bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşının böle bir riski varmış.Ama covidin 1/10u kadar diye okuudum.Yazıyı bulayım dur:)

biontech randevusu aldım ama içim hiç rahat değil nedense...düne kadar biontech olacağım diyordum şimdi acaba miyokardit olur muyum, acaba arı sokması alerjimi tetikler mi vs bin tane şey düşünüyorum...
Annem de karar verdi olacak katiyyen olmam diyordu şimdi o aşı olacak diye beni kaygılar sardı babam oldu bir yan etki yaşamamış şimdi annem aşı olacak diye korkuyorum düne kadar olsun diye bakıyordum ama burada Biontech yan etkileri duyunca korkmaya başladım

Kardeşim cumartesi oldu.Sorun yok

Dün akşam biontech aşımı oldum. Çarşamba itibariyle ASM lerde vurulmaya başlayacak biontech. İkinci dozu ASM de olurum bende. Henüz bir yan etkisi olmadı.

Merhaba 1. Doz Biontech aşısı oldum. Ancak 2. Doz icin belirtilen tarihlerde randevu alamıyorum. Acaba nasil olacak bu is? 2. Dozun vurulması icin belirli bir tarih var çünkü

Merhaba 1. Doz Biontech aşısı oldum. Ancak 2. Doz icin belirtilen tarihlerde randevu alamıyorum. Acaba nasil olacak bu is? 2. Dozun vurulması icin belirli bir tarih var çünkü
Şifa olsun inşallah. 112 yi arayıp sorun isterseniz..

Aşıyı ne zaman oldunuz ilk dozunuzu çünkü ikincisi gelince aliniyor sanirim. Eşimde oldu 2. Dozun tarih aralığında almıştı

Bende bir sorun olmadi cok sukur. Tabii uzun sureli yan etkilerini kimse bilmiyor. Allaha emanetiz...

Aşının üzerinden 9 saat geçti. Şuan halsizlik ve kol ağrısı var. Yüzümün sol tarafı şişti. İlk dozda bunlar oluyorsa ikinci dozda daha ağırı olabilir. Kovitten daha iyidir diye düşünüyorum. Hiç tereddüt etmeden ikinci dozu da olacağım. Evde olmayı tercih ederdim. İstirahat ederdim böyle halsiz derslere girmek daha yorucu oluyor.

Merhaba herkese dün ben de biontech aşısı oldum. Kol ağrısını duymuştum ama bu kadar beklemiyordum. Sol kolum iptal olmuş durumda kıyafetlerimi zor çıkardım. Hafif ateşim var. Halsizlik var. Bunun dışında yan etki şimdilik yok. Buna da şükür diyorum.

Şifa olsun inşallah.

Geçmiş olsun.Tez zamanda toparlarsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…