bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ha bide soyle bise var
Ben asi olmuyosam yasadigim devletin kurallarina uyarim, bana maske takacaksin diyosa takarim. Bana yurtdisina cikiyosan test yap karantinaya kal diyosa yaparim. Emir buyuk yerden yapacak bise yok yani
Devlet onu bi tek kendi vatandaşına şart koşuyor turistlere şart koşmuyor ondan sonra o varyant bu varyant evlere yıkılan biz oluyoruz maalesef o yüzden kimse bana saygı duyuyorum demesin biz ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz kendi ülkemizde

Iki tarafli olmali kimse kimseye karisamaz
Bilmiyorum Turkiyede durumlar oyle olabilir, burada kimse kimseye yorum yapmiyo. Bu bir saygi gostergesidir.

Yahu aşı olmuyorsan olmuyorsun. Burası aşı olanları fikirlerini açıkladıkları bir yer. Ne işin var bu başlıkta? Komplo teorilerini facebookta paylaşabilirsin.
Valla bunlar benim de teorisi dediğim şeylerdi ama mantıklı gelmeye başladı burası bütün fikirlere açık bir platform tartışıyoruz ne güzel ben kimseyi alaya almadan okuyorum öğreniyorum

Ben 2 devletin kuralina uymak zorunda olan bir vatandasim
Yasadigim ulkenin vatandasiysam buraya uymak zorundayim ayrica turk vatandasligim oldugu icin onada uymak zorundayim
Devletin kararlarini sorgulamak bana dusmez
Uygulamak duser

Iki tarafli olmali kimse kimseye karisamaz
Bilmiyorum Turkiyede durumlar oyle olabilir, burada kimse kimseye yorum yapmiyo. Bu bir saygi gostergesidir.
Burda anca aşı olmayanları aşağılıyorlar devlet dairesine giremesin kız verilmesin gündelik işlerden kısıtlansın evden dışarı çıkamasın vb. gibi gibi

Valla bunlar benim de teorisi dediğim şeylerdi ama mantıklı gelmeye başladı burası bütün fikirlere açık bir platform tartışıyoruz ne güzel ben kimseyi alaya almadan okuyorum öğreniyorum
Farkındaysan başlıkta hangi aşı diye soruluyor anket yapılıyor. Aşı yaptıranlar ve yaptırmak isteyenler için açılmış bir başlık. Senlik bir durum yok. Ayrıca tıp konusunda tahsilatın yok. Aşı yaptırmamışsın tecrüben yok. Dolayısıyla söylediklerinin de hiçbir geçerliliği yok. Mesela ben aşı hakkında yorum yaparım. Çünkü aşı oldum bizzat tecrübe ettim

Burda anca aşı olmayanları aşağılıyorlar devlet dairesine giremesin kız verilmesin gündelik işlerden kısıtlansın evden dışarı çıkamasın vb. gibi gibi
Ne sacma ya
Ozaman devlet kanun koysun, asi mecbur diye
Kimse benim secimimi sorgulayamaz
Benim sagligim soz konusu benim vucudum
Ay ilk kez duydum boyle bise gercektende

Ne sacma ya
Ozaman devlet kanun koysun, asi mecbur diye
Kimse benim secimimi sorgulayamaz
Benim sagligim soz konusu benim vucudum
Ay ilk kez duydum boyle bise gercektende
Öyle bir kanun yok Türkiyede. Aşı zorlaması yok. Başkalarının fikirlerini söylüyor sadece

Öyle bir kanun yok Türkiyede. Aşı zorlaması yok. Başkalarının fikirlerini söylüyor sadece
Au gercektende insanlar disliyomu asilanmayanlari? Merak ettim
Turkiyede asilanmamis insanlar dislaniyomu bumu?
Biri aksini soylesin gercektende cahilligin diz boyu derim

Aşı olmak şu an zorunlu degil ama yakin bir zamanda ,resmi yerlere girerken,kurumsal yerlerde calisirken,toplu tasimaya ,ucaga otobüse binerken ,avm ,hastanelere girerken ,yurt disina cikarken ,okula ,bankalara girerken vs vs hes kodu gibi aşi kodu ya da karnesi istendiginde_ ki bu aşilamalara virüs tam bitene dek devam edilecegi konusuluyor tüm dünyada_ o zaman nolucak hic bilmiyorum.Bu dolayli zorlamayi yapabilirler mi sizce?

Türkiyedeki aşı karşıtları aşırı abartılı ve saçma hareketler sergiliyorlar. Yok aşıda çip var yok dnayla oynuyor yok bizi robot yapıcaklar. Üstelik bunların sosyal medyada deli gibi propagandasını yapıyorlar. Daha dün twitterda tt oldular. Hatta bazıları daha ileri gidip Millet aşı randevusu alamasın diye randevu alıp aşı olmaya gitmiyorlar. Böyle olunca aşı karşıtlarına bazı insanlarda bir nefret büyüdü. Haksız da sayılmazlar. Kendileri ben aşı olmuyorum deyip kenara çekilseler tepki almayacaklar. Bu başlığa bile damlamışlar

Şuan öyle mesela . Aşı karnemi gösterirsem 200 euro bedelinde sağlık raporu almam gerekmiyor .

Türkiye de aşı zorlaması yok şimdilik. Aşı olmayanların kısıtlanması ı isteyen insanlar var. Bunları söyleyenlere. Ben çocuklarıma aşı yaptırdım. Ama aşı olmayan çocuklar var. Bu çocukların da eğitim haklarını alalım sokağa parka çıkmasın. Doğru mu bu diyorum. Cevap verebilen çıkmadı henüz.

Çocuklara aşı yapılıyor mu ? Burda 18 yaş altına yapılmıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…