- 10 Nisan 2014
- 43.743
- 116.322
- 798
İşte bunu anlamıyorlar kuzum.Aşı zaten bir tek seni koruyor . Yani virüsü önlemiyor . Aşı olduğun halde hala covid oluyorsun ama hafif yada semptomsuz atlatıyorsun. Ayrıca hala aktif şekilde tasıyıcısın...
Sen oldun mu bu arada ?İşte bunu anlamıyorlar kuzum.
Yok dışlama falan aşı olan da olmayan da aynı haklara sahip şu an. Ha yurtdışına çıkmak istersen sorun oluyor onu da zaten biliyorsundurAu gercektende insanlar disliyomu asilanmayanlari? Merak ettim
Turkiyede asilanmamis insanlar dislaniyomu bumu?
Biri aksini soylesin gercektende cahilligin diz boyu derim
Cocuklarımıza ası yapmiyorlar bu kadar düsünemiyor işte bunlar vebalde alırım demiyor Allah akıl fikir versinLanet olası virüsü bir günahsıza bulaştırır da ölümüne sebep olursunuz diye olabilir bence
İlk doz biontech oldum geçenhaftaSen oldun mu bu arada ?
Yan etki falan oldu mu ?İlk doz biontech oldum geçenhafta
Bakın komplo teorileri bir yana. Biz kimseye aşı olmasın demedik. Bu iftiraya giriyor. Biz aşı olmadınız madem haklarınız elinizden alınsın diyenlere karşı çıkıyoruz. İkisi farklı şeyler. Benim akrabalarım da aşı oldu birine bile demedim aşı olma diye. Kendi tercihleriTürkiyedeki aşı karşıtları aşırı abartılı ve saçma hareketler sergiliyorlar. Yok aşıda çip var yok dnayla oynuyor yok bizi robot yapıcaklar. Üstelik bunların sosyal medyada deli gibi propagandasını yapıyorlar. Daha dün twitterda tt oldular. Hatta bazıları daha ileri gidip Millet aşı randevusu alamasın diye randevu alıp aşı olmaya gitmiyorlar. Böyle olunca aşı karşıtlarına bazı insanlarda bir nefret büyüdü. Haksız da sayılmazlar. Kendileri ben aşı olmuyorum deyip kenara çekilseler tepki almayacaklar. Bu başlığa bile damlamışlar
Sadece 2 gün kol ağrım olduYan etki falan oldu mu ?
Hafif geçirmişsin sen . Bazı tanıdıklar baya baya hastalandı aşıdan sonraSadece 2 gün kol ağrım oldu
Şuan için hayır çocukluk aşıların dan bahsediyorum.Çocuklara aşı yapılıyor mu ? Burda 18 yaş altına yapılmıyor ...
O laflar aşı sırası gelip, aşı olma olanağı olup olmayanlar için söyleniyor. Türkiyede çoçuklara daha aşı sırası gelmedi ki zaten. Dolayısıyla o söylenilen genellemelere çocuklar girmiyorTürkiye de aşı zorlaması yok şimdilik. Aşı olmayanların kısıtlanması ı isteyen insanlar var. Bunları söyleyenlere. Ben çocuklarıma aşı yaptırdım. Ama aşı olmayan çocuklar var. Bu çocukların da eğitim haklarını alalım sokağa parka çıkmasın. Doğru mu bu diyorum. Cevap verebilen çıkmadı henüz.
Bu başlık korona başında verileri paylaşmak için açıldı sadece aşı konusu değildiFarkındaysan başlıkta hangi aşı diye soruluyor anket yapılıyor. Aşı yaptıranlar ve yaptırmak isteyenler için açılmış bir başlık. Senlik bir durum yok. Ayrıca tıp konusunda tahsilatın yok. Aşı yaptırmamışsın tecrüben yok. Dolayısıyla söylediklerinin de hiçbir geçerliliği yok. Mesela ben aşı hakkında yorum yaparım. Çünkü aşı oldum bizzat tecrübe ettim
Böyle denilmesi normal. Çünkü aşı olmayanlar hastalanmaya devam ettikçe tüm ülkede kısıtlamalar devam edecek. Herkes kısıtlanacağına sadece aşı olmayanlar kısıtlansınBakın komplo teorileri bir yana. Biz kimseye aşı olmasın demedik. Bu iftiraya giriyor. Biz aşı olmadınız madem haklarınız elinizden alınsın diyenlere karşı çıkıyoruz. İkisi farklı şeyler. Benim akrabalarım da aşı oldu birine bile demedim aşı olma diye. Kendi tercihleri
Bende şaşırdım çocuklara aşı yaptırdığınızı duyuncaŞuan için hayır çocukluk aşıların dan bahsediyorum.
Hangi ülke acaba ? Yavas yavas bu dayatmalarla, asi dolayli olarak zorunlu hale gelecek gibi görünüyor tüm dünyada.Yoksa bizim gibi 3.dünya ülkelerinin ekonomileri nolur pandemi bitmezse düşünmek bile istemiyorum Allah korusun.Komsum esi ile serviscilik yapiyorlar ; 1,5 yildir evdeler.Halk egitim ogretmenimin esi müzisyen onlar da 1,5 yildir evde.Zor durumda cok bazi insanlar gercekten.Bunlar benim sahit olduklarim.Daha neler vardir.Aşi olalim mi olmayalim mi cümlesini kurmuyorlar bile cunku ekonomi yokŞuan öyle mesela . Aşı karnemi gösterirsem 200 euro bedelinde sağlık raporu almam gerekmiyor .
Entübe olmaktan iyidir hadibea. Ülkenin yetiştirdiği en önemli 3 doktor aşılanmadan yakalanırsan yüzde 90 entübe olursun demişlerdi bana. İzole yaşadım 1 yıldan fazla. Ben bilime inanırım komplo teorilerine değilHafif geçirmişsin sen . Bazı tanıdıklar baya baya hastalandı aşıdan sonra
Benimde esim hastalandı gibi ama 2 gün sürdü halsizlik arada titreme oldu ama işede gitti covidon yanında denizde kum tanesi covid gecirmiş biri olarak çok rahat söyluyorumHafif geçirmişsin sen . Bazı tanıdıklar baya baya hastalandı aşıdan sonra
Aşı olmayalım açlıktan ölelim amriga bizi kıskansın yeterki çipimiz olmasınHangi ülke acaba ? Yavas yavas bu dayatmalarla, asi dolayli olarak zorunlu hale gelecek gibi görünüyor tüm dünyada.Yoksa bizim gibi 3.dünya ülkelerinin ekonomileri nolur pandemi bitmezse düşünmek bile istemiyorum Allah korusun.Komsum esi ile serviscilik yapiyorlar ; 1,5 yildir evdeler.Halk egitim ogretmenimin esi müzisyen onlar da 1,5 yildir evde.Zor durumda cok bazi insanlar gercekten.Bunlar benim sahit olduklarim.Daha neler vardir.Aşi olalim mi olmayalim mi cümlesini kurmuyorlar bile cunku ekonomi yokUmarim bir orta yol bulunur, bu pandemi biter ve zaten zor olan hayatlar misli ile zor olmaktan kurtulur
Kanun yok ama işten atılırsın diye dayatma yapan firmalar varÖyle bir kanun yok Türkiyede. Aşı zorlaması yok. Başkalarının fikirlerini söylüyor sadece
Amin aminCocuklarımıza ası yapmiyorlar bu kadar düsünemiyor işte bunlar vebalde alırım demiyor Allah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?