Sorunda burada zaten yan etkilerini bilmiyoruz. Herkes her ilacın yan etkisi var diyor. Doğru ancak onların yan etkilerinin ne olduğunu ve ortaya çıkma oranını biliyoruz. Örneğin aynı okulda çalıştığım arkadaşımın aşıdan sonra şiddetli alerji nedeniyle hastaneye kaldırıldı ki kendisi daha önce koronayı evde atlatmıştı. Aşıdan sonra ölenler duyduk.eğer yan etkileri düşünüp mesafeli yaklaşıyorsanız o yan etkiler neler? alerji ilacının da yan etkisi var mesela, uyku yapıyor çoğunlukla. yan
annem dün aşı olmadan önce alerjiniz var mı diye soruldu. olmadığını söyledi.Sorunda burada zaten yan etkilerini bilmiyoruz. Herkes her ilacın yan etkisi var diyor. Doğru ancak onların yan etkilerinin ne olduğunu ve ortaya çıkma oranını biliyoruz. Örneğin aynı okulda çalıştığım arkadaşımın aşıdan sonra şiddetli alerji nedeniyle hastaneye kaldırıldı ki kendisi daha önce koronayı evde atlatmıştı. Aşıdan sonra ölenler duyduk.
Normalde bir aşının sadece faz 3 çalışması minimum 3 yıl sürer. Şu anki aşıların hiç birinin onayı yok. Sadece acil kullanım izni var. Yani üreticiler hiç bir sorumluluk almıyor.
Üstelik bu aşıyı bir kere olduk kurtulduk diye bir şey de yok. Her sene tekrarlanması gerekiyor.
Bu arada aşı karşıtı değilim öğretmen olduğum için mecburen vurduracağım. Ancak aşı olmak istemeyenleri de yargılamamak gerekiyor.
Kardeşime çıktı aşı.Sinovac randevusu vermediler.Benim 2. doz randevum var sinovac aSinovac asisi hala yapilmaya devam edecek mi? Bir fikri olan var mi?
Geçmiş olsun canım.Kızlar ya bişi sorayım:):19 mayısda sinovac oldum2 gündür alnımda döküntüler var(Sadece alnımda)Aşı alerji yapmış olamaz değilmi?Dışarıda çıkıyorum güneş alerjisi olarak yordum ama..
Çok çok şaşırdım.Merhaba sevgili dostlarım. Bu bir veda yazısıdır. Bir haftadır çok üzgünüm ve dolayısıyla günaydın fotoğrafları paylaşamadım. Üzüntümün sebebi: Biz buradan ayrılmak zorundayız…
Dört bir yanımıza site inşaatı yapılıyor. Bir rant uğruna, bu güzelim manzara ve çiçekler artık olmayacak. Ne hayallerle gelmiştik buraya daha henüz 2,5 yıl önce… Ama er ya da geç, her şeyin bir sonu varmış bu dünyada; görürüz veya görmeyiz korona virüsün de bir sonu olacaktır elbette. Zaten biliyorsunuz haleleşildi ve hesaba göre artık bugün, 1 Haziran itibari ile korona virüs ülkemizi terk ediyor...
Sizler de bana hakkınızı helal edin, sürçü lisan ettiysek affola… Hepinizi çok seviyorum. Morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı ve güzel bir ömür geçirmeniz dileği ile sizlere son görüntülediğim gün doğumunu, renklerine, kokularına doyamadığım minyatür güller ile hanimeli çiçeklerini, kırlangıç kuşlarımız Göksu ile Göktan ve yuvaları, yeşil kelebeğimiz minik Ece’yi ve de kedilerimiz Tarçın, Gözde, Helva ve Mimiyi gönderiyorum, sonsuz sevgilerimle
Eki Görüntüle 2862254 Eki Görüntüle 2862255 Eki Görüntüle 2862256 Eki Görüntüle 2862258
Eki Görüntüle 2862259 Eki Görüntüle 2862260 Eki Görüntüle 2862261 Eki Görüntüle 2862263 Eki Görüntüle 2862264 Eki Görüntüle 2862266 Eki Görüntüle 2862267 Eki Görüntüle 2862270
Tşk ederim.Saçlı derimde de sedef var.Cildiye için en erken randevuyu perşembeye bulabildim:).Sağlık ocağına gittim,alerjiye benziyor dedi.Birde güneş korucu krem aldım:)Geçmiş olsun canım.
teşekkür ederimÇok çok şaşırdım.
Hayırlı olsun inşallah arkadaşım.
Daha güzel evde oturmak nasip olsun inşallah.
Tesekkur ederim cevabınız icin. Benim de sinovac olmam lazım ama ilk dozuma geldigi zaman sinovac randevusu alamamaktan çok korkuyorumKardeşime çıktı aşı.Sinovac randevusu vermediler.Benim 2. doz randevum var sinovac a
Biontech için sorun mu var?Tesekkur ederim cevabınız icin. Benim de sinovac olmam lazım ama ilk dozuma geldigi zaman sinovac randevusu alamamaktan çok korkuyorum
Biontech için sorun
Aslında Biontech ile ilgili bir sorunum yok ama özel nedenlerden dolayı sinovac olmam gerekiyorBiontech için sorun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?