bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kazağımı bile zor çıkarttım dedi,sabahta yatağını bile toplayamamış çok ağrım var dedi.
Mutlaka geçerde biraz panik oldu herhade oda,eşi iyiyimiş.
Şifa olsun sanada aşın geçmiş olsun.
Asi yerinde kızarıklık varsa havluya sarıp buz koysun biraz ağrısını alır geçmiş olsun

hani lisede milli güvenlik dersine asker gelirdi ya keşke doktorların gidip ders vereceği sağlık dersleri olsa. sadece aşı değil, hangi ilaç ne zaman alınabilir, doktora sorulmadan hangi ilaç kullanılmaz, yan etkiler vs bilgiler verse

Her doktorun dediğini ciddiye alacaksak işimiz var zaten. Pandeminin başında bir doçent doktor vardı “korona Türk’lerin gen yapısından dolayı bize bulaşmaz” diyen, onu hatırladım birden

Evet vucut icin iyi diye arastirmistim bunu.Antikor olusturmaya basliyor vs diye.Bir de ; biontech ilk dozu 15 gün icinde yüzde 80 koruma yapiyor ,ikinci dozda yüzde 98 e cikiyor diye okudum.Ne kadar dogru bilemiyorum .

zaten en önemli farkı ilk dozdan sonra antikor oluşturması. sinovac 2den sonra yapıyor

Her doktorun dediğini ciddiye alacaksak işimiz var zaten. Pandeminin başında bir doçent doktor vardı “korona Türk’lerin gen yapısından dolayı bize bulaşmaz” diyen, onu hatırladım birden
Evet ya o neydi öyle,kivircik sacli bir docent adini bilmiyorum.Türklerin cigerinde ekstra bir bölúm var ve mikrop gecmiyor diye bayagi ciddi ciddi youtube videosu cekmisti covit19 Tr ye gelmeden daha

Evet ya o neydi öyle,kivircik sacli bir docent adini bilmiyorum.Türklerin cigerinde ekstra bir bölúm var ve mikrop gecmiyor diye bayagi ciddi ciddi youtube videosu cekmisti covit19 Tr ye gelmeden daha
Hahhahha gerçekten çok gülmüştüm o adama ya bir insan bu kadar mı sallar Adı da Oytun Erbaş mış baktım şimdi googledan

benim diyabetim var ablacım, şekerime hiç etkisi olmadı ama hafif ateş, terleme oldu işte.
Çok geçmiş olsun buda güzel bür haber aslında diyabetine etki etmemiş,ateş ve terleme geçiyor ilaç alarak.
Bunada şükür diyeceğia en azından aşılarımızı olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…