bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tabii ederiz:)

Korkmayın salginin bu kadar artmasindaki tek iyi seu doktorlar asiri bilimclendi her turlu vakada profesyonellestiler.
Benim annemde oyleydi izmirde yer bulamayip ambulans ucakla ankara sehir hast gonderdik. Oradaki doktorlar siz salginin en basinda gelseniz isimiz cok zordu demisler kendisine ama artik baya iyiler.
Sağ salim ciksin anneniz insallah.

Oksijeni kaç acaba
Oksijen seviyesi iyi demiş doktor hava burnuna takılı üstüne beyaz maske taktirmis yüz üstü yatmasını söylemiş şort üstü olmaz böyle daha iyi hiç kimildamayacaksin demiş gerekirse sonra takarız yorma kendini de kalbini de demiş
Çok sagolun
İnşallah çok sağolun inşallah annemin ekstra rahatsızlıkları olduğu için korkuyorum yoksa kardeşim rahat geçiriyor hiç bir ağrısı yok inşallah herkes sağ salim atlatir bu sureci

halsizlik geçti eklem ağrıları geçti sadece bacaklarım ağrıyor ağrılar şiddetlenseydi teste gidecektim
Üç aydır venöz yetmezlik için ilaç kullanıyorum damarlarımda gerilme ağrı bazan ateş oluyor özellikle gece ben onada bagliyorum ağrılarımi

Geçmiş olsun canim

İyi olmana sevindim çok geçmiş olsun belki dediğin gibi başka sebeptendir

Çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatırlar. Şuan hastalığın seyri verilecek ilaçlar tedavi ilk zamana göre netleşti. Eminim güzel haberlerini de verceksiniz burdan. Rabbim şifa versin. Kaygılanmakta çok haklısınız.Ama geçecek inşallah.

çok geçmiş olsun

Intihap olursa daha çok cekiceksiniz sağlık ihmale gelmez hasta olmusak mutlaka dr gittik tedbirinizi alın taktir Allah'ın

Siz bilirsiniz tabi ama emzirdiğiniz için iyi düşünün. Çünkü bebeğinize geçecek aynı zamanda. Yetişkinler bile Aşıdan bu kadar etkileniyorken. Allah tüm çocukları korusun

Bununla ilgili kaynak paylaşır mısınız? Lütfen instagram olmasın. Polemik için sormuyorum. Doğum yapar yapmaz 2 gün sonra aşı olmayı planlıyorum. Eğer sizin olmamam gerektiğine dair sağlam bir kaynağınız varsa tekrar düşüneceğim

Aşının henüz yeni ve ruhsatı olmadığı için yani yan etkileri bilinmiyor yanlış mı? Daha yetişkinler üzerinde bile faz çalışması tamamlanmadı ya hani. Çocuklar üzerinde yan etkileri henüz bilinemediği için kendisini uyarmak istedim. Çünkü o bir çocuk. Daha birkaç gün önce aşı olan iş arkadaşımız yerinden kalkamıyor işe gelemiyor. İyi misin diye arıyoruz cevap yok. Bunun gibi örnekler çok var çevremde. İnanın ben sadece bu aşıyı olmayanların özgürlüğü kısıtlanması diyenlere karşıyım. Aşı olmak isteyenlere saygım sonsuz. Zorunluluğa karşıyım

Evet her satırında sana katılıyorum

Bana kalırsa o kadar erken aşı olmak doğru bir davranış olmaz bebek bu kadar küçükken ağrı kesici bile içmiyoruz kaldı ki böyle bir aşıyı olmak bilemiyorum. Benim oğlum 1.5 yaşında artık kocaman oldu ki o zamana kadar zaten emzirmeyi bırakırım. Birde ben olmak istemiyorum aslında ama şuan durum mecbur kılıyor emzirmeyi bırakana kadar sabredeceğim sonra olurum. Benim bir arkadaşımın oğlu 10 aylık doktor aşı emziren anne için önermiyoruz demiş. Birde şu var doğumdan 15 gün sonra benim dişim kırılmıştı . Doktora gittim doktor dişime kanal tedavi yapıp kırığı dolgu ile kapatmak istemedi emzirdiğim için . Düşünsene bu aşı antikor içinde virüs var vücuda enjekte ediliyor . Mantığıken bana uygun gelmiyor Yine de karar senin tabi ki

Ayrıca sizin bu kadar yeni bir aşının, bebeğinize hiçbir zararı olmayacağına dair sağlam kaynağınız varsa, benim uyarımı dikkate almanıza gerek yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…