bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
o detayı bilemiyorum. içindeki maddelere göre test mi geliştirmek gerekir acaba ?
Penisilin de mesela ciddi yan etkileri oldu sanırım elde kolda test yapıp öyle iğneyi vuruyorlardı bunda da alerjik reaksiyon gösterenler olmuş neden alerji testi yapılmıyor ki ya da biz mi gidip test yaptıralım benim de alerjim var açıkçası korkuyorum

alerji çıkarsa aşı olmam diyorsanız bence bunun riskini doktorunuza danışın. ben de merak ettim öncesinde neden test yapılmadığını, soracağım arkadaşlara. bilgi alırsam yazarım.

alerji çıkarsa aşı olmam diyorsanız bence bunun riskini doktorunuza danışın. ben de merak ettim öncesinde neden test yapılmadığını, soracağım arkadaşlara. bilgi alırsam yazarım.
Bilgi alırsanız beni de burada etiketler misiniz benim alerjim var tahlillerde çıktı fakat ayrıca neye alerjim olduğunun testlerini yaptırmadım bu tarz şeyler duyunca da insan haliyle korkuyor

Bilgi alırsanız beni de burada etiketler misiniz benim alerjim var tahlillerde çıktı fakat ayrıca neye alerjim olduğunun testlerini yaptırmadım bu tarz şeyler duyunca da insan haliyle korkuyor

İşte bende bunu söylüyorum evde öldü babanem çevredekiler aşıyı o kadar kutsal gördü ki sanki denek ülke değiliz gibi dedim ki sapasağlam tek bir hastalığı olmayan kadın aşıdan bir ay sonra beynine pıhtı attıysa aşıyla alakası araştırılmalı dedim ama kimse aşıya toz kondurmadı

Benim bu vaka sayılarında kafam çok karışık gerçekten tam kapanma öncesi milyonla insan yer değiştirdi. Köyüne, yazlığına, otellere gidenler oldu.Gelen turistlere de maske mesafe test zorunluluğu olmadan geldiler. Vakalar patlama olacak dediler aksine turizm bölgelerinde vaka sıfırlanan bölgeler oldu. Tam kapanmadan herkes dışarıdaydı. Bu vakalar nasıl düştü diye düşünüyorum.

Dün eşimle bizde bunu konuştuk . Kim ne derse desin eylülde kadar vaka böyle devam edecek çünkü turizm açılması lazımdı gözlerinde . Olay bu anlatabildim mi

Ayrıntılı test yaptırmadın mı niloş onda çıkıyor çünkü . Ben yaptırdım çıktı

Dün eşimle bizde bunu konuştuk . Kim ne derse desin eylülde kadar vaka böyle devam edecek çünkü turizm açılması lazımdı gözlerinde . Olay bu anlatabildim mi
Evet açıkçası artık ne yüksek vakalarda ne de düşük vakalarda inanmıyorum. İstedikleri şekilde oynuyorlar bence.

Ben aşılamanın da etkili oldugununa inaniyorum inanmak istiyorum. Cunku gercekten ailem ve yakinlarimiz geregi birden cok sehirde tanidigimiz var hast calisan hem ozel hem devlette yogun bakimda da normal servistede vaka sayilarinin bi hayli dustugunu soyluyor hepsi. Hic bir pandemi 2 seneden uzun surmez sozune de inanmak istiyorum gecirenler, asilalanlar derken bir toplum.bagisikligi da olustu bence. Pollyanalik belki benimki ama inanmak istiyorum.artik.
Ama simdide covidden 1 2 ay sonra mis c hastaligi baslamis ozellikle bebek ve cocuklarda.

Evet açıkçası artık ne yüksek vakalarda ne de düşük vakalarda inanmıyorum. İstedikleri şekilde oynuyorlar bence.
Hiç bir zaman şeffaf olunmadı ki keyiflerine göre yaptılar sayıları neye göre kime göre yani ! Bakan çıkıyor bazı enfeksiyon vakalarına da covid denilmiş olabilir diyor !

Bence turizm için böyle oldu diye düşünüyorum geçen seneyi hatırlayın o zaman aşı mı vardı ama yine böyle düşmüştü . Eylül geldi yine dön başa olmuştuk

Vallahi artık usandım Çin de insanda kuş gribi görülmüş Hindistan da kara mantar çıkmış. Artık haber takip etmek istemiyorum. Bıraksınlar insanları bunaldı herkes kötü haber duymaktan

Yok yaptırmadım ben ayrıntılı canım
Biraz zor oluyor ben bir kere yaptırmıştım . Oğlumda da alerjiye benzer bir durum olmuştu allahtan egzamaymış eğer test lazım olsa ne yapardık bilmiyorum

Vallahi artık usandım Çin de insanda kuş gribi görülmüş Hindistan da kara mantar çıkmış. Artık haber takip etmek istemiyorum. Bıraksınlar insanları bunaldı herkes kötü haber duymaktan
Ben artık okumayı dinlemeyi bıraktım açıkçası . Burayı okuyorum sadece arada kafam rahatladı biraz

Ben artık okumayı dinlemeyi bıraktım açıkçası . Burayı okuyorum sadece arada kafam rahatladı biraz
Al benden de o kadar tv zaten 18 aydir acmiyoruz instagram ve burasi. Twitter bile bakmiyorum cok fazla yalan da dolasiyor orada.
Korona bitiyor gozuylq bakmak suan beni rahatlatiyor acik esnaf full cafe gorunce seviniyorum falan bakalim Allah utandirmasin

Aynen öyle bizde de 18 aydır kapalı tv artık açmak bile istemiyoruz aklımıza gelmiyor . Valla millet geziyor diyorum esnafa yazık günah insanlar ekmek kazanacaklar güç sadece onlara yetmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…