Onu tam bilmiyorumAşının böyle bir etkisi var mı acaba.?Bana aşının hissettiğim hiç bir yan etkisi olmadı şu ana kadar.Yanlız bel fıtığından her sabah bacağım kasılmış olarak uyanıyordum.Bu sabah açılması biraz uzun sürdü.
Kardeşimde yaptırdı geçen sene mayısdaBen gittim 2 kezmecbur kaldım hemde pandeminin başındaydı . Doğum yaptıktan 3 ay sonra pandemi başlamıştı benim dişim kırıldı mecbur gittim.
Onu tam bilmiyorumama annem babama kan sulandırıcı içiriyordu . Eşim dün oldu baya ağrısı olmuş gece
Bende nisanda gitmiştim . Ama doktor kanal tedavi gerek demişti o zaman yapmamıştı . Sonra başka bir merkeze gittim dişçiler açılınca kanal tedavisiz dolgu yapmıştıKardeşimde yaptırdı geçen sene mayısda
Aaaa bakayım bende teşekkürBuldum:)Oxford Üniversitesi: Covid-19'a yakalananların kan pıhtılaşması yaşama riski, aşıya göre 10 kat daha fazla
Oxfod Üniversitesi araştırmacıları, Covid-19 nedeniyle beyne giden damarlarda pıhtı atması durumu olan serebral venöz tromboz (CVST) riskinin aşılardan 10 kat daha fazla olduğunu ortaya koydu. Bilim insanları aşı olmanın faydalarının risklerden çok daha fazla olduğu vurgulayarak, durumun...www.ntv.com.tr
Doktoru ile görüştük doktoru annenin özel durumları var asla ilaçları kullanmasın hemen ambulans ayarlıyorum hastaneye gelin tomografi ve kan tetkikleri yapacağız demiş kardeşim şuan götürüyor annemi hastaneye inşallah bsey olmadan atlatırız halbuki bnmde bugün mutlu günümde gebeliğim kesinlesmisti sevinemiyorum bileNefes ve ateş sorunu olmaz inşallah allahım yardımcınız olsun sabah sizi düşünmüştüm gün saymıştım hatta kaçıncı gün diye etiket yapacaktım baktım yazmışsınıznedense çok üzüldüm
Bnde de var kan pihtiasma sorunu kan sulandırıcı hap kullaniyorum ve iğne kullanmaya basliorm bugunZeynep senin pıhtılaşma sorunun var mı ? Yani bebekler neden düşüyor
Taburcu olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun kene olayına şaşırdım nasıl hastane böyle bir hata yapar şikayet etcem sizi deseydi babanız keşke hastama hastanenizden kene yapıştı diyeKızlar annemde taburcu oldu biraz önce . Babamın bir doktor arkadaşı ozon tedavisi yapıyor . O demiş ki gelin hepinize ozon tedavisi yapacağım öksürük halsizlik vs için çok iyi olacak . Çabuk toparlanacaksınız demiş . Sağlık bakanlığı onaylı bir merkezi var oraya gidiyorlar . Bu arada babam dişlerini sıkmaktan yorgunluktan öksürükten sanırım kaplama dişleri düşmüşonu yaptıracak mecbur . Hastaneye2400 TL ödeme yapılmıştı . Annem 8 gün yattı babam sanırım 5 . Şimdi annem çıkarken babam muhasebeden fatura istemiş ödemeler dair. Onlar da 4800 TL daha ödeyeceksin fatura vermiyoruz demişler . Babam da ödeme yapmıyorum sizde hesabıma paramı iade edin hemen demiş . Konu şuan sağlık bakanlığını gitti. Bu arada anneme hastanene odasında karantina da kene yapıştı birde onunla uğraştı kadın
İğne kullandınız mı hiç gebeliklerinizdeEvet pıhtılaşma sorunu var kullanıyorum iğne ama neden düşüyor bilinmiyo bebek arastirmaya gitti ama sonuç yok
Ne gibi durumu degisiyorCorona olduğun zaman kanın durumu değişiyormuş o yüzden bi araştır istersen canım
Yaaa allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah üzülmeyin lütfen .tomografi çekileceği için şuan mutlu oldum ciğerde sorun varsa hemen ortaya çıkar bizimkiler gibi olmaz en azından erken müdahaleDoktoru ile görüştük doktoru annenin özel durumları var asla ilaçları kullanmasın hemen ambulans ayarlıyorum hastaneye gelin tomografi ve kan tetkikleri yapacağız demiş kardeşim şuan götürüyor annemi hastaneye inşallah bsey olmadan atlatırız halbuki bnmde bugün mutlu günümde gebeliğim kesinlesmisti sevinemiyorum bile
Bnde de var kan pihtiasma sorunu kan sulandırıcı hap kullaniyorum ve iğne kullanmaya basliorm bugun
Taburcu olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun kene olayına şaşırdım nasıl hastane böyle bir hata yapar şikayet etcem sizi deseydi babanız keşke hastama hastanenizden kene yapıştı diye
İğne kullandınız mı hiç gebeliklerinizde
Ne gibi durumu degisiyor
Hastaneyi şikayet edeceğiz aynen . Dezenfekte ediyorlar güya yalanmış resmen . Annemle babam aynı odada kaldılar daha doğrusu ortada 1 kapı vardı ikisinin odasında . Babam çıktıktan sonra sadece elektrik süpürgesi tuttular o kadar dedi annem . Özel bir işlem yapılmamış yani . Covid olunduğu zaman da kan pıhtılaşıyormuş . Annemlere o yüzden sürekli iğne yaptılar. Annemin kolları dayak yemiş gibi olmuş simsiyahDoktoru ile görüştük doktoru annenin özel durumları var asla ilaçları kullanmasın hemen ambulans ayarlıyorum hastaneye gelin tomografi ve kan tetkikleri yapacağız demiş kardeşim şuan götürüyor annemi hastaneye inşallah bsey olmadan atlatırız halbuki bnmde bugün mutlu günümde gebeliğim kesinlesmisti sevinemiyorum bile
Bnde de var kan pihtiasma sorunu kan sulandırıcı hap kullaniyorum ve iğne kullanmaya basliorm bugun
Taburcu olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun kene olayına şaşırdım nasıl hastane böyle bir hata yapar şikayet etcem sizi deseydi babanız keşke hastama hastanenizden kene yapıştı diye
Ne gibi durumu degisiyor
Bebeğiniz hayırlı olsun.Doktorun ilgili davranıp ambulans yollaması da iyi olmuşDoktoru ile görüştük doktoru annenin özel durumları var asla ilaçları kullanmasın hemen ambulans ayarlıyorum hastaneye gelin tomografi ve kan tetkikleri yapacağız demiş kardeşim şuan götürüyor annemi hastaneye inşallah bsey olmadan atlatırız halbuki bnmde bugün mutlu günümde gebeliğim kesinlesmisti sevinemiyorum bile
Tebrik ederim sizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDoktoru ile görüştük doktoru annenin özel durumları var asla ilaçları kullanmasın hemen ambulans ayarlıyorum hastaneye gelin tomografi ve kan tetkikleri yapacağız demiş kardeşim şuan götürüyor annemi hastaneye inşallah bsey olmadan atlatırız halbuki bnmde bugün mutlu günümde gebeliğim kesinlesmisti sevinemiyorum bile
Ne gibi durumu degisiyor
Ay o battaniyeleri kullanıldıktan sonra yikamiyolarmi ayyy deli oldumHastaneyi şikayet edeceğiz aynen . Dezenfekte ediyorlar güya yalanmış resmen . Annemle babam aynı odada kaldılar daha doğrusu ortada 1 kapı vardı ikisinin odasında . Babam çıktıktan sonra sadece elektrik süpürgesi tuttular o kadar dedi annem . Özel bir işlem yapılmamış yani . Covid olunduğu zaman da kan pıhtılaşıyormuş . Annemlere o yüzden sürekli iğne yaptılar. Annemin kolları dayak yemiş gibi olmuş simsiyah
Sizindemi var kan pıhtılaşmasiEğer corona olursak mesela kan pıhtılaşıyormuş . Annemlere pıhtı için iğne yaptılar
Sıkıntı yaşamadiniz galiba sonrasında? Diş doktoruna gidip kovid olanları okudum bir kaç yerde zaten cekiniyordum o yüzden iptal ettim randevuyuBen gittim 2 kezmecbur kaldım hemde pandeminin başındaydı . Doğum yaptıktan 3 ay sonra pandemi başlamıştı benim dişim kırıldı mecbur gittim.
Bence yıkamamışlarAy o battaniyeleri kullanıldıktan sonra yikamiyolarmi ayyy deli oldum
Allahım acil şifalar versin anneciğine inşallah.Merhaba herkese annemden bahsetmiştim size dün test verdi gece pozitif olduğunu öğrendik kardeşim de annemde o kadar sinirli ofkeliyim ki biz bunca zaman kendimizi annemizi korurken bu sekilde kapmalari düşündükçe sinirleniyorum bu bambaşka bir konu neyse bnm sizlere danışmak istedigim burada yazılmıştı saturasyon cihazımı deniyordu ondan alın diyorsunuz başka vitamin ne vitamini zencefil zerdeçal da alınıyordu nasıl yapılıyor bunlar bilen yardımcı olsun lütfen annem büyük ihtimal ilaçları kullanamayacak karaciğerde de sorun var diye lütfen bilen yazsın ne alalım dışardan kuzenime soylicem o alıp bırakacak ben uzakta oturuyorum
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım. En yakın zamanda kucağına sağlıklı evlat alırsın inşallah.Evet pıhtılaşma sorunu var kullanıyorum iğne ama neden düşüyor bilinmiyo bebek arastirmaya gitti ama sonuç yok
Ah canım! Anneciğine kıyamadım.Bence yıkamamışlar
Allah razı olsun inşallah teşekkür ederimAllahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım. En yakın zamanda kucağına sağlıklı evlat alırsın inşallah.
Amin inşallah. Allahım hepimizden razı olsun inşallah arkadaşım.Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim
Amin çok sağolun doktoru zatürre bulgusu var dedi hastaneye yatisinı yapti annemin kardeşimde refakatçi olarak pozitif olduğu için yanında kalacak inşallah sağ salim çıkarlar hastaneden gecelik iki bin lira istiyorlarYaaa allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah üzülmeyin lütfen .tomografi çekileceği için şuan mutlu oldum ciğerde sorun varsa hemen ortaya çıkar bizimkiler gibi olmaz en azından erken müdahale
Annem düzenli kan sulandırıcı kullanıyor zaten her ay tahlil veriyor kan durumu nasıl diye ona göre ayarlama yapilio çok geçmiş olsun herkese çok zor bir süreç gidememek görememek yanlarında olamamak insanı çok üzüyorHastaneyi şikayet edeceğiz aynen . Dezenfekte ediyorlar güya yalanmış resmen . Annemle babam aynı odada kaldılar daha doğrusu ortada 1 kapı vardı ikisinin odasında . Babam çıktıktan sonra sadece elektrik süpürgesi tuttular o kadar dedi annem . Özel bir işlem yapılmamış yani . Covid olunduğu zaman da kan pıhtılaşıyormuş . Annemlere o yüzden sürekli iğne yaptılar. Annemin kolları dayak yemiş gibi olmuş simsiyah
Çok teşekkür ederim sağolun Allah'tan gitti hastaneye zatürre bulgusu var dedi yatış verdiBebeğiniz hayırlı olsun.Doktorun ilgili davranıp ambulans yollaması da iyi olmuş
Çok teşekkür ederim sağolun bnde 6binlik kullanıyorum bugün yazdı başladık inşallah hayırlı sonuç alirimTebrik ederim sizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet kullandım ilk hebelikte 4 binlik ikincide 4+4 8 binlik üçüncü gebelikte 6+6 12 binlik iğne kullandım yinede düştüler
Amin çok sağolun insallahAllahım acil şifalar versin anneciğine inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?