bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün oğlumla dışarı çıkıyorduk asansör geldi komşunun 17 yaşındaki kocaman çocuğu asansörde maskesiz bende binmedim maskeli olsa da binmezdim zaten neyse . 5 kat yürüyerek kucağımda çocukla indim . Birde baktım maskesiz fırına gitti ekmek alıp geri eve döndü Daha geçen gün 1.5 yaşındaki çocuğuma maskesiz dışarı çıkarıyorum diye laf konuşan kadının oğlu bu. Hep anlatırken dışarıdan geliyoruz bizi kapıda dezenfektan ile karşılıyor her yerimize sürüyor filan diye anlatıyordu . Geçen temmuzda hastalığı geçirdiler ve kötü atlattılar güya kocası iş yerinden getirmiş bir sürü laf söylüyordu . Sonra da niye bitmiyor diye konuşuyorlar . Artık kimseye güvenmiyorum herkes boş çene yapıyor bir kere daha gördüm

Sevindim.Şekeri ne olacak ya?Evde bu şekilde idare olacakmı?
Taburcu olacaklar bugün dahiliye doktoru gelip anlatacakmis bekliyoruz bakalım ne diyecekler
Şeker hastası bir tanıdığımızda da olmuştu. İlaçların etkisi ile oluyor korkmayın düzeldi tanıdık. İnşallah anneciğiniz de düzelecek. Tüm kalbimle dualarım sizinle
Çok sağolun inşallah bütün hastalarımız iyileşirler bu illet biter
Bir sürü ilaç yazmışlar anneme çıkış yapıyorlar bugün ewde de dikkat edilmesi lazım demişler inşallah sorunsuz bitecek insallah

Çok geçmiş olsun fatura kestiler mi

Çok geçmiş olsun.
Evde daha kolay iyileşir inşallah.

Çok geçmiş olsun fatura kestiler mi
Evet kestiler faturada çok komik otelcilik hizmet bedeli yazıyor sanki otel gibi bir hastane nasıl böyle bir fatura kesiyor anlamadım neyse sağlıkları iyi olsunda yapacak bsey yok artk. 184 u aradım hiç bsey yapamazlar mış
Çok geçmiş olsun.
Evde daha kolay iyileşir inşallah.
İnşallah çok sağolun

Sizin hastane kılıfına uydurmuş herhalde

Sizin elinizde aşıların şimdi veya ileri zamanlarda ciddi bir yanetkisi olmayacağına dair sağlam delil ve kaynaklar var mı? Polemik için sormuyorum varsa aşı kararımı gözden geçiricem
Korona geçirirse tehlikeli olacağının kanıtları var ama. Benim arkadaşım emzirirken korona geçirdi, ilaçları da kullanamadı. Nefes darlığı yaşadı günlerce. Şimdi 2. kez olmaktan o kadar çok korkuyor, gün sayıyor tekrar aşı sırası gelmesi için. (geçirdiği için 6 ay beklemek zorunda aşıyı)

Bakın bu hastalık herkeste farklı etki yapıyor biliyorsunuz. Ben covid geçirdim. Ve henüz ruhsatı olmayan faz 3 çalışması tamamlanmadan bir aşıyı olmak istemiyorum. Kimseye aşı olmayın demiyorum tercih meselesi. Ama bu işi aşı faşistliğine vardıranlara tahammülüm yok. Aşı olmak zorundasın özgürlüğün kısıtlansın pardon da sen kendinde bu hakkı nasıl buluyorsun diye sorarım tabii ki. Çünkü doktorların aşı olanlarda virüs bulaştırabilir virüs bulaşabilir beyanı var mı var. O zaman aşı olan da olmayanda eşit. Mehmet Ceyhan dahi aşı olan arkadaşlarımdan yoğun bakıma giren vefat eden oldu dedi. O nedenle isteyen aşısını olsun ben o üyeye aşı olma demedim zaten. Beni hiç ilgilendirmiyor

Topuk kanı ile veri toplandığına vs inanıyorlar

Ailenizin yanına bakıcı vs verilmis mi? Ozel hastanelerde boyle bir hizmet oluyor kendi personelleriyle.
Devlette yatti annemler biz kendimiz tuttuk covid bakicisi gunlugu 700 tlydi tuvalet yemek vs yardim icin.belki oyle biseydir ama degilse bile sağlık olsun ne denir ki.

Sizin korkularinizi da anliyorum haklisiniz kimzse uzun vade yan etkisini bilmedigi asiyi olmak istemez hakkidir. Ancak pandemi sürecinde faz 3 calismalari yapilmadan asi vurulabilir. Bir salgin var ve asisi var suan tek care de o.
O nedenle yapacak bisey yok bence.

Olabilir tabi herkes tercihini istediği yönde kullanmalıdır bence.

Dogumdn 2bucuk ay sonra emzirirken korona oldum. Hic bir ilac almadim cunku yasadigim ulkede korona ilaci diye bise yok. Gecmis olsun arkadasiniza

Dogumdn 2bucuk ay sonra emzirirken korona oldum. Hic bir ilac almadim cunku yasadigim ulkede korona ilaci diye bise yok. Gecmis olsun arkadasiniza
Annemin doktoru zaten demiş ki covid tedavisi diye birşey yok biz sadece deneme yaparak sorunu çözmeye çalışıyoruz her hastamda seyir başka şekilde ilerledi demiş .

Annemin doktoru zaten demiş ki covid tedavisi diye birşey yok biz sadece deneme yaparak sorunu çözmeye çalışıyoruz her hastamda seyir başka şekilde ilerledi demiş .
Dunyanin hic bir ulkesinde covid olana 8 ilac yut denildigini duymadim gormedim.
Maalesef Turkiyede var sadece, ve hic bir semptomu olmayan siradan bi hastalikmis gibi geciren insanda iciyor bu ilaclari, ilac tutkusu bi ulkemiz var. Virusde antibiyotuk kullanan gripte serum vurdurunca kendine gelen bi halkimiz var. Ilac konusunda cok bilincsiz bir ulke

Dünyada covid tedavisi nasıl yapıldı?

Haberleri izlemiyomusunuz?
Avrupada covid olduysan evde kalacaksin oldu bitti oyle ekip gelecek arayacaklar ilac verecekler diye bi durum soz konusu olmadi.
Evimizde tv açılmıyor haber bakamıyoruz haber saati oğlumu banyo yaptırma uyku vs saatine denk geliyor . Bazı şeyleri internetten okuyorum kaçırdıklarım oluyor doğal olarak. Şöyle bir durum var herkes hastalığı aynı şekilde geçirecek diye bir olay yok bunu sizde biliyorsunuz zaten . Kendi annem babamdan örnek vereyim babam pozitif çıktı ilaç kullanmaya başladı ondan önce de kötüydü mesela . Sonra annem ilaç kullanmadı iyiydi ilk ama gittikçe kötüye gitti . Hastahaneye yattılar doktor babam için daha iyi dedi çünkü birşeyler kullandı ama annem hiç birşey kullanmadığı için ciğerleri daha hızlı kötüye gitti crp yükseldi filan . İlaç babamı kurtardı . Annemin durumu şuan babamdan daha kötü doktoru 3 ayı gözünün önüne al demiş . Annem öne eğilince nefesi kesiliyor filan . Keşke annemde ilk baştan müdahale olsaydı ihmal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…