Bana bu konuda bişey diyen olmadı.Ama banyo yapılmaz işini duyuyorum.Ben bir kaç saat sonra yaparım hep. Bir tek çiçek aşısından sonra banyo yapılmazmış ama onun dışında aşıdan bir saat sonra banyo yapılmasında hiçbir sakınca yokmuş.
Ah inşallah. olumlu düşünmeye çalışıyorum, 50 yaşa kadar yaş sırası ile iniyor ama Sağlık Bakanlığının sayfasındaki aşı tablosunda 50 yaş altı için 40-50 yaş arası kronik rahatsızlığı olanlar, sonra 30-40 arası kronik rahatsızlığı olanlar, 18-30 yaş arası kronik rahatsızlığı olanlar sonra 40-50 yaş arası bireyler... diye gidiyor. Sağlık bakanı da açıklamasında bu yönde konuşmuş. Yani canım sıkılıyor bu duruma.moralinizi bozmayın. Bugün 45 e indi. Astım koah kabuş edilmiyor çok ilginç cidden. Muhtemelen size sıra gelmiştir artık.
aşı olanlara çekilişle pro üyelik mi verseniz acaba?sizi yakalamışken fırsat bu fırsat dedim de
Kolum çok ağrıyor hala. Kullanamıyorum ateşim falan çıkmadı ama kola şaşkınım o tarafa dönüp yatamıyorum o derecede ağrıyor. Gene de biontech yaptırırdım amaNe durumdasın ceycey?
Çok kararsız kaldım sinovac mı biontech mi diye
Kolum çok ağrıyor hala. Kullanamıyorum ateşim falan çıkmadı ama kola şaşkınım o tarafa dönüp yatamıyorum o derecede ağrıyor. Gene de biontech yaptırırdım ama
Geçmiş olsun,hangi aşıyı oldunuz kararsızdınız.Aşı olalı 6,5 saat oldu çok ama çok hafif bir uyuşukluk var aşı yapılan kolumda. Umuyorum yan etkilerini böyle atlatırım...
Gittim, hiç sıra beklemedim hatta 1 saat erken gidip 1 saat önce aşı oldum. Acımadı hatta aşı yapıldığına bile inanmadım
Bugünmü oldun aşıyı geçmiş olsun,bende o kadar olmadı ağrısı geçti sonra.Kolum çok ağrıyor hala. Kullanamıyorum ateşim falan çıkmadı ama kola şaşkınım o tarafa dönüp yatamıyorum o derecede ağrıyor. Gene de biontech yaptırırdım ama
Geçmiş olsun ilk dozmu aşı ..Aldım yarına biontech. Vatana millete hayırlı olsun
Geçmiş olsun,hangi aşıyı oldunuz kararsızdınız.
Koldaki uyuşukluk geçiyor bir süre sonra bizdede öyle olmuştu geçti.
En iyi kararı doktorunuz vermiş,diğer aşıda bittimi tamamdır .Biontech & Pfizer aşısını oldum. Sinovac şu anda olduğum bölgede yok, doktorum yan etkileri fazla ama sen Biontech ol dedi bende dinledim
Evet ablacığım ilk doz. Ben de çok ağrı oldu halada geçmedi içten içten hem yanıyor hem de ağrıyorBugünmü oldun aşıyı geçmiş olsun,bende o kadar olmadı ağrısı geçti sonra.
Geçmiş olsun ilk dozmu aşı ..
Dün olmuşsun aşıyı demi,şayet geçmezse aşı olduğun hastaneye git olmazsa .Evet ablacığım ilk doz. Ben de çok ağrı oldu halada geçmedi içten içten hem yanıyor hem de ağrıyor
Bugünmü oldun aşıyı geçmiş olsun,bende o kadar olmadı ağrısı geçti sonra.
Geçmiş olsun ilk dozmu aşı ..
Evet hiçbir iş yapamıyorum o kolumla. Ağrı kesicinin etkisi geçince gene başladı yanma da var. Yarına da geçmezse hastaneye gel dedi doktor kuzenim. Ama hayati bir şeyde yok. Çok kişide bu yan etkiler olmuş normalmişDün olmuşsun aşıyı demi,şayet geçmezse aşı olduğun hastaneye git olmazsa .
Hastane acilnde bir bayan gelmişti,sabah olmuş aşısını kolda uyuma ve karıncalanma var demişti.
Geçmiş olsun ve şifa olsun. Bu gece yatamazsınız o kolun üzerine ama yarın gece yatarsınız; bir şeyiniz kalmaz.Kolum çok ağrıyor hala. Kullanamıyorum ateşim falan çıkmadı ama kola şaşkınım o tarafa dönüp yatamıyorum o derecede ağrıyor. Gene de biontech yaptırırdım ama
Ağzınızdan bal damlıyor inşallahBulunduğum yerde toplumun 50%si aşılandı
Sonbaharda normal yaşama dönmeyi planlıyoruz
Sosyal mesafe ve maske zorunlulukları kalkacak
Ofisler/okullar açılacak
Yüz yüze çalışma ve eğitim başlıyor
Aşı olanlara karantina ve yurt dışına çıkma yasağı da kalkıyor
Evet ben sağlık ocağı hemşiremize sordum 2 aşıyı da şuan vurduklarını söylediSinovac randevusu alabilen var mi ilk doz icin? Yada Sinovac asilari hala vurulmaya devam edecek mi , bir bilgisi öngörüsü olan var mi arkadaşlar?
Canım nasıl son durumun kol ağrın dışında başka yan etki görmedin değil mi kol ağrın çok mu inşallah o da geçer tez zamandaEvet ablacığım ilk doz. Ben de çok ağrı oldu halada geçmedi içten içten hem yanıyor hem de ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?