- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
Niloya bende senin gibi asi yandasi olmama ragmen alerjik olmaminda etkisiyle, en basindan beri bir asi bir ilac ciksada kurtulsak diyen bir insandim.Yazınız gerçekten hoşuma gitti ağzınıza sağlık ben de burada okuduklarımdan sonra aşı yandaşı biri olaraktan inanılmaz korktum hatta bugün annem olacaktı ve daha da korktum acaba vurulmasa mı dedik babam vurundu hiçbir yan etki görmedi zaten hastane önünde aşı olunduktan sonra 15 dk gözlem altında tutuluyorlarmış ve bugün annem de oldu çok şükür hiçbir yan etki yaşamadı hatta hiç aşı vurulmuş gibi değilim dedi tüm Avrupa Amerika ve daha birçok ülke aşı olurken bizim ülkemizde aşı için çalışma yürütülmekten çok hazır aşı üretilmiş kapımıza kadar gelmiş muhalefet ediyorlar cahillik gerçekten ülkemizde had safhada
Siz de takip ettiklerinizin adreslerini verin lütfen. Ben de takibe alayım.
Hakkınız ol aldığı için değil paranız olmadığı için açamamışsınız yalnızValla doktor hatasından beynime pıhtı attı dava falan açamadık. Açsak 10 yıl sürerdi. Yani kim kime dava açacak para yok kimsede bi dava kaç parayla açılıyor haberiniz yok sanırım.
Dr.Tutku taşkinoğluSizin takip ettiğiniz varsa ben onları da okuyayım. 3-5 kişiyi baz almıyorum kendimde araştırıyorum ve şu an aşı olmak mantığıma yatmıyor.
Ayrıca sizden çocuğunuza vurdurduğunuz aşı için onam istediler mi? Benden istemedi.Ne teminatı biraz tuhaf geldi açıkçası hiç ameliyat oldunuz mu siz en ufak bir burun ameliyatı olmamda dahi doktorum bana hiçbir teminat vermeden belgeyi imzalatıyorken imzalamadan ameliyatı yapmazlarken böylesine bir salgında kimden neyin teminatını bekliyorsunuz
Ki ben hem alerji hem pıhtı sorunlu biri olarak yaptırdıysam ki 2 yaşında kızım var. Herkes bi oturup düşünmeli. Ben keyfimden mi oldum aşı. Okb, panik atak, yaygın anksiyete sorunum var. Evden çıkmıyorum zaten. Kimseyle de görüşmüyorum. Buna rağmen toplumsal sorumluluğum için aşımı oldum. Eşim Türkiye ilk aşı olan grubun içinde ben onun için endişenelirken o gözünü kırpmadan aşı oldu ki iğne fobisi var. Yani özetle bi sizin canınız tatlı değil. Duamızı ettik, iyi niyetimizle olduk aşımızı. Rabbimize sığınıyoruz.
Niloya bende senin gibi asi yandasi olmama ragmen alerjik olmaminda etkisiyle, en basindan beri bir asi bir ilac ciksada kurtulsak diyen bir insandim.
Asinin ciktigini gordugum gece tedirgin oldum 1.5 senedir bunu bekliyordum halbuki.
İllaki tedirginlik oluyor ama sana soyle soyliyim çok ama çok kalabalik bir aileyiz alt soy ust soy vs.
Yaşi gelip aşısıni yaptirmayan tek bir tanidigim bile kalmadi.
Abarti derece yan etki yasayanlarda olmadi.
Annem dayim mesela kanser oykusu olan insanlar bir sorun yasamadilar.
Uzun donemi tabiki bilemiyoruz ama hersey guzelde olabilir.
Dun kuzenim aradi chamallows asili koluna bir lira koyarmisin yapisiyomu dedi.
Ne sacmaliyon ya dedim, internette videolar dolasiyomus, yok asida miknatis varmis parayi tutuyomus vs vs.
Bizim insanimiz her konuda korku pompalamayi sever.
Annemin bir kardesi zamaninda kizamik salgininda ölmüs mesela, o donem bizim ve cevre koylerden onlarca cocuk ölmus kizamiktan.
İnsanlar asiyla kurtulmus.
Ne zaman teknoloji ilerledi insanlarin cogu profesor oldu her konuda aşi karsitligi basladi.
Bir virus dunyayi alt ust etti buna ragmen hala kk asilarina karsitlik var, verem asilarina karsitlik var, bu hep olacak.
Nice dr lar proflar bilim insanlari vurundu bu aşıyı ve aşıları.
Asi ne yapacak bilmiyoruzda covit ne yapacak bize biliyormuyuz?
Belkide ölenler kurtulanlardir, ilerde covit bizlerde neler birakacak acaba bunuda bilmiyoruz.
E durum boyleyken neden cikar yolu olan aşiyı vurunmak yerine evlerde panik panik tikilip kalip tirnaklarimizi kemirelim?
Bende asansorde yapisik kaldim kurekle kazidilar benihee bende aşıdan sonra eve dönerken apartmanın demir kapısına kolum yapıştı zor söktüler.
pandemi başladığında aşı çalışmaları yapanlar 9 ay sürebilir çıkması dediklerinde insanlar "9 ayda dünya yok olur, nasıl daha kısa sürede bulunamıyor aşı" diyordu. şimdi "nasıl bu kadar kısa sürede bulundu" diyorlar.
Bende asansorde yapisik kaldim kurekle kazidilar beni
Benim oturdugum bolge turk asisi olmazsa yaptirmam bilmem ne diyenlerin hepsi koşa koşa aşıya gitti.
Hem ortaligi bulandiriyolar hem once kendileri kosuyorlar.
Yaptirmasaydiniz o zaman bizim gibi 4 gozle bi care bekleyenlere sira cabuk gelseydi.
İyide öyle bir aşı varmı şuan? Türk aşısı yanitürk aşısı daha zararsız vs gibi asılsız söylemler oldu çünkü. ismi lazım değil birkaç şahıs tüm doktorların tepkisini çeken böyle bir açıklama yapınca insanlar tepki gösterdi diğer aşılara.
İyide öyle bir aşı varmı şuan? Türk aşısı yani
Dediklerinin hepsine katılıyorum tedirgin olsam da sıram geldiğinde ben de aşımı olacağım inşallahNiloya bende senin gibi asi yandasi olmama ragmen alerjik olmaminda etkisiyle, en basindan beri bir asi bir ilac ciksada kurtulsak diyen bir insandim.
Asinin ciktigini gordugum gece tedirgin oldum 1.5 senedir bunu bekliyordum halbuki.
İllaki tedirginlik oluyor ama sana soyle soyliyim çok ama çok kalabalik bir aileyiz alt soy ust soy vs.
Yaşi gelip aşısıni yaptirmayan tek bir tanidigim bile kalmadi.
Abarti derece yan etki yasayanlarda olmadi.
Annem dayim mesela kanser oykusu olan insanlar bir sorun yasamadilar.
Uzun donemi tabiki bilemiyoruz ama hersey guzelde olabilir.
Dun kuzenim aradi chamallows asili koluna bir lira koyarmisin yapisiyomu dedi.
Ne sacmaliyon ya dedim, internette videolar dolasiyomus, yok asida miknatis varmis parayi tutuyomus vs vs.
Bizim insanimiz her konuda korku pompalamayi sever.
Annemin bir kardesi zamaninda kizamik salgininda ölmüs mesela, o donem bizim ve cevre koylerden onlarca cocuk ölmus kizamiktan.
İnsanlar asiyla kurtulmus.
Ne zaman teknoloji ilerledi insanlarin cogu profesor oldu her konuda aşi karsitligi basladi.
Bir virus dunyayi alt ust etti buna ragmen hala kk asilarina karsitlik var, verem asilarina karsitlik var, bu hep olacak.
Nice dr lar proflar bilim insanlari vurundu bu aşıyı ve aşıları.
Asi ne yapacak bilmiyoruzda covit ne yapacak bize biliyormuyuz?
Belkide ölenler kurtulanlardir, ilerde covit bizlerde neler birakacak acaba bunuda bilmiyoruz.
E durum boyleyken neden cikar yolu olan aşiyı vurunmak yerine evlerde panik panik tikilip kalip tirnaklarimizi kemirelim?
Hayirlisi.eylül ayında yapılabilir diyorlar.
İsteyip istememeleri çok da mühim değil ben devletimizin sağlık bakanlığına güvenerek kızımın tüm aşılarını vurdurdum geçmişe yönelik mesajlarınızı bir deAyrıca sizden çocuğunuza vurdurduğunuz aşı için onam istediler mi? Benden istemedi.
Ben sey dedim tl koydum yapismadi ama 1 euro koydum o hemen yapistiDediklerinin hepsine katılıyorum tedirgin olsam da sıram geldiğinde ben de aşımı olacağım inşallah
Kuzeninize benden şunları iletir misiniz geçen gün avm ye gittim önümden baktım xray cihazından geçenler sürekli dıt dıt ötüyor sordular noluyor size diye hepimiz aşı vurunduk covit aşısı yapıyor bunu dedilerneyse işin şakası da cidden komik bir ülkeyiz işte bu yüzden 1 mm yol alamıyoruz
Sizin espri daha iyiymişBen sey dedim tl koydum yapismadi ama 1 euro koydum o hemen yapisti
Sanirsin cia mossad ajani kim sana çip takip miknatis takip ne yapsin allah askina
astrojurnal birilerinin cikip daha zararsiz dediginden degil, tamamen şeyden facebooka girip kendi toplumuna ait olmayan programdan, uretimi kendisine ait olmayan telefondan yansin yikilsin gavurlar mantigindan bizimkilerin ki
Kimse size aşı vurunmak zorundasınız demiyor hala neden anlamak istemiyorsunuz kelepçeleyip sizi aşıya zorla götüren yokBiliyorum babam akciğer kanseri dediler ki ameliyatta masada kalabilirsin, açıp kapatabiliriz. O da olmamayı tercih etti. Kimse zorundasın demedi. Ayrıca bir doktor, hastane hatasında da a açma hakkına sahipsin biliyorsunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?