- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Geçen takip ettiğim bir çocuk doktoru paylaşmıştı yabancı bir araştırmayı, biontech aşı olan, emziren annelerde yapılan araştırmada, bebeğe de antikorlar geçtiğini bulmşularErken tabi ki
2 gün lafın gelişiydi.
O lohusa haliyle aşıya gidemem zaten
Tüm emziren arkadaşlarım doktor önerisi ile aşı oldular.
İşte bir doktor olun diyor, sizinki olmayın demiş.
Kimi diyor ki bebeğe de antikor geçer, bebek de korunmuş olur. Hatta en son hamilelerde aşılama başlamıştı bir yerde..
Kimi diyor olma.
Cidden görüş birliği yok, bunu ileride anlayacağız hangisi doğru.
Evet aşılarla ilgili bir zorunluluk yok . Yakınımdan birisin çocuğuna hem aşı yaptırmadı hemde topuk kanı aldırmadı . Aşıyla ilgili sorun yoktu aslında ama topuk kanı ile ilgili sorun yaşandı ve mahkemelik oldular olayla ilgili gizlilik kararı varmış ayrıntıyı bilemiyorum sadece bunu duydum . Neden aşılar ilgili bir zorunluluk yok ama covid aşısında gelince ufakta yaptırımlar başladı bunu anlamak zor benim gözümdeBirbirinizi kırmaya gerek yok, işin ilginci ikinizin elinde de somut bir delil de yok. Sadece gözlemlere dayalı yazıp çiziyoruz, mesela ben ; corona olduğum dönem verilen ilaçların bende ciddi hasar bıraktığına inanıyorum bu sadece gözlem. Hiç bir bilimsel dayanağı yok diyordum ama son dönemde yapılan açıklamalar beni haklı çıkardı ;
- Avrupa ilacı 2 ay uygulayıp sonra emboli atmasına sebep verdiği için YASAKLADI
- WHO ise bu konuda bir çok açıklama yaptı
- Türkiye ise neredeyse 13 ay lebelebi gibi herkese dağıttı ve geçen ay Türkiye'de de yasaklandı.
demek ki bazen gözlemler haklı çıkabiliyormuş...
aşı konusuna gelince 3. faz sonuçları alınmadı ne gibi sonuçları olacağını kimse kestiremiyor. Yok komşum ters döndü ablam 3 takla attı cümlelerini bir kenara bırakıp kendi yaşadıklarınızı yazarsanız daha sağlıklı olacaktır. Dileyen olur, dileyen olmaz. Ben bu aşı için değil tüm aşılar için zorunluluk olmadığını burada öğrendim bazı aşıları zorunlu biliyordum, çiçek, çocuk felci vb asla zorunlu değilmiş.
Evet aşılarla ilgili bir zorunluluk yok . Yakınımdan birisin çocuğuna hem aşı yaptırmadı hemde topuk kanı aldırmadı . Aşıyla ilgili sorun yoktu aslında ama topuk kanı ile ilgili sorun yaşandı ve mahkemelik oldular olayla ilgili gizlilik kararı varmış ayrıntıyı bilemiyorum sadece bunu duydum . Neden aşılar ilgili bir zorunluluk yok ama covid aşısında gelince ufakta yaptırımlar başladı bunu anlamak zor benim gözümde
Hastaneden çıktığınız zaman karaciğer enzimleriniz ne durumdaydı acababende bu başlıkta geçen ay öğrendim ...
Hastaneden çıktığınız zaman karaciğer enzimleriniz ne durumdaydı acaba
Ben zaten zorunluluğa karşıyım. İsteyen tabii ki olur. Ama faz 3 çalışması tamamlanmayan bir aşıyı, olmuyorsan özgürlüğün kısıtlansın, cahilsin, sorumsuzsun söylemlerine şiddetle karşıyım.Birbirinizi kırmaya gerek yok, işin ilginci ikinizin elinde de somut bir delil de yok. Sadece gözlemlere dayalı yazıp çiziyoruz, mesela ben ; corona olduğum dönem verilen ilaçların bende ciddi hasar bıraktığına inanıyorum bu sadece gözlem. Hiç bir bilimsel dayanağı yok diyordum ama son dönemde yapılan açıklamalar beni haklı çıkardı ;
- Avrupa ilacı 2 ay uygulayıp sonra emboli atmasına sebep verdiği için YASAKLADI
- WHO ise bu konuda bir çok açıklama yaptı
- Türkiye ise neredeyse 13 ay lebelebi gibi herkese dağıttı ve geçen ay Türkiye'de de yasaklandı.
demek ki bazen gözlemler haklı çıkabiliyormuş...
aşı konusuna gelince 3. faz sonuçları alınmadı ne gibi sonuçları olacağını kimse kestiremiyor. Yok komşum ters döndü ablam 3 takla attı cümlelerini bir kenara bırakıp kendi yaşadıklarınızı yazarsanız daha sağlıklı olacaktır. Dileyen olur, dileyen olmaz. Ben bu aşı için değil tüm aşılar için zorunluluk olmadığını burada öğrendim bazı aşıları zorunlu biliyordum, çiçek, çocuk felci vb asla zorunlu değilmiş.
Peki annemde hastaneden yeni çıktı ve yüksekti bugün yine kan verdi onun için sordum . Size çok geçmiş olsunkonuşmasak o konuyu ... cevaplamasam : (
Peki annemde hastaneden yeni çıktı ve yüksekti bugün yine kan verdi onun için sordum . Size çok geçmiş olsun
Tamamabla karaciğere ek olarak lütfen böbrek fonksiyonlarını bir test ettirsin diyip susarım...
Çok teşekkür ederim inşallah Allah herkese şifa versin. Sakın kalmak çok zor annem bu durumda iken bile bile lades demiş iken kendi içimde ki öfkeyi susturamiyorumAllah'ım acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda.
Gebeymişsin hayırlı olsun, bol bol dua et,sakin olmaya çalış lütfen.
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah.
Merhaba annemde şeker başlangıcı olabilir demişlerdi yakın zaman da şuan covid tedavisi görüyor hastanede şekeri inanılmaz yükseliyor 450 lerde insülin ile dusurebiliyorlar doktorlar şuan değil ama iki üç ay sonra mutlaka karaciğer böbrek ciğerlere baktirmaya gelin demişlerabla karaciğere ek olarak lütfen böbrek fonksiyonlarını bir test ettirsin diyip susarım...
Yeni haber varmı?Çok teşekkür ederim inşallah Allah herkese şifa versin. Sakın kalmak çok zor annem bu durumda iken bile bile lades demiş iken kendi içimde ki öfkeyi susturamiyorum
Merhaba annemde şeker başlangıcı olabilir demişlerdi yakın zaman da şuan covid tedavisi görüyor hastanede şekeri inanılmaz yükseliyor 450 lerde insülin ile dusurebiliyorlar doktorlar şuan değil ama iki üç ay sonra mutlaka karaciğer böbrek ciğerlere baktirmaya gelin demişler
Aşı karşıtı değilim de hadi aşıları vurdurmamasini bir nebze anlamaya çalışırım da topuk kanı neden aldırmıyor anlayamadım..Evet aşılarla ilgili bir zorunluluk yok . Yakınımdan birisin çocuğuna hem aşı yaptırmadı hemde topuk kanı aldırmadı . Aşıyla ilgili sorun yoktu aslında ama topuk kanı ile ilgili sorun yaşandı ve mahkemelik oldular olayla ilgili gizlilik kararı varmış ayrıntıyı bilemiyorum sadece bunu duydum . Neden aşılar ilgili bir zorunluluk yok ama covid aşısında gelince ufakta yaptırımlar başladı bunu anlamak zor benim gözümde
Çok şükür daha iyiler ama şekeri insülin olmadan düşmüyor akşam gene vuruldu yarın yeni tetkikler yapılacak duruma göre çıkaracaklar mış hastaneden. İnşallah evde de sorun olmazYeni haber varmı?
Bende valla diyormuş ki genetik haritamızı çıkarıyorlar. Nasıl bir deli kafa çözemiyorum birde fakülte mezunu .Aşı karşıtı değilim de hadi aşıları vurdurmamasini bir nebze anlamaya çalışırım da topuk kanı neden aldırmıyor anlayamadım..
Topuk kanı genetik hastalıkların tanımı için alınıyor.
Sırf karşı olmak için mi yapılmış birşey çözemedim mantığını.
Oksijeni ölçmek için cihaz alınÇok şükür daha iyiler ama şekeri insülin olmadan düşmüyor akşam gene vuruldu yarın yeni tetkikler yapılacak duruma göre çıkaracaklar mış hastaneden. İnşallah evde de sorun olmaz
Alacağız mutlaka çıksınlar sağ salimOksijeni ölçmek için cihaz alın
Sevindim.Şekeri ne olacak ya?Evde bu şekilde idare olacakmı?Çok şükür daha iyiler ama şekeri insülin olmadan düşmüyor akşam gene vuruldu yarın yeni tetkikler yapılacak duruma göre çıkaracaklar mış hastaneden. İnşallah evde de sorun olmaz
Şeker hastası bir tanıdığımızda da olmuştu. İlaçların etkisi ile oluyor korkmayın düzeldi tanıdık. İnşallah anneciğiniz de düzelecek. Tüm kalbimle dualarım sizinleÇok şükür daha iyiler ama şekeri insülin olmadan düşmüyor akşam gene vuruldu yarın yeni tetkikler yapılacak duruma göre çıkaracaklar mış hastaneden. İnşallah evde de sorun olmaz
Benim annem hastaneden tüple cikmisti ki onceden soruni olmamasina ragmen ama toparladi şükür. Korkmayın tedavi zorlu oliyor evde toparlar. Doktorunuza yazacagi ilaclar harici vitamin vs öneriside sorun kullanın.Çok şükür daha iyiler ama şekeri insülin olmadan düşmüyor akşam gene vuruldu yarın yeni tetkikler yapılacak duruma göre çıkaracaklar mış hastaneden. İnşallah evde de sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?