bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ozaman soyle soyleyim, anne taraf akrabalarim baba taraf akrabalarim. Turkiyedeki Komsularim hepsi garip. Hemsire olan teyzemde garip cunku oda anneme grip olunca git serum vurdur diyo
Ozaman bizim ora tumden garip. Cunku 3.5 kisiden bahsetmiyorum.
Doktora gidip ne diyorlar acaba bana bir serum mu vurun ben sağlık ocağında girip bi parol yazar mısınız evde hiç ağrı kesici kalmadı dedim adam yazmadı serum vurun desem beni kovardı kesin

Sağlık ocaginda serum taktirmayi ilk kez duydum mesela
Bir gariplik var evet

Merhaba araya giriyorum ama ben bunu bir kac defa yaptim
Eski donemde soluksuz calisirdim aile hekimimde is yerimin oldugu yerde. Seruma b ve c vit karistirip takiyordu, 1 gunde ayaga dikiliyordum baska carem yoktu rapor sansim yada az calisma sansim yoktu orda gecirdigim 2 saat bile sorun oluyordu Gercekten etkili bir yontem
Ama tabiki acile alakasiz bir saatte gidip bunu istemedim

Kiyamam ya. Isyeriniz hala ayni degildir umarim.
Duymus oldum bende. Ama yaygin bisey oldugunu sanmiyorum yani hic bir aile hekimine gititmde gel sana bi serum takalim duymadim

Doktora gidip ne diyorlar acaba bana bir serum mu vurun ben sağlık ocağında girip bi parol yazar mısınız evde hiç ağrı kesici kalmadı dedim adam yazmadı serum vurun desem beni kovardı kesin
Valla bilmiyorum kucuk bi sehirde yasiyolar ondanmi bilmiyorum
Annanem mesela gidiyo her istedigini yazdiriyo geliyo
Millet catir catir serum vurduruyo
Sehirden sehiremi degisiyo acaba

Kiyamam ya. Isyeriniz hala ayni degildir umarim.
Duymus oldum bende. Ama yaygin bisey oldugunu sanmiyorum yani hic bir aile hekimine gititmde gel sana bi serum takalim duymadim

Ben aslinda bunu hacettepe de okurken yasamistim saglik merkezindeki dr lardan biri ogretmisti once vitamin takviyesi tercih ederdi. Sonra ben 1 kere rica ettim 7 yil boyle gecti. Musait bir alan, odalari var sanirim birazda bu yuzden.
Simdiyi sormayin o gunleri elime cifter cifter mum dikerek ariyorum.

Benim çevremde de çok var grip olduğunda hemen gidip serum taktıran. Bu yaşıma kadar bir kere yapmamışımdır he keşke gitseydim dediğim bir kere oldu onda da zaten hastalıktan kalkıp gitmeye halim yoktu. Bir özel poliklinikte denk gelmiştim kendini iyi hissetmeyen hafif grip belirtileri olan biri doktordan serum takılmasını istedi çabuk toparlanayım diye doktorda yazıp gönderdi çok normal geliyor artık.

Valla şuan biz Türkiye nin en küçük şehirlerinden birisindeyiz güneydoğuda görev sebebi ile . Ben kendim en basit parolu yazdıramadım. Her ay regl oluyorum ve ağrım oluyor çocuğu kucağıma alamıyorum evde dursun dedim adam kovmaktan beter etti doktora göre değişiyor herhalde . Ben desem ki serum takın adam der ki sen mi doktorsun ben mi

Sizinki daha betermiş gerçi de bana ayağıma kullandığım daha önce doktorun yazdırdığı bi kremi yazdıramadım.Listeye baktı göremedi bu yazılmamış dedi yazmadı(Yazılalı olmuş biraz herhalde)

Adama küfür ettim sanki odadan kovdu resmen . Çok bozuldum

Hah iyi en azindan uzaydan bahsediyomusum gibi hissetmedim su msjinizi okuyunca.
Neye gore bilmiyorum ama mesela biz gelince abim hemen saglikocagina gidiyo bi serum taktiriyo oldu bitti gitti masallah

Hah iyi en azindan uzaydan bahsediyomusum gibi hissetmedim su msjinizi okuyunca.

Neye gore bilmiyorum ama mesela biz gelince abim hemen saglikocagina gidiyo bi serum taktiriyo oldu bitti gitti masallah
Doktoruna göre bence

Merhaba Arkadaşlar .6 ay önce ailece Kovid geçirdik.Babam bir hafta hastanede yaptı.Yoğunbakımda değildi çok şükür ama ciğerlerinde tutulum yapmıştı covid.60 yaşında ,10 yıl önce baypas oldu ve şeker hastası.Biontec olacak yarın ama ben endişe içindeyim.Ailece biontec aşısını seçtik gerçi ama babamın kronik rahatsızlığı var.Ondan korkuyorum.Genelde biontec öneriliyor gibi geldi.Çok bilimsel araştırma yapamadım ama aşı sonrası duyduğum hastalanma gibi durumlar beni düşündürüyor.Sizler ne düşünüyorsunuz?

Babam 57 yasinda
Sigara kullaniyor
Hic bir rahatsizligi yok
Biontech birinci doz vuruldu hic bi sey olmadi 2. Dozda haftaya

Ailen nasıl oldu canım?

Bizim burada da parolu yazmıyorlar

Bunu doktor daha iyi bilir sanırım.Yan etkileri vs.Sinovac alerjisi olanlarda daha güvenli diye ben sinovac oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…