- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Ben oldum korkmayın, tam teşekküllü hastanede olun tüm ihtimale karşı ancak bir sıkıntı yaşayacaksınız inşallah endişe etmeyinGüanydin herkese, bana aşı hakki doğmuş ancak astim hastasiyim, cok olmamakla birlikte alerji oykumde var bu sartlarda olup kendisi yada yakinlarindan biontech olaniniz oldumu acaba
Biontech sadece hastanede yapılabiliyor zaten. Randevu alırken güvendiğiniz bir hastaneyi seçin. Zaten bu tip sıkıntısı olanları 30 - 45 dakika bekletiyorlar aşı sonrası. Kendinizi güvende hissedersiniz hem.Güanydin herkese, bana aşı hakki doğmuş ancak astim hastasiyim, cok olmamakla birlikte alerji oykumde var bu sartlarda olup kendisi yada yakinlarindan biontech olaniniz oldumu acaba
Tesekkur ederimBen oldum korkmayın, tam teşekküllü hastanede olun tüm ihtimale karşı ancak bir sıkıntı yaşayacaksınız inşallah endişe etmeyin
Şehir hastanesi sectim en azindan her turlu dr bulunuyor her hangi bir durumda mudahale cabuk olur diye.Biontech sadece hastanede yapılabiliyor zaten. Randevu alırken güvendiğiniz bir hastaneyi seçin. Zaten bu tip sıkıntısı olanları 30 - 45 dakika bekletiyorlar aşı sonrası. Kendinizi güvende hissedersiniz hem.
Şimdiden şifa olsun
Şehir hastanesi sectim en azindan her turlu dr bulunuyor her hangi bir durumda mudahale cabuk olur diye.
Biontechi aile hekimleride vurmuyormu artik oyle demislerdi bir ara
Sağlık ocaklarında saklama koşulları sağlanamıyor o nedenle hastanelerde oluyor diye biliyorumŞehir hastanesi sectim en azindan her turlu dr bulunuyor her hangi bir durumda mudahale cabuk olur diye.
Biontechi aile hekimleride vurmuyormu artik oyle demislerdi bir ara
Aile hekiminden banada vermiyo randevu.Ya onu ben anlamadım. Sağlık ocağı evimin dibi aile hekimini seçtim randevu almak için ancak eşime aile hekimi seçeneği çıkmadı sadece hastane çıktı o yüzden bende aile hekiminden almadım. Sağlık ocaklarında vuruluyor ama kimi neyr göre dahil ediyorlar anlamadım.
2 gün önce biontech oldum bende. Sadece kolda hafif ağrı yapıyor. Hatta ağrı değilde kolumu yukarı kaldırınca hamlama ağrısı gibi bir his oluyor. İnşallah şifa olur hepimize.
Ya onu ben anlamadım. Sağlık ocağı evimin dibi aile hekimini seçtim randevu almak için ancak eşime aile hekimi seçeneği çıkmadı sadece hastane çıktı o yüzden bende aile hekiminden almadım. Sağlık ocaklarında vuruluyor ama kimi neyr göre dahil ediyorlar anlamadım.
Ben sağlık ocağını aradım randevu için ama e nabızda veriliyor gibi gözüksede bize aşı gelmedi henüzbiontech sağlık ocaklarında saklanamıyor bildiğim kadarıyla. gerçi ben sinovac da olsam hastanede olmak isterdim.
Ben sağlık ocağını aradım randevu için ama e nabızda veriliyor gibi gözüksede bize aşı gelmedi henüz
Ne zaman geleceği belli değil hastaneden alın randevuyu dediler
biontech sağlık ocaklarında saklanamıyor bildiğim kadarıyla. gerçi ben sinovac da olsam hastanede olmak isterdim.
Şimdi benim evin dibi sağlık ocağı dün kuyruk vardı aşı için sinovac olmadığına göre biontech oluyorlardı demek ki. Bir de zaten sağlık ocağında saklanmıyor aşı her sabah getiriliyor. Ben bazısına sağlık ocağı tercihi çıkıp bazısına çıkmamasını yoğunluk olmasın diye yaptılar diye düşündüm.
Sinovac 2.doz asilarini oluyor olabilirler.Şimdi benim evin dibi sağlık ocağı dün kuyruk vardı aşı için sinovac olmadığına göre biontech oluyorlardı demek ki. Bir de zaten sağlık ocağında saklanmıyor aşı her sabah getiriliyor. Ben bazısına sağlık ocağı tercihi çıkıp bazısına çıkmamasını yoğunluk olmasın diye yaptılar diye düşündüm.
Banada asi çıkmış kronik ürtiker hastasıyım ne olacağını bende bilmiyorum olacam aşı hayırlısıGüanydin herkese, bana aşı hakki doğmuş ancak astim hastasiyim, cok olmamakla birlikte alerji oykumde var bu sartlarda olup kendisi yada yakinlarindan biontech olaniniz oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?