bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Biontech olacağım ama randevu alamadım bir türlü. Bana çok uzak olan bir hastaneye veriyor sık sık kontrol ediyorum diğer hastanelerde de açılır mı acaba randevu?

Şifa olsun. Bir yerlerden başlamak lazım 1.5 yıldır evdeyiz. Psikolojik olarak iyi yapmışsınız.

Kalrdeşim biontech oldu.3saat oldu yaklaşık.Kol ağrısı bile yok diyor
Annem babam da biontech 2. dozu oldu
annem biraz rahatsız hissetmiş ama aşıdan ziyade stres kaynaklı her ne kadar kabul etmese de

Dayım ilk dozunda yan etksini çok yaşamış gözleri bile şişmiş
teyzem de sinovac ta aynı etkileri yaşamış iki farklı aşı benzer ve farklı yan etkiler çok ilginç

Ari sokmasina alerjim var, biontech olabilir miyim acaba? Cevrenizde ari sokmasina alerjisi olup da biontech asisi olan oldu mu? Okudugum kadariyla olunabiliyor ama gene de tecrube etmis birilerinden duymak isterim.

Merhaba söylediğiniz şikayetleri eşim ve babam da söylemişti yanma vs vs . Aşınız hayırlı olsun bol antikorunuz olsun . Söylediklerinizde çok haklısınız bizde sizin kafanızdayız sanırım . Biz orduevine çocuk parkına gidiyoruz açık alan 40 kere dezenfektan sürerek . Onun dışında aylar sonra bugün ilk kez orada açık alanda kahvaltı yaptık inanılmaz garip hissettim oğlum çok mutlu oldu ama . Artık cumartesileri böyle yapacağız . Kimse ile ev oturması ve git gel yapamıyoruz yapmayacağız da . Bence doğru olan bu . Cuma günü izin açılırsa ailemizi görmeye gideceğiz eylülden beri ilk kez

Ari sokmasina alerjim var, biontech olabilir miyim acaba? Cevrenizde ari sokmasina alerjisi olup da biontech asisi olan oldu mu? Okudugum kadariyla olunabiliyor ama gene de tecrube etmis birilerinden duymak isterim.
Olursanız bile tam teşekküllü bir hastanede olmanız lazım . Anneannemin arı alerjisi var ama o zaman sinovac oldu . Onu da teyzem aile hekimine götürmüş orada yapmamışlar hastaneye göndermişler

Olursanız bile tam teşekküllü bir hastanede olmanız lazım . Anneannemin arı alerjisi var ama o zaman sinovac oldu . Onu da teyzem aile hekimine götürmüş orada yapmamışlar hastaneye göndermişler
Benimde e nabızda kayıtlı bir alerji geçmişim var.Banada tam teşekküülü hastanede git yaptır dediler

Benimde e nabızda kayıtlı bir alerji geçmişim var.Banada tam teşekküülü hastanede git yaptır dediler
Aynen aynen sizin neye karşı alerjiniz var acaba

Çok teşekkür ediyorum.
Hepimize bol şifalar versin inşallah.
Tabii ki çocuk olunca evde yaşamak eminim çok zordur. Anlamaz ki durumu, ne yapsın?
Ben de dün akşam dondurmacı dönüşü bir garip oldum.
Bugün mesela markete bile çıkmadım gene.
Ben evde iyiyim, hiç sıkılmadım çok şükür.
Aileye de Allah'ım kavuştursun, gurbet kolay değildir. Allah'ım yardımcınız olsun inşallah.

Hiçbir kısıtlamaya uymuyorum derken herkes kurallara uyarken siz toplum kurallarını mı çiğniyorsunuz ulu orta söylemeyin bari

Bende evde iyi hissediyorum açıkçası çünkü evde bebeğin bir düzeni var saatleri vs belli o yüzden . Sıkılacak zaman pek olmuyor . Ama bebeğin de sosyalleşmeye ihtiyacı var merdiven çıkmak kaydıraktan kaymak vs gibi şeyler yapıyor olmalı . Eğer dışarı çıkmazsan sürekli herşeye ağlayıp tutturuyor . Mesela yarın eşim nöbetçi 24 saat evde yok ve ben oğlanı evde nasıl oyalayacağım onu düşünüyorum hayırlısı artık

Hiçbir kısıtlamaya uymuyorum derken herkes kurallara uyarken siz toplum kurallarını mı çiğniyorsunuz ulu orta söylemeyin bari
Geçen bunu bir arkadaşta aynen böyle bana söyledi kocası polis birde düşün kadın maske dahi kullanmıyor

Bunu yapan bir ben değilim kaç polis de gördüm hemşire de en yakınım kuzenim fildir fildir geziyor sağlık çalışanı diye kimse bişey demiyor kaç kere tatile gitti bir yılda sayamadım birde herkes diye genellemeyin ülkenin %90 ı geziyor dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…