- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Çok geçmiş olsun buda güzel bür haber aslında diyabetine etki etmemiş,ateş ve terleme geçiyor ilaç alarak.
Bunada şükür diyeceğia en azından aşılarımızı olduk.
Bu daha da komik olmus ,koskoca docent yani bu :)yaa o adam sonra otizmli olmasını öne sürerek bu nedenle istemeden hatalı konuştum demişti.
Çok sevndim sıkıntı yaşamadığınaevet benim için şeker kritikti. şükür onda da sıkıntım olmadı.
Bu daha da komik olmus ,koskoca docent yani bu :)
Benim ogluma da asi hakki cikti ve biontech icin randevu aldi ama alerjik renit gecmisi var alerjisi de sadece toz ve ev akarlarina karsi.Bunu önceden arastirmistik ,biontech olanlar var böyle olup.Sinovac olmadigi icin tercih edemedik.Sinovac gelse ,randevu iptali söz konusu olur mu acaba oglum icin?evet benim için şeker kritikti. şükür onda da sıkıntım olmadı.
Benim ogluma da asi hakki cikti ve biontech icin randevu aldi ama alerjik renit gecmisi var alerjisi de sadece toz ve ev akarlarina karsi.Bunu önceden arastirmistik ,biontech olanlar var böyle olup.Sinovac olmadigi icin tercih edemedik.Sinovac gelse ,randevu iptali söz konusu olur mu acaba oglum icin?
Cok tesekkur ederim,öyle deneyelimdemin bir arkadaş yazdı sinovac ilk doz olacaklara açılmış diye.
mhrs de iptal seçeneği vardır diye düşünüyorum. belki en olmadı randevu aldığınız hastaneyi arayıp onlardan iptal etmelerini isteyebilirsiniz.
Cok tesekkur ederim,öyle deneyelim
Eşimde de alerjik rinit ve ev akarı alerjisi var, cuma günü oldu aşısını. Olmaması mı gerekiyormuş tam anlayamadımBenim ogluma da asi hakki cikti ve biontech icin randevu aldi ama alerjik renit gecmisi var alerjisi de sadece toz ve ev akarlarina karsi.Bunu önceden arastirmistik ,biontech olanlar var böyle olup.Sinovac olmadigi icin tercih edemedik.Sinovac gelse ,randevu iptali söz konusu olur mu acaba oglum icin?
Sinovac başlamış ilk doz için.Benim ogluma da asi hakki cikti ve biontech icin randevu aldi ama alerjik renit gecmisi var alerjisi de sadece toz ve ev akarlarina karsi.Bunu önceden arastirmistik ,biontech olanlar var böyle olup.Sinovac olmadigi icin tercih edemedik.Sinovac gelse ,randevu iptali söz konusu olur mu acaba oglum icin?
İptal seçeneği var oradan yapılıyor.demin bir arkadaş yazdı sinovac ilk doz olacaklara açılmış diye.
mhrs de iptal seçeneği vardır diye düşünüyorum. belki en olmadı randevu aldığınız hastaneyi arayıp onlardan iptal etmelerini isteyebilirsiniz.
Yok öyle bi sey okumadim ama hani genel olarak alerji öyküsü olanlari sinovac a yönlendiriyor ya doktorlar o yüzden sordum.Sifa olsun esinize deEşimde de alerjik rinit ve ev akarı alerjisi var, cuma günü oldu aşısını. Olmaması mı gerekiyormuş tam anlayamadım
Cok mantikli bu da evet.Belki de sinovac buraya gelmedi.Cok tesekkurler.Sinovac başlamış ilk doz için.
Randevu iptalini yapabilirsiniz,e nabıza girdiğiniz zaman sayfaya bir yazı çıkıyor randevunuz var gibi diye bilginiz olsun.
Hastaneyi arayın sinovac aşısı varmı diye ona göre iptal edin randevunuzu.
İptal seçeneği var oradan yapılıyor.
Deynepcim bendede var alerjik rinit hiç söylemedim bile sorun olmadı .Eşimde de alerjik rinit ve ev akarı alerjisi var, cuma günü oldu aşısını. Olmaması mı gerekiyormuş tam anlayamadım
Şimdi her yerde olmayabilir siz gene arayın daha detaylı bilgiyi alabilirsiniz.Cok mantikli bu da evet.Belki de sinovac buraya gelmedi.Cok tesekkurler.
Ya valla sagolun aradim bileŞimdi her yerde olmayabilir siz gene arayın daha detaylı bilgiyi alabilirsiniz.
Rica ederim ne demek:))
Pahalılıktan yana söylediğinize sonuna kadar katılıyorum malesef herkesin ulaşabileceği bir düzeyde olması üzücü. Ama dr.un söyledikleri içinden sadece bir cümleyi almanız olmamış. yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi günler :)
Ama senin ki Sinovac, bionteche bakarak yan etkileri daha hafif. Bu arada çevremde de biontech olanlar Sinovac aşısı olanlara o hafif daha az koruyor biontech daha iyi diye hani benim babam senin babanı döver gibisinden üste çıkmaya çalışıyorDeynepcim bendede var alerjik rinit hiç söylemedim bile sorun olmadı .
Bende alerjigim ayni zamanda astim hastasiyim bir sorun olmadi ama, sinovacda gelmis.Benim ogluma da asi hakki cikti ve biontech icin randevu aldi ama alerjik renit gecmisi var alerjisi de sadece toz ve ev akarlarina karsi.Bunu önceden arastirmistik ,biontech olanlar var böyle olup.Sinovac olmadigi icin tercih edemedik.Sinovac gelse ,randevu iptali söz konusu olur mu acaba oglum icin?
Sevindim arayıp bilgi aldığınıza,çok acil değilse bekleyin o zaman,yada size en yakın şehirdeki hastanelerde bakın özel yada devlet olması önemli değil.Ya
Ya valla sagolun aradim bileGelmedi bize dediler.İlcede yasiyoruz biz aslinda cok kalabalik bi ilce burasi ama alt yapi maalesef her seyde cok yetersiz.Aramisken toz ve ev akarlarina karsi renit alerjik öyküsùnü sordum ,yapiyoruz onlara da biontech dedi.Tekrar cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?