Bu cevap beni rahatlattı. Bana sıra gelince Sinovac olamamaktan korkuyorum, cunku internette hep Sinovac randevusu alinamamasiyla ilgili yorumlar gordum yada Cin'in Turkiye'ye asi gondemeyecegiyle ilgiliEvet ben sağlık ocağı hemşiremize sordum 2 aşıyı da şuan vurduklarını söyledi
Bölgeden bölgeye de değişiyormuş sanırım siz yine sorun anneme biontech randevusu aldık ama yan etkiler dolayısıyla korktuğum için sağlık ocağı hemşiremize sinovac yapıyor musunuz diye sordum her ikisini de şuan vuruyoruz dedi alerjisi olanlar için hastanede vurulmalarının daha iyi olacağını söyledi haftaya bakalım bizim de randevumuzBu cevap beni rahatlattı. Bana sıra gelince Sinovac olamamaktan korkuyorum, cunku internette hep Sinovac randevusu alinamamasiyla ilgili yorumlar gordum yada Cin'in Turkiye'ye asi gondemeyecegiyle ilgili
Bugün MHRS randevu almak için aradım kendime değil sadece biontech asi randevusu veriyoruz dedilerSinovac randevusu alabilen var mi ilk doz icin? Yada Sinovac asilari hala vurulmaya devam edecek mi , bir bilgisi öngörüsü olan var mi arkadaşlar?
Koldaki ağrı ve yanma geçmedi onun dışında bir yan etkisi olmadı kuzumCanım nasıl son durumun kol ağrın dışında başka yan etki görmedin değil mi kol ağrın çok mu inşallah o da geçer tez zamanda
Özel hastanelerde hep sinovac vardı. 2 aşı da var yani devlette de biontechBugün MHRS randevu almak için aradım kendime değil sadece biontech asi randevusu veriyoruz dediler
Birkaç gün sürer sanırım.Geçmiş olsunKoldaki ağrı ve yanma geçmedi onun dışında bir yan etkisi olmadı kuzum
Aşıya ulaşabildiğinize şükrediyoruz 2 gün ağrıyı çekeriz. Herkes aşılanabilse keşkeBirkaç gün sürer sanırım.Geçmiş olsun
Özel hastanelerde hep sinovac vardı. 2 aşı da var yani devlette de BioNTech
Evet yaAşıya ulaşabildiğinize şükrediyoruz 2 gün ağrıyı çekeriz. Herkes aşılanabilse keşke
Randevu alırken e-nabızı deneyebilirsiniz ama size 182yi aramanızı ve oradan randevu almanızı tavsiye ederim. 182'den, sinovac aşısını hangi kurumda vurdurabileceğiniz konusunda bilgi verir yardımcı olurlar çünkü e-nabızda hemen çıkmayabiliyor.Bu cevap beni rahatlattı. Bana sıra gelince Sinovac olamamaktan korkuyorum, cunku internette hep Sinovac randevusu alinamamasiyla ilgili yorumlar gordum yada Cin'in Turkiye'ye asi gondemeyecegiyle ilgili
Bu cevap beni rahatlattı. Bana sıra gelince Sinovac olamamaktan korkuyorum, cunku internette hep Sinovac randevusu alinamamasiyla ilgili yorumlar gordum yada Cin'in Turkiye'ye asi gondemeyecegiyle ilgili
Ağzınızdan bal damlıyor inşallah
Ben de bugün bir sağlık çalışanı arkadaşımla konuştum çevresinde herkes büyük bir çoğunluk aşı olmuş ama tabii ki hiçbiri aşı tercihi konusunda bir fikir vermiyor
Genel belirti kol ağrısı zaten,ağrın devam ederse olmazsa sen yine git hastaneye.Evet hiçbir iş yapamıyorum o kolumla. Ağrı kesicinin etkisi geçince gene başladı yanma da var. Yarına da geçmezse hastaneye gel dedi doktor kuzenim. Ama hayati bir şeyde yok. Çok kişide bu yan etkiler olmuş normalmiş
Hayırlı uğurlu olsun canısıİlk doz milli olucam
2.doz biontech aşısında 45 günmü.Biontech aşısı oldum. İlk gün biraz kolda ağrı oldu. Başka da yan etki görmedim. 2. Doz 45 gün sonraymis.
Evet şu anda benim sistemimde öyle görünüyor.Hayırlı uğurlu olsun canısı
2.doz biontech aşısında 45 günmü.
Sinovac'ta 28 gün çünkü 2.doz aşı için.Evet şu anda benim sistemimde öyle görünüyor.
Sinovac'ta 28 gün çünkü 2.doz aşı için.
Hiç duymadım onu.6 haftaya çıkmış aşı aralığı haberlerde çıkmıştı.
Hiç duymadım onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?