bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Daha covid bize neler getirecek ilerde onu bilmiyoruz ama asıyı kötüluyoruz esim covidden sonra seker hastası oldu ve 3 aydır insülin kullanıyor hiç öyle bir sorunu olmayan adam bi anda seker hastadı oldu dr ilk testlerden sonra hastaneye yatırmak istedi o kadar ciddi yani düsmüyordu çünkü serumla bile düsüremediler eşimin abisi covidi gecirdi bi hafta sonra zature olup hastanede yattı sizin gibileri okudukça ne diyeceğimi bilemiyorum

Au gercektende insanlar disliyomu asilanmayanlari? Merak ettim
Turkiyede asilanmamis insanlar dislaniyomu bumu?
Biri aksini soylesin gercektende cahilligin diz boyu derim
Bazı işverenler aşı olmayan işçiyi işinden çıkarmakla tehdit ediyor bazı marketler belli saatlerde gelin istediğinizde çıkıp gelmeyin diyor bazıları cahil diyor bazıları hakaret ediyor felan sağlık çalışanı tanıdıklarım mobbing uygulandığını söyledi askerdeki tanıdıklarım izne çıkamazsınız evinize dönemezsiniz denildiğini söyledi ve oldular aşıyı izne gelebilmek için

Türkiyem. Türkiye’ye girerken aşı olmuşsan sağlık raporuna gerek kalmıyor

Ayyy ne sacma ne cahilce bise
Suan yazidklarinizi okurken sok oldum yaa
Hayir bizene sizene banane asilanmak isteyenlerden
Ayrica bu bi hak, yani asilanmak isteyenlerin hakkina girmek cok yanlis ya.
Bana doktorum sordu olacakmisin diye, hayir dedim peki dedi bitti.
Cevremdz asi olanlarla konusurken nasil gecti dedigimde iyi veya kotu diyince sifa olsun gecmis olsun diyorum
Cok uzucu ya gercekten

Kanun yok ama işten atılırsın diye dayatma yapan firmalar var
Öyle yapan firmalar var miymis simdi? Demek ki asi olmamak virüsü dolayisiyla ekonomiyi yine dolayisiyla firmayi kötüye götürúyora cikiyor bu.ona göre alim yapicaklar o zaman.Zenginsen,yan gelirin varsa asi olmazsina varacak gibi duruyor simdiden.

Bu başlık korona başında verileri paylaşmak için açıldı sadece aşı konusu değildi
Şu anda sen de korona verileri paylaşmıyorsun ki aşı karşıtlığı yapıyorsun
Kanun yok ama işten atılırsın diye dayatma yapan firmalar var
Haksız değiller. Ofiste birkaç kişide covid çıksa ofis karantinaya alınır. İş durur. Nitekim eski çalıştığım ofiste buna benzer bir durum oldu

Tedavide hangi ilaçlar kullanıldı yan etkileri neydi ? Annemde covidden sonra daralması ilerledi koku kaybı geçmediği gibi burnunda kötü koku kaldı üniversitesi Hastanesi'ne gittiğinde doktor kullandığı ilaçların yan etkisi olabileceğini söyledi o kokuyu geçirecek bir şey bulamadık

Cok sacma gercekten cahilce bi yaklasim
Yukarda arkadas yazmis aciklamis okurken sok oldum resmen
E biz zaten turk milleti herseyde hep boyleyiz
Ya cok dindar ya din dusmani, dindar degilsen ee pis kaka
Parti konusundada boyle, yok a partiliysenn iyi b partiliysen kotusun
Cok cahilce buluyorum

Biontech in saklanma koşulu var. O aşıya randevu alıp gitmeyenlerin aşısı ziyan oldu bozuldu. Bilerek yapanlar oldu bunu. Ben ve eşim ağır kronik hastayız. O aşıyı aylardır bekledik. Ama sırası gelen 60 yaş üstü özellikle gitmediler randevuya. Madem aşı olmayacaksın neden randevu alırsın diye sorarlar adama?

Yok dışlama falan aşı olan da olmayan da aynı haklara sahip şu an. Ha yurtdışına çıkmak istersen sorun oluyor onu da zaten biliyorsundur
Canim yurtdisina cikarken sorun olmuyor kanunlar Kurallar oldugu icin uymak sorun oluyo gibi gosteriliyo
Ben 3hafta sonra yurtdisina cikiyorum
Test yaptirmak zorundayim pozitifse gidemicem
Donuste karantinaya girmeliyim
Bunlari bilerek ve uygulayarak cikiyorum

Şuan yanlı yada karşıt tartışıyoruz eşimin çalıştığı firma kapanmadı hiç hastalananlar oldu baya

O şekilde var işte direkt çıkış yapamıyorsunuz

Sizi üzeceğim ama biz hic ilac kullanmadık çünkü o zamanlar ilaç getirmeleri uzun süruyordu 1 hafta sonra ilac elimize ulastı biz atlatmıstık boşuna içmek istemedik ama hep diyorum ilk gün gelseydi icerdim o ağrıları çekmekten iyidir neyse ki gene biz çok ağır gecirmedik 3 gün süründüm sonrası iyileşme benimde koku kaybım 4. Gün basladi 3 gün sürdü

Bu bir hak yemekdir. Saygisizlikdir. Terbiyesizlikdir.
Hakkinizi helal etmeseniz yeridir yani gercekten cok uzucu ya. Vallahi cok cahil bi milletiz utandim kendi adima
Ben bunu kalkip yabanci bi arkadasima anlatamam duysun istemem sahsen

Bu bir hak yemekdir. Saygisizlikdir. Terbiyesizlikdir.
Hakkinizi helal etmeseniz yeridir yani gercekten cok uzucu ya. Vallahi cok cahil bi milletiz utandim kendi adima
Ben bunu kalkip yabanci bi arkadasima anlatamam duysun istemem sahsen
Evet bunlar oldu maalesef hem de fazla sayıda gitmeyenler oldu. Aşımız geciktiği için çocuk 15 aydır okula gidemedi bize bulaştırır taşır diye. Eğitimi geri kaldı. Anca konuşuyorlar aşıyı savunuyoruz diye. Kar zarar hesabına bakılır böyle durumlarda. Aşı da hem sağlığa kar hem de batan ekonomiye

Çok geçmiş olsun ilaçları içmediğinize sevindim eşiniz de bir an evvel iyleşir inşallah anneme doktor ilaçların yan etkilerini atmak bir yılı geçiyor dedi hala o kötü koku burnunda geçen yıl ağustos da atlattı hastalığı annem aynı şikayet eşimin abisinde de var oda annemden bir ay evvel atlattı

Annenize de gecmis olsun

O laflar aşı sırası gelip, aşı olma olanağı olup olmayanlar için söyleniyor. Türkiyede çoçuklara daha aşı sırası gelmedi ki zaten. Dolayısıyla o söylenilen genellemelere çocuklar girmiyor
Çocukluk aşıların dan bahsetmiştim. Hani onlarda bulaşıcı yahastalık bizim çocuklarımıza bulaştırabilirler değil mi?

Merhaba millet ben dün biontech aşısı oldum kol ağrım baya var bide hasta gibiyim kemiklerim ağriyor , siz neler yaşadınız
Eşim de aşıya karşı baya tartıştık ama yaptırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…