Özel hastanemi?gecelik iki bin lira istiyorlar
Evet özel hastaneÖzel hastanemi?
Yok yaşamadım çok şükürSıkıntı yaşamadiniz galiba sonrasında? Diş doktoruna gidip kovid olanları okudum bir kaç yerde zaten cekiniyordum o yüzden iptal ettim randevuyu
Bende amin teşekkür ediyorumAh canım! Anneciğine kıyamadım.
Allahım beterinden korusun inşallah.
Annen için çok sevindimAmin çok sağolun doktoru zatürre bulgusu var dedi hastaneye yatisinı yapti annemin kardeşimde refakatçi olarak pozitif olduğu için yanında kalacak inşallah sağ salim çıkarlar hastaneden gecelik iki bin lira istiyorlar
Annem düzenli kan sulandırıcı kullanıyor zaten her ay tahlil veriyor kan durumu nasıl diye ona göre ayarlama yapilio çok geçmiş olsun herkese çok zor bir süreç gidememek görememek yanlarında olamamak insanı çok üzüyor
Çok teşekkür ederim sağolun Allah'tan gitti hastaneye zatürre bulgusu var dedi yatış verdi
Çok teşekkür ederim sağolun bnde 6binlik kullanıyorum bugün yazdı başladık inşallah hayırlı sonuç alirim
Amin çok sağolun insallah
Geçmiş olsun hastane daha iyi olur merak etmeyin. Bebeğinizde hayırlı olsun saglikla kavuşunEvet özel hastane
Covid tedavisi değil mi?Ücret alıyolar mı covid tedavisinden?Evet özel hastane
37.5 ateslimi sayılıyor kollarım bacaklarım eklemlerim ağrıyo
Gitmez olaydım salı günü kv kp e gittik bir kış evde oturduk zor durdular sürekli gelin diye çağırdılar gitmedik salı gidek dedik gittik gittik ama kp evde durmazki izin kağıdı almış bağ suluycam diye sürekli sokağa çıktı kendileri aşılı acaba onlar olsa belli etmezlermi koronayi offff of valla çok sinirliyim herkeseneden ağrıyor ve neden ateşin var şuan
Benimde geçen annemler yattığı zaman sorduğum soru buydu . Geceliği 700 TL di . Annemler o an yatarken çok kötü oldukları için hiç sorgulamamışlar sonra dan aklımız başımıza geldi o an da hastane demiş ki ambulansla gelseydiniz ücretsizdi . Ama zaten ambulans özel hastaneye götürmüyor . 2800 gibi bir rakam Ödemiş o an yanımda o var demiş . Sonra aklımız başımıza geldi hastaneden babam fatura istemiş 2800 TL için vermediler cumartesi muhasebe kapalı diye . Bugün de annem çıkarken babam gitmiş 4800 TL borç var demişler babam da tamam siz önce bizi yatırdınız ne tedavisi olduk ona göre faturamızı kesin demiş . Hayır demişler . Babam da hemen 2800 TL kartıma iade edin para filan vermiyorum size demiş çıkmışlar hastaneden. Adamlardan hala ses yokCovid tedavisi değil mi?Ücret alıyolar mı covid tedavisinden?
İnş değildir ama babasında ateşi öyle çıkmıştı eklem ağrıları ile birde ilk gözü şişmiştiGitmez olaydım salı günü kv kp e gittik bir kış evde oturduk zor durdular sürekli gelin diye çağırdılar gitmedik salı gidek dedik gittik gittik ama kp evde durmazki izin kağıdı almış bağ suluycam diye sürekli sokağa çıktı kendileri aşılı acaba onlar olsa belli etmezlermi koronayi offff of valla çok sinirliyim herkese
İnş değildir ama babasında ateşi öyle çıkmıştı eklem ağrıları ile birde ilk gözü şişmişti
Sakin ol derin nefes al soğuk bir duşa gir hadiZaten pimpirikli biriyim uffff
Yanımda olup ilgilendigin için çok teşekkür ederimSakin ol derin nefes al soğuk bir duşa gir hadi
Dün eşim aşı oldu bıontech . Annem doktorla konuşurken bunu söylemiş . Doktor da bıontech olup arkasına covid kapan çok fazla insan var dikkatli olsunlar demiş . Bende içimden bir his zaten yakında olacağız diyordu bunu da duyunca gerildim. Annem babam kardeşim hala kötülerYanımda olup ilgilendigin için çok teşekkür ederimtm giriyim
Gözlerimden alev cikiyo sanki başım ağrıyo
Bide korktukca kendmi dinledikçe daha bı kötü oluyom sanki
Yetişkin icin ateş sayılıyor. Cocuklarda hafif ateş. Ne oldu size ?37.5 ateslimi sayılıyor kollarım bacaklarım eklemlerim ağrıyo
Allah herkese şifa versin inşallah bedenden çok psikolojik yipraniyo insanDün eşim aşı oldu bıontech . Annem doktorla konuşurken bunu söylemiş . Doktor da bıontech olup arkasına covid kapan çok fazla insan var dikkatli olsunlar demiş . Bende içimden bir his zaten yakında olacağız diyordu bunu da duyunca gerildim. Annem babam kardeşim hala kötülerannemin karaciğer enzimleri çok yüksek . Ciğerleri de çok kötüymüş hala . Kendimize çok dikkat edelim aşı oldular diye covid olmayacaklar anlamına gelmiyor
Ceryandami kaldım bilmiyorum ki uzak oturduk halbuki ve bağda açık alandaydik sürekliYetişkin icin ateş sayılıyor. Cocuklarda hafif ateş. Ne oldu size ?
Cok kötüler deme, olumlama yap şükür iyiler de, karaciğer enzimleri aldiklari ilaçlardan dolayi olabilir. Hangi tür ilac kullandilar bilmem ama bir süre sonra düşüyor. Anneniz cikti tabi ki cigeri ciğeri etkileyen bir hastalık biraz zamanla düzeliyor. Aileniz 1-2 ay sonra göğüs hastalıkları uzmanına ve kardiyolojiye gitsin. Zamanla geçecek inaninDün eşim aşı oldu bıontech . Annem doktorla konuşurken bunu söylemiş . Doktor da bıontech olup arkasına covid kapan çok fazla insan var dikkatli olsunlar demiş . Bende içimden bir his zaten yakında olacağız diyordu bunu da duyunca gerildim. Annem babam kardeşim hala kötülerannemin karaciğer enzimleri çok yüksek . Ciğerleri de çok kötüymüş hala . Kendimize çok dikkat edelim aşı oldular diye covid olmayacaklar anlamına gelmiyor
Acik alanda bulaş cok az ama ceyran çarpmış olabilir. Esiyordur diye düşünüyorum. Sakin olun parol alin bakalim . Bu hafta sali mi gittiniz 2 gün olmuş gideli 2 günde belirti verir mi?Ceryandami kaldım bilmiyorum ki uzak oturduk halbuki ve bağda açık alandaydik sürekli
Annemde babamda çıktı ama korkuyorumCok kötüler deme, olumlama yap şükür iyiler de, karaciğer enzimleri aldiklari ilaçlardan dolayi olabilir. Hangi tür ilac kullandilar bilmem ama bir süre sonra düşüyor. Anneniz cikti tabi ki cigeri ciğeri etkileyen bir hastalık biraz zamanla düzeliyor. Aileniz 1-2 ay sonra göğüs hastalıkları uzmanına ve kardiyolojiye gitsin. Zamanla geçecek inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?