Emin ol o kas kemik ağrısi ve ateş acayip 40 yaşindayım hiç bu tarz birsey yasamadim bide ben 3 gün çektim sadece o bile yetti bunu günlerce cekip ölenler varKoldaki kas ağrısı fazla bende. Çok kıpırdatınca acıyor.
Dün de içim yanar gibi oldu ateşim çıktı ama ılık duş, sıcak çorba vs bu sabah kırgınlık dışı iyiyim.
İkinci doz daha fazla yan etki yapıyor diye okudum.
Göreceğiz bakalım.
Ama şunu düşündüm aşısı böyle hissettiriyorsa gerçeği ne biçim ateş, ağrı sızı yapıyordur kimbilir.
İyi ki olmuşum aşıyı.
Evlerdeki kablosuz netin mikrodalga fırının cep telefonunun hastanede çektirdiğimiz mr bt lerin milyonlarca insanın hergün avuç avuç kullandığı ilaçların çocuklarına aldıkları ucuz çin malı oyuncağın ayakkabının bilinçsiz kullandıkları plastik kapların zararını düşünmeden aşıya saldıranlar yetti yaaaa. Olmak istemiyorlarsa gitsinler dağ başına yerleşsinler.15 aydır izole yaşamaktan işe okula gidememekten insanlıktan çıkmaktan bizler bıktık.saçma sapan argümanlar.
valla dünden beri aşı kuyruklarının sebebi plansızlık olsa da bu kadar çok insanın aşı olması, imkan verilmişken bunu değerlendirmesi çok hoşuma gidiyor.
aslında ne kadar istekliymiş insanlar bitmesi için.
ben de cuma akşamı biontech aşımı olacağım.
aşının uzun vadede yan etkisi bilinmiyor diyorlar. e covidin de uzun vadedeki etkisi bilinmiyor.
ya aşı olucaz ya covid yani.
aşıyı tercih ederim.
Ben de tam emin olamasam da, şüphe olsa da aşımı oldum. Çünkü çaremiz yok. Bilime, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yokÇook teşekkür ederim. Şifa olsun inşallah herkese
Alerjim var. Rinit de var. Kronik rahatsızlığım da ama biontech vuruldum. Bir süre hastanede beklettiler. Şimdilik bir şey yok, ilerde durum ne olur onu da bilemeyiz şimdiden.
Bildiğim bir şey var, bitsin gitsin artık:)
Annem mesela 2 aydır belki daha fazla 22 yıl onceki olduğu ameliyat yeri iltihaplandı ha geçer ha biter dedik bekledi niye hastaneye gitmek istemediginden dün dr gördü sorununda tedaylı ult. Yaptırıcaz belkide yeniden ameliyat olacak yapay damar takılmıstı dr tikanmış dedi damarlarınaşı olmak toplum bağışıklığını arttırır ve hızlandırır. aksi halde virüsü olduğu gibi kapa kapa, kırıla kırıla hastanelik olacağız hepimiz.
kimisi ayağa kalkacak çoğu ölecek.
bu süreçte hastane doluluğundan covid olmayan fakat başka hastalıkları yüzünden hastaneye gitmek, yatış yapmak zorunda olan insanlar da bu sebeple ölecekler.
ilaç sektöründe 10 yılını geçirmiş biri olarak söylüyorum ki içtiğimiz çok basit ağrı kesicilerin bile çok önemli yan etkileri var. ama onlara alışık olduğumuz için önemsemiyoruz.
kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum tabi ki ama insanların aşıya sevkedilmesini de yanlış bulmuyorum.
Evlerdeki kablosuz netin mikrodalga fırının cep telefonunun hastanede çektirdiğimiz mr bt lerin milyonlarca insanın hergün avuç avuç kullandığı ilaçların çocuklarına aldıkları ucuz çin malı oyuncağın ayakkabının bilinçsiz kullandıkları plastik kapların zararını düşünmeden aşıya saldıranlar yetti yaaaa. Olmak istemiyorlarsa gitsinler dağ başına yerleşsinler.15 aydır izole yaşamaktan işe okula gidememekten insanlıktan çıkmaktan bizler bıktık.
İnsanlar başka hastalıklarını tedavi ettiremedi bu süreçte ben de dahil. İlerledi hastalıklar. Psikolojimiz bozuldu. Ne zaman aşıya ulaşıldı bir rahatlama geldi herkese. Eski hayatımıza dönemesekte entübe olma riskim yüzde 90 dan yüzde 10 a indi. Bunu doktorlarım söyledi. Ben onlara inanırım bilime inanırım ağzı olanın her konuşmasına değil bibimAnnem mesela 2 aydır belki daha fazla 22 yıl onceki olduğu ameliyat yeri iltihaplandı ha geçer ha biter dedik bekledi niye hastaneye gitmek istemediginden dün dr gördü sorununda tedaylı ult. Yaptırıcaz belkide yeniden ameliyat olacak yapay damar takılmıstı dr tikanmış dedi damarlarıncovid olmasa hiç bekler miydi niye kimseye bir sey anlatamiyoruz ya bir kisi pıhti atmıs herkes ona yöneliyor e bu covid zaten damarları daraltıp pıhtiya neden oluyor oldürüyor kimse ondan bahsetmiyor
Annem mesela 2 aydır belki daha fazla 22 yıl onceki olduğu ameliyat yeri iltihaplandı ha geçer ha biter dedik bekledi niye hastaneye gitmek istemediginden dün dr gördü sorununda tedaylı ult. Yaptırıcaz belkide yeniden ameliyat olacak yapay damar takılmıstı dr tikanmış dedi damarlarıncovid olmasa hiç bekler miydi niye kimseye bir sey anlatamiyoruz ya bir kisi pıhti atmıs herkes ona yöneliyor e bu covid zaten damarları daraltıp pıhtiya neden oluyor oldürüyor kimse ondan bahsetmiyor
Aynen öyle başka şansımız yok. Bulaşmayacağının garantisi yok, nasıl geldiği de net belli değil çünkü, aşımı oldum serbestim demek de yanlış bence, yine kurallar devam etmeli.Ben de tam emin olamasam da, şüphe olsa da aşımı oldum. Çünkü çaremiz yok. Bilime, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok
Aşı olmasak koronayı atlatabileceğimiz in de garantisi yok.
Annem Onu bol bol ziyaret etmemi ister, eşim gezmek ister, kızım arkadaşları ile oynamak ister, oğlum okulunu ister, korona bunlara hep engel. Bekle bekle nereye kadar.
Aynen öyle başka şansımız yok. Bulaşmayacağının garantisi yok, nasıl geldiği de net belli değil çünkü, aşımı oldum serbestim demek de yanlış bence, yine kurallar devam etmeli.
Belli ölçüde dışarı da çıkılıyor zaten, hiç bişiy yapmasan işe gidiyorsun, önemli olan ilk etapta, okulların bir an önce açılabilmesi bence. Bu da aşılanmayla mümkün gibi.
Dün haberlerde 35 milyonunki kişiyi şurada şu hastanede asiladik diyordu bakan 1milyon muHanımlar ben aşıya karşı değilim tekrar belirteyim.
Aksine çocuk aşıları kesinlikle yapılmalı. Fakat Covid aşısı ile ilgili söylenenlerle sonuçlar çok farklı o yüzden kafam karışık.
ModeRNA da tıpkı Bionctech gibi RNA aşısı ve koruyuculuğu % 90 larda. Biz daha 1 milyonuncu aşılamaya ulaşmışken, İngiltere 30 milyon aşılanan insandan bahsediyor. Normal hayata dönüş planı yapılırken bu kadar insan aşılanmasına rağmen vakaların tekrar zirve yapması, normale dönüş sürecinin ertelenmesi derken acaba o kadar da koruyucu değil mi diye düşündürüyor insanı.
Dün 1 milyon diye tweet attı ama bilemiyorum.Dün haberlerde 35 milyonunki kişiyi şurada şu hastanede asiladik diyordu bakan 1milyon mu
Dün 1 milyon diye tweet attı ama bilemiyorum.
Bide şey var fosur fosur sigara icenler aşının icinde ne var bilmiyoruz diyor diyedemin bir zaytung haberi gördüm: aşıya güvenmeyen blabla kişisi tercihini 1 yılda 4 milyon kişiyi öldüren covid'den yana kullandı.. diye :)
Bende direk sağlık bakanlıgindan attım dun haberlerde izlemiştim ordan aklımdaydıDr. Fahrettin Koca on Instagram: "1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?"
218K likes, 4,449 comments - drfahrettinkoca on June 15, 2021: "1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?".www.instagram.com
1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?
(23 saat önce)
Ben alerjik rinitliyim her gün ilaç içiyorum şu anlık sıkıntı yok. 27 saat oldu aşı olalı. Ama eşim bugün sinovac gelmiş dedi.Benim ogluma da asi hakki cikti ve biontech icin randevu aldi ama alerjik renit gecmisi var alerjisi de sadece toz ve ev akarlarina karsi.Bunu önceden arastirmistik ,biontech olanlar var böyle olup.Sinovac olmadigi icin tercih edemedik.Sinovac gelse ,randevu iptali söz konusu olur mu acaba oglum icin?
Şifa olsun ❤2. Doz aşımı oldum 45 dk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?