Aşıyı yapabilmeleri için Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumundan acil kullanım onayı alınması gerekli ama alınmamış demekAy o ne demek
Evet bende böyle düşünüyorumSiz olmazsiniz korumuyorsa.
Valla şahsen bizim varNe mecburiyetimiz var koruyuculuğu olmayan ruhsatsız sıvı için kendi canımızı tehlikeye sokmaya bunu başka bişey için yapsalar kıyamet kopar ama millette bi aşı aşkıdır gidiyo
Kimse size aşı olduğunuz zaman covid olmayacaksınız demiyor zaten aşı böyle birşey de değil . Sadece hastanede yatmayın ölmeyin diye yapılıyor . Bu arada aşının uzun vadede vücuda vereceği yan etkilerden korkuyorum orası ayrı bir olayAşı olanlar da pozitif çıkıyor abi TV de prof açıkladı prof arkadaşım 2.doz aşıdan sonra covidden öldü diye kimse %100 koruma beklemesin dedi ne gerek var madem
Aşıyı bir şekilde zorunlu tutacaklar zaten şimdi değilse de illa ki bir şekilde önümüze çıkaracaklarValla şahsen bizim varsizinde yakında olur . Tsk libyada görev yapan ve aşı olmak istemeyen askerlerini Türkiye’ye geri çekti benim ve kocamın aşı olma zorunluluğu buradan geliyor mesela . Aşı olmayanların isimleri toplandı mesela bilmiyorsunuz ve konuşuyorsunuz
Buna da mecbur koşulamaz normalde ama ülkemizde ne kanuna uygun da bu oldum değil mi ? Ağlanacak halimize gülüyoruz her zamanki gibiValla şahsen bizim varsizinde yakında olur . Tsk libyada görev yapan ve aşı olmak istemeyen askerlerini Türkiye’ye geri çekti benim ve kocamın aşı olma zorunluluğu buradan geliyor mesela . Aşı olmayanların isimleri toplandı mesela bilmiyorsunuz ve konuşuyorsunuz
Zaten aşı olmayan 65 yaş üzerine saat sınırlaması geldi ya daha ne olsunAşıyı bir şekilde zorunlu tutacaklar zaten şimdi değilse de illa ki bir şekilde önümüze çıkaracaklar
Gayet zorunlu yani ne yapalım bu durumda adam ıstifa mı etsinBuna da mecbur koşulamaz normalde ama ülkemizde ne kanuna uygun da bu oldum değil mi ? Ağlanacak halimize gülüyoruz her zamanki gibi
Valla o kadar çok duydum ki açı olup ölen yada covidden entübe olan !Kimse size aşı olduğunuz zaman covid olmayacaksınız demiyor zaten aşı böyle birşey de değil . Sadece hastanede yatmayın ölmeyin diye yapılıyor . Bu arada aşının uzun vadede vücuda vereceği yan etkilerden korkuyorum orası ayrı bir olay
Gündemi o kadar takip etmiyorum ki durum ne kimlerde kısıtlama var artık boşverdim dahası da gelecek amaZaten aşı olmayan 65 yaş üzerine saat sınırlaması geldi ya daha ne olsun
Yazılan cezalar itiraz dilekçesi verilince iptal ediliyor mesela neden bütün hepsi kanuna aykırı ! Biz koyun oldukça güdenimiz çok olur neden diğer dünya ülkelerine yapamıyorlar mesela bunları ?Zaten aşı olmayan 65 yaş üzerine saat sınırlaması geldi ya daha ne olsun
Hiç bir kısıtlamaya uymuyorum kaç kere polislere de denk geldik bişey diyen olmadı neden çünkü onlar da biliyor saçma sapan uygulama olduğunu ! Adamlar ülkeye test aşı şartı koymadan milleti alıyor ama onlara temas edecek halkını aşılıyor lafın pisi ! Alma milleti ülkeye mademGündemi o kadar takip etmiyorum ki durum ne kimlerde kısıtlama var artık boşverdim dahası da gelecek ama
1 ay önce akşam saatlerinde hastane acilinde beklerken bir bayan gelmişti sabah biontec aşısı olmuş,ellerimde uyuşma ve karıncalaşma var demişti.Sonra ne oldu bilmiyorum nasıl bir müdahale edildi onuda göremedik.yok yok doktorumun olduğu hastanede sinovac var devlette biontec aşı sorunu yok sanki.
ama ne bileyim emin olamadım şimdi
1 ay önce akşam saatlerinde hastane acilinde beklerken bir bayan gelmişti sabah biontec aşısı olmuş,ellerimde uyuşma ve karıncalaşma var demişti.Sonra ne oldu bilmiyorum nasıl bir müdahale edildi onuda göremdik.
Evet aynen öyleGündemi o kadar takip etmiyorum ki durum ne kimlerde kısıtlama var artık boşverdim dahası da gelecek ama
O zaman yan etkilerinin olduğu doğru demek ki.Bana da ayni şikayeti söyledi doktor böyle bir yan etkisi var dedi. Uyuşma, pul pul dökülme ve kaşıtıdan bahsetti.
Bu arada mesai arkadaşı başka bir hekim covid oluyor sonra aşı olmuş şimdi yeniden covid.
Bu olay duyum değil birince derece tanıdığın (doktorumun) ifadesi
Yazılan cezalar itiraz dilekçesi verilince iptal ediliyor mesela neden bütün hepsi kanuna aykırı ! Biz koyun oldukça güdenimiz çok olur neden diğer dünya ülkelerine yapamıyorlar mesela bunları ?
Hangi ülkelerde açık havada maske zorunluluğu var HES kodu var ?Diger ulkelerdede var.
Bu yil sinovac asisi vurulanlar hacca kabul edilmiyor bu demek oluyorki Turkiyeden bir cok kisi gidemeyecek
Almanya 2 doz biontech sartiyla turist kabul ediyor.
Bir kac ornek daha okudum mesela ab ye bagli ulkelerde sinovac kabul etmeyecekti ne oldu bilmiyorum.
Maske zorunlu değil.Ama insanlar bilinçli ve maske kullanıyor çoğu ülkedeHangi ülkelerde açık havada maske zorunluluğu var HES kodu var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?