Ne dimek:)Elif özür dilerim Elif alıntıları karıştırdım sildim zannettim kalmış
Doktora gidip ne diyorlar acaba bana bir serum mu vurunOzaman soyle soyleyim, anne taraf akrabalarim baba taraf akrabalarim. Turkiyedeki Komsularim hepsi garip. Hemsire olan teyzemde garip cunku oda anneme grip olunca git serum vurdur diyo
Ozaman bizim ora tumden garip. Cunku 3.5 kisiden bahsetmiyorum.
Sağlık ocaginda serum taktirmayi ilk kez duydum mesela
Bir gariplik var evet
Kiyamam ya. Isyeriniz hala ayni degildir umarim.Merhaba araya giriyorum ama ben bunu bir kac defa yaptim
Eski donemde soluksuz calisirdim aile hekimimde is yerimin oldugu yerde. Seruma b ve c vit karistirip takiyordu, 1 gunde ayaga dikiliyordum baska carem yoktu rapor sansim yada az calisma sansim yoktu orda gecirdigim 2 saat bile sorun oluyordu Gercekten etkili bir yontem
Ama tabiki acile alakasiz bir saatte gidip bunu istemedim
Doktora gidip ne diyorlar acaba bana bir serum mu vurunben sağlık ocağında girip bi parol yazar mısınız evde hiç ağrı kesici kalmadı dedim adam yazmadı serum vurun desem beni kovardı kesin
[/QUOTE Cidden var böyle insanlar tanıyorum. Tahlilde birşey çıkmıyor acilde serum istiyor. Takılınca da iyi geldi ayağa kalktım diyor. Buda hastalık hastası olmak demek herhalde
Valla bilmiyorum kucuk bi sehirde yasiyolar ondanmi bilmiyorumDoktora gidip ne diyorlar acaba bana bir serum mu vurunben sağlık ocağında girip bi parol yazar mısınız evde hiç ağrı kesici kalmadı dedim adam yazmadı serum vurun desem beni kovardı kesin
Kiyamam ya. Isyeriniz hala ayni degildir umarim.
Duymus oldum bende. Ama yaygin bisey oldugunu sanmiyorum yani hic bir aile hekimine gititmde gel sana bi serum takalim duymadim
Benim çevremde de çok var grip olduğunda hemen gidip serum taktıran. Bu yaşıma kadar bir kere yapmamışımdır he keşke gitseydim dediğim bir kere oldu onda da zaten hastalıktan kalkıp gitmeye halim yoktu. Bir özel poliklinikte denk gelmiştim kendini iyi hissetmeyen hafif grip belirtileri olan biri doktordan serum takılmasını istedi çabuk toparlanayım diye doktorda yazıp gönderdi çok normal geliyor artık.Valla bilmiyorum kucuk bi sehirde yasiyolar ondanmi bilmiyorum
Annanem mesela gidiyo her istedigini yazdiriyo geliyo
Millet catir catir serum vurduruyo
Sehirden sehiremi degisiyo acaba
Valla şuan biz Türkiye nin en küçük şehirlerinden birisindeyiz güneydoğuda görev sebebi ile . Ben kendim en basit parolu yazdıramadım. Her ay regl oluyorum ve ağrım oluyor çocuğu kucağıma alamıyorum evde dursun dedim adam kovmaktan beter ettiValla bilmiyorum kucuk bi sehirde yasiyolar ondanmi bilmiyorum
Annanem mesela gidiyo her istedigini yazdiriyo geliyo
Millet catir catir serum vurduruyo
Sehirden sehiremi degisiyo acaba
Sizinki daha betermiş gerçi de bana ayağıma kullandığım daha önce doktorun yazdırdığı bi kremi yazdıramadım.Listeye baktı göremedi bu yazılmamış dedi yazmadı(Yazılalı olmuş biraz herhalde)Valla şuan biz Türkiye nin en küçük şehirlerinden birisindeyiz güneydoğuda görev sebebi ile . Ben kendim en basit parolu yazdıramadım. Her ay regl oluyorum ve ağrım oluyor çocuğu kucağıma alamıyorum evde dursun dedim adam kovmaktan beter ettidoktora göre değişiyor herhalde . Ben desem ki serum takın adam der ki sen mi doktorsun ben mi
Adama küfür ettim sanki odadan kovdu resmen . Çok bozuldumSizinki daha betermiş gerçi de bana ayağıma kullandığım daha önce doktorun yazdırdığı bi kremi yazdıramadım.Listeye baktı göremedi bu yazılmamış dedi yazmadı(Yazılalı olmuş biraz herhalde)
Hah iyi en azindan uzaydan bahsediyomusum gibi hissetmedim su msjinizi okuyunca.Benim çevremde de çok var grip olduğunda hemen gidip serum taktıran. Bu yaşıma kadar bir kere yapmamışımdır he keşke gitseydim dediğim bir kere oldu onda da zaten hastalıktan kalkıp gitmeye halim yoktu. Bir özel poliklinikte denk gelmiştim kendini iyi hissetmeyen hafif grip belirtileri olan biri doktordan serum takılmasını istedi çabuk toparlanayım diye doktorda yazıp gönderdi çok normal geliyor artık.
Neye gore bilmiyorum ama mesela biz gelince abim hemen saglikocagina gidiyo bi serum taktiriyo oldu bitti gitti masallahValla şuan biz Türkiye nin en küçük şehirlerinden birisindeyiz güneydoğuda görev sebebi ile . Ben kendim en basit parolu yazdıramadım. Her ay regl oluyorum ve ağrım oluyor çocuğu kucağıma alamıyorum evde dursun dedim adam kovmaktan beter ettidoktora göre değişiyor herhalde . Ben desem ki serum takın adam der ki sen mi doktorsun ben mi
Doktoruna göre benceHah iyi en azindan uzaydan bahsediyomusum gibi hissetmedim su msjinizi okuyunca.
Neye gore bilmiyorum ama mesela biz gelince abim hemen saglikocagina gidiyo bi serum taktiriyo oldu bitti gitti masallah
Bu kadar da olmaz bence sikayet edinAdama küfür ettim sanki odadan kovdu resmen . Çok bozuldum
Babam 57 yasindaMerhaba Arkadaşlar .6 ay önce ailece Kovid geçirdik.Babam bir hafta hastanede yaptı.Yoğunbakımda değildi çok şükür ama ciğerlerinde tutulum yapmıştı covid.60 yaşında ,10 yıl önce baypas oldu ve şeker hastası.Biontec olacak yarın ama ben endişe içindeyim.Ailece biontec aşısını seçtik gerçi ama babamın kronik rahatsızlığı var.Ondan korkuyorum.Genelde biontec öneriliyor gibi geldi.Çok bilimsel araştırma yapamadım ama aşı sonrası duyduğum hastalanma gibi durumlar beni düşündürüyor.Sizler ne düşünüyorsunuz?
Ailen nasıl oldu canım?Valla şuan biz Türkiye nin en küçük şehirlerinden birisindeyiz güneydoğuda görev sebebi ile . Ben kendim en basit parolu yazdıramadım. Her ay regl oluyorum ve ağrım oluyor çocuğu kucağıma alamıyorum evde dursun dedim adam kovmaktan beter ettidoktora göre değişiyor herhalde . Ben desem ki serum takın adam der ki sen mi doktorsun ben mi
Niloş annemle babam daha iyiler çok şükür ozon tedavisi çok iyi geldi onlaraAilen nasıl oldu canım?
Bizim burada da parolu yazmıyorlar
Bunu doktor daha iyi bilir sanırım.Yan etkileri vs.Sinovac alerjisi olanlarda daha güvenli diye ben sinovac oldumMerhaba Arkadaşlar .6 ay önce ailece Kovid geçirdik.Babam bir hafta hastanede yaptı.Yoğunbakımda değildi çok şükür ama ciğerlerinde tutulum yapmıştı covid.60 yaşında ,10 yıl önce baypas oldu ve şeker hastası.Biontec olacak yarın ama ben endişe içindeyim.Ailece biontec aşısını seçtik gerçi ama babamın kronik rahatsızlığı var.Ondan korkuyorum.Genelde biontec öneriliyor gibi geldi.Çok bilimsel araştırma yapamadım ama aşı sonrası duyduğum hastalanma gibi durumlar beni düşündürüyor.Sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?