- 23 Ocak 2016
- 35.181
- 51.111
- 598
Çok geçmiş olsun egzama için tedavi görüyor musunuz eşimde var da ara ara çok çıkıyor özellikle acı yediği zamanBiraz zor oluyor ben bir kere yaptırmıştım . Oğlumda da alerjiye benzer bir durum olmuştu allahtan egzamaymış eğer test lazım olsa ne yapardık bilmiyorum
Hergün duş alıyor ve her gün sabah akşam biodermanın atopik dermatit kremini tüm vücudu sürüyorum . Eğer bunları sürekli yapmayayım aksasın hemen kaşınma ve yara başlıyor uykularından uyanıyor . Size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun egzama için tedavi görüyor musunuz eşimde var da ara ara çok çıkıyor özellikle acı yediği zaman
Eşimin de alerjisi var o detaylı tahlil yaptırdı da ben henüz yaptırmadım
Teşekkür ederim. Biz de aktara bir krem yaptırdık o iyi geldi iş ortamında sinirlenmezse aşırı acılı da yemez ise sorun yok elleri baya yara olmuştu geçti çok şükür sizin de dikkat ederseniz geçer inşallah geçen insan çok duydum arkadaşımda da vardı sonradan geçti nasılsaHergün duş alıyor ve her gün sabah akşam biodermanın atopik dermatit kremini tüm vücudu sürüyorum . Eğer bunları sürekli yapmayayım aksasın hemen kaşınma ve yara başlıyor uykularından uyanıyor . Size de çok geçmiş olsun
Annemlerin gittiği doktor oğlum için bi tarif vermiş banyo sularına katılsın diye ayrıntısını daha öğrenmedim annem senin yapman için büyük tencere lazım o kadar büyük tenceren yok dedi . Öğrenince size yazarım tamamen geçiriyormuşTeşekkür ederim. Biz de aktara bir krem yaptırdık o iyi geldi iş ortamında sinirlenmezse aşırı acılı da yemez ise sorun yok elleri baya yara olmuştu geçti çok şükür sizin de dikkat ederseniz geçer inşallah geçen insan çok duydum arkadaşımda da vardı sonradan geçti nasılsa
İşte bende bunu söylüyorum evde öldü babanem çevredekiler aşıyı o kadar kutsal gördü ki sanki denek ülke değiliz gibi dedim ki sapasağlam tek bir hastalığı olmayan kadın aşıdan bir ay sonra beynine pıhtı attıysa aşıyla alakası araştırılmalı dedim ama kimse aşıya toz kondurmadı
Evet açıkçası artık ne yüksek vakalarda ne de düşük vakalarda inanmıyorum. İstedikleri şekilde oynuyorlar bence.
Evet bende böyle okudumyanlış hatırlamıyorsam who nun bizzat kendisi ülkelerin açıkladığı sayıları 3 ile çarpın, gerçek rakam bu diyor.
Evet bende böyle okudum
Çin bunu ilk başta yapmaya başlamıştı hatırladınız mı ?açıkçası ben sadece bizde değil tüm ülkelerde gerçek verilerin gölgelendiğini düşünüyorum. sanırım politika böyle bir şey oluyor.
Çin bunu ilk başta yapmaya başlamıştı hatırladınız mı ?
Bilemiyorum geçenlerde İstanbul da bir hastane de emar çektirdim.ilçenin en büyük devlet hastanesi. Hasta bakıcıyla konuştum pek kovidli yatan hastanın olmadığını söyledi. Ne doğru ne yanlış belli değil. Bir bilinmezlikle yaşıyoruz.yanlış hatırlamıyorsam who nun bizzat kendisi ülkelerin açıkladığı sayıları 3 ile çarpın, gerçek rakam bu diyor.
Geç duyurdu evet hastalık duyulduktan sonra evimin önünde avm var o zamana kadar Çinli turist hiç görmemiştim. Türkiye de ki ilk vaka açıklanmamıştı. Turistler öksürüyorlar boğazlarını sarmışlar. Hiç kontrolsüz içimize sokuldu hasta çinliler. Sonuç böyle oldu.çin zaten hastalığı bile isteye geç duyurdu
Bilemiyorum geçenlerde İstanbul da bir hastane de emar çektirdim.ilçenin en büyük devlet hastanesi. Hasta bakıcıyla konuştum pek kovidli yatan hastanın olmadığını söyledi. Ne doğru ne yanlış belli değil. Bir bilinmezlikle yaşıyoruz.
Şifa olur inşallah.Yarın gece 22 de olmak için biontech aşı randevumu aldım. Biraz heyecanlı biraz kaygılıyım. Umarım bol antikorlu sıfır yan etkili olur..
İnşallah LaleŞifa olur inşallah.
Yok hayır etrafımdakiler dedim ya o kadar kutsallaştırmışlar ki aşıyı ona toz bile kondurup başvuruda bulunmadılar ben torun olarak birinci dereceden akraba bile sayılmıyorum zaten .hayır demek istediğim şu, otopsi yapmanıza çevreden kim engel olabilir ? diğer aile fertleri mi istemedi ?
öyle bir yazmışsınız ki çünkü sanki resmi başvuru yaptınız da ilgili makam kabul etmedi gibi.
Egzamayı yediği gıdalarda tetikleyebilir.Hergün duş alıyor ve her gün sabah akşam biodermanın atopik dermatit kremini tüm vücudu sürüyorum . Eğer bunları sürekli yapmayayım aksasın hemen kaşınma ve yara başlıyor uykularından uyanıyor . Size de çok geçmiş olsun
Evet aynen dikkat ediyoruz birde zaten rutin şeyler yiyor . Mesela bu ara hiç bir sorunu yok düzenli duş ve krem aşırı işe yaradıEgzamayı yediği gıdalarda tetikleyebilir.
Yediklerini not alıp, sonrasında kaşınma var mı dikkat edin.
Domates, Salça, baharat, süt, süt ürünleri, hazır turşu türevleri, beyaz un ve beyaz unla yapılan gıdalara dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?