Siz bilirsiniz tabi ama emzirdiğiniz için iyi düşünün. Çünkü bebeğinize geçecek aynı zamanda. Yetişkinler bile Aşıdan bu kadar etkileniyorken. Allah tüm çocukları korusunkorkuyorum ya eşim aşı oldu kolum çok ağrıyor diyor birde başı çok ağrıyormuş. İş yerinden arkadaşları da oldu aynı gün onlar da da aynı şikayet . Etrafımda aşı olduktan sonra virüs kapıp ağır geçirenlerim sayısı yükseliyor o zaman ne anlamı kaldı demeden edemiyorum hayırlısı . Yurt dışında emziren anneler de aşı oluyormuş sanırım . Benimde sıram gelsin olacağım kaçış yok
48 saat oldu ben olalı (Sinovac) hiç bir yan etki yokkorkuyorum ya eşim aşı oldu kolum çok ağrıyor diyor birde başı çok ağrıyormuş. İş yerinden arkadaşları da oldu aynı gün onlar da da aynı şikayet . Etrafımda aşı olduktan sonra virüs kapıp ağır geçirenlerim sayısı yükseliyor o zaman ne anlamı kaldı demeden edemiyorum hayırlısı . Yurt dışında emziren anneler de aşı oluyormuş sanırım . Benimde sıram gelsin olacağım kaçış yok
Bide geçmiş olsun eşine.Ağrı kesici falan alsa olmazmı kikorkuyorum ya eşim aşı oldu kolum çok ağrıyor diyor birde başı çok ağrıyormuş. İş yerinden arkadaşları da oldu aynı gün onlar da da aynı şikayet . Etrafımda aşı olduktan sonra virüs kapıp ağır geçirenlerim sayısı yükseliyor o zaman ne anlamı kaldı demeden edemiyorum hayırlısı . Yurt dışında emziren anneler de aşı oluyormuş sanırım . Benimde sıram gelsin olacağım kaçış yok
Hangi aşıyi oldu eşiniz? Bende pazartesi günü ikinci doz sinovac aşısı oldum hiç bir yan etki yaşamadım. Geçmiş olsun dayanamayacak gibiyse ağrı kesici icebiliyormu öğrenin istersenizkorkuyorum ya eşim aşı oldu kolum çok ağrıyor diyor birde başı çok ağrıyormuş. İş yerinden arkadaşları da oldu aynı gün onlar da da aynı şikayet . Etrafımda aşı olduktan sonra virüs kapıp ağır geçirenlerim sayısı yükseliyor o zaman ne anlamı kaldı demeden edemiyorum hayırlısı . Yurt dışında emziren anneler de aşı oluyormuş sanırım . Benimde sıram gelsin olacağım kaçış yok
Sinovacte olmuyor ancak biontech canli asi oldugundan hafif grip ve hafif eklem yada bas agrisi yan etkisi yasayan cok duydum48 saat oldu ben olalı (Sinovac) hiç bir yan etki yok
İlk girerken para almışlar biraz annem çok kötüydüm ne olduğunu anlamadım diyor . Hastaneye yönetiminden birisinin odasının kapısında vermiş elden . Biraz önce annem şikayette bulundu herşeyi ayrıntılı anlatmış . Bu arada e devletten hastanede yatarken kullanılan malzemeleri okumuş . Sanki altı bezlenmiş gibi malzeme kullanılmış diye yazılmış. Annem herşeye itiraz etti . Adamın kapısında kamera kaydı vardı inş tarihlerden filan bakılacakmışDevlet her yatan hasta basi 1902 tl odeme yapiyor hastanelere.
Covid tedavisi her yerde ucretsiz. Covid pozitif ise hasta 1 tl bile alamazlar.
Tedaviniz devam ettigi sureve itici olmamak adina bisey demeyin ancak cikista parq odemeyin yada fatura isteyip sonradan sikayet edin. Mevzuat bu konuda cok acik ve net
Ben olmak istemiyorumSiz bilirsiniz tabi ama emzirdiğiniz için iyi düşünün. Çünkü bebeğinize geçecek aynı zamanda. Yetişkinler bile Aşıdan bu kadar etkileniyorken. Allah tüm çocukları korusun
Bıontech oldu o48 saat oldu ben olalı (Sinovac) hiç bir yan etki yok
Ağrı kesici verilen antikoru azaltıyor o yüzden almadı . Bugün nasıl bilmiyorum ama dün baya şikayet ediyordu baş ağrısından filan size de çok geçmiş olsunBide geçmiş olsun eşine.Ağrı kesici falan alsa olmazmı ki
Benim esim 2 doz Biontech oldu ilkinde kolu cok agridi, ikincide ağrımadı. Babam ve annemde oldu annemin biraz kolu ağridi babamda bişey olmadi. Hamileyken tetanos aşısı olmuştuk mesela o aşıda da kimi insan kolunu kaldıramıyor. Bence cok olumsuz düşünüp kendinize cekmeyin. Asi olduktan sonra tabiki Covid olabilir ama asidan bikac gün önce bulaş olmuştur. Siz aşı dan dolayi Covid mi oluyor diyosunuz. Biontech canli aşı olduğu icin zaten bu tür belirtiler olabilir halsizlik, ates,ağrı bas ağrısı gibi.korkuyorum ya eşim aşı oldu kolum çok ağrıyor diyor birde başı çok ağrıyormuş. İş yerinden arkadaşları da oldu aynı gün onlar da da aynı şikayet . Etrafımda aşı olduktan sonra virüs kapıp ağır geçirenlerim sayısı yükseliyor o zaman ne anlamı kaldı demeden edemiyorum hayırlısı . Yurt dışında emziren anneler de aşı oluyormuş sanırım . Benimde sıram gelsin olacağım kaçış yok
Hayır hayır aşıdan sonra covid olunuyor demiyorum ben . Yanlış anlaşılma olmasın. Doktor demiş ki 2 doz arasındaki boşlukta daha dikkatli olunmalı demiş koruyuculuk oranı düşük birde 1. Doz alınmış oluyor vücuda antikor giriyor ya sanırım o yüzden. Çevrede de Böyle 2 doz arası olanları çok duymaya başladım o yüzden söyledimBenim esim 2 doz Biontech oldu ilkinde kolu cok agridi, ikincide ağrımadı. Babam ve annemde oldu annemin biraz kolu ağridi babamda bişey olmadi. Hamileyken tetanos aşısı olmuştuk mesela o aşıda da kimi insan kolunu kaldıramıyor. Bence cok olumsuz düşünüp kendinize cekmeyin. Asi olduktan sonra tabiki Covid olabilir ama asidan bikac gün önce bulaş olmuştur. Siz aşı dan dolayi Covid mi oluyor diyosunuz. Biontech canli aşı olduğu icin zaten bu tür belirtiler olabilir halsizlik, ates,ağrı bas ağrısı gibi.
Bizden tedavi için bı ücret alınmıyor ne test ne tahlil yapılırsa yapılsın ücretsiz oda parası alıyoruz dediler nereye şikayet ediyorsunuz bizde edelim çıkışta fatura verilcekmisVerdiğiniz paranın faturasını verdiler mi ? Genelgeyi atıyorum size bi bakın . Kuzenimin kp Ankara’da özel hastanede serviste 1 hafta yattı 1 TL ödemediler . Kuzenim hastane ile konuşmuş haksız alım olduğunu söylemişler devlet zaten gecelik 2000 TL gibi bir rakam veriyormuş hastanelere hasta başı . Biz şikayet edeceğiz
Bizim pozitif daha hastaneye yatarken 10bin aldılar 5gun yatak parası diye faturayı çıkışta verceklermis tedavi ücretsiz oda parasi alıyoruz dedilerDevlet her yatan hasta basi 1902 tl odeme yapiyor hastanelere.
Covid tedavisi her yerde ucretsiz. Covid pozitif ise hasta 1 tl bile alamazlar.
Tedaviniz devam ettigi sureve itici olmamak adina bisey demeyin ancak cikista parq odemeyin yada fatura isteyip sonradan sikayet edin. Mevzuat bu konuda cok acik ve net
Evet öyle iki doz arasi 2 dozdan sonrada bir süre dikkat etmeli. Yüzde yüz hiç-bir aşının koruyuculuğu yok ama asiyla bağışıklık kazanıp hastalik yavaşlıyor. Birkax yil önce kızamık hastalığından artis vardi. Suanda durum nedir bilmiyorum. Valla tek tesellim diyrolar ya salgın bir süre sonra söner inşallah yakin zamanda olur. Böyle yaşamak zor :)Hayır hayır aşıdan sonra covid olunuyor demiyorum ben . Yanlış anlaşılma olmasın. Doktor demiş ki 2 doz arasındaki boşlukta daha dikkatli olunmalı demiş koruyuculuk oranı düşük birde 1. Doz alınmış oluyor vücuda antikor giriyor ya sanırım o yüzden. Çevrede de Böyle 2 doz arası olanları çok duymaya başladım o yüzden söyledim
Oda parası mı 2000 TL mişBizden tedavi için bı ücret alınmıyor ne test ne tahlil yapılırsa yapılsın ücretsiz oda parası alıyoruz dediler nereye şikayet ediyorsunuz bizde edelim çıkışta fatura verilcekmis
Bizim pozitif daha hastaneye yatarken 10bin aldılar 5gun yatak parası diye faturayı çıkışta verceklermis tedavi ücretsiz oda parasi alıyoruz dediler
Oğlum 12 aylıkken su çiçeği aşısı olamamıştı çünkü yoktu ellerinde . Hemşire 14 aylıkken dedi ki hala yok çocuğu koru salgın olacak yakındaEvet öyle iki doz arasi 2 dozdan sonrada bir süre dikkat etmeli. Yüzde yüz hiç-bir aşının koruyuculuğu yok ama asiyla bağışıklık kazanıp hastalik yavaşlıyor. Birkax yil önce kızamık hastalığından artis vardi. Suanda durum nedir bilmiyorum. Valla tek tesellim diyrolar ya salgın bir süre sonra söner inşallah yakin zamanda olur. Böyle yaşamak zor :)
2 seneden uzun süren salgın yok diyorlar. Öyle olursa 1 seneye kalmaz inş.Evet öyle iki doz arasi 2 dozdan sonrada bir süre dikkat etmeli. Yüzde yüz hiç-bir aşının koruyuculuğu yok ama asiyla bağışıklık kazanıp hastalik yavaşlıyor. Birkax yil önce kızamık hastalığından artis vardi. Suanda durum nedir bilmiyorum. Valla tek tesellim diyrolar ya salgın bir süre sonra söner inşallah yakin zamanda olur. Böyle yaşamak zor :)
Sürü bağışıklığı oluşmayacak mı acaba2 seneden uzun süren salgın yok diyorlar. Öyle olursa 1 seneye kalmaz inş.
korkuyorum ya eşim aşı oldu kolum çok ağrıyor diyor birde başı çok ağrıyormuş. İş yerinden arkadaşları da oldu aynı gün onlar da da aynı şikayet . Etrafımda aşı olduktan sonra virüs kapıp ağır geçirenlerim sayısı yükseliyor o zaman ne anlamı kaldı demeden edemiyorum hayırlısı . Yurt dışında emziren anneler de aşı oluyormuş sanırım . Benimde sıram gelsin olacağım kaçış yok
Aslında biliyorum bunlarısakin ol, ben biontec oldum
hepimiz aşı olunca kolumuz ve başımız ağrıdı
vücudumuz tepki verdi antikor geliştirdi işte
zaten aşının amacı o, vücut antikor üretecek harekete geçecek
akşam 10.30 da oldum aşıyı ertesi gün kolum sanki akşama kadar yük taşımış da hamlamışım gibi ağrıyordu
bir ara başım da lodosta kalmış gibi ağrıyordu
iki gece geçti ertesi sabaha hiçbir şeyim kalmamıştı
annem 65 yaşında o sinovac oldu, o 2-3 gün sersem gezmiş, hasta olacak da olamamış gibi
Aslında biliyorum bunlarıbabam annem hastalandılar ağır geçirdiler. Eşimde bi şekilde virüs kapar eve taşır diye korkuyorum kendimin kapmayacağına çok eminim çünkü
Abartıyorum galiba birazkorktuğunun farkındayım
o nedenle öyle ayrıntılı yazdım
o araştırmaların vs de her gün sonucu farklılaşıyor
bir ara tek doz da yeterli olur denmeye başlanmıştı biontech te şimdi vaz geçtiler iki ay açtılar arayı vs
Bilmem ki. Bu korona, belki değişik olur hem.Sürü bağışıklığı oluşmayacak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?