- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
Oda olabilir etki süresi 45 gün herhalde.Baktım da şimdi sadece biontech için öyle galiba 6-8 hafta sonra yapılması kararlaştırıldı diyor
Senindemi biontec aşısı.Bende de 45 gün sonraya verdi ikinci doz için. Bayrama denk geliyor. Bayram sonrası olurum hemen...
Biontech ablam evet. Bakalım ikinci doz sonrası neler olacak merak ediyorumOda olabilir etki süresi 45 gün herhalde.
Senindemi biontec aşısı.
Gelir merak etmeyin hızlı gidiyorlar gibi sanki.Ya sıra bize ne zaman gelecek tam sinirdayim 39 yaş,ilk defa niye 40 değilim diye kızıyorum
Sorun yok demi kolunda filan.Biontech ablam evet. Bakalım ikinci doz sonrası neler olacak merak ediyorum
O da geçer inşallah canım bikaç gün sürüyor diyorlarKoldaki ağrı ve yanma geçmedi onun dışında bir yan etkisi olmadı kuzum
Abla enteresan şekilde yüzümün sol tarafı şişti benim. Kolum sadece 1 gün ağrıdı o da önemli sayılmaz derecede. Halsizlik oldu ama regl dönemi başlangıcıydı o zamanda çok oluyor bende. Ama bu şişlik geçmedi tuhaf yaniGelir merak etmeyin hızlı gidiyorlar gibi sanki.
Sorun yok demi kolunda filan.
Yaptırdın mı aşını kuzum?Ben bugün aldım randevuyu her iki aşı da var kendiniz tercih yapıyorsunuz.
Yaptırdın mı aşını kuzum?
Evet bugün azaldı iyiyim. Ağrı akşama olur biraz.Yaptırdım yaptırdım
Ağrı sızı yok şimdilik. Senin geçti mi kolunun ağrısı?
Evet bugün azaldı iyiyim. Ağrı akşama olur biraz.
Peki ilk randevu icin de cikiyor mu?Ben bugün aldım randevuyu her iki aşı da var kendiniz tercih yapıyorsunuz.
Peki ilk randevu icin de cikiyor mu?
Evet, ilk doz uygulandı bilgisi oluyor. ikinci doz bilgileri de yazıyor.arkdaşlar aşı olununca, olunduğuna dair e-nabız e-devlet vs bir yerde bir yazı çıkıyor mu
En fazla 15gun sonraya sıra alınabiliyor diye biliyordum ben şifa olsun inşallahHepimize sağlıklı ve huzurlu geceler olsun inşallah.
Bu akşam 19.30 sularında evimize en yakın devlet hastanesinde kocamın ilk doz Biontech aşısını yaptırdık.
Daha önce de bahsettiğim gibi kocam sürekli sahada olduğu için aşı olmasına en çok ben sevindim. Çok az ağrısı var, olsun, yeter ki sağlık olsun.
Çok şükür kolaylıkla hallettik.
Daha arabadayken 6 hafta sonrasına 2. Dozun randevusunu bile aldım.
Darısı tüm aşı olmak isteyenlere inşallah.
Aşımız da hepimize şifa olsun inşallah.
Günaydın.En fazla 15gun sonraya sıra alınabiliyor diye biliyordum ben şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?