bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
evet benim için şeker kritikti. şükür onda da sıkıntım olmadı.
Benim ogluma da asi hakki cikti ve biontech icin randevu aldi ama alerjik renit gecmisi var alerjisi de sadece toz ve ev akarlarina karsi.Bunu önceden arastirmistik ,biontech olanlar var böyle olup.Sinovac olmadigi icin tercih edemedik.Sinovac gelse ,randevu iptali söz konusu olur mu acaba oglum icin?

demin bir arkadaş yazdı sinovac ilk doz olacaklara açılmış diye.
mhrs de iptal seçeneği vardır diye düşünüyorum. belki en olmadı randevu aldığınız hastaneyi arayıp onlardan iptal etmelerini isteyebilirsiniz.

Eşimde de alerjik rinit ve ev akarı alerjisi var, cuma günü oldu aşısını. Olmaması mı gerekiyormuş tam anlayamadım

Sinovac başlamış ilk doz için.
Randevu iptalini yapabilirsiniz,e nabıza girdiğiniz zaman sayfaya bir yazı çıkıyor randevunuz var gibi diye bilginiz olsun.
Hastaneyi arayın sinovac aşısı varmı diye ona göre iptal edin randevunuzu.

İptal seçeneği var oradan yapılıyor.

Eşimde de alerjik rinit ve ev akarı alerjisi var, cuma günü oldu aşısını. Olmaması mı gerekiyormuş tam anlayamadım
Yok öyle bi sey okumadim ama hani genel olarak alerji öyküsü olanlari sinovac a yönlendiriyor ya doktorlar o yüzden sordum.Sifa olsun esinize de Alerjik reniti olup biontec olanlari da okumustum evet.

Cok mantikli bu da evet.Belki de sinovac buraya gelmedi.Cok tesekkurler.

Ya
Şimdi her yerde olmayabilir siz gene arayın daha detaylı bilgiyi alabilirsiniz.
Rica ederim ne demek:))
Ya valla sagolun aradim bile Gelmedi bize dediler.İlcede yasiyoruz biz aslinda cok kalabalik bi ilce burasi ama alt yapi maalesef her seyde cok yetersiz.Aramisken toz ve ev akarlarina karsi renit alerjik öyküsùnü sordum ,yapiyoruz onlara da biontech dedi.Tekrar cok tesekkur ederim

Arkadaşlar aranızda belki aynı durumda olan veya bilgisi olan vardır.
Buradan da birkaç fikir almak isterim.

Sadece gebelik süreçlerimde kan sulandırıcı iğne kullanmış bir trombofili hastasıyım.
Gebelik dışında ne bir ilaç bir iğne kullanmışlığım yok, ihtiyacım da yok, tahlillerime göre.Gebeliklerde risk olmasın diye kullandım, öyle dedi doktorum.

Aşıların pıhtı atma gibi yan etkisi var mı bilgisi olan yazabilir mi?

Hekimlere de danışacağım henüz sürem var

sünnetullah videosunu dinledim. domuz jelatini olduğunu iddia ediyor aşılarda, bu yüzden haram diyor.
insülinlerde de domuz jelatini kullanılıyordu ama çok uzun süredir sığır jelatini kullanılıyor.
bildiğim kadarıyla artık zaten hemen her yer sığır jelatini kullanıyor. domuz olduğunu kanıtlayabildiği bir veri sunduğu video var mı bakacağım fakat sanmıyorum.
bana biraz taraflı geldi. yani başka hiçbir şey bulamadım buradan insanların damarına gireyim gibi.

* savaş döneminde insan eti yemek dahi mübahtır ve pandemi de bir savaştır. bu yüzden domuz jelatini varsa da kendi adıma zerre pişmanlık duymam.

Deynepcim bendede var alerjik rinit hiç söylemedim bile sorun olmadı .
Ama senin ki Sinovac, bionteche bakarak yan etkileri daha hafif. Bu arada çevremde de biontech olanlar Sinovac aşısı olanlara o hafif daha az koruyor biontech daha iyi diye hani benim babam senin babanı döver gibisinden üste çıkmaya çalışıyor

Bende alerjigim ayni zamanda astim hastasiyim bir sorun olmadi ama, sinovacda gelmis.
Randevu iptal edip alabilirsiniz bir sorun olmuyor.
Benim anneme alip iptal ettigim aşi ranvularinin hesabi yok

Sevindim arayıp bilgi aldığınıza,çok acil değilse bekleyin o zaman,yada size en yakın şehirdeki hastanelerde bakın özel yada devlet olması önemli değil.
Alerji durumunuzu söylemek iyi olmuş,tekrardan çok geçmişler olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…