bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yanlismi hatirliyorum bilmiyorum ama kalp damar cerrahisi bolumundeydi sanirim domuz damarimi ne takiliyordu, diyanet bunun icin aciklama yapmisti.
Saglik icin oldugu surece haram degildir tarzi.
Bulursam atayim.

Biz olduğumuzfa biontec yoktu gelmemişti daha:))
Desene aşıların kavgası başladı yani gel tehnada göreyim seni modu yani

hastanede değil ama sağlık ocağında olabilir sinovac bence.

Bende alerjigim ayni zamanda astim hastasiyim bir sorun olmadi ama, sinovacda gelmis.
Randevu iptal edip alabilirsiniz bir sorun olmuyor.
Benim anneme alip iptal ettigim aşi ranvularinin hesabi yok
Aradim ,sinovac gelmedi dediler.ilce burasi belki de her yere ulasmiyor.Aramisken toz ve ev akarlari alerjisini de sordum ,onlara da yapiyoruz biontech dedi hemsire.

Yanlismi hatirliyorum bilmiyorum ama kalp damar cerrahisi bolumundeydi sanirim domuz damarimi ne takiliyordu, diyanet bunun icin aciklama yapmisti.
Saglik icin oldugu surece haram degildir tarzi.
Bulursam atayim.

bende mecburiyet hallerinde haram olmaz diye düşünüyorum. yani allah bilir elbette de ilim Çin'de de olsa gidin diyen peygamberimiz var.

Bakın aşının ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Yanlış falan anlamadım. Aşı olduğum zaman beni korumalı değil mi? Dediğiniz gibi en azından hafif geçirmeli hastalığı. Aşı olanlar neden bu kadar korkuyor onu anlamıyorum. Daha önceden yazdığım gibi bu mantıkla aşısız çocukları eve mi kapatmalıyız?

Bende diyorum ki aşı olmayan kisiler bu hastaligi kendi iclerinde de olsa yayarak farkli mutasyonlara sebep olabilir.
Yayilim azalacak bagisiklik kazanilacak ki mutasyona firsat olmasin.
Her mutasyon icin ayri ayri asi uretemeyeceklerine gore.
Bir an once hastaligi atlatanlar ve asilananlarla birlikte kitlesel bagisiklik saglamaya calisiyorlar.

Birde sanki salgini onlar baslatmamis gibi ulkeye ucuslari cift yonlu kapatiyoruz diyip herkesi kaderine terkettiler resmen.
Aşiyi duyurmadan once kullandilar muhtemelen

hatta dünyaya duyuran doktora ceza uyguladılar, o adamcağız da covidden öldü. öldükten sonra ailesine onun adına plaket gibi birşey verdiler yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…