bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
. Bir tek çiçek aşısından sonra banyo yapılmazmış ama onun dışında aşıdan bir saat sonra banyo yapılmasında hiçbir sakınca yokmuş.
Bana bu konuda bişey diyen olmadı.Ama banyo yapılmaz işini duyuyorum.Ben bir kaç saat sonra yaparım hep

moralinizi bozmayın. Bugün 45 e indi. Astım koah kabuş edilmiyor çok ilginç cidden. Muhtemelen size sıra gelmiştir artık.
Ah inşallah. olumlu düşünmeye çalışıyorum, 50 yaşa kadar yaş sırası ile iniyor ama Sağlık Bakanlığının sayfasındaki aşı tablosunda 50 yaş altı için 40-50 yaş arası kronik rahatsızlığı olanlar, sonra 30-40 arası kronik rahatsızlığı olanlar, 18-30 yaş arası kronik rahatsızlığı olanlar sonra 40-50 yaş arası bireyler... diye gidiyor. Sağlık bakanı da açıklamasında bu yönde konuşmuş. Yani canım sıkılıyor bu duruma.
Hani aşı sırasının biran önce gelmesi kaygısı da değil bu yalnızca, 1.5 yıl eşim benim gibi deli bir karıyla tıkılmış evin içine hapishane gibi, bir 1,5 ay daha yeriz kafayı ne olacak ama benim kaygım Biontech aşısının bitmesi... Şahsen Rus aşısına zerre güvenim yok.

Son düzenleme:
Günaydın sevgili dostlarım, Moral desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Dün gece saat 02,30 sularında eşime aşı sırası geldi ve yarına randevu aldık. Morallerimizi yüksek tutabilmek ve her isteyenin aşı olması ve şifa olması dileği ile sizlere bir gün doğumu, bir yasemin çiçeği ve özleyenlere Gözdeyi gönderiyorum, sevgiler

Ne durumdasın ceycey?
Çok kararsız kaldım sinovac mı biontech mi diye
Kolum çok ağrıyor hala. Kullanamıyorum ateşim falan çıkmadı ama kola şaşkınım o tarafa dönüp yatamıyorum o derecede ağrıyor. Gene de biontech yaptırırdım ama

Geçmiş olsun,hangi aşıyı oldunuz kararsızdınız.
Koldaki uyuşukluk geçiyor bir süre sonra bizdede öyle olmuştu geçti.

Kolum çok ağrıyor hala. Kullanamıyorum ateşim falan çıkmadı ama kola şaşkınım o tarafa dönüp yatamıyorum o derecede ağrıyor. Gene de biontech yaptırırdım ama
Bugünmü oldun aşıyı geçmiş olsun,bende o kadar olmadı ağrısı geçti sonra.
Aldım yarına biontech. Vatana millete hayırlı olsun
Geçmiş olsun ilk dozmu aşı ..

Geçmiş olsun,hangi aşıyı oldunuz kararsızdınız.
Koldaki uyuşukluk geçiyor bir süre sonra bizdede öyle olmuştu geçti.

Biontech & Pfizer aşısını oldum. Sinovac şu anda olduğum bölgede yok, doktorum yan etkileri fazla ama sen Biontech ol dedi bende dinledim

Evet ablacığım ilk doz. Ben de çok ağrı oldu halada geçmedi içten içten hem yanıyor hem de ağrıyor
Dün olmuşsun aşıyı demi,şayet geçmezse aşı olduğun hastaneye git olmazsa .
Hastane acilnde bir bayan gelmişti,sabah olmuş aşısını kolda uyuma ve karıncalanma var demişti.

Dün olmuşsun aşıyı demi,şayet geçmezse aşı olduğun hastaneye git olmazsa .
Hastane acilnde bir bayan gelmişti,sabah olmuş aşısını kolda uyuma ve karıncalanma var demişti.
Evet hiçbir iş yapamıyorum o kolumla. Ağrı kesicinin etkisi geçince gene başladı yanma da var. Yarına da geçmezse hastaneye gel dedi doktor kuzenim. Ama hayati bir şeyde yok. Çok kişide bu yan etkiler olmuş normalmiş

Biontech aşısı oldum. İlk gün biraz kolda ağrı oldu. Başka da yan etki görmedim. 2. Doz 45 gün sonraymis.

Geçmiş olsun ve şifa olsun. Bu gece yatamazsınız o kolun üzerine ama yarın gece yatarsınız; bir şeyiniz kalmaz.

Sinovac randevusu alabilen var mi ilk doz icin? Yada Sinovac asilari hala vurulmaya devam edecek mi , bir bilgisi öngörüsü olan var mi arkadaşlar?

Ağzınızdan bal damlıyor inşallah
Ben de bugün bir sağlık çalışanı arkadaşımla konuştum çevresinde herkes büyük bir çoğunluk aşı olmuş ama tabii ki hiçbiri aşı tercihi konusunda bir fikir vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…