bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçen takip ettiğim bir çocuk doktoru paylaşmıştı yabancı bir araştırmayı, biontech aşı olan, emziren annelerde yapılan araştırmada, bebeğe de antikorlar geçtiğini bulmşular

Evet aşılarla ilgili bir zorunluluk yok . Yakınımdan birisin çocuğuna hem aşı yaptırmadı hemde topuk kanı aldırmadı . Aşıyla ilgili sorun yoktu aslında ama topuk kanı ile ilgili sorun yaşandı ve mahkemelik oldular olayla ilgili gizlilik kararı varmış ayrıntıyı bilemiyorum sadece bunu duydum . Neden aşılar ilgili bir zorunluluk yok ama covid aşısında gelince ufakta yaptırımlar başladı bunu anlamak zor benim gözümde

bende bu başlıkta geçen ay öğrendim ...

Ben zaten zorunluluğa karşıyım. İsteyen tabii ki olur. Ama faz 3 çalışması tamamlanmayan bir aşıyı, olmuyorsan özgürlüğün kısıtlansın, cahilsin, sorumsuzsun söylemlerine şiddetle karşıyım.

Allah'ım acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda.
Gebeymişsin hayırlı olsun, bol bol dua et,sakin olmaya çalış lütfen.
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim inşallah Allah herkese şifa versin. Sakın kalmak çok zor annem bu durumda iken bile bile lades demiş iken kendi içimde ki öfkeyi susturamiyorum
abla karaciğere ek olarak lütfen böbrek fonksiyonlarını bir test ettirsin diyip susarım...
Merhaba annemde şeker başlangıcı olabilir demişlerdi yakın zaman da şuan covid tedavisi görüyor hastanede şekeri inanılmaz yükseliyor 450 lerde insülin ile dusurebiliyorlar doktorlar şuan değil ama iki üç ay sonra mutlaka karaciğer böbrek ciğerlere baktirmaya gelin demişler

Yeni haber varmı?

Aşı karşıtı değilim de hadi aşıları vurdurmamasini bir nebze anlamaya çalışırım da topuk kanı neden aldırmıyor anlayamadım..
Topuk kanı genetik hastalıkların tanımı için alınıyor.
Sırf karşı olmak için mi yapılmış birşey çözemedim mantığını.

Bende valla diyormuş ki genetik haritamızı çıkarıyorlar. Nasıl bir deli kafa çözemiyorum birde fakülte mezunu .

Çok şükür daha iyiler ama şekeri insülin olmadan düşmüyor akşam gene vuruldu yarın yeni tetkikler yapılacak duruma göre çıkaracaklar mış hastaneden. İnşallah evde de sorun olmaz
Oksijeni ölçmek için cihaz alın

Çok şükür daha iyiler ama şekeri insülin olmadan düşmüyor akşam gene vuruldu yarın yeni tetkikler yapılacak duruma göre çıkaracaklar mış hastaneden. İnşallah evde de sorun olmaz
Şeker hastası bir tanıdığımızda da olmuştu. İlaçların etkisi ile oluyor korkmayın düzeldi tanıdık. İnşallah anneciğiniz de düzelecek. Tüm kalbimle dualarım sizinle

Benim annem hastaneden tüple cikmisti ki onceden soruni olmamasina ragmen ama toparladi şükür. Korkmayın tedavi zorlu oliyor evde toparlar. Doktorunuza yazacagi ilaclar harici vitamin vs öneriside sorun kullanın.
Bir süre ek destek gerekiyor vücuda.

Günaydın herkese hastalarımız şifa bulsun inşallah kısa sürede . Dün annemin karaciğer enzimleri yine yüksek çıktı . Kendi doktoru demiş ki bu hastalık karşısında çaresiz kalıyoruz bizde deneme yapıyoruz ne yazıkki demiş . Crp düşmüş allahtan. Babamın doktor bir arkadaşı hem babama anneme hemde kardeşime ozon tedavisine başladı . Sağlık bakanlığı onaylı doktor zaten kendi doktoru da önermiş . Kardeşim tek seans aldı annemler 2. Seansı. Annemin koku ve tad hiç yoktu . Dün 2. Seansı alıp çıkınca koku alma duygusu geri gelmiş Çok şükür . Bundan sonra çok dikkat edip ciğerlerini yormamazlar lazımmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…