Ailen nasıl oldu canım?
Bizim burada da parolu yazmıyorlar
SevindimNiloş annemle babam daha iyiler çok şükür ozon tedavisi çok iyi geldi onlara
Dayım Amerika da 60 yaş üstüne biontechi doktoru önermemiş. orda burdaki gibi değil doktoru karar veriyor. ama moderna oldu onda da 2. dozda 2-3 gün ağır grip gibi yattı. onun dışında bir şey olmadı. Doktoru varsa babanızın danışabilseniz keşke. Biontech için de çok iyi koruyor diyorlar.Merhaba Arkadaşlar .6 ay önce ailece Kovid geçirdik.Babam bir hafta hastanede yaptı.Yoğunbakımda değildi çok şükür ama ciğerlerinde tutulum yapmıştı covid.60 yaşında ,10 yıl önce baypas oldu ve şeker hastası.Biontec olacak yarın ama ben endişe içindeyim.Ailece biontec aşısını seçtik gerçi ama babamın kronik rahatsızlığı var.Ondan korkuyorum.Genelde biontec öneriliyor gibi geldi.Çok bilimsel araştırma yapamadım ama aşı sonrası duyduğum hastalanma gibi durumlar beni düşündürüyor.Sizler ne düşünüyorsunuz?
Çok şükür yeniden geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınNiloş annemle babam daha iyiler çok şükür ozon tedavisi çok iyi geldi onlara
Babam kovidden bir hafta hastanede yatmıştı.Oradaki anestezi uzmanı doktorumuza sorduk.Biontec olsun dedi.Ama babamın 6 ayda bir düzenli aralıklarla gittiği kardiyoloji uzmanı var.Ona soramadık bir türlü ya.Dayım Amerika da 60 yaş üstüne biontechi doktoru önermemiş. orda burdaki gibi değil doktoru karar veriyor. ama moderna oldu onda da 2. dozda 2-3 gün ağır grip gibi yattı. onun dışında bir şey olmadı. Doktoru varsa babanızın danışabilseniz keşke. Biontech için de çok iyi koruyor diyorlar.
Merhaba .Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim 65 yaş ağır şeker ve böbrek hastası olan yakınım ve kanser hastası olan 63 yaş başka bir yakınım 2. doz sinovacı yeni olmuştu ikisi de ayakta atlattı. Hatta kanser olandan çok korktuk ama nezle gibi geçirdi. Onların doktoru sinovac daha güvenilir demiş. Ben de şeker hastasıyım bu arada sinovac oldum.Merhaba Arkadaşlar .6 ay önce ailece Kovid geçirdik.Babam bir hafta hastanede yaptı.Yoğunbakımda değildi çok şükür ama ciğerlerinde tutulum yapmıştı covid.60 yaşında ,10 yıl önce baypas oldu ve şeker hastası.Biontec olacak yarın ama ben endişe içindeyim.Ailece biontec aşısını seçtik gerçi ama babamın kronik rahatsızlığı var.Ondan korkuyorum.Genelde biontec öneriliyor gibi geldi.Çok bilimsel araştırma yapamadım ama aşı sonrası duyduğum hastalanma gibi durumlar beni düşündürüyor.Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sinovac aşısı yok çünkü abi bu arada biontec aşısına da acil kullanım onayı alınmamışÇok yazdım çizdim, Sinovac köy yumurtası, Biotech çiftlik yumurtası benzetmesi yaptım fakat aşımı doktorumun önerisi ve şiddetli tavsiyesi ile "Biontech & Pfizer aşısını olacağım." olarak güncelledim. Yan etkileri çok daha fazla olmasına rağmen böyle bir karar almak durumunda kaldım.
Sinovac aşısı yok çünkü abi bu arada biontec aşısına da acil kullanım onayı alınmamış
Aşı korumuyor ki ne bu acele ?50 yaş olup sırası gelen var mı?
Artik şu aşı 30lu yaşlara inse ya. Temmuzdan umitliyim ama bilemiyorum da
Abi aşı olanlarda da çok ağır yan etkiler tesbit edilmiş hürriyet de haber çıkmış neden aşı oluyosun ki birde sen hastalığı atlattın ona rağmen antikorlu değil misin hastalığın kendisi bütün aşılardan daha etkili diyorlardıyok yok doktorumun olduğu hastanede sinovac var devlette biontec aşı sorunu yok sanki.
ama ne bileyim emin olamadım şimdi
Abi aşı olanlarda da çok ağır yan etkiler tesbit edilmiş hürriyet de haber çıkmış neden aşı oluyosun ki birde sen hastalığı atlattın ona rağmen antikorlu değil misin hastalığın kendisi bütün aşılardan daha etkili diyorlardı
Siz olmazsiniz korumuyorsa.Aşı korumuyor ki ne bu acele ?
Ay o ne demekSinovac aşısı yok çünkü abi bu arada biontec aşısına da acil kullanım onayı alınmamış
annem kasım ayında bir kere avm gitti ve orada kaptı . 10 gün bilincini yitirecek seviyeye geldi crp si 250 ye ulaşmıştı . Geçen ay babamdan kaptı yine crp çıktı ama o kadar değil . Yani 5.5 ay antikor dayandı yaklaşıkama aradan 7-8 ay geçti antikor kalmamıştır.
Bunu nereden biliyorsunuz ki ?Aşı korumuyor ki ne bu acele ?
Dünyada herkes istese de istemede de aşıyı olacak o yüzden boşuna çırpınmanının anlamı da yokAbi aşı olanlarda da çok ağır yan etkiler tesbit edilmiş hürriyet de haber çıkmış neden aşı oluyosun ki birde sen hastalığı atlattın ona rağmen antikorlu değil misin hastalığın kendisi bütün aşılardan daha etkili diyorlardı
Aşı olanlar da pozitif çıkıyor abi TV de prof açıkladı prof arkadaşım 2.doz aşıdan sonra covidden öldü diye kimse %100 koruma beklemesin dedi ne gerek var mademama aradan 7-8 ay geçti antikor kalmamıştır.
Ne mecburiyetimiz var koruyuculuğu olmayan ruhsatsız sıvı için kendi canımızı tehlikeye sokmaya bunu başka bişey için yapsalar kıyamet kopar ama millette bi aşı aşkıdır gidiyoDünyada herkes istese de istemede de aşıyı olacak o yüzden boşuna çırpınmanının anlamı da yok
Açın az araştırınBunu nereden biliyorsunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?