Aşının böle bir riski varmış.Ama covidin 1/10u kadar diye okuudum.Yazıyı bulayım dur:)İşte bende bunu söylüyorum evde öldü babanem çevredekiler aşıyı o kadar kutsal gördü ki sanki denek ülke değiliz gibi dedim ki sapasağlam tek bir hastalığı olmayan kadın aşıdan bir ay sonra beynine pıhtı attıysa aşıyla alakası araştırılmalı dedim ama kimse aşıya toz kondurmadı
Annem de karar verdi olacak katiyyen olmam diyordu şimdi o aşı olacak diye beni kaygılar sardı babam oldu bir yan etki yaşamamış şimdi annem aşı olacak diye korkuyorum düne kadar olsun diye bakıyordum ama burada Biontech yan etkileri duyunca korkmaya başladımbiontech randevusu aldım ama içim hiç rahat değil nedense...düne kadar biontech olacağım diyordum şimdi acaba miyokardit olur muyum, acaba arı sokması alerjimi tetikler mi vs bin tane şey düşünüyorum...
Kardeşim cumartesi oldu.Sorun yokAnnem de karar verdi olacak katiyyen olmam diyordu şimdi o aşı olacak diye beni kaygılar sardı babam oldu bir yan etki yaşamamış şimdi annem aşı olacak diye korkuyorum düne kadar olsun diye bakıyordum ama burada Biontech yan etkileri duyunca korkmaya başladım
Abla sağlık ocağında olmuyor mu aşılar anneme devlet hastanesine verdiler randevuyu neden acaba kronik hastalıkları var diye mi acabaKardeşim cumartesi oldu.Sorun yok
Abla sağlık ocağında olmuyor mu aşılar anneme devlet hastanesine verdiler randevuyu neden acaba kronik hastalıkları var diye mi acaba
Sebeini tam bilmiyorum olablirBiontech olanlar sağlık ocağında olmuyormuş öyle mi
Herkes bişey söylüyorAşının böle bir riski varmış.Ama covidin 1/10u kadar diye okuudum.Yazıyı bulayım dur:)
Hangi şey kalıyor ki nette herşeyi kaldırıp duruyorlar bir sürü çalışma vardı bi ara okuduğumBulamadım
Şifa olsun inşallah. 112 yi arayıp sorun isterseniz..Merhaba 1. Doz Biontech aşısı oldum. Ancak 2. Doz icin belirtilen tarihlerde randevu alamıyorum. Acaba nasil olacak bu is? 2. Dozun vurulması icin belirli bir tarih var çünkü
Aşıyı ne zaman oldunuz ilk dozunuzu çünkü ikincisi gelince aliniyor sanirim. Eşimde oldu 2. Dozun tarih aralığında almıştıMerhaba 1. Doz Biontech aşısı oldum. Ancak 2. Doz icin belirtilen tarihlerde randevu alamıyorum. Acaba nasil olacak bu is? 2. Dozun vurulması icin belirli bir tarih var çünkü
Farklı hastanelere bakın randevu için..Merhaba 1. Doz Biontech aşısı oldum. Ancak 2. Doz icin belirtilen tarihlerde randevu alamıyorum. Acaba nasil olacak bu is? 2. Dozun vurulması icin belirli bir tarih var çünkü
Bende bir sorun olmadi cok sukur. Tabii uzun sureli yan etkilerini kimse bilmiyor. Allaha emanetiz...Annem de karar verdi olacak katiyyen olmam diyordu şimdi o aşı olacak diye beni kaygılar sardı babam oldu bir yan etki yaşamamış şimdi annem aşı olacak diye korkuyorum düne kadar olsun diye bakıyordum ama burada Biontech yan etkileri duyunca korkmaya başladım
Kardeşimde öyle.BekliyorMerhaba 1. Doz Biontech aşısı oldum. Ancak 2. Doz icin belirtilen tarihlerde randevu alamıyorum. Acaba nasil olacak bu is? 2. Dozun vurulması icin belirli bir tarih var çünkü
Şifa olsun inşallah.Merhaba herkese dün ben de biontech aşısı oldum. Kol ağrısını duymuştum ama bu kadar beklemiyordum. Sol kolum iptal olmuş durumda kıyafetlerimi zor çıkardım. Hafif ateşim var. Halsizlik var. Bunun dışında yan etki şimdilik yok. Buna da şükür diyorum.
Geçmiş olsun.Tez zamanda toparlarsınız inşMerhaba herkese dün ben de biontech aşısı oldum. Kol ağrısını duymuştum ama bu kadar beklemiyordum. Sol kolum iptal olmuş durumda kıyafetlerimi zor çıkardım. Hafif ateşim var. Halsizlik var. Bunun dışında yan etki şimdilik yok. Buna da şükür diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?