bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Çok hafif geçirmediler ama nasıl desem ağır grip gibi oldular 4-5 gün. Erkek kardeşim engelli 1 doz sinovac olmuştu, o da grip gibi geçirdi.

Aşı konusunda covid bölümüne bakan doktorların yorumu da kesinlikle süreci hafiflettiği yönünde. Tabii ki istisnalar oluyor, çok genç birinde de çok ağır seyredebiliyor. İnşallah çabucak atlatırlar

Bende size bişi sormak istiyorum
Benim üç düşüğüm var Dr zamanında vücut bazan yabancı gördüğü hücreyi vücuttan dışarı atıyor sizinki öyle olabilir demisti
Geçen aile hekimine gittim doktorum Corona atlatmış ve bağışıklık sisteminde sorun varmış ismi ne unuttun hani organlarını parcaliyormusya aşırı güçlü bağışıklık yapıp ay tam anlatamayabikirim kusura bakmayın neyse dr 15 gün falan yoğun bakımda yatmis
Diyorum benim vücutta atiyorya hücreyi yani bir araştırma falan yok doktorun söylemleri bu koronada acaba vücudum aile hekimine yaptığından yaparmi diye korkuyorum
Kışın propolis almıştım bağışıklığım güçlensin diye şimdi içmeye korkuyorum

Hastaliklarini söylemeyi unutmayin. Rabbin sifa versin
Amin çok sağolun filyasyon ekibi yeni aramış ilaç getirmez gün içinde demişler kendi doktoru ile görüşecek kardeşim annemin bakalım o ne diyecek
Tamam mutlaka söyleyeceğiz çok teşekkür ederim inşallah hafif atlatırlar
Çok geçmiş olsun size de zencefil falan hepsini gün içerisinde alıp bırakacak kuzenim
İnşallah çok teşekkür ederim annem iki dozu da oldu sırtı agrio hafif öksürük var birde burun akıntısı başka birşeyi yok görüntülü konuştuk iyi gözüküyor inşallah böyle atlatır insallah

Nefes ve ateş sorunu olmaz inşallah allahım yardımcınız olsun sabah sizi düşünmüştüm gün saymıştım hatta kaçıncı gün diye etiket yapacaktım baktım yazmışsınız nedense çok üzüldüm

Zeynep senin pıhtılaşma sorunun var mı ? Yani bebekler neden düşüyor

Kızlar annemde taburcu oldu biraz önce . Babamın bir doktor arkadaşı ozon tedavisi yapıyor . O demiş ki gelin hepinize ozon tedavisi yapacağım öksürük halsizlik vs için çok iyi olacak . Çabuk toparlanacaksınız demiş . Sağlık bakanlığı onaylı bir merkezi var oraya gidiyorlar . Bu arada babam dişlerini sıkmaktan yorgunluktan öksürükten sanırım kaplama dişleri düşmüş onu yaptıracak mecbur . Hastaneye2400 TL ödeme yapılmıştı . Annem 8 gün yattı babam sanırım 5 . Şimdi annem çıkarken babam muhasebeden fatura istemiş ödemeler dair. Onlar da 4800 TL daha ödeyeceksin fatura vermiyoruz demişler . Babam da ödeme yapmıyorum sizde hesabıma paramı iade edin hemen demiş . Konu şuan sağlık bakanlığını gitti. Bu arada anneme hastanene odasında karantina da kene yapıştı birde onunla uğraştı kadın

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Aaaaa ne kenesi ya hastanede bide

Haydaa.Kene nerden geldi hastaneye.Geçmiş olsun annene ve babana.Tabi hakkını arasın ne demek fatura vermiyoruz

Eğer corona olursak mesela kan pıhtılaşıyormuş . Annemlere pıhtı için iğne yaptılar
Aşının böyle bir etkisi var mı acaba.?Bana aşının hissettiğim hiç bir yan etkisi olmadı şu ana kadar.Yanlız bel fıtığından her sabah bacağım kasılmış olarak uyanıyordum.Bu sabah açılması biraz uzun sürdü.

Aaaaa ne kenesi ya hastanede bide

Haydaa.Kene nerden geldi hastaneye.Geçmiş olsun annene ve babana.Tabi hakkını arasın ne demek fatura vermiyoruz
Sormayın kızlar yaaa aynen hastanede birde . Annem kardeşim ben görüntülü konuşuyorduk annem wc gitti geldi yüzü bir garipleşti o an hemşireyi çağırmış kadın geldi . Annem telefonu kapattı birşey demeden bizde anneme birşey oldu sandık eşim dedi ki serumu değiştiriyor korkmayın . Meğer annem elini yıkarken parmağında keneyi görmüş hemşireyi çağırmış. Keneyi çıkaracak aletleri yokmuş birkaç saat sonra bulup çıkartmışlar . Tahlile yollandı kene . Annem diyor ki battaniye istedim dolaptan çıkarıp verdiler ondan sonra keneyi gördüm diyor . Battaniyeyi kesin başka hasta kullandı kene ondan yapmıştı sonra anneme geldi . Çünkü annem 5 gündür hastanede yatıyordu karantina da . Evde de bir o kadar yattı çıkmadan . Bana sonra söylediler ben uzaktayım üzülüyorum diye

Eklentiler

• 7FAB7E8C-50CB-44A4-AD26-05380F895C83.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 72
Ben gittim 2 kez mecbur kaldım hemde pandeminin başındaydı . Doğum yaptıktan 3 ay sonra pandemi başlamıştı benim dişim kırıldı mecbur gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…