bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Onu tam bilmiyorum ama annem babama kan sulandırıcı içiriyordu . Eşim dün oldu baya ağrısı olmuş gece

Onu tam bilmiyorum ama annem babama kan sulandırıcı içiriyordu . Eşim dün oldu baya ağrısı olmuş gece
Buldum:)

Kardeşimde yaptırdı geçen sene mayısda
Bende nisanda gitmiştim . Ama doktor kanal tedavi gerek demişti o zaman yapmamıştı . Sonra başka bir merkeze gittim dişçiler açılınca kanal tedavisiz dolgu yapmıştı

Aaaa bakayım bende teşekkür

Doktoru ile görüştük doktoru annenin özel durumları var asla ilaçları kullanmasın hemen ambulans ayarlıyorum hastaneye gelin tomografi ve kan tetkikleri yapacağız demiş kardeşim şuan götürüyor annemi hastaneye inşallah bsey olmadan atlatırız halbuki bnmde bugün mutlu günümde gebeliğim kesinlesmisti sevinemiyorum bile
Zeynep senin pıhtılaşma sorunun var mı ? Yani bebekler neden düşüyor
Bnde de var kan pihtiasma sorunu kan sulandırıcı hap kullaniyorum ve iğne kullanmaya basliorm bugun
Taburcu olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun kene olayına şaşırdım nasıl hastane böyle bir hata yapar şikayet etcem sizi deseydi babanız keşke hastama hastanenizden kene yapıştı diye
Evet pıhtılaşma sorunu var kullanıyorum iğne ama neden düşüyor bilinmiyo bebek arastirmaya gitti ama sonuç yok
İğne kullandınız mı hiç gebeliklerinizde
Corona olduğun zaman kanın durumu değişiyormuş o yüzden bi araştır istersen canım
Ne gibi durumu degisiyor

Yaaa allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah üzülmeyin lütfen .tomografi çekileceği için şuan mutlu oldum ciğerde sorun varsa hemen ortaya çıkar bizimkiler gibi olmaz en azından erken müdahale

Hastaneyi şikayet edeceğiz aynen . Dezenfekte ediyorlar güya yalanmış resmen . Annemle babam aynı odada kaldılar daha doğrusu ortada 1 kapı vardı ikisinin odasında . Babam çıktıktan sonra sadece elektrik süpürgesi tuttular o kadar dedi annem . Özel bir işlem yapılmamış yani . Covid olunduğu zaman da kan pıhtılaşıyormuş . Annemlere o yüzden sürekli iğne yaptılar. Annemin kolları dayak yemiş gibi olmuş simsiyah

Bebeğiniz hayırlı olsun.Doktorun ilgili davranıp ambulans yollaması da iyi olmuş

Tebrik ederim sizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet kullandım ilk hebelikte 4 binlik ikincide 4+4 8 binlik üçüncü gebelikte 6+6 12 binlik iğne kullandım yinede düştüler

Ay o battaniyeleri kullanıldıktan sonra yikamiyolarmi ayyy deli oldum

Ben gittim 2 kez mecbur kaldım hemde pandeminin başındaydı . Doğum yaptıktan 3 ay sonra pandemi başlamıştı benim dişim kırıldı mecbur gittim.
Sıkıntı yaşamadiniz galiba sonrasında? Diş doktoruna gidip kovid olanları okudum bir kaç yerde zaten cekiniyordum o yüzden iptal ettim randevuyu

Allahım acil şifalar versin anneciğine inşallah.

Yaaa allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah üzülmeyin lütfen .tomografi çekileceği için şuan mutlu oldum ciğerde sorun varsa hemen ortaya çıkar bizimkiler gibi olmaz en azından erken müdahale
Amin çok sağolun doktoru zatürre bulgusu var dedi hastaneye yatisinı yapti annemin kardeşimde refakatçi olarak pozitif olduğu için yanında kalacak inşallah sağ salim çıkarlar hastaneden gecelik iki bin lira istiyorlar
Annem düzenli kan sulandırıcı kullanıyor zaten her ay tahlil veriyor kan durumu nasıl diye ona göre ayarlama yapilio çok geçmiş olsun herkese çok zor bir süreç gidememek görememek yanlarında olamamak insanı çok üzüyor
Bebeğiniz hayırlı olsun.Doktorun ilgili davranıp ambulans yollaması da iyi olmuş
Çok teşekkür ederim sağolun Allah'tan gitti hastaneye zatürre bulgusu var dedi yatış verdi
Tebrik ederim sizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet kullandım ilk hebelikte 4 binlik ikincide 4+4 8 binlik üçüncü gebelikte 6+6 12 binlik iğne kullandım yinede düştüler
Çok teşekkür ederim sağolun bnde 6binlik kullanıyorum bugün yazdı başladık inşallah hayırlı sonuç alirim
Allahım acil şifalar versin anneciğine inşallah.
Amin çok sağolun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…