Ben sizin gibi değilim ama geçmiş olsun demek istedim:)Merhaba arkadaşlar, 2,5 yıl önce beyin damarlarıma pıhtı atmıştı. Ve alerji ilacı kullanıyorum 1,5 yıldır. Nörologum sinovac vurulmamı önermişti. Fakat sinovac kalmamış. Bu sefer beklemeyip biontech olmamı söyledi. Salıya randevu aldım. Kan sulandırıcı içmemi söylediği için kan sulandırıcı içiyorum. 2. Doz sonrası da kan sulandırıcıya devam edeceğim. Tıbbi geçmişimden dolayı çok endişeliyim. Sağlık açısından hep sıkıntı yaşadım doğduğumdan beri. Umarım sağlıcakla aşılanma sürecini atlatırım, atlatırız. Benim gibi olup biontech vurulan ya da bi tanıdığı olan var mı?
Bende pandemi basindan beri asi bekliyorum.Banada asi çıkmış kronik ürtiker hastasıyım ne olacağını bende bilmiyorum olacam aşı hayırlısı
İnşallah bişey olmaz ben önce olmak istemedim hatta burda konu açmıştım sonra gereksiz korkularım oldugunu düşündüm çünkü covid geçirmek aşıdan daha kötü bişey olmaz Allah'ın izniyle olursanız yazınBende pandemi basindan beri asi bekliyorum.
Asi ciktiklari dedikleri gunden beri her gun bakiyorum kronikten sira gelir diye.
Simdi cikti ama ürküyorum.
Yapacak bir şey yok.
İnşallah sorunsuz atlatiriz
Yarın aşi olacagim yazarim sizede, çok tedirginim yaİnşallah bişey olmaz ben önce olmak istemedim hatta burda konu açmıştım sonra gereksiz korkularım oldugunu düşündüm çünkü covid geçirmek aşıdan daha kötü bişey olmaz Allah'ın izniyle olursanız yazın
Tedirgin olmayın.İnş olmaz bir yanetkiYarın aşi olacagim yazarim sizede, çok tedirginim ya
Rahat olun geçecek bitecek deyin ama yarım saatten fazla bekleyin hastanede sonra çıkın ordanYarın aşi olacagim yazarim sizede, çok tedirginim ya
Bende oyle dusundum yarim saat diyolar ama bi 45 dk falan beklerim ben yinede.Rahat olun geçecek bitecek deyin ama yarım saatten fazla bekleyin hastanede sonra çıkın ordan
İnsallah tesekkur ederimTedirgin olmayın.İnş olmaz bir yanetki
Yarın yazışırız.Sonuçları yazarsınız:)İnsallah tesekkur ederim
Tamam yazarim buraya insallahYarın yazışırız.Sonuçları yazarsınız:)
Çok teşekkürler. :)Ben sizin gibi değilim ama geçmiş olsun demek istedim:)
Bana eş durumundan çıktı. Sağlıkçı kadrosunda.Merhaba yas grup siralamasi gelmedigi anda asi cikan varmi acaba cevremden bir kac kisiden duydum yasi gelmedigi ve rahatsizligi olmadi halde asi cikan
Ben 35 yasimdayim kronikten sira geldi.40 yasa inmiş asi sırası bizede gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?