bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dayım Amerika da 60 yaş üstüne biontechi doktoru önermemiş. orda burdaki gibi değil doktoru karar veriyor. ama moderna oldu onda da 2. dozda 2-3 gün ağır grip gibi yattı. onun dışında bir şey olmadı. Doktoru varsa babanızın danışabilseniz keşke. Biontech için de çok iyi koruyor diyorlar.

Babam kovidden bir hafta hastanede yatmıştı.Oradaki anestezi uzmanı doktorumuza sorduk.Biontec olsun dedi.Ama babamın 6 ayda bir düzenli aralıklarla gittiği kardiyoloji uzmanı var.Ona soramadık bir türlü ya.

Merhaba .Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim 65 yaş ağır şeker ve böbrek hastası olan yakınım ve kanser hastası olan 63 yaş başka bir yakınım 2. doz sinovacı yeni olmuştu ikisi de ayakta atlattı. Hatta kanser olandan çok korktuk ama nezle gibi geçirdi. Onların doktoru sinovac daha güvenilir demiş. Ben de şeker hastasıyım bu arada sinovac oldum.

Çok yazdım çizdim, Sinovac köy yumurtası, Biotech çiftlik yumurtası benzetmesi yaptım fakat aşımı doktorumun şiddetli tavsiyesi ile "Biontech & Pfizer aşısını olacağım." olarak güncelledim. Yan etkileri çok daha fazla olmasına rağmen böyle bir karar almak durumunda kaldım.

Son düzenleme:
Sinovac aşısı yok çünkü abi bu arada biontec aşısına da acil kullanım onayı alınmamış

yok yok doktorumun olduğu hastanede sinovac var devlette biontec aşı sorunu yok sanki.

ama ne bileyim emin olamadım şimdi
Abi aşı olanlarda da çok ağır yan etkiler tesbit edilmiş hürriyet de haber çıkmış neden aşı oluyosun ki birde sen hastalığı atlattın ona rağmen antikorlu değil misin hastalığın kendisi bütün aşılardan daha etkili diyorlardı

ama aradan 7-8 ay geçti antikor kalmamıştır.

annem kasım ayında bir kere avm gitti ve orada kaptı . 10 gün bilincini yitirecek seviyeye geldi crp si 250 ye ulaşmıştı . Geçen ay babamdan kaptı yine crp çıktı ama o kadar değil . Yani 5.5 ay antikor dayandı yaklaşık

Dünyada herkes istese de istemede de aşıyı olacak o yüzden boşuna çırpınmanının anlamı da yok

Aşı olanlar da pozitif çıkıyor abi TV de prof açıkladı prof arkadaşım 2.doz aşıdan sonra covidden öldü diye kimse %100 koruma beklemesin dedi ne gerek var madem

Dünyada herkes istese de istemede de aşıyı olacak o yüzden boşuna çırpınmanının anlamı da yok
Ne mecburiyetimiz var koruyuculuğu olmayan ruhsatsız sıvı için kendi canımızı tehlikeye sokmaya bunu başka bişey için yapsalar kıyamet kopar ama millette bi aşı aşkıdır gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…