Çok yakınından iki kişi oldu hiç bir sorun yok içinizi ferah tutunAnnem de karar verdi olacak katiyyen olmam diyordu şimdi o aşı olacak diye beni kaygılar sardı babam oldu bir yan etki yaşamamış şimdi annem aşı olacak diye korkuyorum düne kadar olsun diye bakıyordum ama burada Biontech yan etkileri duyunca korkmaya başladım
Annem biontech olacaktı caydırdım çevremden yan etkileri duyunca babam biontech oldu ama yan etki olmamış annem kronik hasta alerjisi de var sinovac olucaz sanırım caydık randevuyu iptal edicemÇok yakınından iki kişi oldu hiç bir sorun yok içinizi ferah tutun
çok iyi anlıyorum canım seni. ben de annem olacağında çok stres olmuştum. O zaman seçenek yoktu. Şükür bir şey olmadı.İnşallah bir şey olmaz canım. Yalnız sinovac ben de aradım ama randevu yok bulamadım. İnşallah bulursunuz.Annem biontech olacaktı caydırdım çevremden yan etkileri duyunca babam biontech oldu ama yan etki olmamış annem kronik hasta alerjisi de var sinovac olucaz sanırım caydık randevuyu iptal edicem
Hala mı yok acaba canım baktın mı koronadan korkuyoruz aşıdan korkuyoruz Allahım korusun ya aile hekimi hemşiremiz ile bir konuşucam bakalım o ne diyecekçok iyi anlıyorum canım seni. ben de annem olacağında çok stres olmuştum. O zaman seçenek yoktu. Şükür bir şey olmadı.İnşallah bir şey olmaz canım. Yalnız sinovac ben de aradım ama randevu yok bulamadım. İnşallah bulursunuz.
Içinize hangisi sinerse onu yaptırın benim çok alerjim var aileminde Dr biontech önerdi bizeAnnem biontech olacaktı caydırdım çevremden yan etkileri duyunca babam biontech oldu ama yan etki olmamış annem kronik hasta alerjisi de var sinovac olucaz sanırım caydık randevuyu iptal edicem
Alerjisi olanlara biontech tepki vermiş diye duydum size Biontech mi önerdiIçinize hangisi sinerse onu yaptırın benim çok alerjim var aileminde Dr biontech önerdi bize
Canım moralini bozma ama sonuna kadar da haklısın. Yaş iş gözetmeksizin aşılama olmalı artık. Birileri aşılanıp birileri kalıyor ve maalesef döngü böyle devam ediyor. Zaten çok iyi korunuyorsunuz az daha sabır.Eşim bir türlü aşı olamıyor. Ne yapacağımızı bilemiyorum. Ben 49 yaşındayım ve ben geçtiğimiz cuma günü ilk doz aşımı oldum. Ancak benim değil eşimin olması gerekirdi. Benim hiçbir kronik hastalığım yok. Eşim 46 yaşında KOAH ve tansiyon hastası. E-nabızda KOAH raporu var ancak İl sağlık müdürlüğü ile konuştuk KOAH öncelikli kronik hastalık sıralamasına girmiyormuş. Eyvallah. Sanki içime doğmuş gibi cumadan beri eşimin hiper tansiyon teşhisini e-nabıza işletmek için gittiğimiz doktor ve özel sağlık kuruluşu ile cebelleşiyorum. "Biz e-nabıza girmeyiz. Devlete gidin" diyorlar. Gideriz devlete ama bulunduğumuz ilçedeki hastanede doktor yok. İl sağlık müdürlüğü 2015de çıkan yasa gereği özel sağlık kuruluşları ve özel muayenehanesi olan doktorlar da e-nabıza giriş yapmak zorundalar dedi. İlgili sağlık kuruluşu ve doktor ile ilgili bir şikayet dilekçesi sunmamız durumunda il sağlık müdürlüğü bu yönde yaptırım uygularmış. En sonunda ilgili doktor ile telefonda kavga ettim. "Ben tüm haklarımı biliyorum, il sağlık müdürlüğüne şikayet edeceğim, yapmak zorundasınız" dedim. Ancak il sağlık müdürlüğü, bizim dilekçeyi işleme koyuyor, soruşturma başlatıyor vs vs doğal olarak bu süreç 10-15günden önce sonuçlanamayacağı için cuma günü farklı bir ilçede bir devlet hastanesinden randevu aldık. kimbilir ne zaman sıra gelecek eşime? Moralim pek iyi değil.
45 yaş üstüne randevu açıldıEşim bir türlü aşı olamıyor. Ne yapacağımızı bilemiyorum. Ben 49 yaşındayım ve ben geçtiğimiz cuma günü ilk doz aşımı oldum. Ancak benim değil eşimin olması gerekirdi. Benim hiçbir kronik hastalığım yok. Eşim 46 yaşında KOAH ve tansiyon hastası. E-nabızda KOAH raporu var ancak İl sağlık müdürlüğü ile konuştuk KOAH öncelikli kronik hastalık sıralamasına girmiyormuş. Eyvallah. Sanki içime doğmuş gibi cumadan beri eşimin hiper tansiyon teşhisini e-nabıza işletmek için gittiğimiz doktor ve özel sağlık kuruluşu ile cebelleşiyorum. "Biz e-nabıza girmeyiz. Devlete gidin" diyorlar. Gideriz devlete ama bulunduğumuz ilçedeki hastanede doktor yok. İl sağlık müdürlüğü 2015de çıkan yasa gereği özel sağlık kuruluşları ve özel muayenehanesi olan doktorlar da e-nabıza giriş yapmak zorundalar dedi. İlgili sağlık kuruluşu ve doktor ile ilgili bir şikayet dilekçesi sunmamız durumunda il sağlık müdürlüğü bu yönde yaptırım uygularmış. En sonunda ilgili doktor ile telefonda kavga ettim. "Ben tüm haklarımı biliyorum, il sağlık müdürlüğüne şikayet edeceğim, yapmak zorundasınız" dedim. Ancak il sağlık müdürlüğü, bizim dilekçeyi işleme koyuyor, soruşturma başlatıyor vs vs doğal olarak bu süreç 10-15günden önce sonuçlanamayacağı için cuma günü farklı bir ilçede bir devlet hastanesinden randevu aldık. kimbilir ne zaman sıra gelecek eşime? Moralim pek iyi değil.
45 yaş üstüne sıra gelmiş. Bakan açıkladı
şimdi biz de aldık öyle bir haber, Çok şükür aman inşallah...45 yaş üstüne randevu açıldı
Sanırım yarından ya da pazartesiden itibaren sağlık ocaklarında da yapılacakmış. Alerji geçmişi olanlar hastanede oluyormuş, kronik rahatsızlığı olduğu için de hastanede vermiş olabilirler. Hastanede daha güvenli olur, merak etmeyin. Yan etkileri konusunda benim kişisel görüşüm şu: Zaten kısa dönem yan etkisi kol ağrısı falan, bazı kişilerde halsizlik, ve uykusuzluk da yapıyormuş. Bunlar önemli yan etkiler değil. Uzun vadeli (ve bilinmeyen) yan etkileri de belki 10 sene 20 sene sonra olup olmayacağı belli değil; olursa, tüm Avrupa, tüm İsrail yaptırdı bu aşıyı, elbet o zamana kadar bulunur çaresi. Koruyuculuğu en yüksek olan aşı Biontech. Ben ankette vaktiyle Sinovac işaretlemiştim ama Biontech oldum, içim de rahat. Eşim de Biontech olacak inşallah, olabilirse.Abla sağlık ocağında olmuyor mu aşılar anneme devlet hastanesine verdiler randevuyu neden acaba kronik hastalıkları var diye mi acaba
Teşekkür ederim canım sağol yan etkileri duyunca korktum hiç bilemiyorum sağlık ocağı hemşiremiz de annemin hastanede olmasını söylediSanırım yarından ya da pazartesiden itibaren sağlık ocaklarında da yapılacakmış. Alerji geçmişi olanlar hastanede oluyormuş, kronik rahatsızlığı olduğu için de hastanede vermiş olabilirler. Hastanede daha güvenli olur, merak etmeyin. Yan etkileri konusunda benim kişisel görüşüm şu: Zaten kısa dönem yan etkisi kol ağrısı falan, bazı kişilerde halsizlik, ve uykusuzluk da yapıyormuş. Bunlar önemli yan etkiler değil. Uzun vadeli (ve bilinmeyen) yan etkileri de belki 10 sene 20 sene sonra olup olmayacağı belli değil; olursa, tüm Avrupa, tüm İsrail yaptırdı bu aşıyı, elbet o zamana kadar bulunur çaresi. Koruyuculuğu en yüksek olan aşı Biontech. Ben ankette vaktiyle Sinovac işaretlemiştim ama Biontech oldum, içim de rahat. Eşim de Biontech olacak inşallah, olabilirse.
Annenize şifa olsun.
Ben de biontech icin randevu aldim simdi.Pazartesiye.Baska secenek yoktu .Biontech yan etki yapmis miydi sizde ?Sanırım yarından ya da pazartesiden itibaren sağlık ocaklarında da yapılacakmış. Alerji geçmişi olanlar hastanede oluyormuş, kronik rahatsızlığı olduğu için de hastanede vermiş olabilirler. Hastanede daha güvenli olur, merak etmeyin. Yan etkileri konusunda benim kişisel görüşüm şu: Zaten kısa dönem yan etkisi kol ağrısı falan, bazı kişilerde halsizlik, ve uykusuzluk da yapıyormuş. Bunlar önemli yan etkiler değil. Uzun vadeli (ve bilinmeyen) yan etkileri de belki 10 sene 20 sene sonra olup olmayacağı belli değil; olursa, tüm Avrupa, tüm İsrail yaptırdı bu aşıyı, elbet o zamana kadar bulunur çaresi. Koruyuculuğu en yüksek olan aşı Biontech. Ben ankette vaktiyle Sinovac işaretlemiştim ama Biontech oldum, içim de rahat. Eşim de Biontech olacak inşallah, olabilirse.
Annenize şifa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?