bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gelir merak etmeyin hızlı gidiyorlar gibi sanki.

Sorun yok demi kolunda filan.
Abla enteresan şekilde yüzümün sol tarafı şişti benim. Kolum sadece 1 gün ağrıdı o da önemli sayılmaz derecede. Halsizlik oldu ama regl dönemi başlangıcıydı o zamanda çok oluyor bende. Ama bu şişlik geçmedi tuhaf yani

Meslegimiz nedeniyle ben ve esim bugun ilk doz biontech asilarimizi olduk..
kolda cok hafif yanma disinda simdilik hic bir yan etkisi olmadi..

Meslektaslarimiz arasinda asi karsiti olmasa bile, asidan tedirgin olanlar, hala kafa karisikligi olanlar var ne yazik ki..Bunun nedeni de bilgi kirliligi ve herkesin bilgiden cok fikir sahibi olmasi..

Umarim asilanma hizlanir ve biran once normal hayatimiza doneriz

arkdaşlar aşı olununca, olunduğuna dair e-nabız e-devlet vs bir yerde bir yazı çıkıyor mu

Hepimize sağlıklı ve huzurlu geceler olsun inşallah.

Bu akşam 19.30 sularında evimize en yakın devlet hastanesinde kocamın ilk doz Biontech aşısını yaptırdık.

Daha önce de bahsettiğim gibi kocam sürekli sahada olduğu için aşı olmasına en çok ben sevindim. Çok az ağrısı var, olsun, yeter ki sağlık olsun.

Çok şükür kolaylıkla hallettik.
Daha arabadayken 6 hafta sonrasına 2. Dozun randevusunu bile aldım.

Darısı tüm aşı olmak isteyenlere inşallah.
Aşımız da hepimize şifa olsun inşallah.

En fazla 15gun sonraya sıra alınabiliyor diye biliyordum ben şifa olsun inşallah

En fazla 15gun sonraya sıra alınabiliyor diye biliyordum ben şifa olsun inşallah
Günaydın.

Çok teşekkür ediyorum, hepimize şifa olsun inşallah.

Dün akşam hemen randevu alabildim, otoparkı olmayan bir hastane. Her gün kontrol edeceğim. Eğer evimizin yakınındaki hastanede denk gelirse randevuyu değiştireceğim. Benimkini de böyle yapmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…