemde bekliyim diye harekete gecmedim. Ama dün akşam yine ağrıdı ağrıdı. Randevu aldım acil 10.50 de randevum var ama korkuyorum ikinci doz aşımı daha yeni oldum pazartesi.
İkinci dozun üstünden 10 gün geçmesini beklesem en azından diye ikilemdeyim. Yaşayan varmı böyle bir sıkıntı

Geçmiş olsun, 2 ay kadar oluyor. Öyle çok ağrıdı ki dişim. Gitmeye korktum randevu aldı eşim geri iptal ettirdim zaten riskli ortamdayım birde dişçiyi göze alamadım ağrı kesicilerle idare ettim 1 hafta çektim sonra geçti ama yine başıma iş çıkarır.. aşıyı daha yeni olmuşsunuz ben olsam beklerdim sanırım

İki doz aşı oldu evet ama benim alt katındaki komşumun annesi de iki doz aşı oldu sonrasında korona oldu bir ay entube kaldı ve vefat etti aşıya da artk guvenemiyor insan böyle duydukça ama o sinovac olmuş annem biontec olmuştu nasıl geçirdi sizin aileniz hafif mi.

Hemde ne sorumsuzluk gerçekten ateş şuan yok çok terliyor burnu akıyor sesi değişik o kadar başka belirti yok dünden beri inanılmaz ter attığını söyledi kardeşim. Kuzenime söyledim smdi c vitamini d vitamini saturasyon cihazı alsın bıraksın diye biontech oldu iki dozu da oldu

Çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Bende çok ikilemde kaldim randevuyu iptalmi etsem diye. Diş baya sıkıntılı oluyor zaten mecburen gidicem durum onu gösteriyor ama ikinci sözümün uzerinden en azından 10 gün geçsin mi diye korkuyorum bir yandan çok sıkıntı çıkarırsa ne yapicam bilmiyorum. Eşimde git daha kötü olmasın diyor ama sanırım bekliycem

Hastaliklarini söylemeyi unutmayin. Rabbin sifa versin

çok geçmiş olsun çok üzüldüm. 1000 lik c vitamini, d vitamini ve çinko kullanın diyorlar genelde. Zeytin yaprağı ve kekik çayı içsin mutlaka tanıdıklara çok iyi geldi. Bala zencefil zerdaçal karıştırıp yesin. Ama ilacı doktora söylesin hastalığını belki ona göre verirler.

Bugün rüyamda covid testi oluyordum. Ama böyle buton gibi biseyi yalamak gerekiyormus ben önce kolonya döktüm sonra yaladim. Sonucum pozitif cikti ama arabaya binip sehir sehir gezdim. Korkuyordum ama geziyordum. Hep etkileniyorum en son arkadsimin dayisi entube edilmiş covid değildi onu konuşuyorduk Covid olabilir mi diye. Ondan etkilendim sanirim

Bende sigaraya bağlı astım var.Senenerdir bala propolis,zencefil,zerdeçal,tarçın, karıştırıp yiyorum günde 1-2 tatlı kaşığı.Bağışıklığıda güçlendiriyor.Şu dönemde o korudu birazda umarım.Birde doktor önermişdi d vitamini,magnezyum eksikliği var onları kullanıyorum yaklaşık 20 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…