Hiç korkma arkadaşım. Ufak yan etkiler dışında bir şey olmayacak inşallah. O da bebeklerimize aşı olduğu zaman bile halsizlik ateş vs olmuyor muydu? Ondan bile hafif.. meraklanma başka çözümü yok bu illetin.. yakalanıp entübe olmaktansa koşa koşa aşımı olurum42 yaşındayım. Aşı çıktı, biraz cesaret alayım diye topiğe girdim. Daha da korkuttunuz beniinşallah herkes için şifa olur, hayırlara vesile olur
Ciddi bir sorun hemen çıkardı(Ciddi alerji vs).Geçmiş olsun
Alerjim var 200 mg ilaç kullanıyorum ama e nabizda kaydım yok ilaç raporlu olmadığı için siramizi bekliycezBen 35 yasimdayim kronikten sira geldi.
Eger kronikseniz kontrol edin
Deynepim42 yaşındayım. Aşı çıktı, biraz cesaret alayım diye topiğe girdim. Daha da korkuttunuz beniinşallah herkes için şifa olur, hayırlara vesile olur
Kol ağrısı ve yanması dışında sorun yaşayan olmadı. Bende de aynıları oldu. Aşı karşıtlarının uydurması geri kalanlar.biontech i bulan doktoru mahkemeye veren bile olmuş Türkiyeden. Allah akıl fikir versin. Cahillik başa bela.Dün sabah annem ve babam biontech oldu. Sıkıntı olmadı çok şükür onlarda da. Arkadaşlar kendi veya bizzat şahit olmadığınız sürece buraya kötü şeyler yazmayın lütfen. Elim ayağım boşalıyor.
Masallah artık olmaz herhalde bende yaptircam asi çıktı bana ama iki haftalığına şehir dışında olcam geldiğimde yaptircam inşallah banada bişey olmaz benim pek umudum yok ama
Yinede Allah korumuş iyi ki covide yakalanmamis aşıyla sarsildiysa rabbim sağlık sıhhat versin bundan sonradaKardesim ilk dozda asiri istahsizlik hafif ates siddetli kol agrisi yasadi.
2. Dozda mahvoldu 2 gun gozunu acamadi bebegi var babaanne bakti yanliz olsa asla ilgilenemezdi yerinden kalkamadi hastahaneye goturduk birsey yapmadilar bekleyin dediler bas agrisi yogun halsizlik yasadi hic kalkamadi kolunu hic oynatamadi.
Bunyesi dayaniklidir ama cok sarsildi tuhaf bir sekilde 3. Sabah gozu acildi.
Insallah baska problemler yasamaz.
2. Doz daha agir geciyor sanirim
Annem ilkinde hic birsey yasamadi 2. Bu ay sonunda.
Anneannem sinovac oldu onda da hic problem yok.
Tesekkur ederim hala bir sorun olmadi kolum falanda agrimiyorCiddi bir sorun hemen çıkardı(Ciddi alerji vs).Geçmiş olsun
Benimle birlikte butun aşı olanlar bekledi, kimsede bir sey olmadi o anlik.Masallah artık olmaz herhalde bende yaptircam asi çıktı bana ama iki haftalığına şehir dışında olcam geldiğimde yaptircam inşallah banada bişey olmaz benim pek umudum yok ama
Saat kacta oldunuz?Sabah Biontech oldum. Hiçbir sorunum yok şu an biraz kolum ağrıyor çok hafif. O kadar.
Saat kacta oldunuz?
Ben 12.40 da oldum henuz agrim yok daha uzun sure sonrami cikiyor agri acaba
Ay bana o kadar çok benziyosunuz ki anlatamam ben konuşuyorum sandım sizin yazdıklarınızı okurken acaba gitmeden olsam mi bir cesaret geldi banaBenimle birlikte butun aşı olanlar bekledi, kimsede bir sey olmadi o anlik.
Ben uzun bekledigimden 2 3 tur asi olan bekleyip gitti.
Korkacak cokta bir sey yokmus.
Hemsire kolunuzu acin diyince benim panigimmi tuttu nolduysa nefesim hizlandi.
Korkma bisey yok kucucuk igne dedi.
İgneden degilde alerjiden korkuyorum dedim, bisey olmaz daha kimseye birsey olmadi dedi.
Olursa peki acil tedavi uontemi varmi dedim.
Var tabi bosunami burda bekletiyoruz korkma sen dedi.
Bazilarinin asi yeri kaniyormus, kanama bile olmadi hic korkma dedi yolladi.
Teşekkür ederim, böyle rahatlamaya ihtiyacı var aşı yapılacak olanların. Sadece kendimizi değil sevdiklerimizi de düşünmek zorundayız, anneme gidiyorum diken üstünde oturuyorum. Birşeye elimi sürmeye çekiniyorum. Herkes aşısını olsa da bitse virüs, eski zamanlarda ki gibi olsak.Hiç korkma arkadaşım. Ufak yan etkiler dışında bir şey olmayacak inşallah. O da bebeklerimize aşı olduğu zaman bile halsizlik ateş vs olmuyor muydu? Ondan bile hafif.. meraklanma başka çözümü yok bu illetin.. yakalanıp entübe olmaktansa koşa koşa aşımı olurum
Olun bence aklinizda kalmasin.Ay bana o kadar çok benziyosunuz ki anlatamam ben konuşuyorum sandım sizin yazdıklarınızı okurken acaba gitmeden olsam mi bir cesaret geldi bana
Saat kacta oldunuz?
Ben 12.40 da oldum henuz agrim yok daha uzun sure sonrami cikiyor agri acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?