bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Acik alanda bulaş cok az ama ceyran çarpmış olabilir. Esiyordur diye düşünüyorum. Sakin olun parol alin bakalim . Bu hafta sali mi gittiniz 2 gün olmuş gideli 2 günde belirti verir mi?
Vermez 5 gün geçiyor ancak

O zaman ceryanda kaldım yani inşallah öyledir birde afedersiniz reglimin ilk günü bu ay biraz fazla yoğun ondanda halsiz kalmış olabilirmiyim biiyorum

Geçmiş olsun hastane daha iyi olur merak etmeyin. Bebeğinizde hayırlı olsun saglikla kavuşun
Çok teşekkür ederim sağolun
Covid tedavisi değil mi?Ücret alıyolar mı covid tedavisinden?
Ewt covid tedavisi yatak gecelik ücret alıyorlar hemde şaka gibi iki bin TL ambulans çağırdık ama gelmedi malesef ki
Yediyuz gene iyimis bizden gecelik iki bin alıyorlar ve beş gün on bin ediyor napalim mecbur dedik verdik fatura istedik verceklerini söylediler

Bizde fatura filan yok para ödemeden çıktılar hastaneden ses te yok

Bizde fatura filan yok para ödemeden çıktılar hastaneden ses te yok
Oh ne güzel bizde yatış sırasında direk aldılar parayı ama testler ücretsiz ne test yapılırsa yapılsın acil ne müdahale edilirse edilsin hepsi ücretsiz olacak beş gün boyunca şuan daha iyi annem oglenki görüntüsü yok yüzüne kan gelmiş gibi

300 er TL muayene ücreti 500 er TL tomografi ödediler baştan 1600 TL yani . Sonra yatış yapılırken 2800 TL almışlar. Sonra biz olayı anladık babam para vermedi daha fazla . Ayrıca bize de fatura vereceğiz dediler ama hiç görmedik o faturayı

Ne yapmamızı önerirsiniz verdik parayı ama haksız kazançsa tabi isteriz ama hakları varsa mecbur yeterki annem iyi olsun

Sizde aşırı gevşeme hissediyor musunuz ?
İnsanlar pandemi öncesi nasılsa öyle yaşamaya başladı. Detaylı örnek: kalabalık arkadaş toplantıları, mangal partileri, hiç maske yok, sıfır sosyal mesafe, sarılıp sarılıp facebookta foto paylaşıyorlar görüyorum.
Dün bir iş için bir tanıdığımızla buluşmak zorunda kaldık. Maskesi yok. "Maske takabilir misiniz" dediğimizde "Ben aşılıyım" dedi. Pazartesi günü de kalabalık bir devlet dairesine gitmek zorundayım, en az 15 dakika sürecek bir iş, kapalı alan ve kalabalık, acaba noterden vekalet mi versem ilgili şahısa diyorum? noter tek tek alıyor içeriye.
Herkes gevşedi. Biz itici geliyoruz tabi.

Ben aşılıyım ne demek yaa virüsü bal gibi de taşıyıp bulaştırabilirsin.

Allahım nolur nolur nolur önce şu cahillik bitsin, virüsün üstesinden o zaman zaten geliriz

Ben aşılıyım ne demek yaa virüsü bal gibi de taşıyıp bulaştırabilirsin.

Allahım nolur nolur nolur önce şu cahillik bitsin, virüsün üstesinden o zaman zaten geliriz
Pessss diyorum işte aşıyı öyle saçma biçimde anlatıyorlar ki böyle oluyor . Aşı olan hiç hasta olmayacak ve bulaştırmayacak sanki

Ne yapmamızı önerirsiniz verdik parayı ama haksız kazançsa tabi isteriz ama hakları varsa mecbur yeterki annem iyi olsun
Verdiğiniz paranın faturasını verdiler mi ? Genelgeyi atıyorum size bi bakın . Kuzenimin kp Ankara’da özel hastanede serviste 1 hafta yattı 1 TL ödemediler . Kuzenim hastane ile konuşmuş haksız alım olduğunu söylemişler devlet zaten gecelik 2000 TL gibi bir rakam veriyormuş hastanelere hasta başı . Biz şikayet edeceğiz

Eklentiler

• A115204A-B461-49FB-B8CF-0DAA89238425.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 38
Ambulans gelmiyor evet annem 112 ye ulaşamamıştı
Hangi şehirdesiniz çok merak ettim
Bu kadar çok olumsuzlugu arka arka yaşadınız
Benimde etrafimda bir sürü covid olan hasta oldu
Hepsi 112 arayinca ambulans geldi
Hatta komşumuz hasta şuan ( aşıdan sonra covid oldu ) iki günde bir ambulansla hastaneye gidip geliyor
Sizinki gerçekten talihsizlik olmuş

Özelden yazarım size şimdi .

Annemin her işi olumlu gider hep pozitiftir nasıl oldu böyle anlam veremiyorum. Komşunuz hangi aşıyı oldu acaba kaçıncı doz

Ikinci dozunu olduktan sonra covid pozitif oldu komşumuz ama hangi aşıyı olduğunu bilmiyorum
korkuyorum ya eşim aşı oldu kolum çok ağrıyor diyor birde başı çok ağrıyormuş. İş yerinden arkadaşları da oldu aynı gün onlar da da aynı şikayet . Etrafımda aşı olduktan sonra virüs kapıp ağır geçirenlerim sayısı yükseliyor o zaman ne anlamı kaldı demeden edemiyorum hayırlısı . Yurt dışında emziren anneler de aşı oluyormuş sanırım . Benimde sıram gelsin olacağım kaçış yok

Emin olamadigim bir sey var virus kaptiktan ne kadar sonra bulasici oluyor sizce? Yani birisi dolmusa binip size geldi ve virus kapti diyelim dolmusta sizde de 1 saat oturdu vs. Bulastirir mi? Bu konuda gorusler farkli kimisi 2 gün vs diyor.

Devlet her yatan hasta basi 1902 tl odeme yapiyor hastanelere.
Covid tedavisi her yerde ucretsiz. Covid pozitif ise hasta 1 tl bile alamazlar.
Tedaviniz devam ettigi sureve itici olmamak adina bisey demeyin ancak cikista parq odemeyin yada fatura isteyip sonradan sikayet edin. Mevzuat bu konuda cok acik ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…