bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sıkıntı yaşamadiniz galiba sonrasında? Diş doktoruna gidip kovid olanları okudum bir kaç yerde zaten cekiniyordum o yüzden iptal ettim randevuyu
Yok yaşamadım çok şükür
Ah canım! Anneciğine kıyamadım.
Allahım beterinden korusun inşallah.
Bende amin teşekkür ediyorum
Annen için çok sevindim

neden ağrıyor ve neden ateşin var şuan
Gitmez olaydım salı günü kv kp e gittik bir kış evde oturduk zor durdular sürekli gelin diye çağırdılar gitmedik salı gidek dedik gittik gittik ama kp evde durmazki izin kağıdı almış bağ suluycam diye sürekli sokağa çıktı kendileri aşılı acaba onlar olsa belli etmezlermi koronayi offff of valla çok sinirliyim herkese

Covid tedavisi değil mi?Ücret alıyolar mı covid tedavisinden?
Benimde geçen annemler yattığı zaman sorduğum soru buydu . Geceliği 700 TL di . Annemler o an yatarken çok kötü oldukları için hiç sorgulamamışlar sonra dan aklımız başımıza geldi o an da hastane demiş ki ambulansla gelseydiniz ücretsizdi . Ama zaten ambulans özel hastaneye götürmüyor . 2800 gibi bir rakam Ödemiş o an yanımda o var demiş . Sonra aklımız başımıza geldi hastaneden babam fatura istemiş 2800 TL için vermediler cumartesi muhasebe kapalı diye . Bugün de annem çıkarken babam gitmiş 4800 TL borç var demişler babam da tamam siz önce bizi yatırdınız ne tedavisi olduk ona göre faturamızı kesin demiş . Hayır demişler . Babam da hemen 2800 TL kartıma iade edin para filan vermiyorum size demiş çıkmışlar hastaneden. Adamlardan hala ses yok genelge var kuzenim avukat o atmış babamlar şikayetçi olacaklar .

İnş değildir ama babasında ateşi öyle çıkmıştı eklem ağrıları ile birde ilk gözü şişmişti

Yanımda olup ilgilendigin için çok teşekkür ederim tm giriyim
Gözlerimden alev cikiyo sanki başım ağrıyo
Bide korktukca kendmi dinledikçe daha bı kötü oluyom sanki
Dün eşim aşı oldu bıontech . Annem doktorla konuşurken bunu söylemiş . Doktor da bıontech olup arkasına covid kapan çok fazla insan var dikkatli olsunlar demiş . Bende içimden bir his zaten yakında olacağız diyordu bunu da duyunca gerildim. Annem babam kardeşim hala kötüler annemin karaciğer enzimleri çok yüksek . Ciğerleri de çok kötüymüş hala . Kendimize çok dikkat edelim aşı oldular diye covid olmayacaklar anlamına gelmiyor

Allah herkese şifa versin inşallah bedenden çok psikolojik yipraniyo insan

Cok kötüler deme, olumlama yap şükür iyiler de, karaciğer enzimleri aldiklari ilaçlardan dolayi olabilir. Hangi tür ilac kullandilar bilmem ama bir süre sonra düşüyor. Anneniz cikti tabi ki cigeri ciğeri etkileyen bir hastalık biraz zamanla düzeliyor. Aileniz 1-2 ay sonra göğüs hastalıkları uzmanına ve kardiyolojiye gitsin. Zamanla geçecek inanin

Ceryandami kaldım bilmiyorum ki uzak oturduk halbuki ve bağda açık alandaydik sürekli
Acik alanda bulaş cok az ama ceyran çarpmış olabilir. Esiyordur diye düşünüyorum. Sakin olun parol alin bakalim . Bu hafta sali mi gittiniz 2 gün olmuş gideli 2 günde belirti verir mi?

Annemde babamda çıktı ama korkuyorum dk başı anneme msj yazıyorum filan bende sizin gibi söyledim . Biraz toparlansınlar diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…