Geçmiş olsun.Aşı olmadın henüz değil mi?Kızlar benim heryerim kiriliyo sanki çok halsizim ama eşimde bişi yok
Yok olmadım dahaGeçniş olsun.Aşı olmadın henüz değil mi?
Yakalanmış olabilirmisin?Yok olmadım daha
Hindistan gibi olmadığımıza şükür bu kuralsızlığa.Yasak koyuyorsun dinleyen yok.Aşı yetersizDayım Amerika da herkes aşılanmış. Aşısı olanlara kart çıkartmışlar onunla ücretsiz istedikleri yere gidiyorlarmış. Herkes parti veriyormuş. Bitti diyor burda. İnşallah bizde de böyle olur ya çok imrendim. Maske falan takmıyorlarmış.
Aşı miktarı artmış bakalım herkes olacakmış yakındaHindistan gibi olmadığımıza şükür bu kuralsızlığa.Yasak koyuyorsun dinleyen yok.Aşı yetersiz
Zeynepcim böyle halsiz hissetmenin kaçıncı günü acaba ?Yok olmadım daha
Valla evden çıkmadım kayinbabanlar hariç diyorum onlarda hasta olurduYakalanmış olabilirmisin?
Dün akşama doğru başladı devam ediyorZeynepcim böyle halsiz hissetmenin kaçıncı günü acaba ?
İnş hadi bakalımAşı miktarı artmış bakalım herkes olacakmış yakında
Belki üşütme falandırValla evden çıkmadım kayinbabanlar hariç olsa diyorum onlarda hasta olurdu
Halı yıkamaya halilarimi verdim geldiğinde her poşetten çıkarmamda ellerimi yıkarım öyle serdim halıları ama halıları poşetten siyirirken posetteki hava yüzüme üfledi
Sonra yeşillik aldım seradan yıkadım su ile beklemeden yedim
Yani bunlar ihtimal başkada kimseyle temasım olmadı asla
İnşallah öyledirİnş hadi bakalım
Belki üşütme falandır
Bende üşüttün sen . Başka şikayetin var mı ? Teste gitmek için 2 gün geçmesi lazımDün akşama doğru başladı devam ediyor
Sadece eklemlerde ağrı var halsizlik o kadarBende üşüttün sen . Başka şikayetin var mı ? Teste gitmek için 2 gün geçmesi lazım
Faturayi alip saglik bakanligina sikayet edin cimer e de yazinBizden tedavi için bı ücret alınmıyor ne test ne tahlil yapılırsa yapılsın ücretsiz oda parası alıyoruz dediler nereye şikayet ediyorsunuz bizde edelim çıkışta fatura verilcekmis
Bizim pozitif daha hastaneye yatarken 10bin aldılar 5gun yatak parası diye faturayı çıkışta verceklermis tedavi ücretsiz oda parasi alıyoruz dediler
Hastaneden sağ salim çıkarsak mutlaka yapacağım annemin cigerde tutulum tespit edildi ve şekeri çok yüksek çok korkuyorum ne olur dularinizi eksik etmeyinFaturayi alip saglik bakanligina sikayet edin cimer e de yazin
Çok sağol ablacım dualarınızı eksik etmeyin nolur cigerde tutulum tespit edildi şekeri 400 lerde insilun vuruluyor surekli
Birumuttur yasamak çok geçmiş olsun
Oksijeni kaç acabaHastaneden sağ salim çıkarsak mutlaka yapacağım annemin cigerde tutulum tespit edildi ve şekeri çok yüksek çok korkuyorum ne olur dularinizi eksik etmeyin
Çok sağol ablacım dualarınızı eksik etmeyin nolur cigerde tutulum tespit edildi şekeri 400 lerde insilun vuruluyor surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?