bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet ben sağlık ocağı hemşiremize sordum 2 aşıyı da şuan vurduklarını söyledi
Bu cevap beni rahatlattı. Bana sıra gelince Sinovac olamamaktan korkuyorum, cunku internette hep Sinovac randevusu alinamamasiyla ilgili yorumlar gordum yada Cin'in Turkiye'ye asi gondemeyecegiyle ilgili

Bu cevap beni rahatlattı. Bana sıra gelince Sinovac olamamaktan korkuyorum, cunku internette hep Sinovac randevusu alinamamasiyla ilgili yorumlar gordum yada Cin'in Turkiye'ye asi gondemeyecegiyle ilgili
Bölgeden bölgeye de değişiyormuş sanırım siz yine sorun anneme biontech randevusu aldık ama yan etkiler dolayısıyla korktuğum için sağlık ocağı hemşiremize sinovac yapıyor musunuz diye sordum her ikisini de şuan vuruyoruz dedi alerjisi olanlar için hastanede vurulmalarının daha iyi olacağını söyledi haftaya bakalım bizim de randevumuz

Randevu alırken e-nabızı deneyebilirsiniz ama size 182yi aramanızı ve oradan randevu almanızı tavsiye ederim. 182'den, sinovac aşısını hangi kurumda vurdurabileceğiniz konusunda bilgi verir yardımcı olurlar çünkü e-nabızda hemen çıkmayabiliyor.

Aslında ben de tercih yapmadım.
Hep medyada duyuyoruz x aşısı şöyle yapmış y aşısı böyle yapmış, şu daha iyi bu daha kötü.
Burada da endişelerimi paylaşmıştım.
Ellerinde Moderna vardı bir tek ben de onu oldum.
94%, 0% dan iyi deyip oldum.

Ayrıca bu çalışmalara kendim detaylı göz attım.
Yapılan popülasyonlar farklı, pandeminin farklı evrelerinde yapılmış çalışmalar aynı zamanda da atlanan bir ayrıntı koruma oranları hafif belirti, ağır hastalık, hastaneye yatma veya hepsi bir arada gibi karışık alınıyor.
Biz kendi kendimize konuşaduralım şu mu daha iyi bu mu hasta etti diye doktor ve bilim adamları açıklıyor, hangisini bulabiliyorsanız olun hepsi etkili diye.
Eczacıma güvendim oldum.
Hayırlara vesile olsun artık

Genel belirti kol ağrısı zaten,ağrın devam ederse olmazsa sen yine git hastaneye.
Birde nezaman geçecek bu ağrılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…