bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Güanydin herkese, bana aşı hakki doğmuş ancak astim hastasiyim, cok olmamakla birlikte alerji oykumde var bu sartlarda olup kendisi yada yakinlarindan biontech olaniniz oldumu acaba

Güanydin herkese, bana aşı hakki doğmuş ancak astim hastasiyim, cok olmamakla birlikte alerji oykumde var bu sartlarda olup kendisi yada yakinlarindan biontech olaniniz oldumu acaba
Ben oldum korkmayın, tam teşekküllü hastanede olun tüm ihtimale karşı ancak bir sıkıntı yaşayacaksınız inşallah endişe etmeyin

Biontech sadece hastanede yapılabiliyor zaten. Randevu alırken güvendiğiniz bir hastaneyi seçin. Zaten bu tip sıkıntısı olanları 30 - 45 dakika bekletiyorlar aşı sonrası. Kendinizi güvende hissedersiniz hem.
Şimdiden şifa olsun

Ben oldum korkmayın, tam teşekküllü hastanede olun tüm ihtimale karşı ancak bir sıkıntı yaşayacaksınız inşallah endişe etmeyin
Tesekkur ederim bende tam tesekkullu olsun diye sehir hastanesi sectim.
Yarin vurunacagim insallah bir sorun olmaz bende de

Şehir hastanesi sectim en azindan her turlu dr bulunuyor her hangi bir durumda mudahale cabuk olur diye.
Biontechi aile hekimleride vurmuyormu artik oyle demislerdi bir ara

Şehir hastanesi sectim en azindan her turlu dr bulunuyor her hangi bir durumda mudahale cabuk olur diye.

Ya onu ben anlamadım. Sağlık ocağı evimin dibi aile hekimini seçtim randevu almak için ancak eşime aile hekimi seçeneği çıkmadı sadece hastane çıktı o yüzden bende aile hekiminden almadım. Sağlık ocaklarında vuruluyor ama kimi neyr göre dahil ediyorlar anlamadım.

Sağlık ocaklarında saklama koşulları sağlanamıyor o nedenle hastanelerde oluyor diye biliyorum

Aile hekiminden banada vermiyo randevu.
Hastane randevusuna yonlendirmek icin sanirim

biontech sağlık ocaklarında saklanamıyor bildiğim kadarıyla. gerçi ben sinovac da olsam hastanede olmak isterdim.

biontech sağlık ocaklarında saklanamıyor bildiğim kadarıyla. gerçi ben sinovac da olsam hastanede olmak isterdim.
Ben sağlık ocağını aradım randevu için ama e nabızda veriliyor gibi gözüksede bize aşı gelmedi henüz
Ne zaman geleceği belli değil hastaneden alın randevuyu dediler

Ben sağlık ocağını aradım randevu için ama e nabızda veriliyor gibi gözüksede bize aşı gelmedi henüz
Ne zaman geleceği belli değil hastaneden alın randevuyu dediler

evet mhrs de veriliyor gibi görünüyor ama alınmıyor oradan. ben sistemsel bir hata gibi düşünmüştüm çünkü en başta açıklama yapılmıştı neden hastanede yapılacağına dair.
gerçi ben hangisini olsam dediğim gibi hastane tercih ederdim.

Şimdi benim evin dibi sağlık ocağı dün kuyruk vardı aşı için sinovac olmadığına göre biontech oluyorlardı demek ki. Bir de zaten sağlık ocağında saklanmıyor aşı her sabah getiriliyor. Ben bazısına sağlık ocağı tercihi çıkıp bazısına çıkmamasını yoğunluk olmasın diye yaptılar diye düşündüm.

hıı olabilir o zaman bunu hiç duymamıştım.
ben hastaneye gittim deli bir yoğunluk yoktu ama sabah 10da gittim ben. belki bu saatlerde yoğundur.

Sinovac 2.doz asilarini oluyor olabilirler.
Ama benim kuzenim psrsembe gunu aile hekimliginde biontech olacagini soyledi az önce.
Dediginiz gibi asi cozundukten atiyorum 4 saat sonrasina kadar problem olmuyormus.
Belirli bir miktar geliyordur sadece saklayamadiklari icin

Merhaba arkadaşlar, 2,5 yıl önce beyin damarlarıma pıhtı atmıştı. Ve alerji ilacı kullanıyorum 1,5 yıldır. Nörologum sinovac vurulmamı önermişti. Fakat sinovac kalmamış. Bu sefer beklemeyip biontech olmamı söyledi. Salıya randevu aldım. Kan sulandırıcı içmemi söylediği için kan sulandırıcı içiyorum. 2. Doz sonrası da kan sulandırıcıya devam edeceğim. Tıbbi geçmişimden dolayı çok endişeliyim. Sağlık açısından hep sıkıntı yaşadım doğduğumdan beri. Umarım sağlıcakla aşılanma sürecini atlatırım, atlatırız. Benim gibi olup biontech vurulan ya da bi tanıdığı olan var mı?

Merhaba yas grup siralamasi gelmedigi anda asi cikan varmi acaba cevremden bir kac kisiden duydum yasi gelmedigi ve rahatsizligi olmadi halde asi cikan

Banada asi çıkmış kronik ürtiker hastasıyım ne olacağını bende bilmiyorum olacam aşı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…