112 yi arayın.Onlar ayar ediyor.Müsait yakın hastane varsa söylüyorlarBiontech olacağım ama randevu alamadım bir türlü. Bana çok uzak olan bir hastaneye veriyorsık sık kontrol ediyorum diğer hastanelerde de açılır mı acaba randevu?
Şifa olsun. Bir yerlerden başlamak lazım 1.5 yıldır evdeyiz. Psikolojik olarak iyi yapmışsınız.Günaydın canım arkadaşlarım.
Hepimize sağlıklı ve huzurlu hafta sonu diliyorum.
Dün akşam 20.00 randevusu ile evimize en yakın hastanede Biontech aşımın ikinci dozunu oldum.
Aşı sonrası kocam dondurmacıya götürdü. Sanırım ben ilk defa bir mekanda oturdum. Yazın anneciğimle beraber oturduğumuz hastane kafelerinden sonra...
Dün akşam eve gelince yazacaktım ama kol ağrım ve uyuşmam vardı, bir de nasıl yandı alev alev anlatamam, şu anda daha iyiyim çok şükür. Sadece kolum ağrıyor. Camlar ve perdeleri geçen hafta yıkamakla çok akıllıca bir iş yapmışız, bugün dinlenmek iyi gelecek.
Pazartesiye de kuaför randevusu aldık, saçlarımı annemin sevdiği gibi sarıya boyatacam inşallah. Aşıları bitirdim, kendimi sokaklara attım diye düşüneceksiniz belki. Psikoloğumun önerisi ile dondurmacı ve kuaför planını kocam çok rica etti, kırmak istemedim, yeteri kadar kırıp parçaladım adamı da...
Yine de eskisi gibi haftada bir, iki dışarda yemek,kahve olayına gireceğimizi sanmıyorum. Evde takılmaya devam ederiz bence. Tatil planı yapmadık.
Eve misafir ya da biz birine misafir olur muyuz hiç sanmıyorum. Kocam haftada bir, iki annesini yoklar, arada bir ben bir görünürüm o kadar.
Evden çalışmaya, haftada bir, iki defa anneciğime çiçek götürmeye devam.
Evde mutlu olan nadir insanlardanız galiba.
Aşılarımız hepimize şifa olsun inşallah. Darısı olmayanların başına. Özellikle kocamın bir an önce aşı olmasını diliyorum. Birtanem kocam, gece demedi, gündüz demedi,salgın demedi, merkez demedi, taşra demedi sürekli çalıştı ve genel olarak sahadaydı, maalesef etrafında hasta olan da çok oldu, şükürler olsun kocam hep kendini bugüne kadar korudu. Kendinden çok bana ve iki annelere virüsü taşımaktan korktu. Az önce işe uğurladım, Allah'ım yolunu açık etsin onun da hepimizin de inşallah.
Çok teşekkür ederim. Hepimize şifa olsun inşallah.Şifa olsun. Bir yerlerden başlamak lazım 1.5 yıldır evdeyiz. Psikolojik olarak iyi yapmışsınız.
Annem babam da biontech 2. dozu olduKalrdeşim biontech oldu.3saat oldu yaklaşık.Kol ağrısı bile yok diyor
Merhaba söylediğiniz şikayetleri eşim ve babam da söylemişti yanma vs vs . Aşınız hayırlı olsun bol antikorunuz olsun . Söylediklerinizde çok haklısınız bizde sizin kafanızdayız sanırım . Biz orduevine çocuk parkına gidiyoruz açık alan 40 kere dezenfektan sürerek . Onun dışında aylar sonra bugün ilk kez orada açık alanda kahvaltı yaptık inanılmaz garip hissettim oğlum çok mutlu oldu ama . Artık cumartesileri böyle yapacağız . Kimse ile ev oturması ve git gel yapamıyoruz yapmayacağız da . Bence doğru olan bu . Cuma günü izin açılırsa ailemizi görmeye gideceğiz eylülden beri ilk kezGünaydın canım arkadaşlarım.
Hepimize sağlıklı ve huzurlu hafta sonu diliyorum.
Dün akşam 20.00 randevusu ile evimize en yakın hastanede Biontech aşımın ikinci dozunu oldum.
Aşı sonrası kocam dondurmacıya götürdü. Sanırım ben ilk defa bir mekanda oturdum. Yazın anneciğimle beraber oturduğumuz hastane kafelerinden sonra...
Dün akşam eve gelince yazacaktım ama kol ağrım ve uyuşmam vardı, bir de nasıl yandı alev alev anlatamam, şu anda daha iyiyim çok şükür. Sadece kolum ağrıyor. Camlar ve perdeleri geçen hafta yıkamakla çok akıllıca bir iş yapmışız, bugün dinlenmek iyi gelecek.
Pazartesiye de kuaför randevusu aldık, saçlarımı annemin sevdiği gibi sarıya boyatacam inşallah. Aşıları bitirdim, kendimi sokaklara attım diye düşüneceksiniz belki. Psikoloğumun önerisi ile dondurmacı ve kuaför planını kocam çok rica etti, kırmak istemedim, yeteri kadar kırıp parçaladım adamı da...
Yine de eskisi gibi haftada bir, iki dışarda yemek,kahve olayına gireceğimizi sanmıyorum. Evde takılmaya devam ederiz bence. Tatil planı yapmadık.
Eve misafir ya da biz birine misafir olur muyuz hiç sanmıyorum. Kocam haftada bir, iki annesini yoklar, arada bir ben bir görünürüm o kadar.
Evden çalışmaya, haftada bir, iki defa anneciğime çiçek götürmeye devam.
Evde mutlu olan nadir insanlardanız galiba.
Aşılarımız hepimize şifa olsun inşallah. Darısı olmayanların başına. Özellikle kocamın bir an önce aşı olmasını diliyorum. Birtanem kocam, gece demedi, gündüz demedi,salgın demedi, merkez demedi, taşra demedi sürekli çalıştı ve genel olarak sahadaydı, maalesef etrafında hasta olan da çok oldu, şükürler olsun kocam hep kendini bugüne kadar korudu. Kendinden çok bana ve iki annelere virüsü taşımaktan korktu. Az önce işe uğurladım, Allah'ım yolunu açık etsin onun da hepimizin de inşallah.
Olursanız bile tam teşekküllü bir hastanede olmanız lazım . Anneannemin arı alerjisi var ama o zaman sinovac oldu . Onu da teyzem aile hekimine götürmüş orada yapmamışlar hastaneye göndermişlerAri sokmasina alerjim var, biontech olabilir miyim acaba? Cevrenizde ari sokmasina alerjisi olup da biontech asisi olan oldu mu? Okudugum kadariyla olunabiliyor ama gene de tecrube etmis birilerinden duymak isterim.
Benimde e nabızda kayıtlı bir alerji geçmişim var.Banada tam teşekküülü hastanede git yaptır dedilerOlursanız bile tam teşekküllü bir hastanede olmanız lazım . Anneannemin arı alerjisi var ama o zaman sinovac oldu . Onu da teyzem aile hekimine götürmüş orada yapmamışlar hastaneye göndermişler
Aynen aynen sizin neye karşı alerjiniz var acabaBenimde e nabızda kayıtlı bir alerji geçmişim var.Banada tam teşekküülü hastanede git yaptır dediler
Ayak tırnağımda mantar var.Onun için hap vermişdi dr.Birkaç gün sonra nefes darlığı yapmışdı.Öncesinde döküntüde vardıAynen aynen sizin neye karşı alerjiniz var acaba
Çok teşekkür ediyorum.Merhaba söylediğiniz şikayetleri eşim ve babam da söylemişti yanma vs vs . Aşınız hayırlı olsun bol antikorunuz olsun . Söylediklerinizde çok haklısınız bizde sizin kafanızdayız sanırım . Biz orduevine çocuk parkına gidiyoruz açık alan 40 kere dezenfektan sürerek . Onun dışında aylar sonra bugün ilk kez orada açık alanda kahvaltı yaptık inanılmaz garip hissettim oğlum çok mutlu oldu ama . Artık cumartesileri böyle yapacağız . Kimse ile ev oturması ve git gel yapamıyoruz yapmayacağız da . Bence doğru olan bu . Cuma günü izin açılırsa ailemizi görmeye gideceğiz eylülden beri ilk kez
Aaaa çok geçmiş olsunAyak tırnağımda mantar var.Onun için hap vermişdi dr.Birkaç gün sonra nefes darlığı yapmışdı.Öncesinde döküntüde vardı
Hiçbir kısıtlamaya uymuyorum derken herkes kurallara uyarken siz toplum kurallarını mı çiğniyorsunuz ulu orta söylemeyin bariHiç bir kısıtlamaya uymuyorum kaç kere polislere de denk geldik bişey diyen olmadı neden çünkü onlar da biliyor saçma sapan uygulama olduğunu ! Adamlar ülkeye test aşı şartı koymadan milleti alıyor ama onlara temas edecek halkını aşılıyor lafın pisi ! Alma milleti ülkeye madem
Bende evde iyi hissediyorum açıkçası çünkü evde bebeğin bir düzeni var saatleri vs belli o yüzden . Sıkılacak zaman pek olmuyor . Ama bebeğin de sosyalleşmeye ihtiyacı var merdiven çıkmak kaydıraktan kaymak vs gibi şeyler yapıyor olmalı . Eğer dışarı çıkmazsan sürekli herşeye ağlayıp tutturuyor . Mesela yarın eşim nöbetçi 24 saat evde yok ve ben oğlanı evde nasıl oyalayacağım onu düşünüyorumÇok teşekkür ediyorum.
Hepimize bol şifalar versin inşallah.
Tabii ki çocuk olunca evde yaşamak eminim çok zordur. Anlamaz ki durumu, ne yapsın?
Ben de dün akşam dondurmacı dönüşü bir garip oldum.
Bugün mesela markete bile çıkmadım gene.
Ben evde iyiyim, hiç sıkılmadım çok şükür.
Aileye de Allah'ım kavuştursun, gurbet kolay değildir. Allah'ım yardımcınız olsun inşallah.
Geçen bunu bir arkadaşta aynen böyle bana söyledi kocası polis birde düşün kadın maske dahi kullanmıyorHiçbir kısıtlamaya uymuyorum derken herkes kurallara uyarken siz toplum kurallarını mı çiğniyorsunuz ulu orta söylemeyin bari
Bunu yapan bir ben değilim kaç polis de gördüm hemşire de en yakınım kuzenim fildir fildir geziyor sağlık çalışanı diye kimse bişey demiyor kaç kere tatile gitti bir yılda sayamadımHiçbir kısıtlamaya uymuyorum derken herkes kurallara uyarken siz toplum kurallarını mı çiğniyorsunuz ulu orta söylemeyin bari
Birde onlara sorgu sual de yokGeçen bunu bir arkadaşta aynen böyle bana söyledi kocası polis birde düşün kadın maske dahi kullanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?