Tabii ederiz:)Hastaneden sağ salim çıkarsak mutlaka yapacağım annemin cigerde tutulum tespit edildi ve şekeri çok yüksek çok korkuyorum ne olur dularinizi eksik etmeyin
Çok sağol ablacım dualarınızı eksik etmeyin nolur cigerde tutulum tespit edildi şekeri 400 lerde insilun vuruluyor surekli
Korkmayın salginin bu kadar artmasindaki tek iyi seu doktorlar asiri bilimclendi her turlu vakada profesyonellestiler.Hastaneden sağ salim çıkarsak mutlaka yapacağım annemin cigerde tutulum tespit edildi ve şekeri çok yüksek çok korkuyorum ne olur dularinizi eksik etmeyin
Çok sağol ablacım dualarınızı eksik etmeyin nolur cigerde tutulum tespit edildi şekeri 400 lerde insilun vuruluyor surekli
Oksijen seviyesi iyi demiş doktor hava burnuna takılı üstüne beyaz maske taktirmis yüz üstü yatmasını söylemiş şort üstü olmaz böyle daha iyi hiç kimildamayacaksin demiş gerekirse sonra takarız yorma kendini de kalbini de demişOksijeni kaç acaba
Çok sagolunTabii ederiz:)
İnşallah çok sağolun inşallah annemin ekstra rahatsızlıkları olduğu için korkuyorum yoksa kardeşim rahat geçiriyor hiç bir ağrısı yok inşallah herkes sağ salim atlatir bu sureciKorkmayın salginin bu kadar artmasindaki tek iyi seu doktorlar asiri bilimclendi her turlu vakada profesyonellestiler.
Benim annemde oyleydi izmirde yer bulamayip ambulans ucakla ankara sehir hast gonderdik. Oradaki doktorlar siz salginin en basinda gelseniz isimiz cok zordu demisler kendisine ama artik baya iyiler.
Sağ salim ciksin anneniz insallah.
Zeynepe ne oldu?
Eklem ağrısı ve halsizliği olmuş dünZeynepe ne oldu?
Ablamda da var . Birlikteyiz biz bende ya da esim ve cocugumda yok 2 gun bekleyeceğiz bakalim olmazsa pazartesi test yaptıracak . Insallan zeynepte bizde de yoktur.Eklem ağrısı ve halsizliği olmuş dün
Cigerde tutulum gördüler yarın yeniden tetkikler yapılacak
Geçmiş olsun canimhalsizlik geçti eklem ağrıları geçti sadece bacaklarım ağrıyor ağrılar şiddetlenseydi teste gidecektim
Üç aydır venöz yetmezlik için ilaç kullanıyorum damarlarımda gerilme ağrı bazan ateş oluyor özellikle gece ben onada bagliyorum ağrılarımi
İyi olmana sevindim çok geçmiş olsunhalsizlik geçti eklem ağrıları geçti sadece bacaklarım ağrıyor ağrılar şiddetlenseydi teste gidecektim
Üç aydır venöz yetmezlik için ilaç kullanıyorum damarlarımda gerilme ağrı bazan ateş oluyor özellikle gece ben onada bagliyorum ağrılarımi
Çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatırlar. Şuan hastalığın seyri verilecek ilaçlar tedavi ilk zamana göre netleşti. Eminim güzel haberlerini de verceksiniz burdan. Rabbim şifa versin. Kaygılanmakta çok haklısınız.Ama geçecek inşallah.Oksijen seviyesi iyi demiş doktor hava burnuna takılı üstüne beyaz maske taktirmis yüz üstü yatmasını söylemiş şort üstü olmaz böyle daha iyi hiç kimildamayacaksin demiş gerekirse sonra takarız yorma kendini de kalbini de demiş
Çok sagolun
İnşallah çok sağolun inşallah annemin ekstra rahatsızlıkları olduğu için korkuyorum yoksa kardeşim rahat geçiriyor hiç bir ağrısı yok inşallah herkes sağ salim atlatir bu sureci
çok geçmiş olsunhalsizlik geçti eklem ağrıları geçti sadece bacaklarım ağrıyor ağrılar şiddetlenseydi teste gidecektim
Geçmiş olsun canim
İyi olmana sevindim çok geçmiş olsunbelki dediğin gibi başka sebeptendir
Hepinize çok teşekkür ederim inşallah bu hastalık kimseye uğramadan yok olup gider biran önceçok geçmiş olsun
Intihap olursa daha çok cekiceksiniz sağlık ihmale gelmez hasta olmusak mutlaka dr gittik tedbirinizi alın taktir Allah'ınÇok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Bende çok ikilemde kaldim randevuyu iptalmi etsem diye. Diş baya sıkıntılı oluyor zaten mecburen gidicem durum onu gösteriyor ama ikinci sözümün uzerinden en azından 10 gün geçsin mi diye korkuyorum bir yandan çok sıkıntı çıkarırsa ne yapicam bilmiyorum. Eşimde git daha kötü olmasın diyor ama sanırım bekliycem
Siz bilirsiniz tabi ama emzirdiğiniz için iyi düşünün. Çünkü bebeğinize geçecek aynı zamanda. Yetişkinler bile Aşıdan bu kadar etkileniyorken. Allah tüm çocukları korusun
Aşının henüz yeni ve ruhsatı olmadığı için yani yan etkileri bilinmiyor yanlış mı? Daha yetişkinler üzerinde bile faz çalışması tamamlanmadı ya hani. Çocuklar üzerinde yan etkileri henüz bilinemediği için kendisini uyarmak istedim. Çünkü o bir çocuk. Daha birkaç gün önce aşı olan iş arkadaşımız yerinden kalkamıyor işe gelemiyor. İyi misin diye arıyoruz cevap yok. Bunun gibi örnekler çok var çevremde. İnanın ben sadece bu aşıyı olmayanların özgürlüğü kısıtlanması diyenlere karşıyım. Aşı olmak isteyenlere saygım sonsuz. Zorunluluğa karşıyımBununla ilgili kaynak paylaşır mısınız? Lütfen instagram olmasın. Polemik için sormuyorum. Doğum yapar yapmaz 2 gün sonra aşı olmayı planlıyorum. Eğer sizin olmamam gerektiğine dair sağlam bir kaynağınız varsa tekrar düşüneceğim
Evet her satırında sana katılıyorumAşının henüz yeni ve ruhsatı olmadığı için yani yan etkileri bilinmiyor yanlış mı? Daha yetişkinler üzerinde bile faz çalışması tamamlanmadı ya hani. Çocuklar üzerinde yan etkileri henüz bilinemediği için kendisini uyarmak istedim. Çünkü o bir çocuk. Daha birkaç gün önce aşı olan iş arkadaşımız yerinden kalkamıyor işe gelemiyor. İyi misin diye arıyoruz cevap yok. Bunun gibi örnekler çok var çevremde. İnanın ben sadece bu aşıyı olmayanların özgürlüğü kısıtlanması diyenlere karşıyım. Aşı olmak isteyenlere saygım sonsuz. Zorunluluğa karşıyım
Bana kalırsa o kadar erken aşı olmak doğru bir davranış olmazBununla ilgili kaynak paylaşır mısınız? Lütfen instagram olmasın. Polemik için sormuyorum. Doğum yapar yapmaz 2 gün sonra aşı olmayı planlıyorum. Eğer sizin olmamam gerektiğine dair sağlam bir kaynağınız varsa tekrar düşüneceğim
Ayrıca sizin bu kadar yeni bir aşının, bebeğinize hiçbir zararı olmayacağına dair sağlam kaynağınız varsa, benim uyarımı dikkate almanıza gerek yoktu.Bununla ilgili kaynak paylaşır mısınız? Lütfen instagram olmasın. Polemik için sormuyorum. Doğum yapar yapmaz 2 gün sonra aşı olmayı planlıyorum. Eğer sizin olmamam gerektiğine dair sağlam bir kaynağınız varsa tekrar düşüneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?