- 18 Ağustos 2016
- 5.303
- 22.228
- 348
Benim esimde böyle oldu 2 gün sürdü bende hiç birsey olmadı esinize yorumum yokMerhaba millet ben dün biontech aşısı oldum kol ağrım baya var bide hasta gibiyim kemiklerim ağriyor , siz neler yaşadınız
Eşim de aşıya karşı baya tartıştık ama yaptırmıyor
Değil mi ne kadar medenice size olmazsan hayattan soyutlanacaksın diyen var mı? Bakın burada bile bir sürü insan var kendine bunu hak gören.Ayyy ne sacma ne cahilce bise
Suan yazidklarinizi okurken sok oldum yaa
Hayir bizene sizene banane asilanmak isteyenlerden
Ayrica bu bi hak, yani asilanmak isteyenlerin hakkina girmek cok yanlis ya.
Bana doktorum sordu olacakmisin diye, hayir dedim peki dedi bitti.
Cevremdz asi olanlarla konusurken nasil gecti dedigimde iyi veya kotu diyince sifa olsun gecmis olsun diyorum
Cok uzucu ya gercekten
Çocukluk aşıları konuya nerden girdi? Millet covid-19 aşısı olmayanlara kısıtlamalar devam etsin diyor. Çocukluk aşılarının konuyla alakası yokÇocukluk aşıların dan bahsetmiştim. Hani onlarda bulaşıcı yahastalık bizim çocuklarımıza bulaştırabilirler değil mi?
İkinci dozun randevusu hemen alınıyor. Ama ben sağlık ocağından alamadım vermediler. Devlet hastanesinden aldımBugün aşımı oldum.
Yaklaşık 3 saat sonra kol ağrısı başladı ama atla deve değil, durduk yere ağrımıyor zaten kaldırınca ağrıyor. Kaldırmam Arkadaşım üstüne yatamadım demişti, ben de e yatmam ne var bunda demiştim.
6 saat oldu henüz. Oldukça iyiyim. Aşı olduğum için de çok mutluyum açıkçası.
Nette okuduğum kadarı ile 3 saat sonra kol ağrısı başlıyordu ama kimse ne zaman bittiğini yazmamış
Yine de bir tetanoz ağrısı değil.
İkinci aşı randevusunu alamadım henüz, onu ne zaman almaya başlayabiliriz bilgisi olan var mı?
Bir de kısa bir öneri yapmak isterim, ben sağlık ocağında oldum aşıyı. Tenha olur diye tercih ettim. Doğru yapmışım ama atladığım bir şey vardı, sağlık ocağında aşı bitmişti, 11 randevum otomatikman öğleden sonraya kaldı. Fazla beklemiş oldum. Sabah öğlen randevuları karışınca bir kaos ortamı da olmadı değil ama bu aşılama hızında normal karşılamak gerek bunları diye düşünüyorum. Yine de toplam bekleyen sayısı 100 kişi yoktu.
Türkiyede aşı olanlara aptal muamelesi yapıyorlarAu gercektende insanlar disliyomu asilanmayanlari? Merak ettim
Turkiyede asilanmamis insanlar dislaniyomu bumu?
Biri aksini soylesin gercektende cahilligin diz boyu derim
İyi de burda kim dedi size haklarınız elinizden alınsın diye???? Kime neyi savunuyorsunuz? Size kim dediyse öyle savunmanızı oraya yapın. 2 kişi bir olmuşsunuz birbirinizi pohpohlayıp duruyorsunuz.Bakın komplo teorileri bir yana. Biz kimseye aşı olmasın demedik. Bu iftiraya giriyor. Biz aşı olmadınız madem haklarınız elinizden alınsın diyenlere karşı çıkıyoruz. İkisi farklı şeyler. Benim akrabalarım da aşı oldu birine bile demedim aşı olma diye. Kendi tercihleri
Biz burada kimseyi aptal olarak gormuyoruzTürkiyede aşı olanlara aptal muamelesi yapıyorlar
Mesele bazılarının aşı yaptırmaması değil. Mesele bazı aşı karşıtlarının yaydıkları korkunç komplo teorileri sebebiyle toplumu etkilenmeleri sonucu toplumsal bağışıklığının önünü tıkamaları.Au gercektende insanlar disliyomu asilanmayanlari? Merak ettim
Turkiyede asilanmamis insanlar dislaniyomu bumu?
Biri aksini soylesin gercektende cahilligin diz boyu derim
ilk dozmu?Az once sinovac yaptirdim. Herhangi bir aci hissetmedim sanirim cok kastim boynum ve kolumda bir agri karincalanma var ( boyun tutulmalarim meshurdur bol bol yurudum simdi eve gidip yuruyuse cikacagim.
Asi yogunlugu guzel. Sinovac sirasi yoktu 40 dk erken yaptirip ciktim.
ilk dozmu?
Sinovac geldi mi?Biontech randevusu veriyorlar hepEvet ilk doz
Hastahanede basima turlu turlu is gelen ve alerjik bir insanim o yuzden cok tedirgindim
Asi yapilan taraf kolumun ustu ve boynum agriyor hafif karincalanma var
Birde uyku coktu
Yaklasik 70 dk oldu
Alerjik olanlara sinovac öneriyorlar zaten:).Endişe etmeyin bu alerji yönünden daha güvenli:)Evet ilk doz
Hastahanede basima turlu turlu is gelen ve alerjik bir insanim o yuzden cok tedirgindim
Asi yapilan taraf kolumun ustu ve boynum agriyor hafif karincalanma var
Birde uyku coktu
Yaklasik 70 dk oldu
Evet Sinovac randevuları açılmış. Bugün karı koca iki arkadaşım Sinovac yaptırdıSinovac geldi mi?Biontech randevusu veriyorlar hep
Sinovac geldi mi?Biontech randevusu veriyorlar hep
Aynen öyle. Yalan yanlış bilgileri bir de yurtdışında yaşayan üyeye ispatlamaya çalışıyorlarİyi de burda kim dedi size haklarınız elinizden alınsın diye???? Kime neyi savunuyorsunuz? Size kim dediyse öyle savunmanızı oraya yapın. 2 kişi bir olmuşsunuz birbirinizi pohpohlayıp duruyorsunuz.
Türkiye nüfusu düz hesap 80 milyon olsun, nüfusun çeyreği virüs kapsa ve ölüm oranını %0.5 (binde beş) alırsak 100.000 ölüm demek. Aşılar virüs kapmayı (yine düz hesap) %90 engelliyor, yani aşı olanların %10'unun enfekte olma ihtimali var. Yine aşı olduğu halde enfekte olanların ölüm oranı binde beş alırsak aşı olan ve olmayan toplumdaki ölüm sayısı arasındaki farkı siz hesap edin (yine nüfusun çeyreğini aşılamış olalım). İstatistikleri takip etmeyi sever misiniz ve bilimsel verilere itimat eder misiniz? Eğer öyleyse dünyada çeşitli hastanelerin, sağlık kuruluşlarının, bu konuda çalışmalar yapan bilim insanlarının, devlet kurumlarının dönem dönem açıkladığı veriler var aşıyla ölüm oranının ne kadar düştüğü ile ilgili. Twitter'la birlikte bu tür kaynakları da takip edebilirsiniz. Daha önce de bu örneği verdim, İsrail tüm vatandaşlarını biontech ile aşıladı, adamlar normale döndü. Bu kadar riskli bir aşı olsa bir devlet tüm nüfusu aşılamazdı bununla değil mi? Hele hele dünyanın sahibinin olduğu söylenen komplo teorilerinin bir numaralı figürü yahudiler.E aşı olmasına rağmen covidden ölenler de varhepsi bir ihtimal
Sayılardan hiç anlamam ama doktorun biri post yapmış covit olup ölen yüzde bir bile değil diye şimdiki sorun ise aşılardan kaç kişi fayda gördü kaç kişi zarar gördü hiç açıklanmıyor aşılar çok iyi insanlar çok kötükızın biri Twitter da annesinin aşıdan sonra öldüğünü ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi istediğini ama kabul edilmediğini yazmış savcılığa başvurmuş birde
neden covidden yada aşıdan sonra ölenlere otopsi yapılmıyor ? Covidden sonra ölenlere ölüm nedeni covid yazıyorlar ama aşıdan sonra ölenler tesadüfen kalp krizi tesadüfen pıhtı atması ........ Belirsizlik beni ürküten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?