- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.647
- 598
Sifa olsun insallah kizinizada :)Daha iyiyim dedi,ağrın olursa parol iç dedim.
Akşama doğru daha iyi olur kesin geçer ağrılarda.
Asi yerinde kızarıklık varsa havluya sarıp buz koysun biraz ağrısını alır geçmiş olsunKazağımı bile zor çıkarttım dedi,sabahta yatağını bile toplayamamış çok ağrım var dedi.
Mutlaka geçerde biraz panik oldu herhade oda,eşi iyiyimiş.
Şifa olsun sanada aşın geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sağol,sanadaşifa olsunSifa olsun insallah kizinizada :)
Teşekkürler. Randevu aldım yarın için.Sinovac bekleyenler ilk doz aşıları açılmış.
Öyle bişey demedi de şimdi daha iyiyim dedi biraz önce konuştuk ağrın olursa paroliç dedim.Asi yerinde kızarıklık varsa havluya sarıp buz koysun biraz ağrısını alır geçmiş olsun
Teşekkur ederim hanim ablaTeşekkür ederim sağol,sanadaşifa olsun
Sanada şifalar olsun..Teşekkürler. Randevu aldım yarın için.
Rica ederim ne demekTeşekkur ederim hanim abla
İnşallah herkese şifa olsun da normal yaşantımıza dönelim bir an önce.Sanada şifalar olsun..
Geçmiş olsun..
Kesinlikle bir an önce hayatımız normale dönsün,sabah hastanedeydim hala test yaptırmak için gelenler vardı.İnşallah herkese şifa olsun da normal yaşantımıza dönelim bir an önce.
Off sormayin şuan inanirmisiniz saç diplerim çekiliyo ya.
Bizim işimiz çok zor onu anladım.
Yani bu bilgiler oyle universitede surda burda ogretilen seyler degil ki diyeyimki bunun bir okulu var da herkes orayi okumuyor sonucta dogal bilinmemesi.
Teknolji cagindayiz googleye a yazsan milyarlarca sonuc cikariyor.
Her doktorun dediğini ciddiye alacaksak işimiz var zaten. Pandeminin başında bir doçent doktor vardı “korona Türk’lerin gen yapısından dolayı bize bulaşmaz” diyen, onu hatırladım birdenBu kişileri okudum dün aşı olmadan 2 saat önce. Bu kişiler maske de takmayın diyolar. Virüs yok diyolar. Biri sıtma mı astım mı hatırlamıyorum bi hapı daha iyi diyo aşıdan. Biri zaten alternatif tıp doktoru googleda puanı 2,5 bile değil.
Bilge isimli doktor ise covid ismini ben buldum patent bana verilmeli diyor. Varın gerisini siz düşünün.
Bzde hiç olmadı terleme filan,herkeste farkı tepiler veriyor demek ki..
Evet vucut icin iyi diye arastirmistim bunu.Antikor olusturmaya basliyor vs diye.Bir de ; biontech ilk dozu 15 gün icinde yüzde 80 koruma yapiyor ,ikinci dozda yüzde 98 e cikiyor diye okudum.Ne kadar dogru bilemiyorum .
Terlemem her zaman oldugu icin farki ayirt edemem .Ama ürperme ve cok hafif ,halsizlik yasadim.
İnşallah herkese şifa olsun da normal yaşantımıza dönelim bir an önce.
Evet ya o neydi öyle,kivircik sacli bir docent adini bilmiyorum.Türklerin cigerinde ekstra bir bölúm var ve mikrop gecmiyor diye bayagi ciddi ciddi youtube videosu cekmisti covit19 Tr ye gelmeden dahaHer doktorun dediğini ciddiye alacaksak işimiz var zaten. Pandeminin başında bir doçent doktor vardı “korona Türk’lerin gen yapısından dolayı bize bulaşmaz” diyen, onu hatırladım birden
Hahhahha gerçekten çok gülmüştüm o adama ya bir insan bu kadar mı sallarEvet ya o neydi öyle,kivircik sacli bir docent adini bilmiyorum.Türklerin cigerinde ekstra bir bölúm var ve mikrop gecmiyor diye bayagi ciddi ciddi youtube videosu cekmisti covit19 Tr ye gelmeden daha
Çok geçmiş olsun buda güzel bür haber aslında diyabetine etki etmemiş,ateş ve terleme geçiyor ilaç alarak.benim diyabetim var ablacım, şekerime hiç etkisi olmadı ama hafif ateş, terleme oldu işte.
Hahhahha gerçekten çok gülmüştüm o adama ya bir insan bu kadar mı sallarAdı da Oytun Erbaş mış baktım şimdi googledan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?